Мъж се простреля в главата на Васильовден

Лекарите в Плевен се борят за живота на самоубиеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой пиян циганин им е правил шоу и те пишат ли пишат статийки. Смотаняци

Някой пиян циганин им е правил шоу и те пишат ли пишат статийки. Смотаняци

Едва ли е опит за стандартно самоубийство - газов пистолет, седем гилзи. Може би става въпрос за тежко пиянство отключило внезапни самоубийствени помисли, които в такова състояние са трудноизпълними.

Дано Господ да му помогне да се оправи. Кой знае какво му е додеяло на човека та се е решил на такова нещо.

газовите плякала били опасни?Очаквам и смъртоносно простреляли се с водни пистолети! Сензационни новини произвеждате ДИРници такива,браво!

прострелял с газов пистолет?? за прострелването е нужен проектил, който в газовите патрони липсва!

А ако си го опреш в главата и дръпнеш спусъка какво се води - профилактика против въшки?! Друг е въпроса, че са намерили 7 гилзи, което превръща самоубиеца в пишман пияч или Чък Норис - или не се е уцелил 6 пъти или чак на седмия е паднал...

ако си го опреш в куфалницата ще се нараниш, но няма да се простреляш!

За много години, живи и здрави!

Самоубийство със 7 гилзи? К'о рече?

Имам чувството, че само около коледните и новогодишните празници стават убийства/самообиства!Това е патент за българската мързелива и психично болна нация

АЗ СЪМ ПСИХИЧНО БОЛЕН , НО СИ МИСЛЯ САМО ЗА ЖЕНИ, ДОРИ И НА НОВА ГОДИНА, НА ВСЯКАКВИ ПРАЗНИЦИ, ВСЕКИ ДЕН !!! АМА АКО ПОГЛЕДНЕШ НЯКОЯ - БИЛО СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ ! ТА, ТОВА Е ПРОБЛЕМА .

ИНТЕРВЮТА С ЕМИЛ ХЪРСЕВ, ТА ДА УЗНАЕ ЧЕ ГО ЧАКА ЗАБОГАТЯВАНЕ ! ЖАЛКО ! ТАКИВА ИНТЕРВЮТА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЛЪЧВАТ ЗАЕДНО С РЕКЛАМИТЕ ПО ВСИЧКИ ТВ-та !!!! ЩЕ ПОВЯРВА НА ЛЪЖИТЕ ! АБЕ ЩО НЕ ЧЕТЕТЕ ГЬОБЕЛС БРЕ !!!!