17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами вкарвайте ги лудите в лудница, защо всички трябва да търпим изблиците им?? Накрая или съпругите или родителите или децата го отнасят, а може и някой случаен.

Тъжна и жалка е истината за държавата наречена България. Такава държава няма, управниците ни дръпнаха шалтера и абдикираха от управлението. Всеки мисли за лични интереси и как да напълни джоба си, а хората… Психически болните хора в нормалните държави ги настаняват в съответните психиатрични клиники, където се лекуват и са под постоянен лекарски надзор. Основанията за това да бъдат настанявани трайно в тези клиники е, най-вече грижа за тяхното здраве и осигуряване на нормални условия за живот на тези болни. Другото основание са близките роднини и обкръжение, да бъдат запазени от тормоз и подобни, и като гаранция за психическото им и физическо здраве. Колко още осакатени и убити бащи, майки и роднини трябва да има у нас, преди управниците ни да си свършат работата, т.е. да свършат това, заради което народа ни ги е избрал! Психично болните хора не носят вина и не осъзнават поведение и постъпки, това са просто нещастни човешки същества по рождение (най-вече), които имат право на живот!

Ако говорим за затваряне в психиатрия на луди то значи че цял петрич трябва да се обособи като психиатрия , 99% от жителите са напълно невменяеми и биха убили човек без никаква причина. Така че случилото се там е нормално ежедневие за тях , просто човека е изтеглил късата клечка в момента и не е можел да се защити.

Не битите жени, а битите и тероризирани родители са проблем N:1 в България!