17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на бас че не е черен и е убит от черен полицай. А на бас и че нищо не е държал в ръката си, щом не пишат. Тия вече целия свят ги разбра че издържат полиция да отстрелва белите, а в черните квартали дори я махат да не "тормози" електората. Ама гледам и това ще наложат в европа, значи и у нас.И тука едни мургави са защитен вид.

затово полицията ги гърми на месо - особено негрите, които са основният контингент престъпници - които не са застреляни - са в затвора...

Явно не е негър! Иначе досега либерастките медии щяха да опищят орталъка че трепят негри. Ама щом е бял - няма да го повдигаме на въпрос. И какво като е блъснал патрулката? Нима всички са идеални шофьори и не е възможно при маневра да се блъснете в друга кола? Защо трябва първото, което се мисли, да е че сблъсъкът е преднамерен? И така - какво е криел зад гърба си? Като е бил вече застрелян и убит, не сте били застрашени да проверите какво държи зад гърба си. Явно не е оръжие. Единственото, за което се споменава, че е имал, е бронежилетка. И как носенето на бронежилетка, само по себе си, го прави опасен?

В САЩ полицаят по принцип стреля, за да убие. Това е висшата форма на обезвреждане. Само го отбелязвам - не казвам, че е неправилно.

Много е правилно дори. Бандюгите трябва да се мачкат. Не се ли подчиниш на полицейско разпореждане трябва да те третират като престъпник. Гледам една сажда тея дни из ютюбата, в Делауеър. Спи зад волана, колата на Драйв стои, моторът угаснал, едни треволяци по таблото. И едни куки по сигнал за крадени коли го разбудиха „Ей, добре ли си, да не ти е лошо нещо“. Брях тоя като ревна „ ма майка ми тука живее“... И те му викат слез от колата (щото очевидно нацепен като Яворче Бахаров), повтарят, потретят, тоя кавал запали двигателя и драсна. Хайде газ, че влезе в задънена улица (а уж познава квартала, нали майка му там живее), че въртя, те му крещят „don't do it, maaan!", тоя си джитка и те вентилираха возилото, па и на него му разпробиха няколко допълнителни отвора за дишане, че да не се задуши като Флойд. Ми достатъчно възможности имаше да се подчини. Какво да го жалиш такъв боклук? Ама рев, ама що не били стреляли по гумите... Щото като имаш спукана гума и тя колата повече и сантиметър не мръдва, директно залепва за асфалта нали... Ама те всички карали друсани, какво толкова... Абе ненормална работа.

Това обикновенно го правят самоубийци,които обаче нямат достатъчно смелост да натиснат спусъка сами.Затова използват ченгетата както в случая.

30 секунди слава. Всъщност реални 4 секунди. Явно е бял филмоман нагледал се на компютърни игри. Ако беше черен, щеше да има арестувани полицаи за расизъм...

Носел бронежилетка и пак го убили

Може да си е вадел документите от задния джоб. В крайна сметка, след като не е извадил оръжие, не виждам причина за мигновенна стрелба. При нас мангустите не ръцете зад гърба си, а директно с брадви налагат патрулките и няма стрелба...

Така и после след година - „ама той не е вдигнал оръжието да стреля, ти откъде знаеш, че ще дръпне спусъка, ама как така ще го застрелят?“ След още година „Ама той гръмнал ченгето в крака, ти откъде знаеш, че е искал да го убие?“ и т.н. Абе хора вие идиоти ли сте??? Престъпник - ЛОШ, спазващ законите - ДОБЪР. Наистина ли трябва да ви се обяснява като на олигофрени? Какво ги жалите такива? Ами като сте на страната на престъпници какво ревете срещу престъпността?

При нас няма държава,а територия купена от хомесексуалните либерасти начело със Шорош.В САЩ все още има държава,макар че същите искат да закрият полицията и да отнемат оръжието на гражданите.

трябваше и тука да е така - стрелба на месо по мангустите. А ако ще правят двжение "Живота на циганина има голямо значение" - още повече стрелба. При необходимост ще даря пари за муниции.

НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ В САЩ. И ЖИЛЕТКА, И ШЛЕМ ДА СИ СИ СЛОЖИЛ, ЯДЕШ ДЪРВОТО!!...............А ПОСТОЯННО ГОВОРЯТ, ЧЕ В РУСИЯ БИЕЛИ????

сега ще има ли протести на организацията Животът на белите има значение? Забравих - няма такава организация.

Браво

Но понеже не е нигър, няма никакъв проблем, че е гръмнат. Собствениците на магазини и ресторанти в града се кръстят и молят всеки път да НЕ е нигър.

Това действие на полицията не е политкоректно,трябвало е да го попитат от коя Партия е!:)

и много интересно - не пише какво а държал в ръката си?!

Тава е расизъм против белите. Щом не му пише цвета, значи е бял (бил)

ваксиниран, с проблемна 5 джи връзка ?

Каква новина, като това е ежедневие в САЩ.

постоянно активират зомбита под Mind control за масови убийства Било за прикриване на други подривни операции, било за компрометиране на 2-та кръпка от Робовладелската Конституция на САЩ а полицаите в САЩ са толкова стресирани и толкова разюздани с профашистко законодателство,че се нуждаят от толкова малко , за да почнат да гърмят

в лудницата делеше една стая с Наполеон и Айнщайн, нали?

Естествено в ръката си не е имал нищо,но тъпите кравари ще си останат такива за цял живот.Филмирани са яко още от рождение.

МИ да е показал, че няма нищо.

кажете марката на бронежилетката, да не си купувам същата

На главата се носи бронеушанка.

Бронижелетката е качествена, но е била на гърдите, а не на главата, затова е починал на място!

дано не е негро, че ще ги съдят

Полиция.

PEYTSCH

Черен ли е бил? Не е човек...

Не става ясно камикадзето бял ли е, черен ли, държал ли е истинаски пистолет или детска играчка?

Русия - 150 млн жители - 11 964 убийства за 2018 година САЩ - 350 млн жители - 16 214 убийства за 2018 година Линк: https://tinyurl.com/usruhomicides

А в Нова Зеландия овцете са повече от хората. И? Това за Русия какво общо има със статията.

Нищо, но е яко да дразниш русофилите

ох дано да е бял, че ми писна да скърбим за черни

Явно американските бронежилетки са пълни боклуци, за да не могат да спрат куршуми от полицейски пистолети!

Блуе суисайд?

Не се притеснявай за бронежилетките! Просто са го гръмнали в тиквата.