Мъж с биполярно разстройство преби сестра си в собствения ѝ дом

Жената и майка й са потърсили прокурорско постановление за въдворяване на агресора в център за психично здраве

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИНОВНИ са мангалите, мутри които ИЗНЕРВЯТ цяла България, и помагат на арабите да завземат България..

Гледах сутринта репортажа. Не сте написали най-важното според мен. Жената е издействала прокурорско постановление за въдворяване на мъжа в център за психично здраве. После са подали сигнал в полицията и те са го прибрали. След това обаче не са намерили това постановление нито в полицията, нито в психиатрията и затова са го пуснали. Ей тук е проблема според мен. Или имаме тотално безхаберие в полиция и психиатрия или има нещо друго, което се премълчава. Не може това прокурорско постановление просто да се е изпарило. Или най-вероятното е, че институциите в България не си говорят, а резултата е този - страдат гражданите.

Но не разбирам как след такова преживяване ужасно ти идва на акъла да се изтипосаш във Фейсбук

Много порсто, без брат й наследниците стават с 1 по-малко. Дано някой се сезира и тръгне да търси в тази посока. На какви ли циркове не е способен човек за едните пари! Още като малък преди 89 г. родителите ми се възмущаваха как 2 приятелски семейства остават без наследство, защото техните бащи на стари години се женят за по-млади жени (които уж ги "гледат" и след това взимат всичките имоти на старците). А да не говорим след демокрацията какви методи вече се използват!

Нещо ми намирисва на спор за имоти......Аз бих потърсил помощ за толкова близак роднина. не да го изкарвам мега луд или престъпник........НЕ по този начин...А и не бих допуснал подобен инцидент...??

Имам позната, която работи в подобен център и не веднъж е посочвала, че при тях масово са употребяващи наркотици, които в даден момент отключват различни психични разстройства. Лошото е, че не могат да направят кой знае колко, защото тези разстройства се водят леки и не могат по закон да задържат такива пациенти за по-дълго време. Да не говорим, че като излязат от там, спират да си вземат лекарствата и тогава наистина може да стане много лошо.

Жалко, и той страда и близките страдат.