Мъж с ампутирани крака живее в болницата в Бургас - няма къде да отиде

Работи ми се, важно е някой да ти даде шанс, казва 60-годишният Валентин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към всяка болница трябва да има отделение за палеативни грижи.

ми то му е даден шанс бе!! преди 60 години! и тоя го е пропилял!!!

Няма значение ...той не е куче...все пак е сакат човек на 60г. ... и 100 лева да му дадат на месец той ще е щастлив...

Яко крадене става в тия болници... кое в издръжката на един човек излиза 50-60 хиляди лева на година??? Та това са близо 5000 на месец.

Не сте разбрали правилно. 50-60 хиляди за всички подобни случаи през годината, защото, това не е единичен случай. За съжаление!

Евала на човека - живота толкова го е блъскал, ама той не се дава! Дано му намерят място по-скоро, че болниците не са хубаво място.

Все пак е заобиколен от жени и е на крачка от медицината...

билянке, овцо, моли се да не си в същата ситуация и ти някой ден! Аман от малоумни боклуци!

В Света Троица, до сп.Оряхово, живее до гараж в землянка "пещерен човек", рови в кофите, огромен, мръсен, без домен.... Никой не взима отношение.

А ти какво отношение взе и къде сигнализира за него! Освен тук, разбира се.

Това е върхът на разложението на нашата страна. Харчат милиони безконтролно а този човек са го хвърлили на кучетата.

Ами Вальооо, капитализъм брат ми...вълчи обществен строй ...особено пък и по ...български... Нали си го харесвал на времето...бягал си към него ... Е на сега ...при теб е ...дошъл ти е на крака .

другар, по-скоро другарите "господа" управляващи не са адекватни към нуждите на българите! Вместо да плащат помощи на здрави хора, които не работят, могат да помогнат на тези с подобни проблеми. Решението е спиране помощите на здравите и работоспособни!

Другарю, няколко неща да ви споделя: 1. Днес сме управлявани от бодигарда на бай Тошо - методите са същите; 2. Господина в болницата се е пропил и лекарите, от жал и човечност, се опитват да му помогнат именно с това, останалото са го направили. От къде другарю мислиш, че са му съсипани краката - от пиене. 3. Вие другарю, а и още не един и двама, като вас, сте тези, които би следвало да възпитавате поколенията след вас, а какво се случва - вие само се оплаквате, обвинявате този и онзи или се пропивате, защо ли - ами защото не знаете какво да правите, искате си ботуша на врата, лагерите, произвола и т.н. 4. В същото време, продължават с възпитанието в стил, учи мама и избягай в богата, прогнила капиталистическа държава - защо бе другарю, защо там, защо не ги пращате в Русия, Сев. Корея или нещо от сорта? Защо все в тоз прогнил капитализъм!

Б. Борисов храни чужди башибозуци- Нашественици- Телефонни измамници в лагери в Елхово, то Пловдив (Харманли) и в до София( Враждебна), българите умират от глад и стоят без работа...

сериалът "сам сред вълци" няма край .жестоко и нечовешко ,само Бог знае дали си струва в крайна сметка .

Лош подбор на думи... като се има предвид, че човека няма крака. А иначе прави ми впечатление парадокса "на пенсионерите им се работи, а младите са "уморени от живота""

Банкянско- Балканския газовик няма ли да отиде на място да си направи малко PR поне..... Току виж асфалтирал и отделението в боницата...Ей така просто, минавайки.....

Господ ще ни накаже за отношението към по- слабите, болните, възрастните и т.н... Като ви чета коментарите дори си мисля, че вече е почнал да го прави....

Only in Bulgaristan!

Тематично, понеже си писал SpaceX... Знаеш ли какво се случва с такива хора в САЩ? Ако си мислиш. че тук е зле отиди да видиш там. С очите си видях как човек със счупен крак скочи от линейка в движение и избяга, за да не го вкарат в болница. Щото после цял живот не може да изплати сметката. Нещастник си, ей!

не изпитвам симпатия към личната драма на когото и да е, всеки си гради живота за себе си. жалобни историйки хич не ме трогват. не виждам защо сега трябва да живее на гърба на държавата, сиреч на гърба на родния данъкоплатец, демек и на мой гръб.

Брат ми, на твой гръб живеят 1 000 000 циганина, и ти всеки месец, с данъците си им плащаш!

да съм казал случайно, че "съм много щастлив че храня милион цигани, обаче не бих дал пари за този нещастник"? смесваш въпроси които нямат нищо общо един с друг! този и подобни нему случаи са един проблем, циганите са напълно отделен проблем!

е бе кратуно градяща сама живота си ! ако те блъсне кола , докато си стоиш на спирката, ще откажеш ли инвалидна пенсия или ще живееш с това което си изградил ???

Само не разбрах какво общо има това че е бил в затвора при социализма, с това че после икономиката у нас беше разрушена и много хора останаха без доходи?

Е, неудобно ти е, затова не го разбираш. Просто ни разказаха историята, но ти настъпиха мазола и взе че зададе глупав въпрос. Всъщност най-трудно ти е в момента да защитаваш пропаднал човек, който е бил в затвора по времето на соц-а, а и сега не е прокопсал - хич не ти се получава, нали! Как да застанеш на страната на тоя отруден соц-работник.

Да става и да си ходи, дето се вика. Това го можете.

Но за сметка на това, ИМА къде да се настанят ХИЛЯДИ "бежанци"!!!! Боко-българоубиец до тук ни докара!

... и не само ика къде да се настанят, готвят им се специални мюсюлмански храни, че да не се чустват неудобно. Дават им се дрехи, и пари на ръка! Естествено, сметката я плащат не циганите паразити, не и депутатите а всички трудищи се и плащащи данъци хора.

ДВАТА ВЪПРОСА НЯМАТ ВРЪЗКА! едното не е за сметка на другото или обратното. заради подобно размиване на въпросите едно нещо в България не можем да решим като хората.

Има!!! Обаче на теб авно не ти е удобно да я видиш.

кажи каква? как начина на решаване на единия проблем ще има ефект върху другия проблем?

Ето така: Затваря се границата за бежанци или силно се ограничава броя им и остават средства за социални домове за български граждани! Домове за стари хора или за бедстващи несретници.

Сега разбирате ли какво престъпление са извършили управляващите и администрацията, заедно с полицията и съда, които си траят? Как може човек на 60 години да няма къде да бъде настанен при беда? 900 милиона за счупен реактор, откраднаха и сега няма пари дори за скромен човешки живот да се поддържа с някакъв жизнен минимум. Социалната система е източена от кражби на държавни служители и от толериране на затриването ни като нация т.е. възпроизводството на неуки орки с небългарско самосъзнание.

И къде видя счупен реактор?

а, ти вярваш, че доставеното "оборудване", което се "съхранява" на площадка Белене може да бъде използвано за нещо? Наистина ли? Вероятно ще се наложи да го пуснат в olx след някоя и друга година, ама и там няма да има кой да го вземе

мисля "А" не е съгласен с презюмцията на "da" че "доставеното оборудване" може да се превърне в "работещ реактор" който евентуално след това да се счупи и да стане "счупен реактор". и аз съм на мнението че "доставеното оборудване" освен в скрап, надали може да се превърне в нещо друго.

Мъж с ампутирани крака няма къде да отиде