17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпанара да е гледал къде ходи а не да зяпа в телефона си. На крива ракета космоса и е виновен, да не споменавам пък един мъжки орган.

а Портних да си оправи дупките. Нали за това е кмет.

За потвърждение на думите по долу, разгледайте тук https://varna.bg/bg/106

Тоя хотел наречен Общита Варна е приютил няколко няколкостотин мързеливи тиквеника, които им е последна грижа да работят и дават решения на проблемите на Варна, които са милиони. Например колкото и да минават от тях по Околовръстното и да виждат че на много места вместо две ленти в посока, остава една, а другите се губят за лява и дясна лента, не се самосезират да променят нещата. И много други примери, за които чакаме ден на отворените врати да им ги съобщим.

В Щатите ако вървиш пеша някъде, където няма тротоар и пострадаш - си е за твоя сметка! Щом няма тротоар, не е предвидено за пешеходци. Не знам кой трябва да пази младежа от самия него?!?

Търсиш под вола теле. Сигурно в Щатите така оставят необезопасени дупки. А и сигурно е така тъмно и неосветено. Вземи малко обиколи цивилизованите държави. И ако намериш някъде подобно нещо, ми се обади.

Бул. Христо Смирненски е нещо като околовръстен път. Първото, което ме учудва е защо е вървял по булеварда. А не през кварталите покрай булеварда. Това определено не е точно място за пешеходци и не ме учудва липсата на тротоар. Както виждате и от снимката - виждат се табели за други населени места, а не за квартали, например! ЦИрК на Румен Радев Невнятния, не даде ли поне колко за такси и кафе?

Ако беше карал колело, оборудвано с фарче, това нямаше да те сполети - все пак велоалеите не са място за пешеходци!

Чети внимателно какво е написал човекът: нямало е тротоар! Благодарение на недоразумението-кмет в града цари пълен хаос: по разбитите тротоари паркират коли, правят велоалеи, карат тритонетки. Кретените промениха допустимата ширина на тротоара, но даже и тази метър и половина не е гарантирана: стърчат стълбове, издадени пред сградите балкони, стълбища към мазетата. Същевременно милионите от европ. проекти потъват в джобовете на управниците-мафиоти! Докога?!

По кои тротоари паркират коли, защото по центъра вече не е така. За крайните квартали, където и този булевард - може и да има из тревните площи. Като разширят платеното паркиране чрез зелената зона - още по-малко коли по тротоари ще виждаш!

Е това е. Велоалея, но без тротоар и без осветление. Идеално описва държавата. Не са само заплатите причината хората да бягат, не са...

Само забележете с какъв камион са докарали материал за запушване на дупката. какъв ли еко-стикер ще му издадат??? Любими обаче са ми Камазите - никакъв шанс да се сдобият с еко стикер - условиятя за живот около ауспуха са нулеви! как ще го мерят???

Браво! ВЕЧЕ е обезопасена! На това се вика, рекация, професионализъм, отговорсност! Е, един пострада, но пък вече няма да има други заради бързата реакция.

Обезопасена - засипана с чакъл и с бодната фиданка отгоре ?? Управляват ни пълни неандерталци.....

Ми, неандерталци, а пък са и избрани от подобни явно. Ето ти резултат от 8 години управление на герп за състоянието на инфраструктурата

В тая страна трябва хора да умират за да може нещата да вървят, явно. Ние сме някаква цивилизация на жертвоприношенията ли?

Някой държави вървят крачка по крачка напред. Ние вървим труп по труп напред. Пълно безхаберие и некадърност.

добре, че не е паднал целият, че нямаше да може да извика никого.

Как така-"неосветена"!? Вижте каква елха "свети" от здупката!

Аман от пияни кратуни

глу-к чете ли текста

"От общината заявиха, че е постъпил сигнал за тази дупка още на 12 юли. При проверка е установена ВиК авария, която е довела до дупката. За случая е уведомена ВиК Варна, като мястото вече е обезопасено, а дупката е запълнена с чакъл." Булгаристан е проста османска, циганска държава и тук писани правила, закони и наказания няма, но пък има известно неписано правилокоето твърди "Не се оправя докато някой не си счупи крака там".

Аа ама то постъпиха и сигнали от някое яхтено пристанище и/или скъп паркинг за тенекии и...сори, приоритети. А и не намесвайте Турция, вилаети и т.н в мафиотската Варна, там всичко е отборна дейност от 30г.. явно си им харесва така.

Съд до дупка 100 Хил лв най-малко

da se sadiat boklutite otgovorni za tova a i zasto da se zapalni s piasak i da ostane taka za vinagi