Мъж преби момче на детска площадка и се барикадира в дома си

65-годишният Иван Райков е постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАЙ МИ Е ЧУДНО ЧЕ ПОЗДРАВЯВА ПЕНСИОНЕР

типично поведение на комунист- подлец и страхливец

Език Свещен на моите деди .....насилван от цигани-редактори. "Похвално слово за Българското Слово" на сладкодумеца Петър Увалиев трябва да е в началото на всеки сайт списван на Кирилица. Или сменяйте езика на език, който знаете и на който не правите СТИЛИСТИЧНИ ГРЕШКИ.

Либералната демокрация пак победила най на края.

Напротив-нападателят е типичния прокут на комунизма. възпитан от комунизма, откърмен с идеите на комунизма, представител на поколението расло в развития комунизъм-нагли, необразовани, келешлеещи се биячи, псуващи , смели но пред деца, но страхливи да понесат последиците на действията си, арогантни, прости, злобни ,комплексирани. типичен комсомолец.

ОБРАТНОТО Е

НА ДЕТСКИТЕ ПЛОЩАДКИ СЛЕДВА ДА ИМА ЗАБРАНИТЕЛНИ ТАБЕЛИ-ЧЕ СЕ ЗАБРАНЯВА НА ПЪЛНОЛЕТНИ ЛИЦА, НЕПРИДРУЖАВАЩИ ДЕЦА ДА ПОСЕЩАВАТ ПЛОЩАДКАТА-ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ПРИЧИНА! Детските площадки не са за пълнолетни лица, ако пълнолетните не придружавата конкретно дете. Недопустимо е на пейки около детските площадки да седят самотници-възрастни лица, възрастни може да има само ако придружават дете! КАКВО Е ТЪРСИЛ 65 ГОДИШЕН НА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА? В САЩ ако сам пълнолетен отиде на детска площадка полицията го проверява какво търси там! Сам, непридружен от дете не може да посещава детска площадка по никакъв повод-нито дори само да седи на пейка, нито да играе шах, нито до пие кафе, бира и тн. Детските площадки не са за самотници-пълнолетни! Пълнолетни на детските площадки-само ако придружават дете!

65 годишен-продукт на комунистическо възпитание. Висша форма на героизъм-да напада първокласници в гръб, и да ги пребива на люлката. Това е комунистическото поколение-нагли, невъзпинаи , арогантни, смелчаци-но да пребиват 8 годишни, страхливци да понесат последиците от постъпките им-нали нсямало уж жив да се предаде. Ето това е поколението отпреди 1989г. Типичен пример.

И да попитам и друго-какво е търсил 65г около детски люлки и около деца?????? Практиката напоследък разни дъртяци да се навъртат около детски площадки е възмутителна. Никъде по света не се позволява около детски площадки да има възрпастни-дори само да седят на пейки на ДЕТСКИ площадки, непридружени от деца-за това полицията следи, и проверява-ако сам възрастен е на пейка, или блризо до детска площадска. Възрастен на детска площадка се позволява само ако е завел дете, но не и да обикаля безпричинно. В САЩ ако възрастен отиде на детска площадка Без дете със сигурност ще бъде проверен от полицията какво търси там, и предупреден,че е забранен достъпа на възрастен до площадка, ако е без дете с него.

Поредния пиян комплексар от това поколение.

целия форум пияни но все тая

разбарикадирайте го де ...

Днешните дечурлига са голямя напаст! Твърде освободени, да не кажа разюздени до безобразие от родителите си. Много от хората даже не познават собствените си деца, не знаят, нито могат и да предположат, че привидното кротко мамино детенце вкъщи, навън е малък заязлив изрод! Да, не е пресилено с думата изрод, такива са доста от днешните деца. Ако въпросният Райков не го изкарат с психични проблеми, то той най-вероятно е бил провокиран, да не кажа предизвикан в минало време от тоз малък "юнак", който сега ще го пишат за жертва. Така че причината се търси първо в семейството на момчето, защото да си родител е преди всичко ОТГОВОРНОСТ и ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЗА ВЪЗПИТАВАШ децата си. Иначе казано когато на едно дете му липсват първите седем години, сетне какъв човек или личност да очакваме да бъде то!

Бре че компетентно мнение. Вие наистинали бихте посегнали на 8 годишно дете с мисълта че то е "изрод"? Това само да си го помислите и вече е подсъдимо. Съветвам Ви да потърсите психологическа помощ.

соросоид ли значи това име

Днешните плюнчовци в интернет, на които всички са им виновни, са много досадни. Дори родителите им не ги познават. Комплесари, които нито жените им обръщат внимание, нито пари могат да докарат. накрая стигат до там, че дори и децата им пречат. За тях всички са непрокопсаници и вечер въпросните затръшват вратата, сипват си една ракия(около 500 мл) и се отват на плюене по държавата и струнната теория! Браво, ударихте дъното!

Ма той пенсионер вече, ма … какви пари искаш да докарва?

Именно де!

Да,второкласник да поздрави възрастен??странно

...със "Здрасти дядка" и после...

Прав си. Сред БГ съществата поздрав не можеш да чуеш! Манталитет, какво да го правиш!

Не разбирам, защо странно? Странно е да не поздрави.

Ти нормален ли си? Или си озлобен от собствената си незначителност, или най-вероятното-и двете. Аман от комп лексари. С какво детето ти е виновно. Детето го е поздравило, и за награда го нападат в гръб и пребиват-на люлката, а да не коментираме какво ли е търсил дъртяк около люлки и деца и детски площадки?! Говорим за 8 годишент пребит от 65 годишен!!!! Травмата нанесена от този побой е за цял живот, с нищо неоправдано нападение. Само болен мозък може да защитава нападателят. Ти си за лечение. Вероятно си озлобен, поради това,че теб са те тормозили като малък, че си живял непълноценно и тъжно детство, изпълнено с насилие, и сега комвпенсираш. Само съжаление и презрение към тъпанари като теб. Отрепка!

Като бях на 8 редовно правехме щуротий-хвърляне на димка през задните прозорци на магазините,чупене с камъни на същите,стреляне със скоби по краката на жените с поли и т.н.Разбира се редовно получавахме по някой шут в г§за или шамар зад врата. И ние станахме нормални хора и тези дето са ни докопвали са си живи и здрави. Хората имаха по важни задачи от това да търсят някакви простотий за раздухване. Сега подобни случаи тотално се преиначават и истеризират,а в мързела и безделието си масата има неистов глад за храна от подобен характер. Бъдете живи и здрави!

Особено след димки, счупени стъкла и подобни тъпотии следваше педагогичеси бой. Но.. забележка, крещене, наказание (лишаване от нещо любимо), забрана за излизане навън, бой, детска педагогическа стая, тву, реинтеграция в ново училище (обикновено образцово) и ако не ти е дошъл акъла в главата - пак отначало, но по съкртената процедура. Някои индивиди и след последното не се оправяха, но бяха малко. Интересно все пак - само гледни точки на хората "срещу" въпросния чешит. Липсва неговата версия. Липсват цитати от близките му (или приятелите му). Нищо от учителя и директора на училището в което учи детето...

манипулирайте лайкове в полза на контрагента

И какво го е предизвикало да посегне така лошо на невинното детенце?

има и повод и причина и мотивите трябва да се изяснят и да се имат в предвид

Повода и причината сигурно са 50 градусови спиртни напитки... денонощно

Браво,след преговори задържан!МВР си взе поуки от случаят Лясковец.

И хората си взеха поука и масово използват деца и ученици за разчистване на сметки.

Що за информация от преди шест дена ?... Има ли полицейска операция, още ли е жив, предал ли се е ? - 01.08.2019г...

Приберете го в Карлуково!

не си доктор ти

не манипулирате лайкове

Щом е бил миньор значи има пенсия и е нормален тогава трябва да има някаква причина или повод....

Това, че си бил миньор и вземаш пенсия едва ли дава гаранции за здрав разум.... Мисля, че в БГ има доста хора, които имат нужда от по-специфична помощ, лекарства.

много е елементарно да се говори така защото може утре теб да те изнервят и оклеветят без вина

абе миньорите са по-нормални от нормалните хора. и пенсията им е по-нормална от нашите баби и дядовци. техен идол е доктор константин тренчев -по- по- най- нормалния

Българина което не му изнася не го чете....

На прасетата - имат право на последно хапване.

да не си алиса в страната на чудесата

ох... аз пък си помислих, че е алиса би...

за такива новини бих бил предпазлив, либераските медии биха представили като "пребиване" и най-обикновен задвратник

си прав и дори най вероятно е така освен че не е случайно а има вина но в либералната демокрация е трудно да се докаже тя

Още един мишкар. Напада деца и то в гръб... Смятай! Ходи с куче и нож и сигърно се дърви предимно на жени и деца. Голям смелчага, голям мъж! Ако търси силни усещания да отиде в циганската махала или в някой мутренски бар - кютекът му е в кърпа вързан.

Просто така се е спуснал да бие невинно дете. Има някаква неяснота.

Не мога ви описа деца на тази възраст как тормозят хората особено в по малките населени места и в провинцията. Кой знае как се е подигравало и е дразнело човека а и името нещо ме съмнава.

така му се пада

минусите ще кажа да се молят да не станат обект на детски подигравки защото няма спасение от това

Само не разбрах, момчето как е било разТроено? Как така са станали трима? Може би е било разстроено? Моля ви, дир, научете се да пишете грамотно!

Браво! Мъжага! Герой! Ей тъй се прави - да се бият деца...

го е набил

Юнак!! Мъжете тотално изтрещяха или са гейове или агресивни простаци. Средно положение вече почти няма.

Какоооо изнервихте положението. Без пари нищо не правите!

Батко, в цял свят никой нищо не прави без пари:)

Много искам да те видя как ще го обясниш това на сина, внука или племенника си като дойде време ;) Вярно е, че без пари нищо не става, но си има някакви граници. Морал го наречете ако щете. Казвам го като баща на две дъщери.

Само мъжете ли изтрещяха и какви точно изводи си правите на базата на случай с човек на 65г. ?Според вас той кога точно изтрещя - вчера следобяд или онзиден призори? Щото жена ми редовно попада на "неизтрещели" агресивни себеподобни от женски пол. И като казах жена ми - в техния блок има един, който е истински агресивен и така е пребил(заедно с баща си) една лятна вечер малко момче, което е вдигало шум докато са играли навън пред входа (широк център-Варна). След този случай момчето развива епилепсия, а на тоя му се разминава. Ама явно тук случая не го броим - все пак е преди 15-20 години.