Мъж от Петричко се е самопрострелял след скандал за силна музика от заведение

Пострадалият е транспортиран в Института за спешна медицинска помощ "Пирогов" в тежко състояние

Обратно в новината

Коментари - Мъж от Петричко се е самопрострелял след скандал за силна музика от заведение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От цялата история не се разбира каква всъщност е била ролята на полицията в този случай? Защо не е арестуван и самопрострелян и собственика на чалготеката?

Без съмнение самопрострелян.

Самонаебал се има ли в случката.

Еми така е то! Само хората могат да направят държава, свинете правят винаги кочина!

3 пъти викал полиция да пречи на заведението и се самопрострелял. Така един бианесмен 3 пъти отказа да се застрахова навремето и се спъна по стълбите, завалията....

Според написаното, човека е извикал полицията три пъти, като на третия се е "самопрострелял" пред полицаите. Не се иска особено много акъл да се досетиш какво всъщност са сторили полицаите.

Аз не се сещам какво са сторили полицаите, може ли ти като свръх интелигентен да обясниш на нас простите?

Тея младите дет не са ходили казарма не знаят от кой край се държи пистолета.

...между собственика на заведението и 67-годишен мъж, който живее в непосредствена близост... Ама чукча писател, чукча не читател...

ужасно, не ти трябва джунгла. Горкият човек, държавата на беззаконието и безсилието срещу арогантността и простащината. наистина какво ти остава освен да се гръмнеш ......

Тази скалъпена историйка дори за домашно по литература в пети клас не става. Само в Булгаристан вървят такива малоумни версии.

е зет на кмета на селото и те така… Това най-примерно го казвам. Тоя дето е търсил справедливост е решил да се самопростреля… На това му се вика "да си заминеш като катър без история" :(

Няма начин да се самопростреля. Или е измислена история, или по-лошо, прикриват престъпление, което е също престъпление. За журналистите тук говоря де.

Защо ли според мен са го простреляли ... ама айде

ПП (Парапетната Простотия) докара хората до побъркване.

аре на бас ,че тоя е от израждане

Типичен пример - нещо елементарно и държавата не може да се справи, всеки си прави каквото иска, а жертвата се оправя сама... Хубаво се е оправила този път. Ето заради такива елементарни наглед неща хората емигрират. Не заради пари. Пари могат да се правят вече и я България, но проблемът е, че когато ти трябва държава, получаваш хуй.

Държавата на "Не ме занимавай!"

три пъти са идвали . Три пъти и тоя пак се е правил на мъж. Айде стига. Каквото е търсил това е намерил

Гениално! Отиваш да се разправяш за силна музика и като не успееш да се наложиш в спора се гръмваш. Ясно като бял ден в Дебилистан!

каква е разликата между прострелял и самопрострелял? а между катастрофирал и самокатастрофирал?

В Н Р Б нямаше такива дебили . Имаше държава, ДС, ред сигурност и нормално общество. 33 години демокрация внос от америка ди доведе да джендърско общество от дебили и продажни политици. Полицията не е виновна тя е огледало на държавата ни. На мода са дебилите, наглите и безмъзъчните индивиди. Нормалните хара са репресирани тотално и спряма тях винаги се домонстрира строгоста на законал Трагедия самоунищожаваме се!

Отказват да разберат, че силния шум разбива нервите. Такива ги има навсякъде и са много, за съжаление Но родните тулупи, пазят. Въпросът е кого?

Дълго време имах подобен проблем( е не със самопрострелването...) Викам полиция в 01.00, идват в 02.00, в 02.10 музиката е два пъти по-силна отпреди да са дошли, пак звъня- идват в 03.00 протоколчета и повече не идват...На теб цялата нощ ти е разбита, на другият ден си неадекватен, но за съжаление си на работа а децата на училище...А някой спи сладко с пиянски махмурлук. Втора вечер, сейм стори, на третата взимаш една тояга и чупиш главата на комшията... Какво стана ли, с дело съм, писах обяснения 2 тома, глоби и предупреждения за мен от полицията защото не мога да се наспя и да отида на работа сутринта, а те направили "каквото трябва"...

Ами не се прави така мой човек. Оставяш ги да се налудуват и когато почнат да спят им звъниш , я за сол , а за пипер или захар. Каквото се сетиш през час.

Съчувствам Ви. За съжаление повсеместна простотия.

Трябвало е да му запалиш сергията.

Същите съседи и същата реакция на полицията, която не води до никакъв резултат. Звъня на полицията за 3ти път в 3 чрез нощта (а в 4:30 трябва да се "събуждам" за работа) и им казвам "Като не правите нищо подтиквате хората към саморазправа", а те "Аааа, господине, към нищо не ви подтикваме"...

Самопрострелял се е друг път. Убит е от чалгаджийте.

Тук мирише по-скоро на инсценирано убийство. Как разбраха, че преправения пистолет принадлежи на жертвата, а не не хулигана слушащ силна музика посред нощ?

"Милицията" и държавата отново не са си свършили работата. При втория сигнал полиция е трябвало да остане на място, ако не цяла нощ, но поне няколко часа. Държавата трябва да промени закона така, че при второто идване полицаите да имат право да арестуват за 24 часа пускащия силна музика през ноща .

Ако има държава.

За нарушаване на обществения ред. Ама то кво ли е наред тук...