Мъж обиколи гол центъра на Шумен (видео)

Той не беше забелязан от органите на реда, като преминаващите наоколо граждани също не му обърнаха внимание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Останал е подтиснат. Без гащи и ..." никой да не го ецава за слива"" -все едно, че е НИЩО!?

Ами как ще го забележат органите на реда след като не е имало гражданин който да ги информира. Въпреки стотиците камери на пътя и не знам какво си ако не са гражданите органите въобще няма да разберат че е имало работа за тях! А какво се очаква от гражданите около индивида? Естествено че са го забелязали, просто са решили да не му обръщат внимание.

След като не е имало кой да го гледа, къде е нарушението?

То за мен е като да си гледам пишката!?

Ми нали е демокрация, ми к'во! Всеки да ходи както си иска. Може да му е било горещо на човека!

А може и дрогиран педерст да е, доебало му се е и е заголил дупето с надежда някой да го надупи

На площадя не е интимно,.. и не носи кеф!

Човека е самотен, доебало му се е, пил е 2 Сислоса, надървил се е и е тръгнал по улицата с надеждата че все нещо ще се набоде на виклицата му…

Маани- ама уцели "'гьола".

Човека е дължал пари, съдебни изпълнители са го съблекли и продали дрехите му

Утре по обед ще мина гол от Народното Събрание до гнездото на мунчо и хунтата, очаквам съмишленици да протестираме срещу диктатора и неговата хунта, от кумова срама ще носим по един смокинов лист пред сене си.

Полицията не го била забелязала.Как да го забележи,когато те никога не са по улиците и са оставили обществото само да се справя.Във всички градове е тотален хаос е безредие.

Няма угодия, преди реваха че били навсякъде и било полицейска държава. А и личния състав на МВР е намален 4 пъти. Така че оправяйте се както можете, ако е много тежко ще има и полиция

Може и така да е повлиян от новите стари политици и е тръгнал да търси истината(голата).

Човека е достоен за Президент, ако го изберем целия свят ще ни забележи, ще бъде първия държавник загърбил предразсъдъците, даже и други президенти ще го последват. Браво на този човек!

Пречи ли на някого? Облеченият педераст по-добър ли е?

След бустер дозата така се получава.

Спечелил е някакъв як бас!

Ot nekoa banka le izliava?

НЯМА пари за дрехи, щото Здравния министър го принуждава да харчи пари и да купува МАСКИ.. В БЪлгария, ако ЗАСТРЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, негри и китайци... Пуска арабите и негрите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса.... А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ и ще ИМАМЕ пари за дрехи....

Още сме първобитни, не сме за ходене голи, защото ще се отдаваме поголовно на сексуалните си инстинкти, по улиците ще настъпи масово чукане и леене ба сперма… Това ходене голи може да стане далече в бъдещето, когато хората ще са освободени от сексуалните си инстинкти и децата ще се раждат само е епруветки.

Репортера плаща за да го снима случайно. Вижте им разпепечатката на телефоните.

Новата партия ще се казва “ПУТКА”, Партия на Успелите Тарикати от Канада и Англия, с главатари менте харварджията канадец и спекуланта съден за измама в Англия!

Поне да беше сложил два презерватива, един на горната, втори на долната глави

Човека има хубава фигура, няма от какво да се срамува, а и в конституцията не пише, че ходенето гол е забранено, на който не му харесва, да не го гледа, не пречи на никого.

Няма нищо по едтествено от човешката голота, така се раждаме, така умираме, дрехите са лицемерна измислица да прикрием това, което е грозно. В бъдеще хората ще се освободят от патриархалните окови и предеазсъдъци и ще тръгнат голи, дрехите ще се обличат само против студ

с гол в ръката ..., добре, че не е нож

Има ли забрана да се ходи гол по улиците?

Какво се чудим? Спечелил е баса човекът.

Стяга се за новите избори. Той е от партията на голи членове....

Можеше поне с прозрачен дъждобран.

Надрусан наркоман.. Вижда дракони.. Преди 32 години нямаше такива картинки.. До къде ни докараха Евроатлантическите ценности.. Кланяме се на Запада..

Това съм го правил, ама само в дискотеката.

Със сигурност е ваксиниран.

Че всички сме се родили голи. Не виждам нищо срамно в това човек за се разхожда гол. Това е естествената ни природа.

Пича е след поставена втора игла,всичко е ОК!

От сега нататък нормалното, ще е все по-така.

Онзи ден във Варна един образ по слипове пресече кръстовището на Технополис до Елдом. Няма да се учудя, ако си е продал гащите, за да иде до Шумен.

смел човек, гледам тия с големите бицепси ходят с потници, да се виждат, аз сега - кво, без гащи ли да тръгна ? решил е да се похвали човека, какво толкова, може да не е могъл да постне селфи в фейсбука

Ама на бос крак ли?

По долу написах предположение, че може би е бил при любовница , съпругът ги е изненада и човека е бързал да се измъкне, не е имал време да се облече.Та в този ред на мисли един виц: На един мъж жена му си имала любовник и се е срещала с него, когато съпругът и е в командировка, а то често се е случвало.......... Обаче съпругът и след време научил за похожденията на жена си.Излъгал я, че отива в командировка. Нашите гълъбчета, както винаги са си чукнали среща ,жената посреща любовника и му казала: -Ти седни , аз отивам да се изчипкам. През това време мъжът и се прибира и вижда любовника в хола,.Нашият се стъписва, но съпругът му казал; Не бой се, тя те е поканила, не си влязъл насила, аз няма проблем с теб, защото, щом като жена ми е решила да кръшка, ако не си ти, ще е друг.Но сега та заповядвам да стоиш мирно , аз ще се скрия в гардероба и искам да я хвана в момент на секс. Излиза жената от банята, по халат с леко разголено бедро: -Миличък , как ме намираш? -Изчипка ли се, пита я любовника? -Изчипках се........... -Изпишка ли се , пак я пита той? -Изпишках се.......... -Ами я погледни, кой е в гардероба, че да се наакаш, хаха

А аз като дойда скоро и доведа ветровете, що ще чини тоз тъй смел юнак? Да му видя аз тогава неговата малка обрязана тутурутка.

Скочил е гол от балкона на някоя чужда булка, когато мъжът и се е прибрал преждевременно.

След посещение в българска банка, Оставаш по организъм.

100 % е загубил бас.

най-новото нормално...

Май репортерчето се е впечатлило и надървило, щом и снима задника на човека. Сигурно е подмокрило гащичките, ама ми е чудно как е разбрал в гръб на колко години е? Май е ходил да се запознае и да му се предлага?

Само така е посмял да го снима. Я виж, че го снимаше отпред и оня вземе, че надърви тоз голям буздуган и погне репортерчето... ...

Само така, момче. Лъсни пищака в центъра на Шумака...

Толкова е било шумно в Шумен, че е нямало кой да го види (освен от ДИРа). Евала на човека !!

Възможно е човека да е бил при любовница и съпругът и да се е върнал изненадващо, а нашичкият е побързал да излезе, не е имал време да си вземе дрехите, явно

Те така един от бързане в В.Търново се беше размазъл от 8 я ли беше, от 10 я ли беше етаж

мммммммммммм, лоша работа

Какво е лошото, че някой е гол. Ако някой е с дрехи които някой не харесва да не да подава сигнал до полицията. Някой си ходи гол, той пък може да не харесва облечени хора. Всеки си е свободен да си ходи както иска.

Ами така е то по тия географски ширини. И атмна бомба да падне, пак никой нищо няма да види и чуе

Е щом се намират жени да карат мотори голи що пък мъжете да не пресичат улиците голи.

Дами и господа, има гол на мача в Шумен. Прехвърляме се там да разберем подробности.

Както се изрази изявеният коментатор от ново поколене Бисер Свирката - "това беше гол красавец"

Е тоя верно са му взели и дрехата от гърба. Типичен българин.По гол гъз крачи гордо

И напълно необезпокояван се прибра налЕ. Да не го пипате, че ще ви погнат за правата на чуека.