Мъж намушка жена си с нож в сърцето

Жертвата - 25-годишната Юлияна Иванова е живяла със съпруга си от 10 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Особености на българския семеен живот" 1. Жениш се 2. Спираш да спиш с жена си само и само за да й е гадно. 2а. ходиш на лов, риболов и т.н., само и само да е си в къщи. 3. Гледаш да забършеш нещо чуждо.- не е валидно при 2а. 4. Дебнеш я тя да не забърше нещо за да й е още по-гадно

Старият катил - до живот в карцера.

.Това а един български мъж, изградил се като личност при соца, и една българка, не циганка. Абе много изостанъл и примитивен народ сме, отношението към жената по близо до турско арабския свят или Русия отколкото Европа или Америка (па дори и Южна).

А бе още не съм ударил педесетака но жената ше требва да е около 9-10 годишна ще изчакам още пет години стига да не гушна букета и се женя.

Това е третата съпруга на заподозрения за убийството. Всичките си жени е тормозил според съседите. Разведен с първата си съпруга, с която имат две деца, отглеждани от нея. Втората е дошла с дете при него, живяли са на семейни начала и след скандали го е напуснла. Първоначално се е сприятелил с бащата на тази си жена. Той е шофьор към хлебозавод, а тя е продавала закуски. Съседите я познават като тиха и възпитана млада жена, която си гледа детето. Успяла е да завърши вишо, специалност "Социални дейности". Преди това 8-месечно момченце семейството са имали друго дете, което е починало на 10 месеца.

На 25 години със 65 годишен, заедно от 10 години в апартамента. Някой от съседите да е подал сигнал в полицията, че 15 годишно момиче живее с 55 годишен?

В "ненавижданите" САЩ има закон забраняващ това и наказанието е затвор.

Зловещото е, че броят на убитите жени е пропорционален на тези убити в Турция. Държава с по-шибано уж отношение към слабия пол. Зловещо е, че има родители от всякакъв етнос, които смятат, че щом на момичето му е дошъл цикълът - трябва да си намери мъж и да излезе от дома си. Да, днес, в България, в не чак толкова дълбока провинция като СЗ. Тя не е циган, не е родила 12 деца на 25години, а глупаво дете, което се е спасило уж на крилете на любовта, пък била тя дадена от чичко - завършила е у-ще, следва в университет, любезна и мила с всички. Това може да е всяка жена, която срещате навсякъде. Бъдете добри

Той на 65. Тя на 25. Живеели заедно от 10 години. Трябва да се забрани бракуването преди навършване на 18 години.

чужда кола не можеш да караш без пълномощно, а нечие дете да ползваш може просто така

Колата по презумпция е съгласна винаги. Никой не и иска мнението. Виж, чуждото дете не би трябвало да е съгласно, ама знае ли човек?

Учителката задала въпрос: Деца кажете една съгласна? -- Иванчо: - Марийка!.... Учителката: -Иванчо - Марийка не е съгласнна!... От втория чин Марийка: - Съгласна съм госпожо, съгласна съм.

Манго си е купил жена,каквото иска това ще я прави.

Да, ама това противоречи на конвенцията. Макар че, във всички религии, жената е една от всичките придобивки на мъжа. При това, по силният мъж, получава съответно и повече придобивки. А като ги има, може да ги продава, дарява, унищожава и т.н. Вие на частната собственост ли ще посягате, комунисти такива? А бе, да питам все пак -не е ли много сексистко, родословието да се проследява само по мъжка линия? Даже в личните документи на всеки се вписва лично, БАЩИНО и ФАМИЛНО ПО БАЩА име. Какви конвенции ви гонят? Оправете си първо Есграона, че тогава врякайте, че тачите жените, колкото и мъжете.

"Даже в личните документи на всеки се вписва лично, БАЩИНО и ФАМИЛНО ПО БАЩА име." И, за това ли комунистите са ти виновни. Сбъркал си, Путин е виновен.

Да се въведе смъртно наказание за умишлено причинена смърт! Толкова просто и супер ефективно.

Ама хан не си. Хан е Винету. А ти, като станеш хан, тогава ми се обади.

А ти какъв си, убиец ли си, та се плашиш от смъртно наказание?

Хане, с респект приемам идеята да се въведат Крумовите закони, след многото цигански престъпления, народа иска крути мерки от държавата. Лично мен, ме е малко страх от връщане на твоите закони, но не от тях а от днешното търпение и беззаконие срещу деянията на този етнос. Да не стане така, че ще извадим очи вместо да изпишем вежди.... т.е. за кражба се отсича по една ръка, да не се окаже, че ще плащаме инвалидни пенсии на 70 % от циганския етнос!

Трябва да се върне смъртното наказание, и да се премахне "признаване" на вина за намаляване на присъдата. Да, според статистиката това не намалявало броя на престъпленията, ще каже някой. И така да е, но е по евтино, от издръжката на убийците в затвора. Пък и се премахват бягствата от него.

имената на извършителя липсват. грижа за "доброто" му име ли е това?

тече следствие, няма присъда, нещата може да стоят различно. Може наистина да пострада доброто име на невинен човек. А виновник може и да е новият любовник на жертвата. Примерно.

Мохамед Хасан Ибрахим абн Джафар ал Сейлядин

Нормалните хора не живеят във вариант семейство с такава огромна разлика. Природата ни до връща, когато минаваме границата на това , което ни е дадено.

Ние евреите, заплодяваме млади и не толкова дотам успешни актриси и не ги ръгаме в сърцата...

Тези са някакви маргинали с 40 години разлика. Изобщо по медиите всеки ден ни занимават с утайката,която е малцинство.

прав си, утайка са. но отдавна не са малцинство, например етно-утайката върви към милион...

Я отвори речника и прочети кво значи малцинство :D

Този не е мъж, а чорбаджия, който си е купил стока. Българин купува туркинче. Все още манталитетът на много българи е ориенталски. И начинът на живот е меко казано нездравословен - пълно обездвижване, от колата на дивана/масата/бюрото/сергията и обратно, преяждане с боклуци, препиване, пушене, клюкарене и зяпане на долнопробни чалгарии, никаква мисловна и духовна дейност, и съответно ускоряване на физиологичните процеси на остаряването/изхабяването. На 65 вече е импотентен и не само физическа, ами и психическа развалина . И на кой да си отмъсти за тъжната реалност, до която сам се е докарал, ако не на по-слабите - жената и децата?!

Защо ли се вързвате на такива ,,статии,,? Който с когото иска да живее и да си поема последствията, но на българите конвенции не ни трябват- имаме си законодателство против насилието. Точка по въпроса.

Напротив - не една, а сто конвенции им трябват на оскотелите твърдоглави булгаристанци!!!

Я си хващай пътя бе напредничав задник.

В коя държава Истанбулската конвенция е намалила насилието и престъпленията срещу жени и деца?!

ЩЕ СВЪРШИ РАБОТА, ТОЛКОВА И СТОТЕ... Кака някои не разбраха, че целта на ИК е СЪВСЕМ ДРУГА...Унищожаване на семейството, обгрижване и възвеличаване на джендърите, измъкване на държавни пари с тази цел...и НИЩО ДРУГО! P.S.ДЖЕНДЪР-ЛИЦЕ С НЕУСТАНОВЕН ПОЛ-вж.поясненията на термините към ИК на немски....

сводката от обичайното битие на маалата е дадена, за да отклонява вниманието от събитията във войводиново.

То и против тютюнопушенето има законодателството, ама на -не действа. Затова, комвенция ни трябва, конвенция, а!

Жалко за младия живот. но да заживееш от 15 години с някого нямам обяснение ако имаш акъл в главата...И някак си новините ви дори на наша територия не са проверени което изисква много ама наистина много малко време.. 65 или 35 годишен е все пак тоя изверг

Аз пък имам конкретно обяснение - избягала е от семейството си! И за това има причина в семейството ѝ. За съжаление не е случила на нещо хубаво...

Добре де каква е тази работа 15-годишна с 55 - годишен ?

Ами погледни тези прословути западни артисти- все се женят за млади агнета за да докажат на света, че още могат да ....Смях в залата. А Трумп колко по- възрастен е от Мелания?

Нека замълчим една минута,и не пишем коментари да се караме едни други,във Памен на Големият Васко Дагама от Село Рупча,Иван Ласкин!!! Лека му пръст,и Дано Господ му прости греховете му,не беше лош човек.Дано сега бъдете завинаги заедно там горе Иване със твоят най добър приятел Чочо.

Да не си пиян-залян още от Нова Година? Има си статия по товята тема и там ще драскаш тези коментари. Тук темата е битовото убийство, коментарите са отворени и всеки има право да си изкаже мнението по ТАЗИ ТЕМА, а не да замълчи!

Държавата и разни "загрижени" асоциации постоянно повтарят на подрастващите как имат всякакви права и животът им зависи само от тях. Не е чудно, че юношите и девойките решават един ден наистина да правят каквото си искат, и възрастните около тях изпадат в потрес от постъпките им. Нека всеки родител да се запита дали наистина познава добре детето си, знае ли с какви хора се събира и какви дивотии върши? Пазете си семействата и не позволявайте на държавата да ги разруши! Всички крещят "педофил", защото не желаят да допуснат, че дете също като тяхното може да направи подобен избор (да живее с много по-голям мъж от нея). Бъдете реалисти, в днешните гадни времена всичко е възможно. Пазете си децата, възпитавайте ги с личен пример, за да не се стига до крайности.

Вече ми прави впечатление че и във Училище малките се се наричат един друг Джендър,мислейки го за нечо голямо нещо,но явно няма кой да им обясни какво означава това,и че тази дума не е хубава,но явно щом са го допуснали родителите и учителите да се случва това,явно нещата отиват към разврат и наркомания.

Тоя пак запя старата песен. От джендъри ли те е стах, бе? Виж си кочината, битовите убийства, мръсотията, духовното блато. Виж как те глозгат твоите избраници!!! Не вярвах, че сте толкова елементарни! Вие продънихте ушите на децата си в продължение на месеци с думата "джендър". Вие сте причината децата да я знаят и повтарят. Ама празните ви кратуни едва ли някога ще го осъзнаят.

За жалост учителите нищо не могат да направят. Имам приятели в образователната система, министерство и директори са ги стиснали за гушата, нямат право гък да кажат, дори учениците да се държат наистина вулгарно - нещо, което преди години ние дори не сме си го помисляли за допустимо като поведение в училище, защото имахме респект към възрастните - родители и учители.

Битови убийства има и в така обичаните о теб напредничави държави , които са ратифицирали Конвенцията.Кочина има и там , а духовното блато е навсякъде около тях защото се интересуват само от материалните придобивки.Нямат приятели и ходят на психолози защото живеят щастливо.Не ви искаме Конвенцията чрез която искате да си бъркате по дупките свободно и да омърсявате българските деца с нечистотиите си.

Светът винаги се е движел като махало. От разврат към морал, после обратно. И двете крайности са агресивно унищожителни, но пък ако махалото се балансира в средата, ще е голяма скука. Така че, сега е време да се кефиш на разврата, в други времена, моралът е създавал концлагери и инквизиции.

че родителите сме, които осигуряваме щастливия живот на децата си, в смисъл и сме длъжни, и сме единствените, които го искаме. Има някои неща, които искам да отбележа все пак. Имам дъщеря тийнейджърка, както се казва сега, и впечатлението ми е, че нейното и на връстниците й отношение към възрастните е доста даже неласкаво - за тях дори 40-годишните са старци, та лично аз се съмнявам това да е бил неин избор. Тази история ми се вижда твърде странна. Освен това - ако от училище ще водят децата на музей в нашия град, подписваме декларации, инструктаж за поведение и т.н., а да живее едно дете, защото на 15, каквото и тяло да има, психиката е на дете, на практика в брак, излиза, че може просто така. Не ми изглежда нормално.

Какво уважение могат да имат към възрастните когато татко вечер докатоси жули рикията псува, че трябва да изхранва и „пенсиите“?

за уважение, а за представата им за възраст. Освен това не се опитвайте да ме обиждате, като правите аналогия с Вашата семейна "идилия".

само малко инфо, за обичайните истерици и истерички на тема "булгаристанци, ууууууу", "ганьовци, мууууууу". само от началото на годината, още няма и десет дни, в град лондонистан и околностите му, са наръгани с нож 10 човека, до смърт. половината-жени. само цифри, само за битието на цивилизована ингилизия. а сега може да продължите с обсъждането на поредната циганска история и с воя за конвенцията и българите, които не са съвсем българи, съдейки по снимката й...

Ти да не си помисли, че толкова долнопробни и елементарно можеш да манипулираш? Мурафетите ти ще минат само при оскотялите булгаристанци. Недей да манипулираш - Лондон има около 9 милиона (!!!) жители и тази цифра 10 е нищожно малка в сравнение с 6те милиона булгаристанци в една цяла (държава). По-елементарни не можа ли да се аргументираш? Сигурно много добре знаеш, че в Лондон не се изнасят данни за етноса или националността на извършителите, но повечето от тях са африканци, източноевропейци или азиатци!!! Да не ти давам статистика колко българи са били жертва на просташко битово насилие в Англия.. Изнасяме висш интелектуален продукт!

етноса, казваш. щото тук се скъсват да ни съобщават етноса на насилниците и криминалните диваци, иначе именно така ще лъсне истинската ви долнопробна манипулация на кресльовците за "булгаристанците", които почти винаги са тъмнозелени и само паспортът им е"булгаристански"!

15 години е била, значи всичко си е напълно законно. Според закона приет от БСП и ДПС само под 14 години човек се води малолетен и може да се говори за педофилия.

За педофилия се говори доколкото помня в психиатрията, и там се споменава възраст до 13г. В НПК можеш да разгледаш раздел 8, за повече информация. Почнал(а) си да бъркаш понятията.

този педал сигурно е руснак или русифилистик

Баща ти е.

тя имала ли е родители преди 10 години

Не е ясно. Като цяло статията както винаги е спекулативно поднесена, с цел народа да се изтрепе един друг докато коментира.

Дрън дрън само така, циганските жени с ножа в сърцето !! егати плоския камък! по прост от теб не съм виздал никъде, пълен педер. ст, тя била по умна от теб, студентка била, ти си мухлясал селянин. мeришеш на смрад, марша такава.

Как ли се пръквате такива идиоти?

Циганка която е записала да учи висше а???Стига говори глупости,че стават смешен пред публиката:)

Отново млада жена е убита от мъжа си българин. После конвенцията била такава или и инаква.

Ако конвенцията би предотвратила убийството, защо не "изпраскаме" една супер конвенция, която да предотвратява всички престъпления и да си решим проблемите веднъж за винаги?

Секса с непълнолетни в България е забранен. Дядото не са го осъдили, тоест ЗАКОНА не е бил спазен. Защо мислиш, че Конвенцията щяха да я спазят?

Още един неграмотен. Пак да кажа - не защитавам по никакъв начин деяниято на този мъж. Но изпадам в потрес от неграмотността на читателя - по закон няма такова нещо като "секса с непълнотелни е забранен". Имаме си НПК и там изрично пише какви са наказуемите деяния. Хората продължават да бъркат законови и морални норми.

И как конвенцията щеше да го спре да я наръга ? Вие наистина ли си мислите , че един документ спира убиеца ? То бива малоумие ама чак толкова.

Да му мисли Ицках Финци. Той на 85, тя на 38 и дете на 1. Любови всякакви. И ни ги рекламират.

На 41 е жена му

Най-после да видим нормалната дума намушкана, а не вулгарната "наръгана".

Не бързай да се радваш, приятелю. Те все още не правят разлика между намушкване (което по дефиниция е прободна рана) и порезна рана. Прегледай статиите за двамата намушкани на пешеходната пътека и ще се посмееш от сърце.

Опростаченият булгаристанец води битка със зъби и нокти, на живот и смърт с Истанбулската конвенция. Направо падам от смях - най-големият мъжкар, най-потентният мачо, най-сексуалниятб лъв, БЪЛГАРИНЪТ, се изплаши от един бюрократичен документ на ООН, насочен срещу домашното насилие и точно такива битови убийства, като последния посерко. Поне разбрахме, че най-актуалната и болезнена тема за бугаристанеца са джендъри, обратни и травестити. Не знам какво би бил казал Фройд относно тези потиснати страхове и мисли. Хахаха. Абе, смотани скотове, над 100 държави са подписали този документ. Хайде сега да видим, да следим в продължение на години, колко от гражданите на тези държави ще бъдат пронудени да стават джендъри о обратни!!! Ще мине време, ще видите, че нищо няма да стамне. Ама тогава ще ви спуснат други опорни точки, и ще запеете друга песен. Вие сте едни мизерни същества, електорат, стадо без ум!!! Заслужавате си блатото, мъките и повсеместнара мизерия. Повръща ми се от вас!

На сайта на Съвета на Европа има други числа, не се виждат твоите 100 страни подписали. Да не говорим за разликата м/у подписване, ратификация...

Млъкни ма, и вие булгарситанските Гани не правите изключение! Бият ви елементарни скотове, тъпчат ви, превръщат ви в слугини, подритват ви, убиват ви, а вие лаете заедно с тях! И вие си заслужавате клоаката, жалко за България, жалко за децата ви. Ще ги направите същите идиоти,

Като нямаш какво да кажеш, поне не се излагай публично.

Друго си е да ги изпедерастяваме от ранна възраст нали и да им правим предавания с водещи Фекалия и Струя урина.Марш оттук изгаврена душо.

Бихте ли обяснили на публиката,какво сначи това ''а джендъри, обратни и травестити. ''Нещо за ядене ли е,или за пиене???:))

Не, приятелю, ти трябва да обясниш на блеещото стадо, какво означават тези думички. Аз вас цитирах, вие ги измислихте и ни продънихте ушите от тях месеци наред! Вие дори стигнахте дотам да плашите дементиралите комуноидни пенсии и прости булгаристанци, че конвенцията целяла внос на "ирански травестити-бежанци". Хайде, обяснявяй как с един документ , ПОТРЕТВАМ, срещу домашното насилие се става ДЖЕНДРЪР. Ама. моля те, недеи да ми изквичаваш отново опорните точки , които ви ги спуснаха Патриотите, Джамбазки и Корнелия! Изписахте томове с тях!

Това че се казва конвенция за защита от домашно насилие не значи че зашитава от домашно насилие. То на кенефите пише "жени", ама е кенеф. В България от 10 години има ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА ОТ ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ, дето е 1000 пъти по- добре от тази конвенция. И всички дето толкоз искате тази конвенция идея си нямате какъв четвъртит се опитват да ни го начукат с тази конвенция. И после идея си нямате колко ще ревете заради това. Защото тази конвенция леко променя основни положения в наказателното право. И ще стане по зле от времето на Ежов в СССР дето за да заключат някой е трябвало поне един донос и още двама да го подтъврдят. А тука ще горите само защото сте погледна ли някой накриво.

Именно. Именно!

Факт е, че конвенцията е ратифицирана от "най-истинските", "най-гордите", "най-непреклонните и милеещи за род и родина" (по думите на мнозина пишещи в този форум) народи - сърбите. Даже и тия нагли и алчни фалшификатори на история и грабители на чужди земи, жестоки и примитивни национал-психопати са я подписали и ратифицирали.

Защото е част от сделката им за влизане по бързо в Европеския съюз.

Никак не си нормален. Болен мозък си. Но човека по- долу ти го е казал: "Дайте да направим и документ(конвенция) против крадците, и край, няма да има кражби" . Друг е въпроса, че жените са въртоглави, не преценящи добре ситуацията, непокорни, "независими", всичко знаещи. Обаче, като не слушат собствените си мъже, скоро ще им се наложи да се подчинят на онези, подчовеците. А при тях мнението на жените не значи нищо.

"Блато, Повсеместна мизерия, повръща ми се от Вас" И се наричаш нормален, направо се пиши най-нормалния. Всеки обяснява как другите страни били подписали конвенцията, а никой не ще да разясни как точно този документ ще възпре 65 годишния откачалник да намушка жена си ?

Според нашата Конституция, ако Истанбулската Конвенция бъде приета, ще има предимство над вътрешните ни законови норми. Т.е. ще си е де юре закон приложим в националното ни законодателство. С този закон държавата ще може да заподозре всеки, вкл. и теб в извършване на насилие спрямо дете (може дори да е твоето!) или жена, и да предприеме ограничителни/наказателни мерки спрямо теб. Сещай се какво правят социалните служби в Швеция. Скоро това ще дойде и при нас. Носят се слухове, че се увеличава толерантността към ефебофилия и педофилия от страна на държавата. Децата отнети чрез социалните ще бъдат давани "за ползване" на всякакви семейства, вкл. и такива със "съмнителни ценности" - 2 жени, 2ма мъже и всякакви други... Хайда сега отивай да гласуваш за ИК.

Почна се със статистиката за убиство на невинна жена,такива изроди трябва публично да се обесват за назидание на други като тях,или на електрическият стол,и там става.Бог да прости момичето,явно е била без родители,и този я е взел от някой пансион.

Дай, Боже, всекиму!

при тъмнозелените всичко ненормално е норма. и все пак, в цялата история има един много странен момент-циганката е била студентка.

А бе идиот нещастен и двамата са българи.

абе, кретен тъп, виж й снимката! типична покупко-продажба на старозагорския пазар, под доволния поглед на "родителите" й!

br1xxx@

Тя на 15, той на 55 ... майкоо. Чудна двойка са били. Жалко за момичето.

10г живяли в мир и съгласие. Но когато жената тръгнала да учи висшо (а как ли е завършила средно, щом от 15 годишна е булка), се стигнало до "Отело". После пак питайте защо саудитците им слагат фередже и не им дават сами да излизат от вкъщи.

булката на 15, бащата на 30, дядото на 45, прадядото под 60

Легална Педофилия, тричене на кучета, съдизъм към жени и животни .... ЕС ви е виновно, че сте скотове!

Тоз пък, нека си тричат кучето, това си е традиция. А тази връзка не е била нормална и то до някъде е ясно че е щяла да има край.

най-важното, боклука да има спа-килия, за да не съди в страсбург! също и дежурният помияр.. аа.. адвокат де, да го внесе на носилка в съда. целият филм е пародия в тоалетна чиния.

Заживели заедно като била на 15 г! Ей това е евразийски бг-стан! Що не го пробва тоя номер на Запад тоз дъртак да види кво ще му се случи!

ПИТАЙТЕ НИНОВА ЗА ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!

Не вярвам нормална жена да е доволна от ситуацията, освен ако не е фен на отрицателния прираст.

Ами, като се ожениш за внучката си - по накога така става...

дете на 8 месеца след почти десет години.. явно се оказало, че детето не е от него но интересно колко ли е платил навремето за булката!? не друго, а точно ценностите държат робите в робство... така, че какво е тука, някаква си юлияна, пред значението на масовата циганизация!?

Но, ако си носеше екземпляр от истанбулската конвенция в пазвата, това нямаше как да се случи. Щеше да се счупи ножето. Без майтап, много странни факти от статията, пораждат много въпроси, а отговори няма. Първото странно нещо е, момиче на 15 заживява с 55 годишен мераклия? Родителите му, ще понесат ли някаква отговорност за подобна безсопанственост? Защото 15 годишните не носят отговорност за себе си. Не съм писал аз закона, а тези, които са го писали, явно не са го писали за да го спазват. Другото странно е, че след девет години упражняване на възпроизводствени функции, едва сега се е оплодотворил трудът им. Не знаем, дали реално, ревността не е предизвикана основателно, а и в статията това се оставя в мъгла. Странно ми е и по каква причина, хора като този, си позволяват да излагат основанията за престъплението си, от типа на афект, ревност, умопомрачение и т.н. Разпореждането с човешки живот е нещо, от което официално се е отрекла дори държавата, законодателството. Но е оставено в ръцете и ума на луди, болни, откачени или просто престъпни копелета. Не е ли странно?

родители?

може би. За децата в инстиуция има настойници, които носят родителската отговорност

"Непълнолетните не носят отговорност за себе си". Дрън-дрън. Имат лична карта, както и носят наказателна отговорност, стига да разбират значенията на деянията си. Друг е въпросът, че при тях се прилага специфично отношение при определяне на наказателно/възпитателните мерки.

лична карта

Тя на 25, той на 65. На кой от двамата са сбъркали ЕГНто или и двамата са тъмнозелени. Или платена "либоф"?!?!?

педофил е и е убиец , хубав човек

Жалко, че 2018 отмина. Но за 2019, ще го предложим за "Човек на годината". Стига да не се появи още по заслужил званието, кандидат.

циганка ли е

Бяла циганка (лингурка). Тях "младоженци" си ги купуват на старозагорския пазар.

Дядото не може да си върши работата в леглото и това води до изневери на младата жена.

ти така ли ша напраиш ако си незадоволена - ще идеш при друг ?

Е не, ще чака с години дядката да се гътне докато тя остарява. На теб жена ти ако не ти дава ще стоиш ли с нея? Или ще я напуснеш или ще си намериш друга.

аве джендъри, дядката може да е убиец и тн, обаче педофил не е, набийте си го в джендърските кратуни. джендърството не е само да си отрежеш чушката, всяко вървене срещу природата е, и се наказва с изличаване. затова всички бели европейци се топят като сняг, защото "ама на 15 още са деца". какви деца бе, едно време на 15 са ходили на война и са се биели, а природата ЯСНО е сложила знак кога човек вече е възрастен.

Изобщо не е педофил. На 55 години заживял с 15 годишна. Хич нищо педофилско няма.

Ефебофилия, а не педофилия. То разбира се, няма никаква разлика...

няколко семейства, като това и в интерес на истината добре си живеят и са доволни

Под "като това" да се разбира семейство дядо и внуче ли?

дядото или внучето?

И правнуче!

Нека има повече организации от психолози, които да прекъсват такива токсични връзки навреме. Смелост се иска и от двете страни. В противен случай, тези новини ще стават ежедневие. Българката е свикнала да търпи, но е време да потърси убежище. Преди да се случи фаталното, винаги има индикации. Момичета, мислете!