17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все пак сме еврогейска и неолиберална демокрация и убиецът може съвсем спокойно да се предаде ,за да бъде пуснат срещу подписка ,която никой не контролира ,а той да изчезне безследно.Случаят с момчето намушкано в Парка на свободата през 2015, а убиецът вече го няма ,демек изчез в неизвестна посока. не случайно нашите международни престъпници дават мило и драго да бъдат съдени в българия ,от български съд

❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

заспали дирници.... или модератора ще изкара и той някой лев....

Циганите от Владиславо са налазили целия град.

починал от Коронавирус???

ужас, убили са човека. Каква държава е това да те за колят като прасе.

Това е "държавата" , която сами си създадохме за последните 30г. ! Не само политиците са виновни - ВСИЧКИ са виновни за състоянието и ( малко или много ) - и затова е "Европейска" , " Демократична" , и НЕ дотам "Цивилизована" ( беше някога ) , но скоро няма да има такива които я помнят спокойна и подредена , защото всичко се сведе до три " ценности" - АЛЧНОСТ , ПРОСТОТИЯ и ЗЛОБА !!

Аз съм невинен! Вчера посред бял ден направих забележка на един ром да си прибере хранителните отпадъци и празната бутилка, които беше хвърлил до пейката. Само ме погледна и многозначително извади от джоба си нож. Всъщност дали някой проверява кой носи ножове?

_stankow

И все пак браво за смелостта ! В такива случаи обезателно викайте полиция. Ще бре ядове с този нож. И ще остане без него ! Дръпнете се настрана, позвънете и гледайте колко бързо ще дойдат куките. Няма да има време да го хвърли в кошчето даже ! Ако искате реванш де, ако ви се занимава !

Лошото е, че няма да дойдат :) И го казвам от опит! Преди година-две позваних на 112 за изоставена чанта в близост до училище. Накараха ме да седя там докато се появи полиция. Седях час, минаха 2 коли, но никой не спря :)Накрая пак звънна на 112 и ми казаха да си ходя :) Та, да звънете! Ама на онези дундьовци от полицията хич не им е спешно :)

На 112 се звъни само по спешност т е човешки живот е застрашен. Не е като намериш чанта и айде 112, защото след час си на фризьор. Някой кървящ може да се опитва да се свърже с 112 и за него да няма диспечър, защото ти им говориш за някакви чанти. Ами, не е спешен случай.

държавата е дала на тоя тел да се звъни

В целият свят това са случва само в тази пропданала държава! Прав си! Не разбирам как може така! Ужас! УЖАС! P.S. А дали убият няма вина и той? Или викаш ей така си седи и го убиват? Хайде да изчакаш малко с детайлите и после да се вайкаш каква била държавата, а?

Педофилите от ПП са имали спор за малолетна.

От няколко години си нося сгъваем добър нож. Напоследък обмислям да си зема мачете. Малко е голямо, ама може да е животоспасяващо.

_stankow

Обикновено инцидентът приключва, както в случая, с демонстрация. Който покаже по-голям нож, той печели. Другият се оттегля. Та мачетето е много убедителен аргумент. Вярно, тежко е, голямо, трудно се носи ... :)

Готино е в ганюстана, а?

си върши работата-отлично!

България стана такава държава, че след 22:00 часа навън си е чист хазарт с живота. Излизам на терасата и слушам звуците из града. Същинска джунгла! Нечленоразделна реч, дивашки крясъци и рев присъщи само на първични, диви същества.

като в братска америка ,демокрацията на демокрациите :Д честито

Тоя па, тоя па... викаш в русский мир чуваш само песента на птичките и как пеперудите пърхат с криле, хахахаха промит мозък....

_stankow

Пробвайте сам. Отидете в Москва и почнете да крещите, да пиете на открито, да вадите нож. За колко време ще дойде полицията. Всъщност тя няма да идва, тя е вече на улицата. Там такива работи не минават !

Ами дрифтърите из Варна? Минават на 5 см под носа на патрулките, с мръсна газ...по светофарите чакат майки с деца...полицаите си обръщат главите на другата страна, защото знаят чии синчета са в мощните машини за убийства. Всяко лято едно и също

Роми.

Мечо, ти неграмотен циганин ли си ???

Можи е някой самоубил се рашистки трол от фабриката на "вгъZраждани"? Не е понесъл новината, че след като се изнесоха рашистките шпиони от посолството и консулствата вече няма кой да му дава жълти копейки, за да троли с простотии!

Да живее Социалистическа Живкова България! Долу демократическата и неолиберална система на убийствата,педофилията ,лихварството,мафията,турцизирането...

Отмъщението на дипломатите - част I. :)

Папарак, гледай си старините и стига спа и форумите!

Тя умре бе, тулуп, Социалистическа Живкова България умре.

внали за тва е казано изгори за да светиш... е оная българия изгоре и затва сега свети в спомените

А дали е обит моше да се е самонаранил един фид самобиство

Шест грешки в едно изречение!

Един и същ неграмотник..изявява се под различни имена, но липсата на образование и интелект го издават...

ти на училище ходил ли си ? Май не ! Време ти е !

самобил са. шест пати са нарагал с ножат в гарбат. от саветското конуслстов

Йоан матев: продължението

Че жената на снимката прилича на "ромка", убит с нож ... Ами навява някои мисли...

Тази със шарените дрехи е циганка, както и другият с оранжевата жилетка от общината. Явно те са го намерили рано сутринта и сега ще ги държат докато дадат 10 пъти показания. Играл съм нещо подобно. До довечера сигурно ще приключат и ще ги пуснат да си ходят, а напред във времето ще ги викат още сума пъти.

Наркоманчета от Възраждане са имали спор за парко място.

В хамерика само там се трепят нали

Иво ли е, Марин ли е...

Тва ли ни втълпявате сега,кво му е на музея там други ориентири нема ли?

Ще намерят убиеца, ще го разкарват по съдилища като екзотично животно няколко години, ще си плати и ще го пуснат. Имаш подобен случай в София. Заколиха едно момче седящо на пейка в парка и всичко мина по описания начин...

"Заколиха"??! Това на какъв език е? На мен "заклаха" ми звучи досто по-разбираемо.

Само мен ли ми прави впечатление, че на едната снимка човека с оранжевата жилетка е без глава?

от светлината е

Това е обитият. Утрязали са му глъвата.

Сигурно украинец. Не им стига че 8 години избиваха руснаци в Донбас, а сега и тук дойдаха да правят зулуми

А откъде сте сигорни че е обит? Може да е археологическа нахотка и да са го изнесли отван.

Какъвто ти е правописа, такива са ти и разсъжденията.

"А откъде сте сигорни че е обит? Може да е археологическа нахотка и да са го изнесли отван." -->А откъде сте сигУрни, че е убит? Може да е археологическа нахоДка и да са го изнесли отвЪн ..5 грешки в два реда...на училище ходили ли сте?

Той Асан не ходи на училище и не разбира от правопис , но има нов смартфон и репликира под всяка статия , за да се види, че се е интегрирал и социализирал успешно.

Брей ,че си неграмотен !

Със сигурност не е обит.

На ви сега бежанци! Вероятно заради няколко лева в липсващия му потрфейл!

Да те привикаме за свидетел че си видял как бежанец го убива?

Да те е страх да отидеш на музей. От много учене така става. Искофяваш и мускаш хората с нож. Ентелектуалец ли е, бий го да те оважава.

Аз съм по гоуем ентелектуауец от теб!

По пунктуацията си личи, че синтаксисът ти е преднамерено такъв..

Това е на метри от огромната сграда на общината - крепост на няколко стотин милионери! На всяка педя има камери. Би трябвало инцидента да е записан. Освен ак онякой не реши да каже, че камерите са били счупени...

Ама обвиняват археологията дет се вика не общината!

Да не би да е експонат?????

Не е правил забележка... На не които трябва...

Красиво място ... през деня. Хора се разхождат, оживено. Но през нощта е рай за дрогите. Както и морската градина, между другото. Кофти е на тази възраст да си заминеш!

Варна отдавна е място на руската мафия под шапката на ТИМ и там нищо хубаво не се случва от години-най-русофилските градове са тия с консулства на ватенките,Русе и Варна и не случайно са с толкова голям персонал.......работят си ченгетата а овцете блеят и се правят на патриоти

Не ги ли разчистихте 30+ години тези русофили бе, "демократите"? Значи не ставате за властта е изводът. Аз не знам работодател да ти даде 30+ години изпитателен срок, всички дават по 6 месеца, максимум година при по-сложна работа.

Съгласна съм..учих и живях във Варна преди години..за жалост с всяка изминала година ситуацията се влошава, с ръга установявам всяко лято...жалко за хората, останали в града..

Абе кой ви каза, че лабораторията била "криминалистична", неграмотнициии....сигурно сами си "преценяте".

Виж, например, Криминалистична лаборатория "ЕКСПЕРТ". И доста други.

Така пише на техния автомобил. Журналистите понякога прочитат тези неща.

Намери и прочети "Модерна криминалистична лаборатория за обучение на бъдещи криминалисти бе открита днес в Академията на МВР в София" Прочети още на Столица.bg: https://stolica.bg/sofia/akademiyata-na-mvr-ima-moderna-kriminalistichna-laboratoriya" ;-)