Мъж е починал в Русе след усложнение от грип

Развил е двустранна пневмония, която е потенциално фатално усложнение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уморящавата МБАЛ трябва да се закрие, за да спре да убива пациентите в Русе!

Горкия човек, така му било писано. Но може би е починал заради чистите подове, дюшеци, мивки в болницата? Познавам прекалено много хора, които бяха уморени в тази болница. През есента на 2018 Канев беше в Русе, с едно микробусче с чиновници от общината го заведоха до болницата. Когато казах на една от придружаващите дами да го заведат в интензивното отделение да виде с очите си мизерията, тя ме сряза и каза да не се меся. Пациентите умират от сепсис, мръсотия и невежество!

"Тя препоръча при заболяване от грип да се търси веднага лекарска помощ, защото никой не може да предвиди кога състоянието ще се усложни." Добре, нали трябва да отидеш на лекар за да разбереш дали е грип или вирусна инфекция? Освен това, ако всички със симптоми тръгнат на лекар, от къде ще се намерят достатъчно лекари?

в Русе болницата е КАНЕВ,университета е КАНЕВ.Да извикат Канев за кмет.....!

Университетът не е Канев, а е "Ангел Кънчев". Канев е новата зала за конференции към университета, спонсорирана от г-н Канев.

От грип умират в пъти повече хора,от колкото,от каквито и да е други вируси,може да се поинтересувате и да почетете книги,а не само новини!

""Двустранна пневмония, която е потенциално фатално усложнение""???? Да ви имам знанията и професионализма кога почнете да си замитате нефелността... Преди 35 години като тинейжър бях две седмици в болницата с двустранна пневмония и както виждате нищо фатално тогава не е станало както сега се опитвате да се забърсвате... Поредното доказателство че здраве и търговия са две несравними неща ама иначе пък пълнят доба на някакви ''професионалисти''..

Опитай се да прочетеш пак това, което си цитирал вместо да вряскаш. Поработи над смисъла на думата "потенциално".

почна са

Айде дойде Короната и у нас ;)

Става страшно, след чумата по свинете ще ни връхлетя и тоя мор само че по човеците

Честито, имаме си вируса у дома..

това не е Китайския коронавирус

Как разбра, че не?!? Имаме ли "странна" плевмония? Не можаха да го спасят. Вируса, е по- поразителен, към старите хора, факт. Кой печели от всичко това, старите хора да не си получат пенсиите и грижите от които зависи живота им? Този вирус, много удобно ще реши финансовите проблемите на много държави.. Да, това е грозната истина, и сам си събери 2+2 и разбери, защо подяволите хората продължават да пътуват. Още нещо, този вирус коства повече, но не по-малко от 4 милиарда от бюджета, на която и да е страна, без "цирка" да е започнал. Можем ли да си го позволим? Честно? Болница за десетина дена? Я си представи 1000 души сега да се яват в "Пирогов" и да се окаже, че имат нужда от спешно лечение, апарати, медикаменти, внимание..

Да започнем, Бил Гейтс и неговата благотворителна фондация, правят патент за "корона" вирус. Факт! На 20 километра от "избухването/изпускането/био-оръжие" се намира лаборатория от 4-та степен, факт. Казват, че е откраднато от Канада, недоказан факт! Факт е обаче, че има доста голям период, през който си здрав, но разнасяш вируса. До 14 дни е този период, като формулата казва, до 28 човека можеш да заразиш. В момента почти 60 милиона човека са под карантина, и изграждат болници за дни. Днес, е първия доказан случай в Индия.. Там, не обичат хигиената, и само две "касти" могат да си го позволят, останалите 5, не могат. Ако козината от към гърба започва леко да се надига, говорим за две старани които общото им население, е повече от една трета на целия свят. Минусите, "короната" ги превръща в плюсове..