Мъж е починал на борда на самолета, кацнал извънредно на Летище София

Спешен екип е посрещна машината, медиците са оказвали помощ на ред стресирани пътници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човека е бил добре, докато разбере че в БГ-то шеф на опозицията е кака Кури. Тогава така се е стреснал, че се е гътнал скоропостижно.

Щях да пукна. Беше самолет на Бритиш. Явно бързо е свалил височината и получих остра болка в главата все едно ми забиват шило. Продължи 3 минути. Помислих, че си заминавам. А бях на 30. След полета 4 дни бях с главоболие

В самолети се раждат бебета, умират хора. Кръговратът на живота...

Явно стресираните пътници са извънземни, та не знаят, че хората са смъртни.

Случвало ми се е ведннъж на човек да му стне лошо по време на полет. Екипажът попита дали в самолета случайно пътува лекар. Станаха двама мъже и една жена. При тази емиграция към чужбина, самолетите от България са едно от най-сигурните места, където можеш да получиш медицинска помощ.

Полет Германия-Турция, какво общо има България. Писатели-икономист, една лоша комбинация.

чисто статистически във всеки полет (нищо общо няма миграцията) има лекари, педераси, черни, бели, руски тролове, нормални руснаци (бягащи от Путкин), инженери, водопроводчици - така че за всеки проблем една такава представителна извадка има човек за помощ. Изключения правят някои полети София - Мадрид в които летят предимни дълбоки провинциалисти черноработници, някои некъпани други яли 200 грама чесън за закуска трети попръдващи през разуления панталон от който наднича косматата цепка на гз на някой дебелак.

Мушморок

Ти представяш ли си, да станеш, да се изцепиш "има ли в самолета руски тролове" и двама души да станат, да приближат и учтиво да попитат "с чем помочь".

Утре може да тръгнат по погребенията да си търсят водещи новини.

Изобщо цялата статия е написана с доста правописни и стилистични грешки.

Някой може ли да обясни адекватно, защо това е водеща новина?

НемОем!

Много грозно, неуместно и жаргонно звучи думата "споминал".

Гушнал босилека, по-прятно ли е?

Може и "чемшира"

Инфаркт или шрионски глупости от медиите.