17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хей ... НПО ГЕРП събудете се ! Циганите бият, ебат и убиват българи ежедневно под вашето зорко око.

Свиквайте. Циганското насилие и беззаконие вече ще са все по-чести и навсякъде. Това постигна "успешното" управление, което си избирате вече 10 г.

Обърка годините, но иначе си прав.

циганка смърдела

Отново ЦИГАНИ ! Защо ли се учудваме ??!

Знаеш ли каква е разликата между полицаите и циганите? ПОЛИЦАИТЕ БИЯТ БЪЛГАРИТЕ а ЦИГАНИТЕ БИЯТ ПОЛИЦАИТЕ И УБИВАТ БЪЛГАРИТЕ!!!

Българи, днес е 40тия ден от убийството на Виктория, и отново дивата циганска пасмина убива!! Хладнокръмно и светкавично вадят ножове и убиват!!!! Полицията - защо не ги проверявате за хладно оръжие тези диви орки?????? Полицейските шефове - защо налагате ограничителни мерки на българите, а не на циганите? Видяхте ли ги диваците как размахваха брадви и лопати в русе и се каниха да убиват наред!?! Ето ... убиват... Докога!!!!!!

Докато НПО ГЕРП не закрие БХК. Но Вожда не смее.

До кога с тези цигански безобразия. Вече е страшно да живееш в България. На където и да се обърнеш все цигани. България се циганизира.

Младенчо, кака, к'во стана с'я със статистиката?;) Тъй и тъй все сте заслужили статистици, вземи да направиш една друга статистика: колко от т.нар. битови убийства са дело на специфичния етнос?! Питам не случайно - оня ден пак, "на международно ниво", някой ревеше за "правата им"!

имало ли е линч? Как са пропуснали другите пътници?

Вчера Бойко Борисов подскочи, че в доклада на ЕК ни критикуват за свобода на словото. Ами да му помогна да разбере, защо го е сполетяло такова нещастие. Ами пълно е "журналисти", като редактор Лилия Чалева, която в рамките на половин час изтри два мои коментара, само защото е решила, че не и харесват. Сиреч, играе го цензор. А държава, в която се цензурират мнения е зад Зимбабве и Горна Волта в световната класация за свобода на словото и в доклада на ЕК за липса на свобода на слово в страна членка.

Ами като не пишеш боКоугодно, ще те трият;) Ама това не е защото Той така е наредил - дори не си го и помисляй даже;), а защото "те се самоцензурират"! А защо го правят... сигурно "братята американци" имат най-изчерпателният и верен отговор на този въпрос: "каквото и да ти говорят знай, че винаги става дума за пари";)

Явно е, че вече навсякъде ще е необходимо полицейското присъствие и озаптяването на тази сган. Ало министър Младенов! Пращайте полиция и жандармерия по улици и влакове, по села, паланки и катуни да въвеждат ред! Здрави, силни и тренирани момчета-полицаи, не дебели шкембелии! Хората, всеки човек по отделно, както и всички заедно, имат право да живеят и работят без да се страхуват за живота си!!!

качвайки се му споменах, че се изнервих от чакане /уж 2 мин каза диспечерката/, махнах на 1-2 коли преди него, той ме видял , и като се разкрещя в колата, не можело той да кара напразно, пък ний да не си чакаме поръчката, ама крещеше казвам ви, само дето не скочи на бой. Един такъв як, циганизиран българин, некъв мелез, не се разбира българин ли е или циганин, след това почна срещу протестиращите за бензина да крещи, били с джипове и мерцедеси, не бил видял ни един с опел или няква друга таратайка, демек протестиращите били богаташи, аз си мълчах макар и да знаех, че не е прав, абе народът масово изтрещява, казвам ви, ужас...

Нека някой дискриминиран циганин да заколи синчето или да изнасили щерчицата на някой от управляващите, или дрогиран циганин с бмв или мерцедес да се забиесмъртоносно в кайена или бентлито на някой депутат - да видим и тогава ли ще е расизъм да се съдят цигани за пресстъпленията им.

Май не минава ден, в който избирателите на герп да не убият поне един българин? Но престъпността намалява и всичко е точно.

А да не говорим, че за убийците, убили съзнателно (а не при нщастен инцидент), трябва да има бесило! Животът на невинен човек е толкова ценен, че и наказанието за отнемането му трябва да е крайно! Иначе признаваме, че човешкият живот не безусловно безценен. А що се отнася до убийците, те сами са се дехуманизирали. Отнасяш се с хората, така както искаш да се отнасят с теб, нали? Е, щом убиваш, значи приемаш, че и ти може да бъдеш убит!

Ще дойде време и "махалото" ще се завърти в обратна посока. Не е за радване, но след този разюздан либерален период на лансиране на всякакви уроди и малцинства, ще дойде време, в което нормалните хора в името на реда сами ще изберат авторитарни управници с твърда ръка. БХК-подобните НПО-та, самообявили се за "гражданското общество", и Сорос ще докарат новия Хитлер.

И авторитарните управници ще бъдат едни хуманни и справедливи и съвсем няма да има Белене 2 с още 50 000 убити, от които тези, които си го заслужават ще са не повече от 2000. Нещо да се изкажеш за тази перспектива?

Кой си ти за да определяш кой заслужава и кой не бе гейзер? Народа определя кои са неговите врагове, а не гейпарадоксите!

Циганска паплач! Чувството за безнаказаност ги прави още по-нагли!

Стига с този ромски произход.Няма такова животно.Това са цигани и навсякъде по света ги наричат така.

Бас държа, че сиросинкявата е била без билет.

И по зле ще става докато полицаите са заети да пазят незаконни протести и да няма линчуване на протестиращи от нормалните работещи хора седящи в задръстванията. Скоро и на центъра на София ще могат да те убият и няма да има полиция защото ще са по магистралите да пазят безработни протестиращи.

Е, те като няма протести такава работа вършат и така пазят народа, че пушек се вдига. Сега като спрат протестите, милиционерите на Цецо отново ще се влеят устремно в опазването на правовия ред и на живота и здването на хората...

Братчет грешиш - когато нямаше протести пак убивахме.Полицията е ялова работа.Виж ЦЕЦУ е друга работа особено по време на избори.

Споко, всичко върви по план, тъмничките лека полека започват да надделяват...

От Брюксел са заръчали да интегрираме ромите и Борисов изпълнява заръката. Нищо, че те не са спрели да безчинстват. Ако започна да описвам всичките им золуми и цял ден няма да ми стигне. Или убийство, или изнасилване съпроводено с убийство или кражба, или цяла тумба се събира и налага полицаи. За кражбите по селата и изнасилените старици, да не говорим. Ромите не протестират! Те искат само да не ги закачат и да получават редовно детските. Докога ще я караме така? За толкова години управление Борисов нито дума не е обелил за ромският проблем. Все едно, че той не съществува. Да, ама не! Това, че Борисов и Цветанов мълчат по въпроса не значи, че проблем няма. Има! И то голям! Това е едно от нещата, по които се различават Борисов и Виктор Орбан. Орбан такива неща, каквито вършат ромите у нас, в държавата си никога няма да допусне. Борисов, обратно; той е послушен, изпълнителен, него трябва да го хвалят и да го раздава като голям европейски политик. Нищо, че нищо в държавата му не е наред!

Задържани са мъж и жена от ЦИГАНСКИ ПРОИЗХОД, които първоначално бяха избягали от местопрестъплението ПОРЕДЕДЕН ЦИГАНСКИ ПРОИЗВОЛ И ИНФОРМАЦИОННО ИЗКРИВЯВАНЕ

Да са живи и здрави циганетата. Непоклатими и неуязвими за. Никои не им държи сметка. България се превърна в рай за циганите.

Утре и циганетата ще убиват, защото знаят, че са недосегаеми! Човека й направил забележка заради циганската наглост, тя вади нож!? Това и при африканските племена го няма. Не трябва протести и крякане, а трябва тояга да заиграе, иначе на мутрите не им пука от протестите!

Докато се леят крокодилски сълзи за т. нар. домашно насилие и се разпространяват безсрамни лъжи че всяка четвърта жена в България е жертва на насилие, не минава и ден без убит българин от БХК контингента. А нас българите, кой ще ни защити от тези убийци ?

Сами трябва да го направим.

оправдание на управляващите с европейски ценности кои са те опитай в белгийски влак например да се държиш така независимо какъв си ще си намериш мястото в ареста да не говорим за швейцария при нас по-лесно е да се оправдават властимащите и да докарат държавата до такава анархия и русия ни изпревари пуснали навалнито след като си платил сметките

На протестите има всякакави хора, но видимо липсват шведи и депесари. Те не са сред недоволните, добре си живеят под властта на ГЕРБ и от време на време трепат някой българин за да поддържат форма!

Вчера някой се хвалеше, че престъпността била намаляла. Убиването на българин от циганин брои ли се за престъпление? Онзи ден някой се хвалеше, че бил похвален от Брюксел. Колко ме грее, че някъде някой похвалил някой, когато всеки ден умира невинен българин по прищявката на нечовекоподобен циганин? Цигански мафии, докторски мафии, строителни мафии, полицейски мафии, беднотия, мизерия, убийства, смърт, трафик на хора и дрога, високи данъци, беззаконие, но работата на полицията е да ПАЗИ ВЛАСТТА, защото властта е доволна от себе си.

Електората на Боко безчинства, но на полицията е забранено да се занимава с тях, защото идват избори, а ГЕРБ разчита единствено на ромовете и Калинките в администрацията. Никой нормален няма да гласува за тази мафиотска структура.

Айде после пак да ме питат в КОС за какво ми е лично оръжие!?

Ами по тия влакове,пътуват такива изроди и откачалки,че изобщо не се учудвам...последната година по стечение на обстоятелствата често пътувам между софия и пловдив...то не е ядене на люти чушки с чесън и то от буркан с пръсти,то не е люпене на семки,на пода,викове,надуване на чалга без да се съобразяват с никой......качват се мръсни ,кални ,пияни мъже и жени,да не говорим колко са без билети ,ако видят някое само момиче или млада жена,веднага някой се лепва да досажда,пълно е тумби мърляви, вмирисани цигани и не само ....просто е някакъв ужас..кондукторите на никой нищо не казват...понякога минават униформени полицаи,но то е по веднъж за пътуването от 2ч и половина..

Същото е и във влака София - Петрич/Кулата и обратно. Кондукторите не само че не им правят забележки, а застават на тяхна страна, когато ние пътниците им правим забележка, защото са едно цяло в схемата по недаване на билет. Аз често пътувам Благоевград-Петрич. Правила съм това лято забележка дори на немски граждани, които пътуваха в междуняродния влак от Гърция за София, заради това, че си качиха краката с обувки на седалката срещу тях. Нима кондукторите не забелязваха това?! За подобно поведение съм правила директно забележка на българи / момичета и момчета/ , които са ученици и студенти В Благоевград. Масово от тях/ цигани, ученици, студенти/ и в двете посоки на влака нарочно не си купуват билети на гарите защото знаят, че във влака кондукторът ще им вземе пари на половината от цената на билета без да им бъде написан такъв, които пари директно влизат в неговия джоб. При тях израза е: " Ще пишем ли билет", А други, които са "печени" в далаверата или чакат кондуктора в мястото между вагоните/ мотрисите/, или като дадат парите на кондуктора се преместват на място, където кондуктора им казва, защото там няма да бъдат проверявани повече. Предложение към новия министър на транспорта и новото ръковосдво на БДЖ- пътнически превози:Господа,оборудвайте с камери кондукторите, които да бъдат включени по време на работа във влаковете, така както се предложи да имат полицаите КАТ-айджии за да регистрират взаимоотношенията си с нарушителите по пътищата, с цел борбата срещу ширещата се корупция.

Убийците цигани ли са?

Естествено!

Ти пък. С нож... какви да са.

Е полицията пази протестиращите. Заета е да си сваля каските и други аксесоари на униформата.

На ГЕРБ циганския електорат се изявява, но не се наказва - кой ше гласува по знак за Цецко иначе.

Убийство в Ориент Експрес.

Само че си нямаме Поаро, а само Тикворо

какво е това поаро. Може би имаш предвид Винету

Кнвенция за защита от цигани и жендъри кога ще има?

бхк?!? Айдукат мавкорски? Грантаджии и авантаджии... ГеръпУ, герп У!!!

Във влаковете няма ли полиция? На спирката ли е станало или влака е бил в движение? Вече във влаковете не може да се пътува на спокойствие. Вмирисани мангали без билети и с по 100 кг багаж се влачат ежедневно по тия влакове и без билети и кондукторите ги е страх. Проскат си вмирисаните крака по седалките някои и с обувки или в купетата лягат на 4 седалки да спят. Това са недоразвити примати, които нямат място в едно западно общество.

Има, за това въобще са ги задържали.

Как така нямат? Точно на Запад ги толерират. На Изток ядат хурката.

Нямали място в едно западно общество ли? Точно там си намериха място, щото западнярите ги вземаха да им слугуват, а те да се изживяват като робовладелци. Няма по-деформирани индивиди от западните изроди.

Ник, кондукторите не им дават билети не от страх от циганите, защото те не дават билети и на българи, а защото това е далаверата- плащат половината от цената на билета, които пари влизат в джоба на кондуктора и начаник влака. Дори и контрольор да има във влака, те са и тримата в схемата. Работят фифти-фифти с пътниците. Аз съм постоянно свидетел на тази практика при всяко пътуване. Мога да посоча само един единствен случай, когато кондуктор беше жена с кетеняви коси, средна на ръст. Те служителите във влака изибщо не се притесняват, че ние останалите пътници ставаме свидетели на порочната им практика.

довършвам изречението си: Мога да посоча само един единствен случай, когато кондуктор беше жена с кетеняви коси, средна на ръст, която на всеки пътник без билет във влака, пишеш такъв и то на пълната цена. Без значение кой какъв е, на никого не направи изключение или да пристъпи към разни уговорки, подобно на нейните колеги.

Поредната жертва на циганския расизъм. Не се ли обърнем час по скоро на Изток, където са нормалните държави като Русия и Китай с нас е свършено. Защото Западното лицемерие е на път да ни изтреби в собствената ни държава, и то в мирно време.

Извади голема логика! Сега китайска провинция ли искате да сте, червените кхмери! м!

Принципно не. Но ако изборът е между китайска и циганска - да!

Циганите ни избиват за едното нищо всеки ден и няма кой да спре тази война срещу българите, но полицията профилактира всеки, който качи нещо неудобно за властта във Фейсбук.

Хм, има ли вече ден без циганин да убие българин?

Доколкото знам са цигани!

БХК - ръката на дявола ги пази!

ЗАЩОТО НЕ ИСКАМЕ ОТ ОНЕЗИ 240 П,,,КИ В НС ЗАБРАНА НА БХК.

Тъмнозелените примати взеха да колят и посред бял ден вече! От нищо не ги е страх!

Пак електората на доган/дон цеци/КУРнелка, а!

Амза точна това е електората на губернатора на подмандатната територия наречена за по кратко България.

А на Боко не са ли електорат??

защо не пишете ,че циганка е извършила убийството?? Защо няма свобода на словото ??Докога ще се търпи БЕЗЗАКОНИЕТО и ЦИГАНСКИЯТ ТЕРОРИЗЪМ в срана от ЕС?? Нима никой не вижда и не надига глас ,че в България върлува хибридна гражданска война? Не от вчера-Катуница,захарна фабрика,столипиново,Максуда,БДЖ-пътуването с влак вече е геройство...българското село-живеенето на село вече е геройство,,Финансирана от западни НПО,комитети и т.н.една прослойка от населението дерибейства,взема социални помощи,краде,бие и убива безнаказано,а мълчанието на агнетата само усилва тяхната позиция .ДОКОГА?Българино събуди се!Ножът опря у кокъла!

Не пишат, че е циганка за да не ги обидят. Те, милите, са много чувствителни и тънко обидни...

Искам сега пискачите против Конвенцията да кометират факта, че е публикувана такава новина и че севърши нещо НЕЗАВИСИМО от пола на извършителя! Също така да изчислят (ако могат) съотношението на мъже и жени престъпници!

Конвенцията защитава само жени и джендъри(за децата е съмнително), а не мъже. За Конвенцията мъжете са долна категория!!!

скромна35, по-добре си потърси мъж за семейство. вместо да ни лъжеш най-нагло за ГРЕВИО как не било лесбо орган. това първо второ, махнете си помощите (адвокати и медийна защита) за престъпниците и мангалите. да, за вас от БХК говоря!

Фатално е за съвременния човек да съжителства с мургави примитиви от първобитно-общинната ера. Обречен на неуспех е всеки опит същите да бъдат култивирани

10 ст?

Дано не я съди български съдия, и по възможност български съд, че да има справедливост.

Спирайте издирването. То нарушава моите клаузи. Жени не може да се преследват. Те са безпомощни и жертви на насилие.

Мъжът е направил забележка на циганката и тя го е намушкала с нож! Това е бъдещето на България,безнаказани цигани колят навред...

Посегнал е на личната й свобода. Той е насилник. Тя се е защитила достойно.