17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сапун трябва, много сапун, за да са чисти.

Срещу тези първични маймуни трябва партизанска война. Нищо друго не би спряло расовия престъпник.

да живеят заедно тези които не пият ром и тези които пият ром!ясно е че е напълно възможно

зарев, когато не ги биеш, ще те бият!

заедно да живеят хора не пиещи ром и гнусни пияници пиещи ром!

А бе да ви кажа честно има нещо гнило в тази статия, нещо премэлчано

Хайде Маринов сега да обясни защо ченгетата са гледали сеир и защо не са закопчали нападателя. Щото нали се хвалеше колко бил намалил престъпността.

заглавието и то беше достатъчно да лъсне "индобългарската" връзка. Само дето се съмнявам, че лицето от снимката е казало това за "от конячен произход " вместо" Ц И Г А Н И".

продължавайте да търпите, циганите се мислят за недосегаеми и ЩЕ СТАВА ПО-ЛОШО

Не се мислят, ами те са си. И не просто от властта, ами най-вече от самите българи. С българите не се съобразяват политиците, пък циганите ще се съборазяват... Нищо не се дава даром, камо ли респект. Не си ли извоюваш сам да се съброазяват с теб и да внимават, няма кой глупак да защитава твоя интерес, вместо собствения.

Ей, тъй за един преател питам. Аве, да знаете случайно ние в България ли живеем или в Булгаристан. Тъй, де вилнеят цигани, опс. рооми, а властта си чеше ушите и се праи на утрепана. Щото, ако сме у Булгаристан, дайте да праиме революционни комитети, като Левски, и да дигнеме едно въстание, тъ да се усвободиме накрая. И от тези дето тия "роми" са им избиратели. Кой е навитак, а!

Абе човек не разбра ли че няма смелост? Щом четирима бъдещи офицери, които трябва да командват войници в бойна обстановка когато засвирят куршумите се заключиха в колата от страх, уплашени от един пиян с брадва? Какви революционни комитети бленуваш? Смели сме само на глутница от по над 10 и то срещу един. И всички знаем кой ни докара дотук. И най смешното е че партията която се заеме да реши проблемът с тези така наречени роми никога повече няма да има нужда от техните гласове. Всички българи ще гласуват за нея.

Всички знаят за "унгарските събития", за "пражката пролет" и т.н., а никой не знае, че една от най-големите въоръжени съпротиви е именно в България и то още преди унгарците. Тогава съветските другари, знаедно с нашите отговорни такива ни направиха една "профилактика", та да не останат хора с гръбнак тук. Стотици хиляди са смачкани покрай горяните и тези истории сега са пряко следствие на проведените след ВСВ мероприятия с цел народът да бъде преврънат в стадо. И сега - що стадото го нападали чакали. То това умряло стадо не чакали, не лисици, ами порове ще го изядат накрая...

Смелчага чакам те ,утре да го обсъдим в махалата

По детските площадки и между блоковите пространства има ПРОЦИГАНИ които са много по нагли и арогантни от ромите по селата които не са така хитри и нахални.

Ъхъ няма начин да не е така

Само не пипайте избирателите на ГЕРП.

Като Дон Цеци ли ?

Ромите и кучетата са толерирани от либералната управия.

А коняците що НЕ са??? П. С. РОМ се пие, ЦИГАНИН се... П. С. ЕЙ, тоя "труден" български език!!!

днеска на село - утре и в града. Тази "война на световете" ще я загубим за няколко десетилетия и жалко но не мисля че и ще се съпротивляваме някак ефективно - просто ще бъдем като овце на заколение - не че не се е случвало и преди в изстраданата ни история , но това ще е за последен път - паразитите ще унищожат приемника си, а останалото от него ще се претопи в чужбина или

Не закачайте избирателите на Герб!

Ай ся, заради една лопата няма да задръстваме съдебната система от работа, нали така?! Гербавата калинка - шеф на правната комисия - която се произнесе компетентно вчера, може да бъде поканена в селото, да отнесе някоя и друга лопата, камък, сопа или каквото там им е попаднало в ръчичките на тъмнозелените и после - току виж - променила си мнението по въпроса за телесните повреди!

Не са глупави разпознават своите хора много добре познават ръката която ги храни както и ония разпознават кои гласуват за тях.

Какво да очакваш от стадо хора, необразовани и глупави. Няма как да се разбереш с такова същество, освен ако не го третираш, като животно.

Не е точно така. Животното е полезно - дава мляко, месо, яйца и ... Тези цигани какво дават?

Гласове на изборите...

Воня и гняз!

Наближава моментът, в който хората с правата ще се изнесат от провинцията и ще дойдат в София, при своите покровители. Аз очаквам този момент с нетърпение.

Циганският проблем ще се задължава, докато ни управляват безгръбначни родоотстъпници!!!

До кога властите ще се правят че не виждат как циганите безчинстват и вилнеят? Колко българи са убити или пребити от престъпници - цигани! Не всички са престъпници. Но за агресивните, наглите, побойниците и тези с присъди трябва да се взимат специални мерки. Къде е съдебната власт? Защо НПО-тата мълчат? Къде е държавата задължена да пази гражданите си? Братя българи, вземете се в ръце и не позволявайте циганите да се гаврят с нас. След като няма държавност, трябва сами да си я създадем.

Приятел, трябва да умреш, за да осъдят циганина. Иначе го пускат. Друг вариант няма. Питай БХК.

Не е сигурно ти като умреш дали мангала ще влезе в панделата. Така, че не се надай.

Онзи дето уби младежа в Кюстендил да не би да е осъден? Писаха три дни и толкова. Ама нещо няма призиви за справедливост и протести.

Спешно да дойде Хелзинският комитет и да намери скъпи адвокати за да отърве невинните роми, жестоко репресирани от българи.

Айде защитниците на "роми" и убийци от австралийски произход да се произнесат и тук.

В условията на нападене от група пияни синчета на политици, които вярват че тати ще ги оттърве от правосъдието и за това могат да бият който им падне...

едното няма нищо общо с другото.

Има. Има! Чувството за безнаказаност. Е и на практика тяхната безнаказаност.

Това село от десетилетия е на това дередже. Тепърва нещата ще ескалират.

Свиквайте, това ще е вече ежедневието на "територията".

И къде ще идеш, в Европа е по зле. Там и бели и черни ще ти посяга и ще си нищо за тях.

До кога ще ги търпим? Къде е МВР и МО??!? Къде сте господа отговрони министри и техният велик вожд?!?!?

когато паричките говорят и боговете мълчат...

Стига сте мрънкали и ревали, бе, скапани безгръбначни българи! Егати нещастниците! Циганите са генетически с нисък коефициент на интелигентност и са примитивни, т.е. разбират от примитивни методи. Как пък аз нямам никакви проблеми с циганите, а само с българите. Срещу моите имоти циганите са пришълци от изгонените навремето от Стара Загора, пък другите са от сливенските цигани. Е, как пък се "разбрахме" набързо с тях и няма грижи? Циганите уважават силата и затова презират полицията и тези битите слабаци. Те са притиви като в затворите - докажеш ли се от начало, че си фактор и ще ги попилееш, няма грижи. Колко са циганите и колко са българите в този скапан Петърч като численост? А, като качество? Щом сте неединни и безгръбначни мъжлета, така ще е - ще ви бият по единично където ви хванат, защото те така тестват системата. Вие циганин войник виждали ли сте?! Да те бие циганин е най-големато падение и унижение. В провинциалните ми имоти съм изпокаран с всички бългаски съседи, щото българинът е много по-калпав от циганина. Циганинът е елементарен за оправяне, ама се иска малко характер, егати.

Само с характер не става срещу цуганските барони и цялата махала

Зависи кой какво разбира в думата "характер".

От характера следва всичко останало. Ако си страхлив, малодушен, интертен, неинициативен, пасивен и т.н., не цигани ще те бият, ами българи ще те изгонят от собствената ти страна или ще те направят все едно си имигрант в нея. Ако си смел и не бягаш от трудности и конфликти, гледай какво става... После си викаш, че то изобщо не било толкова страшно, колкото изглежда или го предствят, а тези отсреща излязоха пълни мишоци. Манете ги циганите, ами нашите мутрички - назобени, блъскат по фитнеси, нататуирани, гледат лошо и прочее, а нещата станат ли дебели се пръсват като пилци из трънаци. Бе, нали уж сума народ са навън. Е, не виждат ли на запад също какво отстъпление има от рпавовия ред, какви са двойни стандарти, забранени зони, замазване на престъпления и прочее. Човек докато не вдене, че работата на полицията не е да защитава народа, а да защитава държавата и именно затова се казва репресивен апарат, значи е заблудена овца. Пък държавата не е някаква абстракция, ами е упрвавляващата класа и придворните й.

Интересно. Аз пък бях свидетел как цигани заклаха човек с брадва. Или ти постояно се движиш с пистолет и лека картечница, Рамбо?

Естесвено, че през цялото време съм с пистолет, бе, пикльо! То, извадиш ли разрешително и не го ли носиш, нищо не правиш, бе! нападенията да не стават по график и с предизвестие! Извадиш ли разрешително, винаги е на теб, ама и това е неудобство до някъде, пък българинът обича удобствата и да му е лесно. И моите познати са така - пистолетите винаги с нас. Лека картечница нямам, но разни деривати на АК и AR15 - да. А моите цигани отсреща да не би да нямат брадви, лопати и т.н.? Всико си имат и пак си ядоха бой когато трябваше. Циганина набиеш ли го, не ти отмъщава, а те уважава, защото те само от сила разбират. Те са наясно, че полицията има директиви и няма да нарпави нищо, но теб не те знаят и първия път те тестват дали просто блъфираш или си опасен. Тях неяснотата ги притеснява и първата им работа е да видят колко струваш. Видят ли, че си страшен, вече им е ясно и се успокояват. Циганските барони са съвсем друга история и при битовите разправии не става дума за тях. Оправдайте се, че е много страшно всичко и, че вината не е във вас. Аз ще ти кажа едно, да си го набиеш в стархливото съзнание - нещо е твое не докато имаш документ за собственост, а докато можеш да го защитиш и отстоиш. То само циганите да са проблемът тук... Българинът с едни цигани не може да се оправи, държава ще поддържа - ха, ха. Никакви мъже не са останали в тая Европа... Полиция се вика само веднъж и като видиш, че така нищо не става, вдигаш си дебелия задник от масата, зарязваш ракийката и телевизията и разбираш защото на вълка му е дебел вратът.

Ъхъ само дето истината е друга - ошамариш един , и той се върне с цялата махала .

Бе, ти колко и какви циганина си "ошамарил" до момента, че говориш така ангро? Същото като с получаването на разрешително за КНО - всички казват, че не дават, а те на всеки поискал от обкръжението ми досега са дали и то щедро, т.е. някои са и с по два пистолета. Същата работа и с циганите - много са страшни, идва цялата махала с лопати, палят ти къщата и прочее. Когато се появих като новодошъл в една община, местните им се свиваха на циганите и им търпяха поразиите. Питах ги "що така" - "щяли да им запалят къщите". Казах им идеално - застарховате всичко и нека палят. Пък после вие ще запалите тях, ама те няма да са застраховани. Седят и ме гледат тъпо и си личи, че и през ум не им минава, че са мъже и е недостойно и жалко да се свиват на едни цигани. Мен никой не ме е запалил вече с години и само набивам пари за застрахователни премии, нито не ме е нападал с лопата и не е водил махалата след себе си. И за какво да рискуват отново с мен, след като си имат лесни жертви. Всеки гледа да нападне слабия, а не силния - това се опитвам да ви кажа, бе! Държите ли се като жертви, най-вероятно сте жертви. Ей го и тоя лигльо - ходи да реве на полицията и допуска циганин с инструмент зад гърба си, щото си мисли, че друг го "пази". А, бе, скапаняци, опазването на живота, семейството и умещуството е на първо място ваша работа и като я делегирате на разни шкембелии заплатаджии, така ще е. От полицията файда няма и не само срещу цигани, бе! На мен българи ми влязоха с машина да крадат съоръжение, т.е. има квалифициран състав и полиция, прокуратура - нищо не направиха в крайна сметка. Не си мислете, че полицията пази циганите. Себе си пази да не вземе неща да се преработи или напъне. Такова калпаво, страхливо и безгръбначно племе - пълен резил.

Ами да го кажем така , израснал съм близо до Татарли и Захарна фабрика пък младостта си съм прекарал в школа по самбо Илинден, изводите ти си ги прави . Разрешително за КНО в София като физическо лице пробвал ли си да получиш? А и в момента в, който тръгнеш да се саморазправяш върху теб се стоварва цялата строгост на закона , защото за разлика от нас - тях ги пази . Дори не можеш да ги изгониш ,ако са се самонастанили в твой имот - мой приятел го осъдиха за самоуправство .... Изобщо в нета е лесно да се изживяваш на Чък Норис

Скивай сега, аз съм софиянец. Всички сме си изкарали разрешителните като физически лица, защото ако ги извадим на юридически, разправията е по-голяма, защото целият комплект документи - свидетелства за съдимост, справки от НСлС, психо и прочее се вадят за всички съдружници във фирмата, независимо кой кандидатства за КНО. Настъпи ли промяна в обстоятелствата после - айде наново разправия. Даже, в София се вади по-лесно, защото на единия от приятелите селските милиционери му препоръчаха да си смени адресната регистрация на софийска, защото тук по-лесно щял да изкара. Истината е, че не им се занимаваше. Човекът си изкара и то не за едно оръжие. Въпросът е друг - ти пробвал ли си да изкараш и ако са ти отказали, на какво основание и какво направи ти в съда да обжалваш? На никого от нас не са отказали и не се е стигало до съд. Единствената хипотеза да си пробвал и да не си извадил е, че не ти е чиста работата и не можеш да си извадиш документите. Да ти изглеждам, че не знам за какво говоря, че ми даваш частни рпимери със самоуправство? Че аз няколко пъти се опазих от такива заложени ми капани в провинцията, за да ми създават проблеми и то чисти българи. Да вляза аз да ги изхвърля, та после да ме подкарат по чл. 323 от НК, където се придвиждат ефективни присъди... Твоят приятел е балък, щом е изгорял по тази схема. Аз ли да ви уча, че или гониш по закона и ги задействаш от ОП чак до ВКП, или биеш "анонимно" и без доказателства, или и двете. Българинът го мързи не само да си остоява правата, ами дори и да вземе да рпочете какви са те. незнанието на закона не е оправдание, а сега не е като едно време и отваряш lex.bg и четеш наред - то си е описано кое какво е. Именно това ви казвам - човек като се разправя наред и започне отдалече, сума неща му се изясняват. Като е мишок, изгаря още на първата трудност. И не е вярно това, че не вкарвали циганите по затворите - половината, които познавам преминават от там, че и по няколко пъти. Не мога да разбера защото сте толкова наплашени в крайна сметка. Да кажеш, всичко опитах до край и нищо не стана - добре. Явно си карък или смотаняк, та успеваемостта ти е нулева. Ама да кажеш "един приятел опита веднъж и си навлече неприятности" е несериозно.

Дано не ми се налага, но ако съм аз в това положение купувам няколко туби с бензин, правя няколко котейла молотов и няма да чакам ни полиция, ни жандармерия, ни власт, ни тинтриминтри. Ставам рано призори и ще запаля копторите заедно с мангустите.

Е, това пък що? Изтърви нещата извън контрол, пък после минавй на крайни мерки... Още първия път им хвърли един хубав бой и ще видиш какво ще стане после. Циганите не са отмъстителни и злопаметни, а са примитивни хора - отстоиш ли си позициите изначално и покажеш ли сила, после става "бате, бате..." и те уважават. Обратното е още по-валидно - окажеш ли салбост и те изяждат с парцалите - също като затворническата култура.

Така е! Стига да устоиш сам на десетина мангусти с лопати.

Бате , бате ..ти да не си Чък Норис , сам срещу маалата ?

Циганите не са отмъстителни и злопаметни???? Ти ОЧЕВИДНО никога не си си имал работа с цигани, трол смотан.

Десетина цигани с лопати как пък веднъж не видях. Обикновено са 3ма-4ма и един е тарторът. Вие цяла рота ги изкарахте. И сами не се виждате колко сте жалки - значи те могат да са "десетина", а българите не могат. Всички знаем, как повече от двама българи не могат да се съберат за нищо, щото третият вече е предател. Личният ми опит с българи е точно такъв. И да - не са отмъстителни, когато им се вземе страхът. Теоретично идват да отмъщават, когато има нещо недовършено. Теб ако те пребият мутри, ще ходиш ли да им отмъщаваш или ще стоиш далече от тях?

Ами веднага мога да ти дам наяколко известни случая - гребците в Асеновград , Борислав в Овча купел , Гърмен ..мога и да продължа

Не ги помня тези случаи. Помня, че двама кекави циганина бяха били някъв военен и, че тук в София на кръстовище при удар с каруца бяха пребили някъв волейболист, висок доста над 2 метра. Това с волейболиста даже беше синмано - циганет, което го нокаутира беше към 40 кг и към метър и половина високо. Срам и позор, ама това не доказва товята теза, че циганите са страшни, а че мъжете тук са пълна бутафория.

Ами явно избирателно помниш , а лесно можеш да провериш за какво става въпрос в случаите, които съм споменал

Добре, де, проверих и видях, че то няма нищо за помнене, ами си е типичната българска излагация. Тумба цигани тестват дали ще има последствия на простотиите им и номерата им ще минат. Щом номерата вървят, що да не го правят? Вие какво? Искате милост и състрадание от циганите ли, бе?! Ако може да се държат културно и да не ви бият на тумби. То, ако може и политиците да не крадат, а бесните кучета да не хапят... Обаче не може, а и няма никаква логика - вие им позволявате да ви се качват по главите, ама те са съвестни и няма да го направят, въпреки, че им се предоставя идеална възможност. Още навремето като чисти българи ми откраднаха първия мотор от заключен гараж и полицията каза, че аз не съм си го бил пазил достатъчно ми се нареди картината и оттогава всичко си го "пазя достатъчно", а ако не успея - има последствия. И кво ме плашиш с това измислено самбо? С търкаляне по тепиха не става работата и аз ти говоря от личен опит, пък ти си мислиш, че такива сравнително лесни неща са достойни за Чък Норис, а не за нормален мъж - браво. То, вярно че на страха очите са големи, ама това вашето вече е пълно малодушие. Да не се оставиш циганин да те пребие е свръхчовешки подвиг. Егати падението, егати критериите...

За подобни случаи -изселване от населените места в лагер насред полето.

Какъв си ти бе .Написа цял роман за мургавелите.или си един от тях,Да те видя колко си смел ако застанеш пред цялото им гето.НЕЩАСТНИК.Я по добри мълчи и не пиши глупости.

Ей сега викнете Джок Австралиеца, защитника на циганите

Той не е фен на циганите, просто мрази уроди. Бъди сигурен че щеше да скочи да защити нашето момче и ако трябва щеше да тегли на мангафата ножа. И още 10 да бяха дошли и тях щеше да запука. А двете ченгета гледали тъпо с пищовите на кръста.

Кратка справка показва че на 21 Септеври пак е имало цигански изпълнения в Петърч- пребит човек на центъра посред бял ден ,жандармерия , полцция и нищо ...

на една такава история , излязла в новините има още 30 , за които никой не разбира

Полицаите дойдоха на място. Започнах да говоря с тях и изведнъж усетих как някой ме удари отзад с лопата" - какви са тези полицай ???? Каква е тая държава???? Докога???

Звучи неправдоподобно. Или се крият детайли, или има доста измислици.

а, нема нищо измеслено. В техно село, след ентия обир, полицаите ми казаха: нищо не може да се направи. продавай исе махай. ше воюват до смърт и ний не можем да ги спрем.

Крият се най-вероятно връзките на циганьорите с местната власт и полицията

Не знам коя партия, Атака ли ВМРО ли БСП или ГЕРБ ли кой но не се ли предприеме нещо отнсно ЦИГАНСКИТЕ своеволия жална ни майка. Някой следва да помисли за предателите в НПО-та с антибългарски позиции.

Айде сега жандармерията да влиза и да почваме да проверяваме.На кой къщите му са законни на кой не, кой плаща ток, такса смет, на кой децта ходят на училище на кой само се водят на книга, данъци на коли, прегледи, застраховки, книжки, неплатени глоби...Всичко!Ай, ще ви и паразитите побеснели....

Ще влязат ама друг път! Нали ги пази: 1. правителството, което свиква МСъвет за 3 счупени стола; 2. САЩ, 3. БХК. 4. Цялата държавна мафия...

Ма имах си аз САЩ да не ги пазят , еле па с Тръмп начело

Циганите в резервати!

се издържа от прогресиращата джихадистка общност в Бг .единствените с права и без никакви задължения ,освен това да се размножават по-бързо и да наглеят по-безобразно !

Помня преди седмици министерският съвет се събра да решава въпроса с "погрома на 3 стола в заведение на мафията"?!? Днес гледам за геноцида над Българското население, Причините за напускането на страната "мафиотска България" от младите хора подложени на физическо изтребване... По същото време по БТВ говорят за престъпъпниците в центъра на София: как страдат Българските национални герой от циганската държавна мафия! Как народа не вярва на полицията и държавните структури и не регистрират грабежи защото: Няма такава държава! Държавната престъпност вече не се ограничава с грабежи, износ на капитали, трафик на хора и дрога... Тя държавата избива българи: 1. Полицая от Ловеч разстреля като куче момичето пред приятелите и с държавният си пистолет поискало закрила от РПУ Ловеч предишният ден. 2. Полицая убил в центъра на София, до паметника на Патриарх Евтимии момиче "В изпълнение на служебният си дълг?!?", който се оказа пиян и дрогиран, защитаван до край от Българските институции, 3. Пържолата на кучето открило поредният труп на Българка подарени от Министър председателя на България... ЛИЧНО!

Очакваме становище!

А между другото - удар по главата с лопата отзад няма как да мине за самозащита, нито за сплашване. Това си е чист опит за убийство. При това пред свидетели. Да видим какво ще измислят от БХК този път.

Мани пред свидетел , това е пред полицията ..тотално незачитане на държавността , ебати гаврата

Нападаение в присъствието на полицаи....

Следващият път си извади законен пистолет и като те нападнат - в главата.

Мирише ми на събаряне на незаконни цигански коптори.

нищо не решава това !! местят се от едно място на друго

Azzzzzzz

Крайно време е държавата да се намеси, явно всеки си прави каквото иска, има закони, но всички съдии са корумприрани, време е нещо някой да направи

Е няма такава държава! Това е ГЕРБ и 6% доверие в Партийното събрание...

Е това са Тодор Живковите методи а не методите на Герб но това е положението докато живеем с мисленето че комунизма е най доброто управление така ще бъде !

Абе докога ще се търпи циганския произвол по нашите земи? Кога ной-после ще се вземе решение подобни цигани да бъдат оградени в някакво определено за такива изроди пространство откъдето да не могат да бият, изнасилват и убиват нормалните хора? Къде е в такива случаи прочутият защитник на правата на човека БХК да защити правата на българите от развилнелите се цигани?

А този защо не носи пистолет? Отдавна отпадна терминът "хладно оръжие" от законите и оръжието се определя според употребата и намеренията му. Ножът е просто инструмент и няма ограничения в носенето му, но извади ли се с цел нападение вече е оръжие. същото важи за саби, мечове, лопати, мотики и т.н. Тръгне ли някой с лопата, директно влиза в ситуацията "дошъл на престрелка с нож". От всичките ми познати, подали документи за КНО, нито един не е получил отказ. Как пък ние можем да извадим разрешителни без рушвети и простотии, а тези не могат? Българинът е пословично инертен, неинициативен и пасивен. Всеки мрънка, че "не давали разрешителни", пък не е пробвал. На този бития само ще му кажа, че циганите не ги е страх от полицията, щото там са с протекции, обаче от въоръжени частни лица яко ги е страх. Те са като кучетата - усетят ли страх се настървяват, а усетят ли увереност - бягат.

България бе подарена на лилавите! Или вие или те трябва да си ходят. Превземат село след село, град след град

Превземат, В тяхната държава с тяхното правителство... Правителството, копето купува гласове от тях и продава Българският интерес на САЩ срещу десет торби (парашути с изтекал срок на годност)... И министър председател продаващ България за 50 годишни изтребители за музея, защото си купувал власт за да не стане както в Австрия?!? Но в Австрия са мъже и пак печелят!

Е така ще е, докато търпим да ни управляват тикви

Сега, предполагам, ще изчакаме да утрепят човека и семейството му, ще разкрием бързо престъплението от битов характер и извършителите ще получат условна... или ще бъдат оправдани, защото е било при самозащита, или в състояние на афект.... И после що има саморазправи!

Ако питате тиквоний държавата просперира, всичко е 6, магистрали, зали алибали... тия се опитват да бутнат стабилността.