Майката на убитата Юлияна катастрофира и загуби нероденото си бебе

41-годишната Ирина Йорданова е в критично състояние в ямболската болница

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този спокойно може да е баща на тъщата

Убитото момиче било на 25 , а майка й на 41 , това означава че и майка й е забременяла на 15 и родила на 16 . Историята е циганска , циганчето си заживяло на 15 , като майка си , но родила на 25 . Тоя на 65 решил , да я убива , ако и той е циганин , решил е , да раздава циганско правосъдие .

"И не мина време, това чудо стана, татко зет ми стана...". "Циганин" си е циганин- житан, хетана, цьiган и т.н. "Ром"... Да не е основател на Рим? Че и момата, жалко за чаветата, но и те са бъдещи паразити! А тя даже ви'шу завършила... май й е бил спонсор чичо Митко. Пък дали не е онождал и бабата....

Мангалите не спират да се множат! Като хлебарките са. Даже хлебарките са ми по симпатични от циганите

Голямо осеменяване в таз рода бе......

ем то всичките им роди са така.. стане ли 'момата' на 11 и юруш, докато залезе на 50 все размножаване и размножаване...

Да гласуват само тези които могат да си напишат трите имена на български език и си знаят ЕГН-то на изус....

Ами на теб и още 11 българи трябва да им отнемен гласоподавателното право понеже не знаете как се пише наизуст.

Историите които четем по интернет надминават всякакви сапунки. А да се разбере кой кум кой сват и кой на булката е брат е невъзможно. А като гледах снимката на тази Юлияна две неща ми направиха впечатление- 1. Същата поза като при предишният случай с убитата с малкото дете 2. Същият поглед на Юлияна, изпълнен с досада към мъжа която сама е избрала 3. Тя не ми прилича на българка.

Майката родила първо дете на 16, дъщерята с 40 години по-възрастен от 15 годишна... Да му се чудиш на акъла за какво му е трябвало да се захваща с примитиви. Иначе може и така да е станало - бившата в прав текст ми беше заявила, че ако смяташе, че ще й се размине би ме убила.

Ей изпотрепаха се тия хора бе! За къде са се разбързали? Малумници всякакви. Все едно са си намерили живота на пътя. Като гледам как карат и си мисля че нямат грам мозък. Че и други хора карат в колите си. Толкова случай има на бесни шофьори дато са предали богу дух и пак има малоумници с пропуск за оня свят. Малко отговорност поне към другите хора които зависят от тях! Решил си да се самоубиваш, ама поне го направи така че да си отидеш само ти. Защо и други да пострадат?

Те не могат да четат и пишат, ЕГН-то си не знаят, ти за отговорност питаш... Примати!

Значи дъщерята на 25, майката на 41 години. Излиза, че я е родила на 16. Значи е забременяла на 15 г. На 15 години и дъщерята е "пристанала" на онзи 65-годишния. Явно е семейна традиция. Само един етнос има такава у нас. Що ли вече не се учудвам на нищо около тази новина?

Като в Кавказ.

Лелеее, голяма каша! Кой кого, от кого, какво, защо? Ужас. Голяма бъркотия.

Не би било чудно , ако и детето на 41 годишната "баба" е от зета . Тая "баба" имала дъщеря на 25 , син на 21 , бременна с бебе , и никъде на се говори за нейното съпруг или баща на децата й , ако въобще знае , кой е баща . Ясно е , от кой етнос са , но защо не го пишат , или с циганските истории , искат да подготвят общество , да приеме евтогейската истанбулска конвенция .Да ама не , да го духат мръсните педали .

Значи за тази индийска драма знаем от вчера, имаше я в друг сайт. То тук си е е$ало мадъра... Кой от кого, на кой, пастроци, Гюндогани, Сандокани . Па на кой е едното бебе, кой кого е утрепал...Чудооо

освен пък и днес отново да се е случило, нищо чудно. То при такъв сериал...

Ромски произход, на 21 години, с книжка. Похвално!

25 годишната юлияна убита от 65 годишният си съпруг остави 8 месечно бебе майка и, 41 годишна жена загуби шестмесечния си плод катастрофирайки заедно с 18 годишният си син не пише нищо за 18 годишния син, неговата трета жена и децата му от първия брак! сигурно утре ще ни осведомят и за тях!

41 годишна баба?

Много им придиряме на българките, затова. До завчера само 41 годишната Ирина е била с почти 4 напред, а дъщеря ѝ Юлияна е раждала два пъти.

Чудно ми как за жена от български етнос, гинеколозите не препоръчват да забременява, защото била много стара и имало висок риск, а за жени от друг етнос е много нормално да са бременни след 40г възраст и за награда им дават и социални помощи!

Човек не трябва да се плаши. Тръгне ли да се плаши - загубил е. Вчера никой не спомена, че не е хубаво за детето да се ражда от инцест, всички защитиха майката. Както и Ирина не е питала гинеколозите дете ли е, баба ли е, а си ражда когато дойде.

жена, гинеколозите препоръчват на всички да раждат 18-25 години ПЪРВО дете, защото това е най-подходящата възраст за това и също така на всички препоръчват да раждат деца до 43г. В края на кращата всеки решава за себе си стига да е пълнолетен и да не се стига до извращения (като родилка на 13 или пък на 63г).

Какво чудно има. Моята баба е станала такава на 39. Навремето са ги женели 15-16 годишни. Е, родила е майка ми на 18, но и при нас, българите е било традиция ранното сватосване.

Не мисля, че убийството е умишлено. Просто е бил ревнив, и ако го е предизвикала с нещо е реагирал спонтанно на момента. По-добре е да се грижи за детето отколкото то da е при социалните. Там са само циганчета.

Е нали има мафия с приемни семейства. Все ще го уредят някак си.

Спонтанно не изключва умишлено.

Как да не е, 10 г. живяла с дядо си и не е родила, отива да учи и хоп ражда, оня се е осъзнал, че някой младок му е помогнал и е кипнал.

Не е умишлено ако се е подхлъзнал, запокитил ножа напосоки и за нещастие е уцелил. Може бъркаш "умишлено" с "предумишлено", при което би било редно да е планирал как да стане, как да заличи следите и да се отърве от трупа.

по една тъмнозелена точка на такива новини! Да не си 'абим емоциите напразно.

И тя какво, щеше да гледа вуйчото/лелята заедно с племеничката, която ще е по-голяма от тях? Направо цигански сериал с горчив привкус. Направо да се радваме, че е загубила бебето.

Дано пастрока Ереджеб е баща на Гюндоан и Силвира, че започнаха да ми идват много тези сексулно-партньорски перипетии. И дано Силвира прави баници в чужбина.

Прочитайки заглавието и първите редове реших, че са хора и тръгнах да съчувствам...

ромскоциганска етнопесен: защо ме биеш, хасан агааааааа защо ми трошиш ребрааатаааааа нали съм твоя седмааа женааааа а ти на мене девеети мъъъъж! та и тия горе-долу са тъй

хахахахахаххаххахахахах

Ти ги изкара, че могат да броят до десет направо!

От филма "Бялото слънце на пустинята" - "Фатима защо не умря, нали си ми любимата жена?!"

Стига ни занимавахте със сИгански драми, станахте като индийска медия!! Да мрат като кучета, все ми е едно за тези цветнокожи!!!

темите тази седмица предимно цигански в дира

В циганска държава какви да са новините.

за скапано семейство скапани случки...

Много странни семейства има...

какви хубави български имена! По нищо не издават етноса... Затова пък българите си кръщават вече децата "Кейси", "Патрик" и "Саманта"!

Каква трагедия с тези хора! Може би това е тяхната карма?

Хора ли са това ?!!??! Продали са дъщеря си (16 годишна) на 57-58 годишен мъж ... Ти на това "хора" ли му викаш??? Половин България окрадоха, пребиха и изнасилиха, един лев не са внесли за данъци, пенсии и осигуровки и само искат. Ша ги ева в хората кафяви.

Черна прокоба тегне над тая фамилия. Ша зема да им се обадя да ги свържа с маг Габи да им изчисти магията и някое друго кило злато :)

хоп ... някакъв манга ... ааааа ром ми сложи минусче :)

Тоя поне се е научил да чете и да ползва комп.

това по зле от турски сериал, те ли възпитават БГ идиоти

Ама само колко коментари се изтриха. От дир-а не дават нищо лошо да се каже за лилавите.

и там вече такива работят...

41-годишна майка на 25-годишна дъщеря (значи я е родила на 16...) Явно мангалите + боко = неочаквано добра комбинация...

МанГалите + БСП и ДПС =неочаквано добра комбинация!! 3 в 1!!! Проблемите с мингите са от времената на 3-та коалиция!! Тя затова бе измислена, да заложи бомби за следващите!!

Повече роми в България, повече ромски случки.

к`ви са тия бременни баби и дъщери, женени за дядовци !?! т`ва любовта граници няма...

"циганин как страда, щом остане сам..."!

Майката на 41 год. , дъщерята била на на 25 год. И майката родила на 15-16 год. БМВ на 25-30 год . Типично за етноса ? Без лошо, но това си е примитивно отвсякъде.

В България се случват само ромски случки.

разбира се, но вече стана ясно за какви говорим - 41-годишна, майка на 25-годишна, очаква дете, след като е станала баба. Без коментар.

e, то беше ясно още от снимката й. старозагорският пазар за булки...

Злото никога не идва само. Страхувам се, че подобни новини ще зачестяват успоредно с нарастването на това малцинство.

поне мат'рял за трепане има бол!