Коментари - Майката на починалия Искрен в Брюксел: Каза, че е имал проблеми с пакистанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният българин, замесен в мръсни сделки. И, естествено, се е жалвал НА МАМА по стара българска традиция. Юнашко племе, няма що.

Жалко за младия човек ама се питам като е имал проблем полиция няма ли ами се оплаква на майка си???? Ега ти ''приятелката'' дето нямала пари и вместо да се хване да работи иска някой друг да и изиграе далаверата, защото ахмаци бол за някаква пич,а...

Интересни, тъпи, малоумни хора има по този широк свят. Предполагам, че това е онлайн запознанство с въпросната про*ститутка, която бог знае в какви гнусотии се е забъркала ?! Аз съм 100 % убеден, че неволите на нашия наивник идват точно от нея !! Версиите са много, но тя е ОСНОВЕН ЗАПОДОЗРЯН СВИДЕТЕЛ и от тук трябва да се нищи цялата гадост. Нека оставим Китайското посолство на мира - причините са ДРУГАДЕ !! Има едни хора там с големи "лампази" - топ инспектори полицаи - това им е работата. Освен това ми прави впечатление, че майка му уж нищо не знаяла, но впоследствие се разприказва за някакви телефони разговори ?! Тази криминална история вони отвсякъде !!

да за майката си прав , но може би се страхува да говори или не? а за китайското посолство е направо смешно изказването ти, това си е дипломатически скандал както и да го погледнем,ако няма ясен отговор..но нашите посланици мишоци мълчат, налагало ми с е да с е свързвам с посолство в европ. държава и са като застреялни ,едва ли не заспали...

След като телефона заглъхнал преди да каже какво точно е загазил много вероятно да са го самоубили пакистанците и хвърлили в някоя кола за доставки на китайското тия... Ина1е няма как да влезне там, камо ли да го убият там и да не го покрият китайците...

В Брюксел се вихрят яко албанската и китайска мафия, пакистанците са изпълнители.

Китайците намекват нещо на някого. Искрен е случайна жертва, пакистанците са за отвличане на вниманието.

Както майката,така и корифеите в коментарите пропускат най-важни въпрос-резултата от аутопсията и причината за смъртта.По данни на разследващите се касае за самоубийство.Това е и най-вероятно и логичното.Това,ме е в гараж на посолство е камо от полза за истината,защото има много камери,най-неподходящо е там да убиеш.

Ти сериозно ли го мислиш това? Това показва колко корумпирани може да са и белгийците, щом с лекота пишат самоубийство при наличие на останалите факти. Животът на този българин няма абсолютно никаква стойност, щом пред заплаха за дипломатичен скандал са способни на подобни "аутопсични заключения" . Да си правят изводи всички други българи в неговото положение, както и всички фенове на евроатлантическите ценности!

Пакистанците в Брюксел освен наитшопове, друго не ми е известно да правят. Никога не се е споменавало да се занимават с дрога или проституция. Улицата главно албанци я дьржат.

Защо имаме посланици и консули..??? Какво е правил българинът в китайското посолство??? или трупа му....това изисква въпрос и отговор?? На практика българинът е бил в Китай??

Като отчитам предишния случай-мистерия със самоубиеца, който се самообеси с връзки за обувки на едни храсти, ето и най-вероятната версия за случилото се: В миналото си се отдал на дрога след развода с жена си. Сега също е замесена жена - много вероятно да е попаднала в брюкселските бардаци и пакитата - сутеньори да са я изхвърлили на улицата. Искрен съвсем наивно отива в Белгия, може би подведен с някакви чувства. Там явно е разбрал за какво става дума, а пакитата са му дали да разбере, че трябва да плати откуп за жената. Изпаднал е в душевен срив - може пакистанците да са отвлекли тази жена или тя да го зарязала, като преди това го е използвала и грозно употребила - затова се е снабдил отнякъде с конската дрога, под чието въздействие човек е способен на всичко, но накрая винаги се самоубива. Как е влязъл в гаража на китайското посолство? Незабелязано. Вероятно се е самообесил с връзките на обувките си на задния мост на дипломатически автомобил!

охх тук сте смешници ..не е смешно но ме разсмиваш

Българката е слезнала за момент от витрината на Червените фенери на гарата и се оплакала че пакистанците я …. Защо се е вързал изобщо на такава ….

Е нали майката нищо не знаеше???

Толкова мирише тази история, че чак люти. Китайското посолство в Брюксел сигурно е едно от местата с най-много камери на света. Буквално за минути може да се разплете случаят, но вече толкова дни ни съобщават безумни версии. Явно са замесени много по-сериозни интереси, но пък как един прост строител от Руси ще се забърка в такива неща? Мирише, смърди, наглее.

да имаш проблеми с пакистанци и във факултето в София е голям проблем

Веднага да арестуват жената. Да вземат записите от камерите около хотела на пакистанците и китайското консулство. Или по-добре самоубит и случая е прикючен. Еврофондовете да идват пък Искрен да гние е гроба.

България не е държава,тя е територия на САЩ. Десетки деца се отнеха без причина от Социалните на Холандия и Норвегия. Нашите пишман политици се страхуват да питат какво става ? Няколко българи бяха убити за три дни и нашите пак бездействат.

Децата в Холандия от родителите се отнемат по различни причини- В Холандия е забранено да биеш детето си и да викаш и крещиш както и да го оставят само последното до 12 години- И нашите деца са толкова искренни и си казват всичко - Викане,обиждане, бой лошо отношение към детето е забранено- И детето ти отива при приемно семейство- Имам приятелка холандка която доброволно си даде детето, защото то бягаше от вкъщи и не правеше нищо от това което тя искаше --- като ходене на училище- Детето могат да ти отнемат и ако то се обади по телефона на социалните и им каже, че не иска да живее при теб и толкова приключва- Нашите методи на възпитание са забранени в другите страни-

R24 е името на хапчетата , които си забравил да изпиеш сутринта , нали ???

Не си мислете, че в Белгия няма престъпления. .Моленберг ,квартал в Брюксел е свърталище на престъпници., събрани от цял свят. От там замислят и атентати по света Самият Искрен от малък е останал сираче. Явно тая приятелка нещо се е забъркала с тия пакистанци ,извикала е Искрен да и окаже помощ. А посолството ни в Брюксел, то бездейства

В това посолство точно не може да да няма камери на всеки ъгъл, така ли никой нищо не е видял? Нещо версиите на момичето за пакистанците издишат, сега да не го намеси в групировки.

Скапаните журналя, като пишат, поне веднъж да си прочетат бълвоча!!!! Последно, Искрен, или Йордан се казва човека???? На тая сган как им дават диплом незнам...

Ти пък как реши, че им е даден "диплом". И по каква специалност си го представяш, този "диплом".

Мaйкaтa cи е мaйкa. Cъжелявaм я. Трябвa дa cе види що зa човек е. C коя фирмa и кaкъв е трудовия договор в гермaния. Aдреcнaтa му региcтрaция. Бaнковите му cметки зa приходи и рaзходи. Кaкво пише в молбaтa му зa отпcк преди дa зaмине. И aко е cвеcен човек държaвaтa трябвa дa cе зaдейcтвa по вcички възможни нaчини. Aко cе окaже обaче че е caмо проcт кръдец от гaрaжa, хвaнaли ca го и ca го caмоубили не ни трябвa дa cи cлaгaме ново петно нa държaвaтa. Ние в Руcе cи имaме много тaкивa. Един по мaлко нямa дa е зaгубa

Неграмотник неграмотен, скрий се някъде и не се изказвай

Дето неграмотен, ами и прост, и долен. Ама те баш такива ръсят акъл щедро, щото са толкова прости, че даже не могат да осъзнаят колко много са. И затова се мислят за умни.

Най-вероятно Белгийската приятелка на това момче,го е насадила на тези Пакистанци. Извикала го е защото тя е била задлъжняла на тях.Искала е от него да и помогне. Хванете я, и я притиснете,докато все още може да се открие. Разобличителя

Къде е държавата, защо не виждаме Цацаров да лети до Брюксел за среща с колегите си, защо не виждаме Жамбаски да се пени в Брюксел, къде са активните ни депутати ? А, сетих се, човекът не е депутатски син, това е разликата.

Също така не е чуждестранен ножар заклал българче на улицата. Та затова БХК не са се задействали да му направят една характеристика, да докарат някой пастор да го похвали и да го номинира за човек на годината.

Търсете жената! Тя го е намесила в някоя неприятност. Навярно е убит на друго място и после внесен с кола в гаража- може и от обслужващ персонал. Не се разбира от какво е умрял . Трябва да се изпратят няколко наши разследващи журналисти. Те ще разнищят случая -имаме много добри.

Коментарът беше добре ПРЕДИ да споменеш за нашите журналисти...Тц,Тц.Тц

Това беше и моята мигновена реакция. Викам си, добър коментар. И като прочетох за добрите следователи и си рекох , имаме ......... на гъза вълна.

И той пък не е ли намерил друго по подходящо място за самоубийство или пък имал проблеми с пакистанци и се укривал там!!! Не сме толкова наивни.

тъпите ни куки са получили писмо на 18ти, че имаме починал в Белгия българин, и са звъннали на семйството на 20ти

Решаваш да се самоубиеш и за целта отиваш в Брюксел и се нахакваш в китайското посолство. Здрава версия - няма що. И това ще е поредния замазан и заметен случай по отношения на някакъв незнаен човек от някаква незнайна колония по периферията на Велика Европа. Иначе просто българинът се е замесил в нещо, за което не се знае точно какво е. Явно е бил без пари и е "нает" услужливо от някого да свърши някаква работа в гаража на китайското посолство. Я да прикачи някой бръмбар някъде, я нещо друго. И понеже китайците не си поплюват, като са го видели, са го прикатали и изоставили. И сега - самоубил се. ЗА Китай удобно, за Брюксел удобно, за България удобно - а умрелия няма кой да го пита. Вместо държавата ни да прати там цял следствен отдел със следователи, съдии и прокурори, които да порверят какво е станало, няколко дни ни занимават с нас*аните задници на Българския хелзински комитет и тези, дето са приели ролята на тоалетна хартия за неговите цели.

Бе щом кълват на Скрипал, руската "намеса", "дискриминацията на жените"... кой ше им се занимава. Да разследва.

не че нещо, но защо китайците ще го оставят в гаража, а няма да го изгорят или просто изхвърлят някъде?

Точно така, това е огромен дипломатически скандал, СА отричаха като комунисти(русофили от дир.бг) за Кашоги, а какво остава за убииство, това изобщо не удобно за тях и би предизвикало рзаледване на всичките им операции в Белгия и даже Европа, което те никога не биха искали.

и вие ме разсмиеате да ,абсурдно е..

Ясна работа , трафикаант или наркоман. А по вероятно и двете.

Бедна ти е фантазията, малко ти е информацията... и затова си категоричен.

Всичко друго иди-доди, ама да влезеш в китайско посолство за да се самоубиеш... И изобщо да влезеш в Китайско посолство без да имаш сериозни връзки с него... не го виждам това. Наистина ще се окаже мистерия като тази с Джак Изкормвача, дето още не е решена. Или поредната българска простотия. Баси!

Разбирам приятелката му даде поакзания, обаче този е мъртъв в китайското посолство, а приятелката му е изчезна ла и не могат да я открият, което значи че е замесена в "самоубитвото" му или свързана със случая и знае нещо. Много вероятно е нея да я намерят някъде "самоубита". Няма как обикновен бългатрин на бивото ниво да се замеси в световната политка(китайците), но с мафията(пакистанците) е възможно. Във всички случай за този случй ще се говори дълго, жалко за десетгодишното сираче и семейството на този господин, шока за тях сигурно е ужасен, една от неговите роднини по телевизията едва свържаше сълзите си.