17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не само тази присъда, цялото ни "правораздаване" и "правосъдие" е унизитално, барбар с висшите ни магистрати!

Тая жена срам няма! Детето й се хвърлило с рогата напред върху джипа на честния отруден кмет, нанесло е сериозни материални щети, вкарало е човечеца в непредвиден разход за ремонт, внесло е смут в светлата му душа, а тя сега претендира за присъдата! Вместо да плати ремонта и да потъне от срам заради деянието на невъзпитаното си дете! Докъде я докарахме!

Ако мойте хора не си вършат работата както трябва,аз ви освобождавам от отговорност и можете да правите с съдияата каквото си пожелаете единствено ще ви моля да няма свидетли и да пипате чисто.

Въпросният кмет заслужава ефективна присъда дори само за лъжите и наглостта да твърди, че детето само се блъснало в колата му и си е причинило тези поражения и затова, че са заплашвани свидетели, както се разбра! А въпросният съдия очевидно демонстрира отказ от правосъдие и нежелание, неспособност или зависимости при изпълнение на задълженията си и ВСС би трябвало да разгледа “работата” му и да ХО освободи и да бъде разследван! Нали ВСС неотдавна излезе с декларация, че някой рушал авторитета му к отсега нататък щял да реагира и прави публични изявления когато се рушал авторитета на съдебната система, макар че аз откровено казано не виждам накъде повече може да пада!

Не може нормален човек да живее в тази държава. И да остане нормален. Понеже няколко пъти тук се коментира ситуацията със спрелия автобус, знам че някой ще се подразнят и че не може да се търси аналогия, но все пак информативно и като повод за размисъл да поясня на онези, които не знаят. В САЩ навсякъде около училищата скоростта на движение на колите е силно ограничена и в часовете, когато децата отиват или си тръгват от училище е пълно с полицаи и охрана, както и доброволни сътрудници около пътя и близките до училищата кръстовища. Когато училищен автобус спре на пътя, за да качва или сваля деца, се отварят отстрани на автобуса знаци СТОП и всички коли на пътя напълно спират! И стоят така докато автобусът не тръгне и не прибере знаците! Глобите за нарушения в тези зони и за скорост за много завишени... Една от любимите стоянки на полицията в квартала, следяща движението е точно до училище. Преди години в съседен район полицай спира автомобил и проверявайки документите на шофъора иска да му направи проверка и за алкохол. Шофъорът се оказва ... КМЕТЪТ (му) с лимузината си. Кметът започва да обяснява на полицая кой е той, че той му д началникът (на началника),... Крайният резултат - и шефът на полицая и цялата общественост след като научават (има и запис), застават категорично зад полицая, кметът се извини и подаде оставка! Това бе мисля преди около 3-4 години,

Обясненията на съда и експертите по делото са малко мижай да те лажем, но АКО са верни, то тая буля, да не лае наляво и надясно, ами да се моли нея да не погнат за небрежност.

Око За Око

Затова българите бягат в чужбина. Тук свестни хора вече с лупа се търсят. И по-зле ще става, планирано е.

lu4ka

Нищо де, те и съдиите имат деца... а пък кмета все още си има джип.

Елате да газите врачанските деца че нищо не става от тях

Съдията трябва да бъде попитан - колко случая на УМИШЛЕНО ПТП със пострадал човек е срещал в практиката си? Според мен, съдията трябва да бъде бит, eбан и изгонен от работа, след това директно в затвора. нямат срам идиöтите.

Абе той , ако го беше блъснал, нямаше ли да го съдят по друг състав?

При липсата на правосъдие важи законът на джунглата. Само дето там покрай сухото ще гори и суровото. Венсеремос!

Ти какво искаш, да бъде пръсната главата на съдията ли? Не е редно така!

lu4ka

...но е справедливо.

Всички които пишат тук, че детето било пуснато от майка му на улицата трябва да разберат едно нещо което малко или много има значение, а то е че всеки шофьор трябва да кара със съобразена скорост в населени места и че тези инциденти не стават на магистралата , така че вината е изцяло на шофьора. Разберете едно нещо бе хора , вашата истина не е най-важната и вие не сте най-важните , разбирам желанието ви да е така, но в България живеят още около 6 милиона човешки създания и всеки си е уникален и има собствена истина за себе си, НО ако не се спазват правила и не разберете че когато шофирате вие трябва да пазите останалите а не те да се пазят значи "Дивия запад" никога няма да си тръгне от тук. И специалиста който обяснява как човека в джипа е невинен , това съграждани трябва най-после да спре , който кара автомобила той е виновен, каквото и да стане има само едно място на което има огради и там ако някой премине си е за негова сметка и това е магистралата , на всякъде другаде е виновен, и ако някой е оправдан заради случайност то явно закона е извратен, и е за поправка!

нали знаете,че днес няма ПРАВОСЪДИЕ,всичко е наопаки и няма ЦЕННОСТИ,има само ПОШЛОСТ и КОРУПЦИЯ

Чета ви коментарите и си мисля колко точен е Христов . 80% сте дебили.

Коментара ти с нищо не доказва че си се измъкнал от 80 те % !? Напротив даже .

И аз да съм от вашата партия. Все пак на 80 години съм.

Някой знае ли от коя партия е този кмет на Трън ?

Познай от първия път - от герб - разбира се.Но....бог забавя, но не забравя!!!!!!!!!!!!!!!!!

Никой не е изненадан Но докога ?!

Гнусно! За съжаление не е прецидент българският съд да отсъжда в полза на нарушителите. При мен случаят е пресен, пресен - ако няма благоприятни обстоятелства, те се измислят.,

Да се вземе детето и да се даде на кмета. Тоя да не е влязъл в къщата и? Ако беше в Норвегия щяха да и го отнемат. Майката е длъжна да пази детето си, а не да го хвърля пок колите.

По добре се опитай да си помогнеш сам, явно имаш объркана ценностна система .

Е, и какво...тия от Трън пак ще си изберат гербаджия за кмет да ги блъска по улиците като говеда...

шофьорът е виновен, детето е невинно, защото е на 6 и не може само да се пази. Ти, като майка си невинна, защото си го пуснала на улицата. Няма да ви хареса, но това е истината.

Ами този да продължава да блъска деца и хора "без да иска", ама следващия път да е на съдията детето, та да видим как ще отсъди тогава. То е ясно че този кмет има чадър от някъде. И то се знае откъде.

Особено хора. Ти на децата им еби мамата.

страна ,но ТОЗИ ЧОВЕК Е ПОЕЛ РАЗХОДИТЕ ЗА ОЗДРАВЯВАНЕТО НА ДЕТЕТО ИЗЦЯЛО. Защо майката не казва това?Как е станала катастрофата това е друго.

Това е задължение на застрахователя бе гении. Долен бай Ганьо такъв. Как може да оправдаваш уруд, който е избегнал закона благодарения на смърдящата корупция в съдебната система на това извинение за държава?? Ти не си добре./

Преди да го блъсне, детето е било здраво и не е имало нужда от лечение, а сега ще е инвалид в по-голяма или по-малка степен. По същата логика, ако го беше убил, то поемането на разходите по погребението го оневиняват, така ли?

А ако е твоето дете? Ще има ли значение дали онзи е поел разходите?

Бахмаааму, какво стана с иначе така хлъзгавото определение "несъобразена скорост"?

подминал е автобуса без да съобрази, че от него слизат хора и някой може да му се появи на платното особено ако пред спирката има паркирал идиот, който ограничава видимостта. Кошмарна ситуация между другото - намалям с единия крак на спирачката докато се уверя, че няма да има изненади

Това правило за рейсовете по спирките , се знаеше даже от хора които не шофират още преди "Демокрацията" , защото тогава децата ходеха на училище още от 1-ви клас без майките и бащите им да ги водят и то с рейс ДА с рейс от 1-ви клас и понеже това са деца постоянно се говореше спре ли рейс да се чака защото може да пресича дете и да не го видиш, ама нали сега сме се разхайтили и единствения закон а този на ПАРИТЕ , та вероятно за подобни инциденти са виновни извънземните , като дойдат ще ги вкараме по затворите , до тогава карай и да не ти дреме БЪЛГАРИНО!

На много места това би придизвикало протести, шум в медиите, последвали оставки и какво ли още не. Тук ще полаем по форумите ден два, някоя и друга медия (но в никакъв случай телевизия) ще пусне някоя бърза новина която да отмине бързо бързо и туй то. Еми, при това положение защо боклуците да се страхуват? Ще си джиткат и ще си газят, защото знаят, че съдът е зад тях, а народен съд НЯМА.

Значи непременно щеше да бъде осъден, ако беше блъснал детето умишлено...Но щом е случайно-няма проблем...! Да продължава да си джитка по улицата с джипа! От кумова срама можеше поне да го осъдят условно на 6 месеца...! А така е съвсем нагло съдийско решение! Съдията трябва да бъде попитан - колко случая на УМИШЛЕНО ПТП със пострадал човек е срещал в практиката си?

Който кара и блъсне пешеходец е виновен , и изключение на магистрални пътища от тук натам какво да коментираме, всеки ден са тия новини кой как се е отървал, или е условно наказан или какво ли не, е какво да коментираме , пълна деградация и решаване на всички проблеми на принципа око за око , зъб за зъб, е тогава за какво са ни закони?

Гласувайте за правилната партия и получавате такова правосъдие

след като съдът не съди, по-добре да го закрият

Това е ония хубостник който обясняваше как на децата коренчетата са много несъвършени и като ги побутнеш с джипа чревцата им се разпиляват по земята, а той е невинен! Бог вижда, доста съдии и кметове закопаха децата си в гробове, защото възмездие има, аз съм го видял с очите си. Не знам колко трябва да си алчен, за да не те е страх от висшето възмездие по тая земя.

Бог не съществува.

по един пищов и му пръснете кофата на тоя помияр! като няма закон и правосъдие - взимате нещата в свои ръце!

и на съдиятя, и на съдията!!!

Тоя помияр не е виновен. Виновни са боклуците в така нареченото Народно събрание, под чието мутро ръководството кадрува съответния криминален елемент