Майка катастрофира с двете си деца, шофирала без книжка

Жената и едното дете са транспортирани в "Пирогов", другото остава настанено в болницата в Благоевград

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Предстои да се изясни дали жената няма руска книжка, тъй като е с двойно гражданство, но засега няма такава информация." Абсолютно безсмислено изречение от гледна точка на логиката... Може да се провери дали жената ИМА СУМПС от Русия, обратното е пълна глупост. Забелязал съм, че много хора имат проблем с изказа и писмената реч и не се опитват поне малко да мислят като го правят....

Предстои да се изясни дали жената няма руска книжка/то като нямаш книжка ,какво значение има националност

Те там в расия имат ли книжки?

А защо не са ги доубили, и без това тия са руснаци сбъркан ген, пияндурници? Ся ще се харчат пари за някакви си там пияндурници.

Ти си пълна утрепка.

рОскиня!

Жена-шофьор, негър скиор, циганин с книжка

Жена шофьор е пример за оксиморон. Водач е по-подходящо.

Имам семейна приятелка, дъщеря на близка. Когато ходим някъде тя винаги шофира моята спортна кола със скорости. Тя има джип Лексус. Дори аз, който се смятам за перфектен и твърдо каращ шофьор, когато тя кара а аз седя на пътническата седалка, неволно стискам седалката. Цяло удоволствие е да те вози секси мацка с работещ мозък като швейцарски часовник. Интелект, красота и страст събрани в едно. За да няма спекулации: говоря за банков мениджър в една от световните банки, с десетки подчинени и липса на какъвто и да е хазартен модел на поведение. По принцип, жените са по-отговорни и внимателни от мъжете. Най-добрите снайпери са жени!

Пич пий си хапчетата.

Яко глупости си нацвъкал... Първо - само за сельовци "банков мениджър" е атестат за нещо повече от офисен планктон. Последните седмици все с такива се разправям и съм се хванал за главата от коя улица са ги събрали. Второ, това че жените били най-добрите снайперисти може д го каже само някой тулуп, който пушка не е пипал през живота си. Прочети малко за Зайцев, Хаюха и най-вече за Хаткок да видиш за какво става дума в действителност, преди да се правиш на разбирач.

И к'во като е жена? Ако беше мангал шяхте ли да го сложите в заглавието? ооо всъщност забравих - те всичките са с книжки, напълно изрядни!