17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая ромейка на прозореца ли е разхождала чавето?????????????????

Лъжа циг@нката, онзи циг@нин с нея е хвърлил детето да се прави на мъж.

А, да, всички уроди са цигани. Я стига. Ние сме същите уроди, просто те са по - тъпи.

Вие да,но останалите не.

Трагедия е това.

Вчера бяха цигани, днес са роми, а утре ?Кой ви научи да лъжете,щом другите нации не го правят?

И ние сме българи, а за съседите сме бугари. Това да им е кусура, ако искат и апахи да се наричат, само бели да не правят!

Оригинално (от старите надписи) сме БЛЪГАРИ. Други пък ни наричат ВУЛГАРИ, трети - БОЛГАРЫ !

Тури ли са го на простора, да се проветрява.

Циганска люлка през прозореца?

И на манговците взе да им идва акъла, че от жени и чаавета хляб няма!

Вярвам, че си взел правилното решение и нямаш нито едното от двете.

Докато ги лигавим и изпълняваме всичките им прищявки-така ще бъде.Закона е за всички.Стига с тяхното мрънкане,че били дискриминирани,напротив дискриминирани сме ние заради тях.Защо толкова се страхуват тези управници от тях?Отговора го знам,питам Вас.

Кало, а бе да не си сбъркал думата майката ПУСНАЛА детео, пък ти като си писал си добавил по инерция представката ИЗ та е отпечатано ИЗпусна.. То са в хотела колко му е, друго ще направят -БОЛЯРЧЕ! Съчетание на приятното с производството

Да, ман.га.лска им работа...

В Оркистан детския живот не струва нищо.

ГиЦански битовизми.Та тя е изпуснало портмонето си,много се е разсеяла

Ziganite sisho sa hora skoro edno detenze beshe padnalo ot prozorez na detska gradina. Nqmashe takiva komentari. Dano detenzeto se opravi.

Защо ли? Защото са малоумни затова. Това си им е в природата. Коефициент на интелигентност под нулата!

Простирала ли го е, тупала ли го е, какво го е правила?!

ИЗ тръсквала го е

мрежите на прозорците са причина номер едно западания на деца, сигурно половината случаи са заради тях

Да видим сега, Сачева дали ще направи нещо. Лошото е, че деца от етноса никой не ще да купува

изроди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Изпуснала" значи а....Е какво е държала, на Асан грехомера ли?

Сигурно са вкарали и кон в хотелската стая и бебето е паднало от коня през прозореца

колко са неграмотни дираджиите!!! "Поставената мрежата се е отворила и майката е изпуснала детето през прозореца."

Ниграмотни, неграмотни, ама пичелим по иляда и седем стотин на месец. Ам ти, по колко заработваш?

ЛУДИЯМАКС

Бе ти за илядо и седемстотин шъ сидиш на бара в кафенето. Тва пари ли са. Ади оди да видиш видомостите

Кой я отвори тази мрежа?

вчера в детската градина ток удари двамаа тримаа, две дечица веселушки светят като крууушкиии! Зън-зън-зън, зън-зън-зън, светят като крууушкиии!

Асане ша го тарсим ли или ша праим ново?

Небрежна майка, не мисли с главата си изобщо. Дано детенцето да се оправи! Бог с него.

и пак да попитам - "минусите" на този коментар какво значат?!

Не искам да си представям какво й е на майката.

Метнала е чавето като парцалена кукла.

Да бе, бързали са да направят новото, а това им се е пречкало....Уроди гнусни.

..... пуснала го е от прозорец на третия етаж на хотел!

От къде пари за хотел? Нещо не се връзва.

От ало измами, продажба на дрога, точене на здравната и социалната системи.

ЛУДИЯМАКС

Хайде са, провокативни въпроси! Подробности

Сводник и проститутка връзва ли се?

Цигани в хотел да им се дава стая само до първия етаж. Те ако са по-нависоко правят винаг8 опити да полетят. Иначе те наподобяват Нора.

Цигани,българи,няма значение и то душа носи.Дано се оправи детето,а дали има родителска небрежност ,мисля че има компетентни органи които би трябвало да разяснят ситуацията и да вземат нужните мерки.

Българи са и едните и другите

И това е факт. Ако не ви харесва това положение, накарайте си държавата да си промени законите, дето са там да обслужват вас. Ама къде ти у Ганю такава смелост, пък и да си разваля рахатлъка... още от Априлското въстание се е видяло. Много по-добре да се прави на голям ербап по форумите.

пак се изходи компетентно, джендърче :)

Циганин в хотел. Сега не ви ли е ясно расизмът как се е зародил? Как да пуснеш тези примати където и да било сред нормалното общество?

Прозорците на хотели не трябва да могат да се отварят

MOJE BI STE PRAV !!! MOIA POZNATA OTISHLA SbS SEMEISTVOTO SI NA Vitosha -PLANINA DA PRAZNYVAT 8-mi Mart !!! OSTAVILA DVEGODISHNOTO SI DETE NA OTVOREN PROZOREC, A TIA SI TANCYVALA NA DANSINGA V RESTORANTA SbS KOLEGITE -!!! DETETO SE SbBYDILO I SE KACHILO NA PROZORECA, I ESTESTVENNO PADNALO !!! JALKO ZA DETENCETO !!! I NIE SME HODILI SbS SbPRYGA MI I DETETO NA RESTORANT DA PRAZNYVAME, NO NIE PLASHTAHME NA KAMERIERKATA DA BbDE VINAGI DO DETETO DOKATO SE VbRNEM !!! NIKOGA NE SME IMALI PROBLEMI !!!

Не е циганка и се мълчи. Все едно циганите не са българи .прост народ

Е как да не е циганка, като именно Е циганка? Ти не четеш ли какво пише? А колкото до циганите - ами да, НЕ СА българи, те са цигани. Може да са български граждани, но НЕ СА българи! Ти явно не правиш разлика между гражданство и етнос. Наистина си много прост, както сам си написал.

Живееш в заблуда. Тук ,питай баба ти...всеки минал е оставил . Такъв ни е " етноса" , мулти... Питай баба ти..

Като ти чета писанията виждам, че баба ти и нейните баби са допринесли ТИ да си “мулти”. Ама не от МултиГруп. И се пообразовай малко, за да разбереш, че циганите са различен етнос от българите, макар и да са от една и съща раса. Ако правиш разлика между двете.

Когато е да се ползват привилегии за малцинство са едно, иначе са като "нас" Равенството означава никакви привилегии за никого, равенство пред закона, който не работи - не яде! И разнните му тарикати от НПО и БХК само задълбочават пропастта - невежеството, престъпност, зависимости, ...

Няма ли свинарници в района. Давайте ги на свинете тия.

Ако сте били родители , знаете че децата могат неочаквано да ритнат или да се извъртят и просто да се изсубнат. Сигурно точно това е станало , не е просто изпускане.

Изсубнат? Е такава дума няма!

Толкова ли си ограничен, че да не разбереш че е грешно натиснат клавиш? Ти освети вселената със своя интелект и бързо остроумничене!

Ми тогава не го надвесваш от терасата бе, ганювец загубен. Ганюците или гледате да се оправдаете с циганите, или блеете "ами случва се". Отде ви изравят бе!

Ама това се е случило именно с цигани? Още ли не си го разбрал?

Мълчи ве, мангал...

Сигурно ли е? Или само ви се иска, а? И що се засегнахте бе, ганювци? Какво ви притеснява, те само циганките си изпускат децата от терасите, нали така? Няма Невена Тенева, няма оная, която си хвърли бебето от терасата в ЖК Младост, по препоръка на майка си, а малтретиращите лелки по детските градини до една са циганки, нали, хаха! И нищо, че един по-долу явно се обърка и доказа как тази била българка, хаха! Ганювците като почнете да носите вода от девет дерета да доказвате как "ние не сме такива", сте направо уникални! На Аполото типичната жалка ганювщина да опитва да оплюе някого само защото не му отърва истината даже няма да я коментирам, понеже още Алеко я е описал точ в точ.

Абе мизантроп, няма само твоите злобни изцепки да четем. От тях със сигурност няма да ти порасне самолетчето, понеже отдалеч си личи, че си комплексар безподобен.

Хаха, нямало да ги четете, ама явно си умираш да ги четеш, а, лигльо! И коя е тая групичка, от чието име говориш бе, лигльо! Ти ли си им упълномощения представител, а! Отде ви изравят бе!

не я винете! та тя е имала само стотна от секундата да реши кое да хване- телефона или детето! все пак с детето е боравила само петнадесет месеца, а с телефона петнадесет години!

"dp (нерегистриран) Да не забравите да питате за етноса, ганювци!" Да, отдавна си мисля да те питам, че съм ти вдигнал мерника, изроде: ти от тъмнозелените ли си, боклук?

Хаха, нещо май се засегна, а! Що, какво те притеснява, нали в ганюстана само циганите правят цигании, а! Няма тогава да питам дали си ганювец, който обича да си крие ганювщината зад циганите! Даже не смееш да кажеш "циганин" бе, мишок ганювски, хахаха!

Ти си известен тук отдавна. Подписваше се и като Nexus или нещо подобно. ЕДно селянче, вероятно с обременена биография, което се разтоварва като хвърля храчки наоколо или след дозата си....Жалко, малко, нищожно нищо си...

следващят път да пробва от десетия етаж

"държавата българия" изпусна децата си и те станаха хулигани, фенове, маргинали, емигранти, патриоти, демократи, герберисти......но това не важно! важно е че една майка е изпуснала детето си!

Ганьо е отчайващо тъпo парче, грешка на природата

Какво прави дете извън прозореца? Подобна маневра бих приложил само на котарака си, с цел да установя дали го е страх достатъчно от високото, за да няма желание да се метне, когато реши по собствена воля да се разхожда по перваза и най-вече защото е достатъчно голям да си направи преценка, която нито мога да променя, нито мога да науча чрез думи.

Много хубаво, ама котките поне оцеляват при скок от 5-6 етаж дори, ако не и по-високо :)

За фацебоока??

Ей не спряха да ги тупът тези деца .

Нарочно го е хвърлила !

Не знам точно какво се случва, но през 2020 година има много случай на паднали от етажи дечица...

само смартфона не е причината , по скоро смъркането може да е. ”белия прах”

Моля, не публикувайте неясни новини ... какво е правило бебето извън прозореца в ръцете на майка си, щото иначе няма как да бъде изпуснато???

Защо въобще трябва такива неща да се публикуват? Явно мъката и болката на майката не е достатъчна. Този сайт трябва да се казва кир.бг а не dir.bg

Ако не научиш за резултата от експеримента, има шанс да го получиш същия по съвсем независим начин. Затова трябва да се публикува.

Я първо обясни защо детето е извън прозореца и след това църкай.

Къде сте бе ? Защо не псувате ? Защо не говорите за филма раса и тн..? Понеже си е наша жената..сега не ви пречи че хвърлила или й е паднало детето...ако бе циганка щяхте да лаете и да раздавате правосъдие.. мишоци

Е то отде знайш,чи ней мангалка? Или са подразбира от думата "хотел"

Добрутро, Минке... Как иначе. Ние сме българи, за мангустите ясно ! Ако е българка - съжалявам, просто е тъпа лелята. Ако е мангуста - трудът освобождава, винаги съм бил на тази позиция. И кое е нередното, моля ?

Абе съвсем оглупяхте бе, не четете ли материала или само заглавието. Изрично е написано, че е ромско семейство.

Абе глупак, отначало това го нямаше, чак после го добавиха! Отде ви изравят бе!!

На който не му харесва нашата мила родина може да емигрира в Индия примерно.

Ми, най-вероятно е циганка, с инициали вместо имена.

У нас майките хвърлят бебета си през прозореца или ги продават а ни пречат мигрантите с бебета си дето бягат от войни . Лицемерие

+1

На мен ми пречат всички лоши майки, независимо от религия, етност, националност ... защото "възпитават" деца, които утре ще учат, живеят и работят с мен и моето дете ... а нямане никакви допирни точки!

Не съм те виждала да помагаш на майките от Сирия обаче. .;)

Някои жени не бива да имат деца. Факт! И също така, в името на политическата коректност, black lives matter! Това, че войната на световете започна преди месеци не бива да ви тревожи. Идете на мол да си оправите депресията.

Изобщо не си се грижил за малко дете. Факт! Идея си нямаш колко бързо стават белите. Факт! И понеже за нищо не ставаш, сипеш омраза. Факт!