Майка и дъщеря научиха от КАТ, че са издирвани от Интерпол

Жените са търесни заради искане на бившия съпруг - чужденец, за "родителско отвличане"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без да съм адвокат ми е ясно, че пълномощното за извеждане в чужбина не е пълномощно за установяване там. И аз, и жена ми имаме пълномощни за децата, това не значи, че който от нас реши, може да си дигне чукалата барабар с децата и да ходи да живее в Тимбукту например. А тази дама се прави на ощипана.

този случай всички са прави... но донякъде. Майката законно е напуснала Кипър но с това си действие лишава бащата от възможност да общува с дъщеря си което е незаконно, а това че е издирвана от Интерпол показва че бащата не е лишен от родителски права и майката е трябвало да се консултира с него за това къде ще живее дъщеря им.

И вие, коментирате недопрочели: ПЪЛНОМОЩНОТО Е ПОДПИСАНО ОТ СЪПРУГА В -Б Ъ Л Г А Р И Я!!!!! ПРИ НОТАРИУС! ДЕТЕТО С РОДИТЕЛИТЕ СИ Е ПРИСТИГНАЛО В БЪЛГАРИЯ, ОСТАНАЛО Е ТУК СЪС СЪГЛАСИЕТО НА БАЩАТА! Пише го всичко това! ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО И ОБМИСЛЯТЕ СЛОВОРЕДА НА ДЕСИТО; ТЯ ТАКА СИ ПИШЕ (то май и аз често)

в статията е написано че бащата е подписал пълномощно за пътуване, най-вероятно защото само с такова пълномощно дъщеря му може да пътува до Кипър, и никъде не се споменава че е сключил съдебно споразумение с адвокатката че разрешава на дъщеря си да живее в Добрич, а точно по случаи от такъв род има дори препоръки от ЕС как трябва да се постъпва с родителите нарушаващи съдебни решения,и затова Интерпол я издирва... или смятате че адвокатите на бащата и тия от Интерпол са по-големи некадърници от нашите юристи.

И една малка подробност от последното изречение! Прокуратурата отказва -ЗАЩОТО БЕБЕТА (ЕДНАТА ЖЕНА Е АДВОКАТ)! Смятате ли че нещата не са изпипани подплатени ЮРИДИЧЕСКИ за да казвате какво и как да се процедира! За какъв член му е на сърбина това момиче!? В Кипър!? .....

Абе, ти сериозно ли не си имал наблюдения в последните 20-30 години как се случват нещата у нас между прокурори, адвокати и съдии (па и полицаи), и що за пасмина са всичките тия "магистрати"??

Много глупав въпрос.

Не ни стигат комунистите последните 73 години ами сега и Интерпол ще ни тормози!

Ще тормози, щото отвличането на дете не е малко престъпление. Мама адвокатка вероятно лесно е оправила у нас документите по втория начин с колегите, ама щом са я обявили за издирване в напуснатат страна, разрешението, подписано от бащата, е било само за пътуване с детето. Преди няколко месеца Интерпол като по същия начин спря детето да не го отвлече баща му в Саудитска Арабия, тогава нямаше възражения за "тормоза" на ЕС, нали! Или??

ЛУДИЯМАКС

И много интересно, баба адвокатка как разписа в нотариалното пълномощно сърбина!? Дали не казвате че трябва и нотариуса да бъде привлечен в Кипър!?

Ти да не казваш, че сърбинът е отишъл в Интерпол с пълното съзнание, че няма правно основание, и то след като родителските права са били напълно уредени с доброволното му съгласие, и там пък от немай-къде, без да направят съответните справки, са лепнали на жената червен флаг за отвличане на детето? По-малко кълви на сензационистични заглавия, целящи да предизвикат националистично възмущение у сънародниците ни с по-ограничен мисловен кръгозор.

Ама как да не ги похвалиш... Появила се жената в КАТ и веднага са я запознали с червената бюлетина, с която я издирват. Е - попитали са я дали знае за какво я издирват, ама то от МВР не могат да знаят всичко, я... А пък и бързо е станало "намирането"... има няма за месеци. Други ги "издирват" с години...

Това се случва на ПРОДАЖНИТЕ българки, избрали чужденец вместо българин. Ще съжалява цял живот! Ама и майката ми се струва замесена 100%!

А какво да кажем за българските бащи,които си убиват децата? Хората,които създват проблеми нямат белег на челото-гледаш го нормален,а то говедо излиза накрая.

Кои бащи си убиват децата?? Напоследък постоянно излизат случаи за майки, които си малтретират и убиват децата, и то по брутални и хладнокръвни начини. Аман от феминистка пропаганда.

При такива мъже в България, защо се чудиш на избора на българките?

ЛУДИЯМАКС

Ми не напразно казват, че каквато майката -такова и детето! Какви мъже искаш да има в България, когато майките НАРЕЖДАТ какво и как да прави момчето...Добре че някои майки имат приятелки,, които обучават момченцата в правлната секс игра .....

to pyk izbora na jeni shoto e chudesen.:)

никой не обича българите, при тези смесени бракове с нас винаги има проблеми, имам позната пак така, била е семейна със сърбин, разведена, друг женен за скандинавка, просто никой от тях не понася българите и с времето тази ненавист ескалира, затова тези бракове никога не са успешни, ние си знаем слабите места, много са, но имам чувството, че това отношение на чужденците към нас е насадено с времето и от историята

имат отношение само към теб... ако се смяташ за мангал, моля не слагай Българите в твоята графа...

Абе смотаняк, дори българите не обичат други българи. Ненапразно я има оная поговорка за българския казан в ада, дето дяволите не го пазели. Къде си тръгнал да се репчиш, като си виждал от света евентуално само Гърция през лятото.

Вече 150 години англо-саксонската политика спрямо България е неизменно категорична! България винаги и по всички поводи се споменава в тяхното информационно пространство единствено и само по лоши поводи, а понятието "българин" - като символ на най-оррицателните човешки черти. Неизменно, твърдо и категорично, без изключение! Тази политика и до днес е непроменена. Всеки друг, независимо кой от колониите (индиец, пакистанец, арабин или жълт) е поставен на няколко нива над българина! Не виждам и промяна в отношенията, независимо от това, че вече хиляди български лекари, мед . сестри или инженери работят в ЕС и САЩ! Стане ли дума за България пред чужденци, всеки от тях се стяга и става нащрек...

съгласен съм с вас, но защо англичаните мразят толкова българите, защо, винаги съм се чудел, и в същото време толерират турците, странно!!!!

ПРочетете малко повечко за битките при Галиполи /Дарданелите/ и Дойран през ПСВ и може и да схванете нещичко...

Не бъркайте англо-саксонците с евреите,които се представят за британци и на практика са създателите на тази политика,задкулисно разпространяващи я чрез контролираните медии.

Заради Дарданелите, Дойран и Дочев мразят българите.

просто не схващаш какъв е проблема!!!! Панимаеш ли че съшност заради административни неуредици се появява проблема? Заверката пред нотариуса не важи защото само нотариуса си държи тоя документ и го няма никъде в регистрите на държавата ни!!! По същия начин е и с МПС тата продадени до 2017г. ако случайно не сте отишли в КАТ да регистрирате продажбата! Съществуването на Нотариалната камара е една голяма глупост, да дадеш на частник дейноста по регистрация на деца в този случай е малко глупаво! После ако незнаете МВР в такъв случай трябва да потърси ама веднагически лицата. Що не ги е потърсило ? А и къде е Външно на принцесата от село Мокрище Пазарджишко? Мислите ли че не е дошъл документ от Кипър ? А вие сте тръгнали да дрънкате глупости! Ако си мислиш че западняците са сладури начи си много зле!!

Много ама много си тъп. Те на запад не се развеждат, там не пребиват жените си, там няма педофилия, там всичко е розово. Иначе всичко е много просто всички знаят че с Българите можеш да си правиш каквото искаш защото държавата няма да ги защити!!!!

Мръсния сърбин, какви ги е извършил! Идиоти са сърбите, гадняри!

В статията пише "двете жени". Това означава ли, че дъщерята е пълнолетна? Искат да я задължат да живее при бащата ли? Няма законодателство в света, което да разпорежда такова нещо.

След като са сключили брак през 2009 година, за какво пълнолетие питаш бе пич! И коя в случая е адвокатката! Пълнете форумите с неадекватни писания, а и се обиждате лесно. Мария отишла да регистрира кола в как -където и съобщават ... Майка и също е викана Остава Мария ва 8 години да е отишла в Кат да регистрира колата си!?

Има долар, аз тебе прави принцеса. Иска стане жена.... ГОЛЕМИ БЕЛИ ПТИЦИ!

Колко момиче обича, кога на хотел в "Черно море" Варна станува! Кога из българия с 14 гемии караше агне на Бейрут! Те момиче, били на конвеер в твой апартамент. А доло във фришопа милиционер им взимаше всичкият долар

Важно е какво пише в пълномощното, ако пълномощното е само за пътуване на детето в чужбина това не е достатъчно. В пълномощното трябва да пише, че дететото може да живее в чужбина с майката. Това беше проблема и на оня хубостник от Асеновград - пълномощното му беше само за пътуване през ваканциите, не и за установяване на децата в България и записването им в училище.

Поредният случай, детето сигурно е регистрирано на постоянен адрес в Кипър и на бащата е отсъдено правото да го вижда, но детето го няма, защото майката веднага се прибира при родителите си, получила е пълномощно да пътува на гости, но не да остава за постоянно в България. Майката е адвокат, смятала, че е уредила въпроса, да оставим, че детето никога няма да се чувства българче.

Вероятно ще трябва да прочетеш още няколко пъти дописката! Относно връщането в България, относно нотариалното пълномощно при български нотариус -изобщо да проумеете написаното (не че не е нужно да осмислиш изразяването на журналистката за да проумееш какво точно е ИДКАЛА да каже

Ключовото в новината, е че едната е адвокат ... И това обяснява, защо имат всички документи, а пък в кипър не знаят за тази работа, още по-малко бащата!

Демокрация и ЕС в действие ! Не ви харесва , но това е положението ! Тепърва започват такива недорозумения и ще става все по забавно защото няма връзка между отделните страни , но всеки може да обяви друг за издирване чрез Европол/Интерпол !

Има доста добра връзка и комуникация между отделните страни в ЕС и това дори тази новина го доказва, но ти съсянчо закърнелия си мозък трудно го схващаш.

Сельо, ако имаше връзка нямаше да издирват жената , а щяха да знаят че искането е неоснователно ! Като гледам ти явно нямаш връзка с главният ! Така се получава от редново гледане на брадъри и турски/индийски/български сериали. Преди няколко един д-р обясняваше до какво водят сериалите , селинджър !

Недоразумение си ти. За да се случи такова нещо, пълномощното е било само за пътуване, а не за постоянно пребиваване. Адвокатите може и много лесно да си уреждат нещата помежду си, ама тия работи се случват на международно ниво, а не с българския "втори начин", и ЕС много добре си работи, щото ако утре тати арабин хване детето на мама гражданка на ЕС и го подкара към Мала Азия, ще го запрат преди да е напуснал Съюза. Абе какво да ти обяснявам на "сельовци", както си се изразил по-долу, като теб. Тъпотата на твоята порода е неспасяема.

Представяте ли си как работят в България по издирванията.....просто чакат издирвания сам да им се обади.

Да

И не е сефте. Оня издирвания, дето им писа във Фейсбук страницата кой е и къде се намира, както и другия несретник, дето 1 година бил за общодържавно издирване, пък всеки ден си ходел на работа точно срещу РПУто, па накрая отнякъде си разбрал и отишъл отсреща да им се обади.

""че могат да бъдат екстрадирани в Кипър "" Дира, ЕКСТРАДИРАНЕ означава принудително изгонване на чужденци от страна, а след като тази е бългАрка не би трябвало да я използвате тази думичка, освен ако не наричате българите чужденци в собствената им страна, Тогава става и има логика.

в грешка си, дрис! екстрадиране означава всяко принудително привеждане в друга страна, независимо от това дали си гражданин на тази, от която те екстрадират или на тази, в която те екстрадират. Повечко чети и по-малко пиши!

В грешка си ти.