Коментари - Майк Пенс ще участва в надпреварата за президентската номинация на републиканците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисирката защо не е написала дали Пенс днес е ходил до тоалетната ??

Време е да се гримираме, време е да се костюмираме, време е за кукленото шоу..........

Смятам , че е много подходящ. Даваха го многократно, докато Доналд Тръмп беше президент. Има доста интелигентна физиономия и позитивно излъчване. От друга страна пък е сдържан и делови човек. Просто е идеален за президент на Америка.

Смяташ, друг път. Даже Десантис не може да застигне Тръмп по рейтинг, камо ли този безличник.

Пенс е човек без никаква харизма и нисък рейтинг. При това положение логичен е въпроса защо се кандидатира? В американската политика на толкова високо ниво няма случайни явления. Пенс ще изпълнява някаква конкретна и предварително планирана функция. В момента не е много очевидно каква. Това което ми хрумва като вероятно обяснение е че Пенс ще е в много по-добра позиция от ДеСантис да атакува Тръмп като бивш вътрешен човек от кабинета му. Така ще си навлече омразата на твърдото ядро привърженици на Тръм което ще гарантира провала му но пък може да отклони част от другите републиканци в посока на ДеСантис. ДеСантис ще може да играе ролята на целомъдрен и дипломатичен без да атакува грубо Тръм и да разочарова твърдото му ядро. Това ще означава че Пенс и ДеСантис работят за едни и същи хора и са част от един и същи политически проект. Ако Тръмп реши да атакува агресивно ДеСантис ще създаде неприятен контраст с премерения и въздържан ДеСантис. Ако атакува агресивно Пенс няма да има никакво значение защото така само ще си изстреля патроните без да постигне нищо съществено. Не казвам че задължително това е единственото обяснение, но изглежда като добър план да премахнат Тръмп.

Голяма грешка. Бай Дончо ще го направи за смях тази мека китка както се говори в медийното пространсво. Д ане говорим че е почти Демократ по душа с почти никакви консервативни ценности. Пенс е като Мич Маконъл такива Републиканци са за изгонване и да ходят към Демократите да се присъединяват.

Републиканците дори ги е страх от Тръмп щото той превърна ГОП във Тръмп партия. Никой не му дреме за тях. За консервативния човек Тръмп е религия нещо което никога не се е случвало. И нищо не може д апромени това им мнение както всяко божество.