Мая Манолова обяви новия си проект

"Изправи се.БГ" тръгва в страната с кампания "Малките пред големите"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не ти вярва вече на теб Майче! Уж щеше кметица да ставаш и се провали отново. Костинброд, Галеви, разведе Ангел и пак си верваш. Луд умора нема. Ама ние не сме глупаци.

Изправи се. БГ ИСЕБЕ

Общо взето ми звучи като моя проект" вдигни го", ама явно няма да стане...!?!?

хех сега погледнах автобиографията на сайта й и няма думата БСП или българска социалистическа партия!!! Е чак пък толко елементарно да ни заблуждават......10 години в парламента и 4 пъти избирана за депутат го пише.....ама кой как от коя партия е пропуснато....оффф ама да тази мисли за хората...и за това май е добре да се пропуснат информация или по-скоро думички във автобиографията й!!!

М. М.: "Хората във властта са страхливи, не са страшни. Те обичат сянката, не светлината." Вярно е - ОСВЕТИХА тефтерчето на Златанов и Фидосова ПАДНА; ОСВЕТИХА апартаментите на властта и Цецко и Цецка ПАДНАХА; ОСВЕТИХА къщата в Барселона и ГЛ. бушон ЩЕ ИЗГОРИ...

не се разбира как се избира ръководство и Председател на това "гражданско" движение !? Или Манолова вече се е само назначила Като водач !

Кой го интересува?

България без цензура

Давай Мая, само така. Най-после някой да разбуди този заспал, овчи народ, който само хленчи, ама го е шубе , че ще видят за кого гласува и пак за статуквото гласува. Размърдай ги тези овце заспали.

За какво да ги размърда, да създадът хаос ли? Щом като усетите, че постепенно се нормализират нещата, веднага търсите начини да унищожите всичко. И не наричай нормалните хора овце!

ми съжалявам, ама овцата си е овца. А вие просто потвърдихте написаното, че ако 1 се разбонтува, 1000 други ще го обвинят, че създава хаос. От хаосът поне нещо ново се ражда, от пасенето на трева (пардон, фалшиво спокойствие) блатото става все по-обширно. Живеещите "спокойно" съвсем не са нормални хора, защото нямат инстинкт за самосъхранение.

За кой народ говориш, за този към който принадлежиш и ти ли? Тогава си прав, защото само туп и глупав човек може да се хване на такива глупости изречени от един провалил се политик. Не си ли помисли, колко години тази госпожа беше близо до управляващите, ковеше закони , разпореждаше се , а сега критикува и защо—ами защото е изхвърлена от всякъде и търси балъци да я подкрепят Жалко за всички, които в жалките си амбиции дават път на нищожества.Спомнете си Бареков, след когото хукнахте по същия начин и после какво, пълен провал, Ха да ви е честит проекта и дано залезе така както се появи бързо, бързо!

Да, за същият този народ говоря, към който принадлежа и аз. За съжаление мижитурщината на този народ е в основата на живуркането му. Разбирам защо ти се иска да зелезе този проект, но няма да залезе. Тези като теб са малцинството. А за умствената изостаналост на това малцинство са много показателни големият брой елементарни коментари, изхрачвайки по една цинична фраза. И понеже става въпрос за жена, циничните думи са все едни и същи, тези, които четеш в масата коментари по-долу и по-нагоре. Ти този "интелект" ли защитаваш?!

Към мишката вай! Липсата на алчност и грандомания не е мижитурщина. А съобразяването с опита натрупан на световно ниво във времето, не са умствена изостаналост. Аксиомата гласи: - по-добре несъвършен ред, отколкото съвършен хаос.

В нов автобус с двойно дъно.

Тая може да надвика даже и г-жа Лъжа, а също и лъже повече, почти като г-жа Милиончева.

Надупи се!

Ангелеее изправи го бе не чуваш ли жена си

По радиото беше много убедителна и компетентна, надприказва водещата по всички показатели.

Е вие от това се вдъхновявайте, от надприказване. И то с водеща на предаване. Какво полезно нещо ви гарантира това

Това е ИРОНИЯ, предният я иронизира...

Браво Мая! Упсех и стискаме палци най-сетне някой да събуди този заспал народ, наврян дълбоко в мизерия и невежество! Давай все така, с теб сме!

Стига троли боклук

Защо? Само на тези които използват думат "кур..." поне 2-3 пъти в поста си ли им е разрешено да тролят? Ясно ми е, че ако в един коментар няма 90% долни цинични думи не ви е интересно и го наричате "тролене", защото акълът ви единствено и само до там стига.

На кюстендилската кур... по скоро и отива НАВЕДИ СЕ В стойка Г!!!!

Бошко, Данко, Сикстиин - все трол, умрял от глад, ама лиже ли, лиже ...за да му хвърлят шепа трохи.

Що бе, да не казвам лъжа ?

не само лъжа, един елементарен цинизъм. Ама то на трол акъла само това може да роди.

Браво Мая !!! Обичаме те ! Теб и твоя спонсор Цецо Мустака, с нетърпение чакаме новината за кончината му на някой сфетофар в Белград.. до последната стотинка ще върнете заграбеното.. майка Ви ..

Sixteen

Просто ще събира пари от балъците които се хващат на простотиите и, че нали няма вече държавни пари като омбудсман за фризури и скъпи тоалети.

Няма затваряне тая уста. Бойко я направи омбудсман да се отърве от нея, но няма отърване. И изборите загуби и пак не млъква.

Ще млъкне! Оная другата лайнометка как млъкна. Вече никой не я чува. И огради не инспектира. Никаква я няма, потъна....

Ще млъкне, когато и тя ,благодарение на балъците ,които сега я подкрепят ,си намери топло местенце с голяма заплатка. Само дето балъците не се усещат

Само не ми е ясно как ще ги защитава, по какъв начин. Ако е само на приказки - това вече го знаем, правеше го като омбудсман. И тази защита на всички от всичко е малко учудваща.

Това "Изправи се.БГ" ми прилича малко на вица за пияния военен, който насочил пистолета си към оная си работа и командвал: "Изправи се, бе!".

браво майче

но не си никакво браво ти

Мая ще става частен омбудсман.

та я е прочетен вестник - става само за кенефа

това "малките пред големите"ми напомня за ромскитецигани! те когато видят дебелия избутвад децата и жените напред, та те да не ядат пердаха!

Един нов проект на селянското общество,

по-добре селяни да сме, ама не овце. Хайде гражданино, натискай се в мухлясалата си панелка, и се чуди как да свържеш двата края.

А ти чакайа Мая да ти свърже двата края. Въодушевени наивници.

Колко е жалка и безсмислена политическата ни система.Веднага си личи по имената на участниците в панаира.Да България, Не България, изправи се, полегни си, здравей, привет и все напред.Тука има/Тука нема такава държава, АБВ, ДГД....Простотии Ганьовски.Като ще се занимаваш с политика поне не започвай с лъжи и недомлъвки.Кажи си - аз съм либерал, аз съм консерватор, социалист, социалдемократ, ако щеш фашист бъди, комунист, но бъди честен.Напиши си го в името на партията.Сега на всички им е ясно, че нямате никакви истински идеи и позиции, а сте се хванали на хорото за парите.Тфу....жалкари.

Като не знаят какъв вятър ще задуха утре,как да се определят какви са?!?!

Да, някакви патетични имена. Срамна работа. Тая, Слави и др. подобни направиха яко кинти от лаладжитезио и нищо, ама нищо реално свършено. Манипулират народеца с лесно смилаеми приказки и атрактивни жълтини. Хора не им се връзвайте. Едно е да плямпаш, друго е да свършиш нещо. Много пъти се видя, че не са наясно с нищо. Познанията им са по-зле от повърхностни. Нямаме време да чакаме тези профани да се упражняват върху живота ни.

брех тая мая бе! ще защитава всички от всички едновременно и навсякъде!

С дебелите си глезени.

Аве, Маямче, що не земете да се земете със Славчо Славуна и да си напраите партийка-хибридка "Нема такова село"?! Да си имате Жената-Перцедател и Мъжът-Пърцодател! И неколко хрантутници - стерва-цисти, както и певачки, танцувачките от МараДанс, и много-много диви селски бекове и бикини!

Май нещо се разтрепераха ГЕРБерастерчетата....Май Мая ще им подпали чергата....

На Герберите им дреме, но в крайна сметка ще бъде запалена вашата и моята черга. Днес имаше едно интервю с Александър Каракачанов. Прочетете го да разберете как са тръгнали да правят големите промени без реална представа, подготовка и експерти. Това го отчита сега, но ние платихме с многото изминали години от живота ни в мизерия. С Мая и Славчо случаят е същият. Обикновено когато човек се изгори с прясно мляко, започва да духа и киселото, но в нашия случай не е така. Хайде да не допускаме повече поредните грандомани да ни използват, въобразявайки си, че са по-хитри от нас.

... още едно нищожество като лъжливата червена интригантка Мая Костинбродска ще се пробва и пак ще се оака...!!!!!! Не стига че Фандъкова и сви сърмите и я разнебити на изборите за кмет, но то нагло като комунист бе другариии... Е да, ама не - на Руски паметник пише - НЕ НАМ ! НЕ НАМ !

е решил да разшири енорията си ... ха ха ха

10 дена поред Маяма нолова Галева ванкова пеевска си обявява новия проект .... основно в новините