Мая Манолова не мисли за втори мандат като омбудсман

КЕВР вече традиционно защитава монополистите за сметка на гражданите, негодува тя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ММ беше командирована от БСП на тази длъжност за да си прави ПР и да се гтви за следващите стъпки - кмет на София, а защо не и Президент.

ми няма да мисли за втори мандат,защото там няма изгода и далавера да стои.

Дано стане кмет на София да изрине тези некадърници.

тая ли ше рине некадърници,дето през 2013 нейната партия щеше да направи пеевски шеф на разузнаването...

Жалко, тя поне вършеше полезна за обществото дейност и то съвестно.

Какъв омбудсман след година и половина като е пределно наясно , че ще я направят царица на партията майк , вместо крушевската биволица , с цел евентуално по-по-по- на парламентарните . С нея или без нея се тая , бсп няма кой да ги избере .

Тя иска да е президент

мая Костинбодска или сестра Галева, което предпочитате. Никога повече БКП/БСП- комунисти на власт!

Единствената институция която работи и затова я наказаха,оставиха и само ,,баничарката,,

На никой няма да липсваш.

Чудя се, тия комунисти за толкова прост и найвен ли смята българина, че го манипулира по толкова елементарен начин

Помнете ми думата - Мая се гласи за Премиер от БСП. За Президент я прецакаха.

tonk11

За кмет се гласи.

Мая Манолова, с държавни пари си лъска имиджа, по цял ден се снима и изказва. Не знам само кога потомствен ата комуниска, Костинбродска, ГАЛЕВА работи.Но българите нали са си найвни та и се лепят на глупостите като мухи на мед

пчеличката Мая направят партия на Справедливостта евентуално бих ги подкрепил

Слагам цитат, защото е изтрит: - - - - -- Браво"журналисти"! От цялото интервю успяхте да лепнете като заглавие най-несъщественото казано от Мая Манолова. Дори обобщението на водещия в края, който искаше да изкопчи нещо на тема втори мандат тя контрира, че ако за половин час не е чул много по -важни неща от втория й мандат, е то за какво говорим... Баси и тъпите журналисти сте търсещи сензация! Който е заинтересуван да си намери някъде запис на интервюто а н да чете извадки и разни ми ти там свободни разсъждени!

Благодаря, за повторното споделяне. Постоянно тече цензура в Дир-а!

Е единствената институция в тази държава, която си върши работата.

tonk11

Я кажи какво точно е свършила? Не какво е искала, възнамерявала или къде се е снимала и как се е изказала! Какво е свършила?

Е, важно е какво е искала да свърши - така поне си мислят наивниците. ;-) И се надяват, та чак превръщат в реалност сънищата си...

Намесата й има реално значение. Съобразяват се с институцията, която представлява и ако мога образно да се изразя се съживяват и се хващат да свършат някаква работа. Да го кажа по друг начин - размърдват си задниците. Имат респект от омбудсмана.

Първите четири думи от заглавието са достатъчни.

Някои си разчистиха пътя в политиката,изпращайки Мая на омбудсманското кресло

Слави Трифонов 100% ще се появи на парламентарните. Чудя се дали ще се появи на евро и месни избори. Според мен ще се появи направо на ПАРЛАМЕТАРНИТЕ. Ако се появи на местните вез да може да променя закони ,така ще го смачкат ,че няма да има шанс за парламентарните.

Славчо се поуплаши,мисля,че приключи с политическите си амбиции

Има 3 варианта: 1. Платиха му. 2. Платиха му много пари. 3. Реши да не е толкова публичен, колкото беше, защото покрай него две телевизии закриха!

Тъпо заглавие. Всичко извън заглавието беше по важно. Браво на Мая каквото е казала до сега го спазва и се бори за да бъде изпълнено . За каквото и да се кандидатира ще гласувам за нея . Много точен човек.

PEYTSCH

Сама на избори? Глупости. А с коя партия, с чия квота ща припълзи е ясно...И това ясно е политическа смърт.

Тъкмо събрахме пари за цветя и знамена да те посрещнем като омбудсман като пристигнеш с локомотива ;-) Сега пари за кола ти събираме.

тя ще спечели следващите избори, за сега това което прави е пази на дистанция от 30 годишните ни лакърдии, имтрупа опит с реалните проблеми на хората. интересна ситуация

PEYTSCH

При или вместо Бареков в ЕП.

PEYTSCH

Ние също не мислим за втори твой мандат, другарко Костинбродска !

Ти кой си ? Омбудсманът се избира от НС !

г-жа Манолова свърши огромен обем работа. Само твърде пристрастен човек /или силно заинтересован амбудсмана да НЕ работи/ би могъл да го отрече. Благодаря, г-жо манолова! Спрявяте се блестящо. Дано размислите и преодължите да се занимавате с това поне още един мандат, защото има още много проблеми, които имат нужда от разискване и законови промени.

PEYTSCH

ГЕРБ я пратиха уж в трета гуха линия, но заплатата там не я удовлетворява щом тариката Бареков (неин съмишленик в печатницата) се вреди на 10 пъти по-добра службичка в ЕП. А че е вършила работа, това беше и работата..Оставаше да работи като евродупетат...

Ама естествено бе, чака те по-висок пост, нали така?

Хм, Манолова може и да не мисли за втори мандат на омбудсман, но може да мисли за първи кметски мандат на София !

Защо не и за премиер?

PEYTSCH

На БСП и ДПС, нали? Щото безпартиен премиер няма, освен служебен...