Мая Манолова: Когато застанем пред несправедливост и кражби, ще ги назовем (видео)

Проф. Стефан Данаилов се присъединява към Инициативния комитет на кандидата за кмет на София

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е! Като застанеш пред тази снимка с ухилената Манолова за пореден път разбираш че нищо справедливо няма в България! Тая трябваше да търка отдавна наровете в Сливенския затвор за Костинбродската афера в което активно мероприятие тя бе основно движещо лице!!

този комитет, който те издигна, е толкова "инициативен" колкото беше "експертно" правителството на Орешарски!

дерзай в същия дух и софиянци ще изметат върхушката на ГЕРБ от София,защото вече ни се повръща от тях!

Ще назовеш несправедливост и кражби? Прекрасно! Това значи да изкрещиш високо: Мая Манолова! Мая Манолова! Мая Манолова!

намериха ли дипломата?

Конкретни мерки за чистотата на въздуха в София Незабавно и категорично трябва да се забрани ползването на скари и пещи на дървени въглища в жилищните зони. Навсякъде дим и пушек и ФПЧ. Безмисленно е да се харчат милиони за екоавтобуси,когато кръчмари димят в жилищните зони и ни тровят. А институциите и общината ни отговорарят на масовите жалби,че всичко е редовно и законно и районните администрации са издали всички необходими разрешения. Това е безобразие. Ние сме ки купили жилища и искаме да дишаме нормален въздух,а не денонощно дим и пушек. Ако това не се прекрати заничВСИЧКИ ВИЕ СТЕ ЕДНАКВИ. В предизборните кампани се държите като амбулантни търговци и показвате МОСТРИ БЕЗ СТОЙНОСТ. След това всичко е постарому,защото кърчмарите си имат лоби и всички знаем срещу какво. Не, ли? Тогава забранете ползването на дърва въглища в жил. зони. Или пак има "некои съображения".

Манолева, която предложи Пеевски, щяла да назовава кражбите! Не само го предложи, ами го защитава упорито. Както и братя Галеви. Защитничката на кражбите за МИЛИАРДИ щяла да ме пази от кражби. Абе, тази ни има за ахмаци и се подиграва с нас. Марш на село, нагла лъжкиньо!

То хора в БГ колкото искаш които желаят да отклоняват средства от касите на държавата . Какво стана с групата която отклоняваше средства от пенсионната каса ? Един от архитектите на тази група - го назоваваха - бащата на " - - - - " Не смея да пиша - то нали има свобода в БГ

Това което казвате мисля, че е ясно на голям % от живеещите в БГ . Дайте предложение как да се впишем по-ясно в Европа . Мисля, че това е нашето семейство и нашето бъдеще !

Стана ли кмет, онзи Рачев с 9 милиона ще е аматьор пред мен. Целта ми е 90 милиона.

БСП/БКП не предлага алтернатива в управлението на България, защото БСП/БКП не е нито социалистическа нито проевропейска. Това подобие на партия е без собствена визия и собствено мнение. За БСП/БКП единствено е важна позицията на Кремъл и защитата на руските геополитически интереси.

Честито на Софиянци - ще станат " независими столичани " . Драги ми съграждани - този филм не сте ли го гледали ? Тази хубава дама с тази грозна и проиграна формула - каква линия преследва ?

В речта си Фандъкова атакува и любимия си опонент за кметския пост Мая Манолова, която вчера откри предизборната си кампания и индиректно я обвини в "жажда за власт". Днес тя й отговори, като заяви, че за разлика от някои други "не е пренаписвала големи периоди от живота си".

Ами, Манолова стартира предизборната си кампания с молебен за валсат. Като и погледнеш биографията - все за разни постове ламти.

Тя ако спечели коя партия ще се закичи с победата - БСП, Дай България или АБВ

Ако тази стане кмет напускам София

на мсгистралата ли???

Продажбата на жилище в София ти гарантира закупуването на същото в произволна точка на страната. Та има къде да отиде, не го мисли. Ти си гледай там селото...

Сам Стефан Данаилов каза , че харесва много Йорданка Фандъкова но не може да гласува за нея по понятни причини. Защото е социалист!

Манолова ни се подиграва в лицето. Имам новина за нея - след изборите ще я научи

В България висшите държавни чиновници трябва да произлизат от здрави семейства в които има три или четири деца . Сега имат по едно дете и то работи или учи извън БГ - и като им слушаш предизборната кампания ти става грозно на душата . За да е фактор България в Европейския съюз трябва да се обръща внимание и цени семейството , то дава началото на едно израстване което може да бъде градивно . Нека всички кандидати за държавни чиновници започнат предизборната си кампания с представяне на средата в която живеят т.е. - клетката - наречена семейство !

Прав си! Крайно време е Ромите да поемат управлението на България! Цар Киро например - президент!

Да,изберете мен аз имам три деца от три жени!

"Представяте ли си по какво започваме да разбираме, че е започнала една кампания - по лъжите на властта, а не по идеите и дебата за бъдещето на града" - това, казано от устата, която непрекъснато сипе несправедливи и необосновани обвинения към настоящия кмет на столицата, е див цинизъм. Какви идеи, какъв дебат - всичко, което чуваме от тази персона, е нескопосана компилация от програмите на Фандъкова, арх. Игнатов и Спаси София. Наизустените й речи, казани с привиден патос, силно напомнят за вица за краставицата - каквото и да бил питан, човекът си извъртал отговора към това, което си знае. А за ръцете - перки на мисълта, дори не ми се споменава.

Ало, модератора! Много сте взели присърце Борисов и Фандъкова. Щом сложа плюс за постове, подкрепящи Манолова, автоматично се появява и минус. И обратно, когато не подкрепям плюенето по нея, пак едновременно с минуса е появява и плюс. Хайде малко по-коректно!

Вземи и прочети защо така работят нещата преди да ръсиш глупости из нета.

госпожа Манолова е вятърат на промяната,който ще изкорини тунеядците и безскруполните сноби,смучещи кръвта на пролетариата

Въздух под налягане!!!

Че е вятър, вятър е, само като духа много лошо мирише на септичната яма от която се заформя.

Трол смотан!

тази която овисва кръстове по врата си. Да каже колко свещенници - стотици убиха нейните съпартийци веднага след прекрасната дата 9 септември. Не беше ли религията опиум за народа.

тази която овисва кръстове по врата си. Да каже колко свещенници - стотици убиха нейните съпартийци веднага след прекрасната дата 9 септември. Не беше ли религията опиум за народа.

ПРОСТЕТЕ МИ ЗА КОСТИНБРОД: ИЗЛЪГАХ

МайНолова, ти ли ми говориш за неспаведливост и кражби ? Вие комунистите пребоядисани в БСП и ГЕРБ ограбихте България и направихте хората просяци ! Сега си седнала да пропагандираш като "независима комунистка".

МАЯ КЕ ВИДИ КМЕТСКИЯ СТОЛ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН

Няма вариант комунист да управлява София

Че те досегашните управлявали какви бяха? Също членове на БКП, но по-лоши защото са били там докато е имало келепир. Типични бай Ганьовци.

Тия на снимката приличат на порно-актриси!

Само не ми казвайте: "Блаженни са верующите".То, съде това ни остана. Ще вярваме, и още как !!

Истинската ВАНГА - потърсете в нета: Ванга: Руса жена ке помогне на България

Мая Манолова е изрусена не руса това е една долните лъжи на комундетата

Питбул, ама много сте уплашени герберугите, беее, ще ви изям с все парцалите....

Иванка Тръмп?

Мая е изрусена не е руса.

ФЪНДЪКОВА КЕ УПРАВЛЯВА 10 МАНДАТА ПОСЛЕ КЕ ДОЙДЕ ЕДИН ДЕТО РИТА ТОПКА

Мечти, мечти!

СОФИЯ КЕ БЪДЕ ВИНАГИ СИНЯ!!!

Ако БСП и поддръжници назоваваха крадците, нямаше най-богатите олигарси да са от тази партия.

Не знаех, че домуса и ко са от БСП и нейни фенове....

квичене продължава, значи ще има бЕл пушек над Столицата!

Бояна, Симеоново, Драгалевци - не си даваме София, тя е наша, ако че не живеем там !!

Ама моля ви, ние знаем кой живее в тези квартали. Истинските собственици отдавна не са там . В момента там са къщите на новата буржоазия с цвета на столетницата партия, тия които ни учеха , че частната собственост е лошо нещо, но не им попречи да ни вземат всичко .

Ние от крайните квартали, заобикаляни и пренебрегвани, сме за Мая - тя ще ни помогне !!

Блажени са верващите

На вълка врата му е дебел защото сам си върши работата, ако чакаш някой да дойде и оправи уличката ти, има да чакаш.

опозицията,в Испания спечели кметските избор за Мадрид и тамошното ЕНП на Рахой падна от власт,коалицията за Мая е вече доста внушителна,пожелавам и успех

Социализма е супер, стига да има кой да бачка, при отворени граници знаеш ли колко бачкащи ще останат и без това голяма част от тях се изнесоха.

Аз пък си харесвам Мая, каквото и да си приказвате, ТЯ Е !!

И аз харесвам Мая, на 8 ракии абитурентка!

Аз пък ще подкрепя кандидата на Демократична България. Вече 10 години гледам само скандали и калинки!

Порно

Може и така да се каже, вече 30 години!

значи наистина другарката Мая е независима...

Тук някякви ме плашат с физически посегателство, ако Мая Манолова спечели. Немой с лошо, пак съм за нея.

Параноята те гони теб, параноята!

на един крак ли на челна стойка клекнали ами уточнявайте ще гони ли финните прахови частици

Аз съм ЗА !!

Така е като бойко почна да ги тика вътре.Почнаха да лъжат.

"Мая Манолова: Когато застанем пред несправедливост и кражби, ще ги назовем" Същевременно си тананика, пазави меня тиха па имени....

Започни с ТЕХНОИМПЕКС и ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР

Лая точно ти ли говориш за кражби и несправедливост

Ще назовава ли собствените си кражби които неминуемо ще извърши защото е изкарала курс по кражби при Братя Галееи.

Аз мисля че след изборите ще се разбере, колко кориняк софиянци живеят там.

Ама то май трябва да се напише, че тук въобще не става въпрос за партийни пристрастия, а за хора и подобие на хора.........Да не виждаш как се управлява държавата и по подразбиране общината и да се надяваш, че десет години неправене на нищо полезно за обществото, а за малка група хора е меко казано некоректно....На кой не беше ясно, че бюлетинитеп в Костинброд бяха подготвени за изборна измама в полза на Боце...Е, сега искате да го обърнете, че е било другояче...Ми добре...плюйте я Мая колкото и както искате...Но коректора са столичани и ако се спазят всички правила на изборния закон то резултата ще е ясен...Но ГЕРБ понеже са гимнастици, може и да опитат още едно салто...но може и да е салто-мортале!...:)

"Но коректора са столичани" Точно де, столичани никога няма да си изберат социалист за кмет!

колкото и да квичите , ще ви се случи случката като с Президента Радев, и в деня на избора трол гробар да смените памперса!