17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наскоро гледах някакви глупости за някакви незнам си какви монаси. Как гурутата им казват - “трябва да сте смирени и покорни”. И те горките са смирени и покорни. Така бога им щял да ги закриля… Е, вие също бъдете смирени и покорни. Така може би вашият бог също ще ви закриля?

Робското смирение не е онова смирение за което се молят монасите. ПОКОРНИ, също не ти е ясно какво означава. ЙЕРАРХИЯ, спазването на нейните етичните закони и духовното величие на Божествените Духовни Категории: -Гарван -Забулена сова -Колобър -Орел ... - Учител и най-висша: БЪЛГАРИН.

Това е само началото. Преди доста време ви написах - всичко вече е готовоз, процесът е стартиран и не можете да го спрете. Свиквайте с ограниченията. Защото нямя да приключат скоро, дори напротив - ще стават още по-строги. Ако някой мисли, че всичко ще приключи в края на Март, ще му кажа: хахаха :) ентусиаст.

Ако утре - събота в столицата на Канада паркират 50 хиляди тира, каква ли ковидарска песен ще запееш?

Така нареченото "ваксиниране" в същност е "генна терапия" и нейната цел е разболяване на ЗДРАВИТЕ ХОРА. Заразяването е резултат от пробива в съзнанието на индивида и неговата имунна система от страха, паник атаките, хипохондризма, неврастенията и ... АЛЧНОСТТА. Медийната истерия нагнетява енергия в Егрегора на COVID 19, с което се обясняват причините за огнищата на заразяване. ( дефиниция на егрегорът: Помислете какво е егрегор. Тази дума се използва от речта на езотериците и духовни практикуващи и става все по-разпространена. Под този термин информационното енергийно образование е скрито, което се формира поради появата на човешки идеи. За появата на тази нематериална същност е необходима някаква обща концепция, а за развитие - емоции, енергия и чувства на хората.)

ВЪРНАХА СЕ:МУТРНСКИТЕ ВРЕМЕНА! ГРУПИ БУХАЛКАДЖИИ,ХОДЯТ ДА ТОРМОЗЯТ:ДРЕБНИ И СРЕДНИ СОБСТВЕНИЦИ,ДА ПРОВЕРЯВАТ:ИМАТ ЛИ СТИКЕРИ(СЕРТИФИКАТИ),ЗА ПЛАТЕН-РЕКЕТ! САМО ИСТИНСКИ ДЕБИЛ,МОЖЕ ДА ПОДКРЕПЯ,ОДОБРЯВА,ТИЯ ИЗВРАЩЕНИЯ!!! ВЕЧЕ ДВЕ ГОДИНИ,ЕДИНСТВЕНИТЕ ТОРМОЗЕНИ,ЗАТВАРЯНИ,ОГРАНИЧАВАНИ БИЗНЕСИ СА:ЗАВЕДЕНИЯ,ФИТНЕСИ,ФРИЗЬОРСКИ САЛОНИ! ВСИЧКИ ДРУГИ СЕ РАБОТЯТ,БЕЗ СЕРТИФИКАТИ!!! СТОТИЦИ ПЕТСОНАЛ И ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ КЛИЕНТИ ПО:БЕНЗИНОСТАНЦИИ,ДЪРЖАВНИ,ОБЩИНСКИ УЧРЕЖДЕНИЯ,МОБИЛНИ,ЕЛ...НЕ СА-ЧУМАВИ,А:БАРМАН И ДЕСЕТИНА КЛИЕНТИ В КВАРТАЛНОТО КАФЕ-СА ЧУМАВИ!!! ИЗРОДИ!

Тази мярка е неадекватна. Какво значение има дали ресторанта работи до 22ч или до 24ч.По важното е колко е пълно заведението.

Честито и на Пловдив област!!!! Страхотни сте - от месец насам ви казвам какво са ви замислили… а ми викахте трол :) Честито. Най-имтересното тепърва предстои….. и нали знаете: наведена глава сабя не я сече! Стойте и кротувайте… така ще постигнете много :)

НАПРАВО Е НЕВЕРОЯТНО,КОЛКО МНОГО ДЕБИЛИ: ВЯРВАТ,ПОДКРЕПЯТ,ИЗДАВАНЕТО НА ДЕКРЕТИ ОТ:РЕТОРАЗРЕДНИ ЧИНОВНИЦИ: В КОЛКО ЧАСА СЕ ЗАРАЗЯВАМЕ,БОЛЕДУВАНЕ,КОГА ДА СИ ЛЯГАМЕ!!! И ТЕРОРЪТ НА:ПОЛИЦИЯ,ПОЖАРНА,ДАНЪЧНИ,АГЕНЦИЯ ПОХРАНИТЕ....БОРЕЩИ СЕ СЪС :”ЗАРАЗИТЕ”!!! ДЕБИЛИЗМЪТ-КРИМИНАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!! НАПРАВО-ЕВТАНАЗИЯ,ДА НЕ ХАБЯТ КИСЛОРОДА!!!

Хора, спрете се. Който иска бар, да отива, явно има излишни пари. Който иска да подкрепя най-важният отрасъл в България, да го подкрепя. Който иска да се ваксирира добре. Който не иска , майната му. Помислете за себе си, за близките си, за лекарите/за тези, обикновените, които са в Ковида отделенията/.

popovr

В момента аз и семейството ми сме болни от Ковид. Много е болезнено, макар и, слава Богу, да не протича тежко, но кой знае как ще се развие по-нататък. Не искам да мисля за най-лошите варианти, но от тези мисли няма оттърване. Заразата дойде от училището на сина ми. Причините: - може би слабо ефективни мерки. - прибързано разхлабени мерки - родители, които са си пуснали децата на училище, въпреки че са заразени (оказаха се 3 случая) Оказа се, че вече нямаме личен лекар. Наложихме си сами карантина, за да не заразяваме другите, Макар и да сме регистрирани като болни, няма никакъв интерес от РЗИ, никакви инструкции и контрол за спазване на карантината. Телефоните им не отговарят, добре че поне имат сайт. Причините: - общата ни разхайтеност и глезотия - опасението, да не би случайно да не нарушим правата на някоя малка, но шумна група, ако ще с това да нарушаваме правата на всички останали - разбирането, че сме над закона, а законът е за другите - огромен егоизъм. Докога личните амбиции и егоизъм на няклоко личности ще въртят на пръста си цялото общество? Докога тези хора ще подлагат на риск живота и здарвето ни? - Да, определено някои бизнеси и обществени групи страдат повече от мерките за ковид. За тях има помощи. Получават ли ги? Защо тогава подкрепят рисковото поведение? - Да, някои гръмогласни критици на мерките разделят обществото ни. Не виждат ли до какво водят приказките им? Не виждат ли какво ни причиняват? - Да, много хора с и вадят хляба с платена агитация и пропаганда, но не виждат ли, че това вреди на всички, включително и на тях? Толкова ли са слепи и пропаднали? Кой ще поеме отговорнст за последиците, за това, което болните преживяват? Кой ще поеме отговорност за смътрните случаи? Защо се оправдаваме с държавата, а самите ние не се държим като нейни граждани? Смирете се, помослете и за другите, освен за себе си, обединете се. Съединението прави силата. Искам да съм гражданин на силна държава!

А така между другото ,как така се оказа ,че нямате личен лекар?

popovr

пенсионирал се е, но не сме били уведомени.

Ревахте за присъствено обучение, сега ревете че сте болни, ревете, че ви затваряли, ревете против маските, май само ревете, ревете, ревете Реви Марко Реви Брате двама да ревеме ти в обора аз на двора ....

Понеже сте се разболели от вирус, трябва да затворим цялата държава. Абе, хора, вие тотално загубихте връзка с реалността. Омикрон има смъртност под 1 процент. Какво по-точно очаквате като мерки? Да ви заключат у вас? Смятате ли, че тези мерки могат да продължат вечно? Осъзнавате ли, че тези удари по икономиката водят до нарастване на инфлация. Не може само да се печатат пари и да си стоим вкъщи. Обричаме огромна част от населението на мизерия.

Ваксиниран съм и съм за мерките,но тук не мога да не се съглася с хората в бранша. Повечето са ваксинирани...стараят се да поддържат един санитарен минимум от мерки...и пак ги орязват.

докато не бойкотират сертификата, никакво браво

Пуснах на няколко антиваксъра мухата, че с всяко бъркане за тест им имплантират нови чипове и зареждат батериите на старите. Доста е забавно да гледаш как си духат носа много старателно през 3 минути и дълго разглеждат резултата в кърпичката :)

Мислиш ли, че някой ти се връзва на глупостите, дето си ги сънувал?

Само в кочината го има това: не спазва правила, но реве за помощи!

Много хубаво , трябва да има протести , държавните мижитурки явно работят само когато им се нареди да репресират някого , каква мизерна държава !!!1

Край на безсмислените мерки.

само за пиене и курви мислите.. А ЗДРАВЕТО НА БЛИЗКИТЕ ВИ!!! Сега заради един прост антиваксър...сега трябва да гледам майка ми на легло как се мъчи. 65 годишна жена сега страда ЗАРАДИ ПРОСТИ АНТИВАКСЪРИ!!!

Че ако тя е ваксинирана би трябвало да го изкара по-леко. Нали затова се е ваксинирала все пак, какъв е проблемът??? А ако ваксинираните не са предпазени от заразяване и умиране защо се сърдиш на неваксинираните, че не виждат смисъл от ваксинираните?

аре марш да заразяваш близките си и да ги гледаш как се мъчат

Колкото повече ваксороби, толкова повече антиваксъри!

Но си я заразил ти нищо че си ваксиниран.

Аз като нямам роднини, може ли да си се занимавам с курви и с пиене?

Ей миндил, я се покажи с име и адрес па да видим кой ще ебеш спокецо със малка пишка! Само се покажи на слънце и ще ти омекне главата нещасник недоебан! С кеф ще те заразя в гренясалия гъз, педераст недоклатен!

България Да има премиер Антиваксър!!! Без Копейкин Ще падна от смях

и пак да обвиняваш другите а не себе си

Гестапо проверява сертифицираните разпространители.

С всякакви “анти-ковид” мерки Трябва да сложим КРАЙ!!!

Да нося маска Да спазвам дистанция Да го духа Киру

Не спазвай дистанция от мен. Приближи се да ти набия кофата, боклук!

popovr

Като болен в момента от ковид, искм да ти стисна ръката и да те прегърна за отговорната позиция

50000 камиона в Канада са се запътили към Отава в конвой дълъг къв 70 километра, за да протестират за мерките. Във всички градове и по пътя хиляди ги посрещат и много тръгват с тях, за да протестират в столицата. Шофьори от САЩ също минават границата, за да се присъединят. Та, ако народът реши, има начини. https://youtu.be/2TX89PMzVSg https://www.dailymail.co.uk/news/article-10449587/American-truckers-join-Canadas-Freedom-Convoy-protesting-vax-mandate-rigs-stretch-45-MILES.html https://www.usatoday.com/videos/news/nation/2022/01/27/canadian-truckers-protesting-vaccine-mandate/9237344002/ Ottawa truck convoy Freedom rally

Не са 50 хиляди, а 100 хиляди. И не са камиони, а патки. И не са в Канада, а в Индия. Кацнали да гледат сбирка на антиваксъри.

Изкарай си главата от задника и поне погледни първото видео, смотльо. Ама чукча писател, не читател! Тия ваксини ви изпиха мозъците, зомбит=рахте се!

Наш Коце, евреина да прати 10 тира с антиваксъри. Само да не се окаже, че са вече ваксинирани.

ИМА НОВ СВЕТОВЕН РЕД ВСИЧКИ МЕРКИ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С НАСТИНКА ТОВА СА ИКОНОМИЧЕСКИ МЕРКИ РАЗМЪРДАЙТЕ ГИ ТЕЗИ мозъци!!!

Разчитаме на теб. Твоя мозък със сигурност мърда по-бързо от нашите.

На тия държавни плъшоци, дето пишат глобите - ръчичките да ви изсъхнат дано, хапка залък да нямате на масата да сложите семействата да си нахраните! Няма оправдания, с които да минете - само гнас!

Са мноу прости Но го крият Ама им личи Баси държавата Не се търпи

Ние от едната трета искрено ви съчувстваме.

Когато ти е блокирал мозъка Когато бедността те е победила Кажи ми Какъв е пътят напред?

фейсбук и бгмама

при новия ред на робите няма да се да ва да се забавляват... само бачкане... и ако некой се опъва - бой

Поредната фейсбук жертва. Загубихме още един!

Симулиране на работа Деца меца Ракийка салатка Мъжът колабира Жалка историйка Всеки ден... Живот ли бе да го опишеш :)))))))

А БРЕ КЕЛЕШИ ВЗЕМЕТЕ И ПРОВЕРЯВАЙТЕ РЕДОМ СЪС СЕРТИФИКАТА ДАЛИ ОТГОВАРЯ НА ЛИЧНАТА КАРТА НА ПРИНОСИТЕЛЯ. КОЛКО ТАКИВА СЕРТИФИКАТА ИМА , КОИТО СЕ ПШОЛЗВАТ ОТ ЕДИН НА ДРУГ.

Ама ти си готов за Гестапо, бе младеж!

Препоръчвам на всеки да гледа предаването Студио Х от 27 януари с проф Богов. Мангъров е прав болниците убиват с антибиотици и болнични инфекции. И други методи изброи професора с които така наречените лекари убиват. Въобще всеки досег с тези изроди е много опасен и за възрастните направо смъртоносен.

"Въобще всеки досег с тези изроди е много опасен и за възрастните направо смъртоносен." А Мангъров като какво работи, като феичката от Питър Пан? Нали той се явява доктор?! Бахти, акъл как Ви липсва.

Такива като теб много приказват, ама са първи в болницата и с претенции.

Първо си вижте портмонетата Как е Повече стотинки от левчета Истина

1000 лева на час. Мога всекинден да плащам. Боли ме шнура. Утре пак чалготечка. Купона е гарантиран. Заповядайти!

Само да отбележа, щото виждам коментари за протеста в Канада, че протеста там е на шофьорите на камиони които преминават границата. Протеста е за правило което ограничава шофьорите на камиони. Протеста не е против ваксините, нито против сертификати а конкретно за правилото касаещо шофьорите на камиони. Благодаря за вниманието.

може ма що има много леки коли ма мноооого кво ги касае тях и всичките шофьори на камиони ли са... абе хората им писна искат си предишният живот

Не само ще си го искат,ами и ще си го получат!На такива като теб трябва със закон да им забранят да пият повече от половин литър вода на ден!Под благовиден предлог!Да видим после как ще квичат и ще си търсят правата!

Хората винаги ще намерят нещо ново за което да им писне и винаги ще милеят за миналото когато на тях им е било лесно, докато по време на това минало са милеели за по-миналото и тн. Има го във всяка литература. В случаят, конкретно малцинство (шофьорите на камиони) не е третирано наравно в сравнение с американските им алтернативи. Само това малцинство протестира, а не цяла Канада. Почти цяла Канада е ваксинирана и си спазва правилата. Протестиращите идват от други градове и провинции за да вдигат бройката на протестиращите, но реално са много малко.

Лъжеш се. Даваш повода да тръгнат, но всички по пътя и самите шофьори са насъбрали дотолкова, че лозунгът е за махане на всички церки и пак народът да си върне страната. Просто чети по-добре новините и плакатите по пътя и слушай какво говорят интервюираните във видеата. Това си е почти резолюция. Добре бе не са изкарали оръжия все пак.

Много рано сте станали Да не сте на работа

безработнии

Хич не ми е жал за тия. Оше по-малко ми е жал за чалгарите в Студентски. Повече ме е еня за малките семейни ресторантчета. Ето ви прясно от Канада: "We're seeing signs calling our government communists and Nazis and comparing [the mandate] to the Holocaust. And if you're comparing this to the Holocaust, you need to educate yourself," Mike Millian, president of the Private Motor Truck Council of Canada told CBC Radio's Metro Morning.

Преведе, тук никой не знае английски.

Май въобще не си наясно за какво протестира шофьорите на камиони в Канада. Тука правилата се спазват, хората са ваксинирани, починалите в болниците се броят на пръстите на ръцете.

Голяма работа. 2000 лв глоба. Дилърите на дрога веднага ще я платят на собственика на заведението. Дрогата не върви . Там е проблема. Няма клиенти

Трябваше на 12 януари да подкрепите протеста. То протестиране с работа след 10 вечерта не става. Е, може и да става, ама ще видим. Канада ни прави показно! Велики!

Киро Канадеца :))))) Няма такъв смешник

Не върви наркобизнеса, затова е целия вой на тези пласьори.

Задуха в Канада, САЩ, Европа...

ядох супа топчета с три топчета за 80 лв. ЗАКРИВАЙ!

Поръчвай супа топче на половин цена.

до дупка, затвор и принудително закриване на заведения, които нарушават противоКовидните наредби!

Умря

Защо част от горния край на екрана е закрит със син фон?

щом и Населението на Канадската Комунистическа Република ръководена от извънбрачният незаконен син на Фидел Кастро - Жустен, възстанаха и то толкова сериозно, нещата не вървят на добре за Глобалистите! Жустен, сигурно утре ще плаче в ефир, той много обича да плаче и да показва женствената си страна, че това са шепа Крайно Десни Фанатици!

Канада въстана и си искат свободата обратно, по корумпираните медии нищо!! Но ще чуете скоро! Австрия да гледа как се прави!

За съжаление канадците доказаха, че са малоумен и прост народ. Да има протести, но на концерт се събират повече хора. Повечето от дебилите там вярват, че страшен вирус ги дебне.

Те всички са малоумни и прости, само ние сме най-умни и сме си изградили замен рай в България.

БРАВО

Въобще не ги жалете кръчмарите уж немат пари и изнемогват,а прават яко обороти с надути надценки.Вижте у студентски какво става.Пълен бойкот не стига че държавата им плаща заплатите на работниците,а другата част са през бюрата по труда и там не плащат заплата

Както заведенията имат свободата да работят против наредбите, така и държавата има правото да налага глоби. Това е като карането с превишена скорост. Никой не те спира, но като те снимат, си плащаш. Иначе все едно аз да обявя бойкот на ограниченията от 90 по извънградските пътища.

Браво, омръзна ми оплакването на сурата на Алибегов! Имахме традиция - два пъти седмично да вечеряме в заведение с жена ми.Край! Намразих кръчмарите!

Колоната е вече 200км. Трюдо се скри, но подивелите тираджии ще го изхвърлят от хралупата.

После глобите падат в съда, защото са незаконни.