Масова гибел на пчели в цяла Русия

Причината била немарливост и прекомерна употреба на пестициди

Обратно в новината

Коментари - Масова гибел на пчели в цяла Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в Русия се ползват пестициди?

Алчността на шепа хора ще унищожи човечеството, ама те си мислят, че като имат много пари те ще оцелеят, а с другите да става каквото ще.

Човека загубил 4 кошера с пчели, вие написах те статия за него. В България хората губят Десетки кошери и няма никаква новина? Или 900 000 пчели е по-впечатляващо?

Проблема с измирането на пчелите се неглижира, а всъщност е много сериозен. Масовото измиране на пчели по цял свят може да доведе до жестоки последствия за човечеството, колкото и смешно да звучи отстрани. Време е да се вземат спешни мерки.

Веднага си го местя в другия крачол. Ефекта ще е същия като спешните ти мерки. С тая разлика, че няма да ми струва нищо.

А защо се мълчи за БГ, то като гледаме само един търтей Боко е останал да ни опрашва, ама явно успешно. Всичко проблеми се случват само извън БГ за да се свети имет МУ по ярко.

Прочетох източниците на статията. Става въпрос за 30% от пчелните семейства.

ПУТИН НЕ СИ СМЕНЯ ЧОРАПИТЕ, ЗАТОВА.

комарите и мухите шъ опрашват

Калина, 100 000 пчели могат да се съберат в 2-5 кошера в зависимост от сезона. Измиране на по няколко кошера вече се приема за нормално в съвременния живот , пълен с отрови, колкото и жалко да звучи..

А тук при нас да не би е по-добре. Пчелите мрат от пестициди, от ГМО растения, от мрежите на интернет. Нали пче;арите бият тревога, а дир.бг - само в Русия. В целия свят е така.

Измрът ли пчелите и ние хората започваме да берем душа... Ето това е 100% сигурно.

През активния сезон един кошер има около 60000 пчели,така че 2 кошера са нищо. Най-вероятно става въпрос за 100000 пчелни семейства ,което наистина страшно!

100 000 пчели са два средни по сила кошери. А иначе проблемът е много сериозен и силно неглижиран от управляващи, земеделци и всички нас.

За информация един силен кошер има около 50 000 пчели... Смешна пропаганда, другари :)

И не само в Русия !! Тук е почти същото !! Точно поради замърсяването с изкуствени торове и пестициди !!