Масов бой в заведение след шамаросване на дете в Разлог

Роми от известния в Разлог клан Симеонови започнали мелето

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога ще търпим безчинствата им. Или като ценни гласоподаватели те са неприкосновени?

Държавата десетилетия наред хрантути нагли престъпници, без никакъв контрол.

На Тодор Живков некадърници скапани.

Учудвам се,че жителите на Разлог търпят циганите да вилнеят.

Това е работа на институциите, а не на гражданите. Да видим как ще се справят новите министри в случая.

съпругата ми като учителка трябваше да обиколя махалата за да събира циганчетата и да увещава родителите им да ги довеждат на училище, в което за разлика от училищата за българи, тези хрантутници получаваха и безплатни закуски! При поредното обикаляне на махалата заедно с нейни колежки и колеги, учители, със същата цел - довеждането на циганчетата в училище бяха насъскали кучетата срещу тях. Тогава бях млад армейски офицер и без много да се церемоня тръгнах с жена си из махалата! След първите няколко шамара и юмрука по налитащите ни цигани и стрелбата по насъсканите псета станаха не само мирни, но и много послушни и повече не се наложи съпругата ми да обикаля махалата и да ги моли да дойдат на училище! Защо стана така? Самите циганчета казваха че ще идват на училище защото "У.у.у! Джандар с тебе другарко, джандар, ама и страшен !". След този случай като минавахме из населеното място повече никога нямахме никакви проблеми с циганите След няколко години станаха и комендант на същото населено място и циганите сами ми казваха къде се крият избягалите от поделенията си кечаджии и трудоваци и ми ги предаваха доброволно. Сигурно това им напомняше случая с генерал Стою Неделчев Чочоолу и танковете в махалата.

Не искам да си представям какво бих направил ако някой удари шамар на моето дете. В нормалните държави ще му изгният кокалите в затвора, а тук се е разминал със скандал.

Ами да се направи проучване или референдум колко процента са съгласни от данъците им да се раздават пари на малограмотни ,нагли ,мързеливи ,агресивни ,недосегаеми пакистано-индийци! Бас хващам че поне 95 % не щат да хранят примати!

Много зависи дали шамара на детето ти ще е заслужен.

"Това е работа на институциите, а не на гражданите." Това е въпрос на гледна точка.

Как разграничавате вече циганин от българи? Аз навсякъде виждам само църни и неграмотни чалгари.

Ако си свършиш работата като родител, няма да псува околните и няма да има проблеми. Ако то се държи като това цигане, е за шамари. Както и ти, ако тръгнеш да се правиш на интересен и да избиваш комплекси, вместо да го ошамариш него за това, което е направило.

И А дам и Ева са изгонени от Рая, а не са поканени да го напуснат! Изгонването никога не е с покана а е свързано с насилие, ясно!

Абе родител, защо смяташ, че ако в една държава някой може да изгние в затвора за един шамар, че това е НОРМАЛНА държава ?

От къде правиш хоум офис?

Ех, Белене Белене !

Ша нъ раниш чичо, защото създаваме аромат в живота. (Парфюм "Манго") Или пък защото ние даваме външен образ, на Вашата вътрешна цигания?!

сакън не закачайте сиганите, че като ми скочи БХК, Херо Мустафа и прочее Соросоиди! Недейте, това са обичаи характерни за етноса, а и бъдещето на републиката...!

Да шамаросаш дете защото иска сладолед...

циганска работа ясно !!! не е ли редно да се изясни защо малолетно дете се мотае само родителите да бъдат санкционирани а детето евентуално отнето ???

Какъв ти шамар? Направо куршум!

Тия Симеонови явно са наследници на Цар Симеон.

В нормалните държави дете няма да се мотае само около фризер пък бил той и със сладолед в 22 часа!!! А ако се случи, да не съм на мястото на родителите му! Сещате се за санкциите, нали, Родителю!

За съжаление това се очертава да е бъдещата реалност в България. Преобладаващо циганизирано общество със свой стил на поведение.

Това е добре за България. Българина стана прекалено мекушав и страхлив. Време е да се научи да се самоорганизира, обединява и бори за оцеляването си!

А защо няма нито един разстрелян като долно псе циганин, в главата, да го заровят в чувал и дупка, в която да заколят и останалите мръсни цигани?

И Ирина Недева-водеща в БНР,програма "Хоризонт"....

Правилно - детето не трябва да се шамаросва. Такива като теб трябва да ядат бой с тояга до насиране или умиране - което дойде първо.

И какво ще накажат циганите, които са били невинни хора в заведението? Май нищо. И после разправят, че сме били правова европейска държава. Дрън-дрън!

нека се бият хората, лошо няма, всеки бой е пирон в ковчега на джендъризъма и либеращината

Защото българите (без помаците) сте скопени от европейската култура, харесва ли ти отговора ?

Боя изгражда....

Звучи доста неприятно, "шамари на дете", ама като се зачетеш нататък, истината излиза наяве - циганин. Колко и да го млатиш, все му е малко. Крадливо, мързеливо, нагло племе са това мангалите. От дума не разбират...

хубавото е, че в боя са участвали 30-40 души. Демек циганите са срещнали отпор. Нещо, което напоследък е голяма рядкост.

Не мога да си представя на теб пък какво ще се случи, ако си оставиш детето да краде в 22 часа - т.е. така си го възпитал, бабаит тъп !!!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Скъпи българи,живея в Англия и виждате ли ,тук няма расизма. Бели ,черни живеят и работят в мир и разбирателство. Наближават избори и фашистките партии чакат само това да слагат бензин в огъня. Не вярвайте на КАРАКАЧАНОВ И ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ. АКО ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ИМА СИ ПОЛИЦИЯ.

Батьо в Лондон тия дето уж живеете заедно ви колят всяка седмица по улиците. Явно толкова и живееш в Лондон.

И аз живея в Англия, ама това е минало да се живее заедно без проблем. Тъмните си правят каквото искат. В бял квартал сме уж, а в класа от 20 деца, само 5 са бели и са тормозени всекидневно. Нашето е българче и с едно русначе от друг клас не се дават засега и не ги закачат, но всички Англичанчета жална им майка какво се случва.

A какво е киска?

Чакаме матрял