17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така циганите, които някой реши да преименува на роми, си намират най-лесно решение за изборния кодекс. И намират консенсус...

Тва били гласоподавателите на герб от Ихтиман.

Ааа те и бсп-ту дават хубу пара

100 х100 , кандидати за хора

Дали имат нещо общо с ромския етнос? На такива групи само те се събират- досущ като в прародината им! Сигурно след около 100 години ще престанат да вършат зулуми.

Ама ти си бил оптимист, а.

Няма роми никъде по света, има цигани, циганьи, цигойнер, джипси... Къде и кой ги намери с ново име и каква е целта...

Има и сиган на френски

Имаше един филм с Даниел Дей Люис, Лиъм Нийсън и Леонардо Ди Каприо, "Бандите на Ню Йорк" - там се трепах по улиците протестанти срещу католици. Та сега явно има пресъздаване като "Бандите на Ихтиман", ама не чак толкова епично.

Не им се месете. Оставете ги да се самосезират, както те си знаят. След подобно меле, вероятно ще редуцират и броя си, което е добре дошло за финансовата система в БГ...

Двама при попа ,двайсет при доктор! По-лошо ще стане.

100 доши или 100 ц?

Пак шведите нарушават обществения ред.

Хората са се сбили кой първи да се ваксинира. Нали Баце им обеща нова ваксина чудо. Надървя Янко за цял месец и Янко мои ръга чушки в боба на новите каки у парламента. Ако няма каки Янко почва да клеца фуражки и генерали. Бъси яката работа.

Самото заглавие е престъпно написано "Масов бой с над 100 души" Съществителното души означава хора А в този случай е ясно ,че не става дума за хора

Написано е точо не става дума за хора.

Ем секиджем ем парлабаджем ....са били част от стиховете на дикторите в дискусионния спор, нали?!

Мангалопитеци!

Това ли ще е бъдещето на България!? Трябва да се кастрират още в родилният дом....! Това трябва да се направи на кайма и да се хвърли на прасетата,за нищо друго не стават....!

Даже и не прочетох новината. Реших да се из.. акам. Циганска работа.

Циганите в Ихтиман си спретнали бой от скука. Кое точно е новината тук, дир?!

правото на майчин език и етническо присъединяване.

Играли двама на шах Билц, единият си послужил със шмекерлък при натискане на часовника и така по стар български обичай спорът сотишъл на уличиния съд с размяна на юмручни аргументи и дърти псувни на ляво и към дясно че и към ИТН без никакво основание за последните.

"стар бълагрски обичай"???????????????????!

Оставете шбните мнгали да се бият.Нас кво ни еве

цигани, роми, коя е следващата политкоректна дума?

Едните харесват Слави, другите са си верни на Баце

Няколко от БСП и ДПС за разкош... те насъскали другите .... абе играли са си на парламент ко толкоз

slavrado

Ihtimango

Не мога да разбера какво значи думата интеграция?!? Всеки един народ е еволюирал по някакъв начин, докато черноглавите примати, от времето на Римската империя нямат никакво развитие на интелекта си...опонентите ми да посочат някой математик, физик или друг полезен на обществото човек, произхождащ от този етнос?!? И още един въпрос, къде "интеграцията" е успяла?

Чирков. Но изключенията потвърждават правилото.

обади се и един мазник! вече нема за кво да се мазниш, парите свършиха!!!!

О Шикългррубер. Има два вида мургави: български и турски. Първите са ужасно пробивни особен един от Пловди за който Първанов писа във варненски вестник "Нове времена" че имал същата кръвна грлупа като Иван костов.

Решаване на проблема: -всеки месец семействата да получават по 10л.мастика. -да им се раздаде оръжие и муниции. -всяка сряда погребенията да са безплатни. -помощите да не се намаляват и да се дават само на най активните.

Гласоподаватели на ГЕРБ.

Щом е масов и щом е в Их-таман!... значи не са 100 дууши, а 100 индобългарски орки!

PEYTSCH

Ха така...Бетер от депутатите...

При такива обстоятелства някой добър човек трябва да изсипе на подчовеците половин камион дебел винкел, удобно нарязан на парчета около метър. След това да се отдалечи и да наблюдава традиционните конящки забавления. Може и да снима. По възможност да се изключат телефони и мобилни оператори в района, за да не може да идват разни полицаи да развалят забавлението. Или разни линейки да спасяват създания от, които човечеството няма никаква полза.

ти си луд. те ще го наберат и ще го изпият.

Циганите пак ли са се били? Нямат си акъл за две пари! Там, в източната част на Ихтиман, като минаваш по пътя, е такава кочина, че не е за говорене, десетки хиляди празни торбички летят из полето, а боклука е навсякъде! Кочина насред кочината!

Квартал далечен изток.цигани сър.хем ругаели хем псували.Аз мислех че само са псували.

Избирателите на ГЕРБ делят парите за изборите :)

Ти си по-голям циганин от мангалите,бе ибрик.

Такива що не ги оставяте да се избият?

А етноса, етноса на биещите се какъв е? Или ние се сещаме какъв е. А от Европата са забранили да се обявява,защото трябва да се интегрират. Интеграция е възможна само ако се образоват и спазват правилата на играта/законите/, които са еднакви за всички етноси!

циганската махала в Ихтиман.

Еми от 2 съседни къщи са си направили състезание да се види кой е най-силен. Като семейно дърпане на въже ама не съвсем.

Спазвали ли са "трите Д" - дистанция, дезинфекция, дисциплина? Ако не са РЗИ трябва, ТРЯБВА да ги глоби.

за това не е нужно да ходят до Ихтиман. Трябва само да се повозят - поне едни път за кадем - в наземния градски транспорт, а понякога и в Метрото - в София. после ще разберетем защо е възможно хем маските да са добра идея (факт!) хем да се следят заведенията - глупост (като не се следи на по-опасни места).

Алоуууу..... що им се пречкате бе? Ми те имат права - могат да се тепат взаимно по секо време.... Ей ся кат ни осъдят у Хага и пак данъкоплатеца ще плаща.....

Защо драскачите на новини не си ги напишете че са се сбили цигани ,какво толкова ги криете .Ако задържаните бяха българи щяхте и имената да напишете, че и снимка да им сложите.

Бой с над 100 животни....

моля! Не обиждайте животните! Те имат интелект и разбират повече от тях! Това са го.на!

Сигурно са се събрали братята римляни на дискусия относно провежданата политика от Световната здравна организация и изглежда е имало разминавания в мненията. Може и да са обсъждали дали се изпълняват предизборните програми на политическите партии, все пак активносста там по време на избори е виока и хората се вълнуват.

-Ами ромляни, Сър!!

Индо-българите със синьо-зелени джуки съвсем се сиганизираха... и що така не ги оставихте да си довършат мероприятието бе....??? Ех, лоши хора.....

Голямо селско увеселение с три букви? БОЙ

Римляните не ги засягат мерки и теглилки с Ковид карантината! Ето, спретнали си и едно парти! И като всяко римско парти, свършили с бой!

Гласоподаватели на ГЕРБ. Какво да очакваме от ромляни.

Тия гласуват за който плати повече, днес Герб утре може и за други

Културни особенности на етноса. Там други не останаха.

Сега БХК ще изкара виновна полицията.