17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало НОЩ и днес си ебете майките, БОКЛУЦИ!

Дебили, на ресторант с маска след 01.06!!!и на бар с маска след 15.06!!!!И вие не си вярвате!

Във великите, ненадминати и неповторими САЩ - над 100 хил. са измрелите от коронавируса.Във още по-"великата" Британия - вече над 35-36 хил. измрели.Във Франция, Италия, Испания мрат поголовно като мухи. Във великая Россия официално 3800 измрели, ама неофициално са май 10-15 пъти по толкова!Ботоксовия джуджак страхливо се скри в бункер и наложи жестока цензура за истинския брой на умрелите от вируса.Самоубиха една дузина руски лекари дето искаха да говорят за истинската ситуация... А къде сме ние, къде е България?Отървахме се засега само със 130-140 умрели!И това е100% заслуга на ВЕЛИКИЯ Бойко Методиев Борисов! Железен си Бойче, да си жив и здрав още много десетилетия и да мачкаш мръсниците и гадовете по земите български!Успех!

И трол и психопат!

Силен вятър и глупост не се спират! А особено трудно е да се спре глупостта на Борисов, калинките и троловете му!

хаха

пак лъжи....пинокиовци

Остават за още много дълго време, само ако вождът не разпореди да отпаднат от утре.

Малоумници. Доказани малоумници.

До пенсия ли остават маските ? Какво означава до "много дълго" ?

Дълго и много дълго ще се пазиш ,бе олигофрен!Голям зор да гълташ слюнките и пръските на някой който ти говори отблизо.

не докато пукнем...че трябва да се мре яко!

https://www.168chasa.bg/article/8635820 © www.168chasa.bg

грешка https://www.168chasa.bg/article/8635820

зор бе. Да се слагат маски на затворено и да се мият ръцете по-честичко. Ама живи да ви оплаче човек на какъв тормоз ви подлагат. Че то е добре и душ по-често особено, като е топло и върховния ужас- не може с маска да се секне и храчи по улици и алеи. Мъкаа, мъка...

Значи българите с маски, а заразоносителите без карантина. Гейберастки гадини.

Нека са с маски българите,то си е за нас,а туристите да чукнем на дърво,но не трябва да пускат туристи от държави които още не са наред.Дезинфекция се прави на КПП-та,и на летища,но никой не знае кой е заразоносител.Все пак с дезинфекцията и маските се пазят здравите.Но не става отварянето на границите колко ще е отворено ,за кои и какъв ще е реда за проверки.

Пълна АВАНТЮРА е да си отворим границите и то за да се угоди на тия АЛЧНИ хотелиери и рестораньори и ДА СИ ПРИВНЕСЕМ ВИРУСА с ПЪЛНА СИЛА от Русия, Италия и т.н... КОГАТО ПЛАМНЕ България отново дали ще има смисъл от изживените месеци на изолация и цялата организация, която наистина беше РЕШАВАЩ ФАКТОР, за да сме пощадени днес??? ЗАСЛУЖАВА ли се заради тия руски ВЪШКАРИ ДА ПЛАМНЕ държавата ни и какви ще бъдат тогава ОПРАВДАНИЯТА на политиците, които НЕДООБМИСЛЕНО ЩЕ НИ ВКАРАТ във вируса с ОГРОМНА СИЛА??? Тия въшкари - руските ДА БЪДАТ ЗАВИНАГИ ИЗГОНЕНИ от Б-я, защото освен всички НЕГАТИВИ от присъствието им, НЕ ПЛАЩАТ НИКАКВИ ДАНЪЦИ, а отдават имотите си у нас под наем и си ГУШВАТ ЧИСТА печалба на гърба на всички нас, а ние ДА НЕ СМЕ ОТКАЧАЛКИ, та да ги оставяме тия МАФИОТИ без да ГИ ПРЕСЛЕДВА ЗАКОНА????

Нещастнико, при закупени около 350 000 имота, руснаците са най-големият инвеститор в България! Соросоиден педал!

Да ,оказва се ,че стадния имунитет е за месец ,месец и половина ,след това антителата са ала бала.Проблема е с усложненията на преболедувалите и все още неутвърденото лечение в целия свят.Това ,че заразата у нас намаля значително, е добре,но не означава, че трябва да отворим границите за всички.Дръжте се сериозно!За англичани,руснаци,италианци ,испанци които бяха супер отворени,и стана каквото стана, нищо не е преодоляно,няма нужда да идват.Ей тук около балканския регион-Гърция, и донякъде Сърбия,Хърватия,Черна гора и толкова за лятото.Другите ,друг път.Ясно ,че туризма ще закуцука,но така беше и при финансовата криза през 2009г..Има спадове и възходи по обективни причини.

задминаха йезуитите с индулгенциите

тия маски си ги слагайте отзад, по 3 чифта наведнъж, щото яко сте се надупили

Ти като си медицински неграмотен ,не означава, че всички са като теб.

Също така ти като си тъп, не означава, че всички са така. Слагай намордника и се чувствай щастлив - изпълнил си дълга в живота да спазваш безумни нареждания, без дори да се замислиш. Ама то не че има и с какво да се замислиш.

Та нали точно те са основата на много сделки с огромна стойност и ние трябва да ги изкупим за да покрием разходите по производството и разпространението им и осигурим някому печалбите!

Няма как да си толкова тъп!Маски има на път и под път,никой не те кара да купуваш,всеки може да си ушие маска ,нищо сложно.Маските предпазват теб от другите и другите от теб.Най елементарното предпазно средство по време на епидемия която се предава по въздушно капков път.Изпираш,гладиш ,дезинфекцираш.Аман от хванати от гората!

Майтапчийски, нали ще измираме и то яко, за какъв чеп са ни тогава тези маски бре, калъф:)))???

Сенилната карикатура онаниев тежко да разпореди - всеки гражданин е длъжен да си закупи 100 бройки от смрадливите намордници по 10 кинта парчето , от точно определени фирми :))) И да се свършва с тая зле режисирана и малоумна параноя ... Черпя продажници плужеци от фотото с шотче сярна киселина , с лайм и лед ;)) Със здраве !

Военният парад в Минск на девети май 2020 г., наблюдаван от няколко хиляди души, и несъстоялия се апокалипсис в Беларус, се превърнаха в оглушителен шамар за такива като Мутафчийски. Напълно заслужен, предвид отвратителното презрение, демонстрирано от Мутафчийски, към големите християнски празници от Лазаровден до Гергьовден, в съчетание с отменянето на извънредното положение в навечерието на Шекер Байрам. Сега на началника на НОЩ наистина ще му се наложи да ходи известно време цивилен, за да не бъде сравнявано поведението му с доблестта на беларуските войници и офицери, дали основание на сънародниците си да не се срамуват от държавата, в която живеят.

ни пред поляци, ни пред литовци, ни пред немци, ни пред московци! Горд и твърд народ са! Понасят жертви и несгоди, но отстояват себе си като държава, хора и народ! Справка - историята на народа в земите наричани днес Беларус!

След 3 дни пущат заведенията на закрито да работят. Некви нови маски с дупка за устата ли ще има?

ако си свалиш маската, те глобяват...и вълкът сит....и агнето цяло

какви маски носите, дали носите маски и прочее. това си е лично ваша работа, оправяйте се.

НЕ Е ЛИЧНА РАБОТА...ЗАСЯГА ВСИЧКИ НИ....НЕ ЖЕЛАЯ ДА ЗАВИСЯ ОТ ПРОСТАЦИ И НЕОБРАЗОВАНИ КРЕТЕНИ...

И, как точно ти помага маската бре, лешперино:)))??? Заблудата понякога е много по-силна от чувството за ориентация, знаеш ли:)))?!?

Аз маска не съм носил и един ден, пък някой ако се чуства застрашен да се скрие под дивана. Виж някое медицинско лице ако се аргументира защо да носим маски и как те ще ни помогнат може и да си променя мнението, но до сега такъв човек не се намери.

Е и? Да ти се поклоним или орден да ти за качим?!?

Ами защото не си попадал да си около мен да видиш как ще ти нахлупя маската набързо на муцуната.

Батка, а ако аз съм покрай теб , ще ти я навра отзад !

Гледай само да не пуснеш акото преди това, че барабар с него ще ти я сложа на муцуната.

Тикво, сигурен съм, че цял живот все с маска ходиш, така че едва ли ще има голямо значение, кой около теб е с или без такава, нали:)))?!? И гледай да не ти свършват ролките с хартия за дупе, и консервите с боб, всичко друго си е бял кахър за тикви като теб:)))!

Сигурно не съм попадал около теб защото си се скрил под дивана . Иначе ако си голям мъжага дай име и адрес ще дойда да ми сложиш една маска, колко му е.

Еми в случай, че си заразен, а не изпитваш никакви симптоми и не знаеш за това (както е реално с повечето хора), маската ще предпази хората около теб. Ако всеки носи маска, дори да е носител на вируса, няма да го предаде. Ама Ганьо не мисли как да помогне на другите, той мисли само за собствения си кеф.

Тиквич, да не искаш случайно да ми кажеш, че тензухените маски, които над 90 процента от малоумниците носят под път и над път са причината за намалелият и то драстично брой на смъртните случаи:)))??? Огледай се тиквичке около оста си и се позаинтересувай, какви и колко милиардни пакети от спасителни мерки летят от всички страни, и дали всичко това е заради... коронката:)))!

То по тая логика в случай, че си болен от рак може да си направиш и една химиотерапия. Е така профилактично.

Много ще е трудно да ти се обясни, така че да разбереш щом до сега не си схванал, че вирус се предава по въздушно- капков път.

ЗА ДА ТИ СЕ ИЗЯСНИ...

За руснаците и англичаните задължителна карантина!!! Не ни трябват тук болни. Шумен пламна от тях вече!

Шумен не е пламнал, хората са изолирани

Граждани! Призовавам ви да носите маски! Ако и от медицинска гледна точка да е все тая дали ги носите или не, то за икономиката ни имат решаващо значение!;) Докато вие, тулупи с тулупи и диванни чекиджии;), лежахте и сумтяхте, Баце сън не спа два месеца да реиндустриализира икономиката ( цитат ей, не се смейте;)! Всякоя шивачничка, перачничка и гладачничка преустрои производството си и започна да шие МАСКИ! Маски от сутиени и гащи даже - дизайнерски! И сега залежават , гледам, по витрините!;) Така че - Ше носите маски и при студ, и при пек! Аре - нема се разпраяяме повече!

ще станем Мангърия.

Ти явно си от тиквуландия - така че всяко друго няма как да е по-зле!

ти от години си гласувал за росните цветя - аз никога. така че не прехвърляй от болната си глава на здравата.

Се чудя как могат кумунделите от ГЕРБ да имат толкова тъпи симпатизанти ...ама на - имат!

набързо забравихте на кого ББ каза, че щял да да се пусне, ако бил жена. стига сте ми се лепили - не съм герберунгел като вас. бъдещи мангърци.

21 май бе първият ден, в който гражданите на Испания носят задължително защитни маски на публични места. Правителството нареди тази мярка за всички над 6-годишна възраст в закрити пространства и навън, когато е невъзможно да се спазва дистанция от два метра.

В много щати направиха мирен протест с искане за връщане към нормално състояние , но ... въоръжени до зъби! И истеричните демократи в тези щати просто пуснаха в гащите "от смелост"! Карантинолюбителите в САЩ са обикновенно демократите, защото там вирусът е главно причина за политическо противопоставяне и нищо повече. И дори в Ню-Йорк където губернатора толкова силно рева за големият брой починали , вече става ясно няма особенно завишаване на общата смъртност!

и демократи, и републиканци и роднините им. наистина 100 000 починали са нищо. за тебе.

150 евро глоба за хора без маска в градския транспорт или в затворени помещения в Гърция. Това е една от мерките, обявени снощи от гръцкото правителство във връзка с ограничаване на последствията от COVID-19. Новата мярка влиза в сила от понеделник, 4 май.

Папуняк, ами нали при не работеща и спряла де факто икономика ще трябва някак си да се хранят милионите зад бюрата:)))! А методът с глобите си е мярка за това от време оно!

Короната я пуснаха от Китай из цял свят по поръчка на нашите управници, че да събират глоби и пълнят хазната.

В Турция, ако искаш да си вземеш питие на плажа отиваш с маска и ръкавици

Какви маски бре, направо ни наденете бурки! мискини с мискини. В болниците един лекар не носи маска по правилата, всички са ала бай Онуй. Вируса си замина пед*ра:тията остана.

Не зная, докога ще продължи този панаир, но носенето на маски в джоба, пуснати в чантата, на врата, на челото, и тн...сериозно застрашават здравето от придобити МИКРОБНИ инфекции! Това е пълна глупост, при липса на вирусна/грипна епидемия да се слагат тези замърсени парцалчета по устите /поне в 90% от случаите хората носят нехигиенични маски/. ПЪЛНА ГЛУПОСТ!

Не забравяйте че на летището имаме технологии които показват наличието на короновирус.Не се живее със страх. ....................................

Родословното дърво на чалгопитека, рязко прекъсва през 2020 година.

Маските са знак за подчинение. Вече никога няма да може да сме без маски.Щом успяха да ни ги наложат веднъж..... така ще си ходим с тях докато не решим,че трябва да ги махнем.

В почти всички страни е така, даже на открито с маска

Българите не са много по-различни от другите овце по света ...за сега! Но когато другите се усетят че ги "пързалят" - стават вълци , а тук остават пак овце!

Добър ден на Генерал Мутра и Генерал Боклукчийски, бъдещите Министър-председател и Президент.

Брифингите не се ли провеждат на закрито??????Защо всички от НОЩ са на по малко от метър разстояние един от друг и са без маски????? Това всъщност не показва ли че носенето на маски е безмислено дори на закрито и затова НОЩ са един до друг без маски.

Защото се тестват по два пъти на ден.

А има ли гаранция че час след изследването няма да се заразят и да разнесат заразата точно на брифинга??????????????

Брифингите не се ли провеждат на закрито??????Защо всички

Явно искат от втората вълна да вземат много пари, затова пада карантината! Сега всичко ще бъде заразено. Г- на затова каза, че ще има яко измиране. Всичко е по сценарии! Пак нищо не направихте.!

Луд си, та ти е лесно

_stankow

Абе я се покривайте, кой ви обръща внимание !?

Както Милен Цветков, бог да го прости, написа "маските са, за да мълчите". Каква е логиката да има маски като пада карантината за влизащи от чужбина? Свиквайте, с отнемането на правата ви, овчици. Това е само началото. Когато се усетите, че сте без права ще е твърде късно. И да не забравите да помълчите за починалите от ковид 1 минутка. А, може да постоите повечко и за другите починали - поне 5-10 минутки, ако е възможно на 1 крак в знак на повече съчувствие.... А полиналите от войни...може и за тях да помислите! Дано брифинги и за тях измислят, та да сме в течение за бройката...

Глупако за лошите нищо или само добро ! Това беше поредната изцепка на един радиоводещ ! Ако имаше 2г акъл в главата щеше да знаеш , че въздуха във всички големи градове в БГ не става за дишане и носенето на маски е за твое добре , но щом искаш като станеш на 55 и повече год. да има проблеми с дишането - няма проблем !!! Ти си избери да ли искаш да живеии дълбоки старини или да се гътнеш на 55-60г от респираторни проблеми !!!

много ли ти се иска децата ти цял живот бял свят да не видят? Много ли ти се иска цял живот с маска на лицето да ходят , която след половин час носене става по-опасна отколкото въздух навън. Е ама за всичко требва и малко акъл де не само само слушкане,

Малоумник, маската не те спасява, дори е вредна за носене. Разправяй тези глупости на хората с астма, идиот завършен.

бЕЕЕЕЕЕЕ, БЕЕЕЕЕ .....

да не плашите вирусите с грозните си мутри

не можах да разбера маските на закрито са задължителни , а в баровете и дискотеките как ще да е с маски? Сигурно няма да се консумира нищо ще си стоим с маските? Някак си са много противоречиви ,взаимносизключващи се мерки.

може и без маска, за кибиците маски и намордници

tonk11

Ами баровете не са отворени.

Не са, ама той да си полае и измрънка предварително

Маските оставали за дълго...ДОРИ НА ДЕЦАТА Е ЯСНО, ЧЕ ВНОСИТЕЛИТ ЕНА МАСКИ ИМАТ ЛОБИ ВЪВ ВЛАСТТА !!! НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ !!!

предпазва болния да не заразява останалите. Понеже може да е само приноситеи, затова всички трябва да сме с маски за да се пазом от самите себе си.

А пък язе пръскам С сол по улиците против крокодили , е за това няма да видите крокодили по улиците. Та и сносенето на маски и другите простотии на НОЩниците е същото!

Вносител на маски. Грънци и кратуни! Аз си уших маските, уших и на родата и съседите. Не ми трябват "вносни" маски. Голям смях - маските оставали, заради някакви си уж приближени на властта далавераджии

Значи, едни толупи, дето ми казват как трябвлао да нося маска и да спазвам дистанция се натискат един в друг кат пиирази, и са без маски.... и тия толупи ще ми говорят за дистанция и за маски? Ама моилависа ама аз от тях гледам....

ама тези маски, дистанции и прочие правила важат само за тулупите...не важат за богоизбраните от НОЩ, Бибитко...и т.н.

всеки брифинг на НОЩ да завършва с хорово изпълнение: "Айде вирус, айде Чао, айде чао, чао, чао... За повдигане на духа :)

Българина винаги прави на инат, на обратно.За него няма правила.За това сме на това дередже.И винаги разединени.

Природата си знае работата

Нищо като ходят в Гърция ще са с маски, там е задължително, само тук се правят на герои, глобата в Гърция е 150 евро, ще я носят и хора ще тропат

Турете бурки, най- сигурно е. Мъжко и женско с бурки.

Медицински шериат - всички с намордници. Това е някакъв вид социален експеримент. След като забраняваха бурките в Европа, сега нахлузиха намордниците на всички, дори и на немюсюлманите и гледат дали хората се подчиняват.

Може да са ни продали на Турция или на Катар без да знаем, та сега покрай маските да свикваме на хиджап.

Щом прилапат милиардите, ще изчезне и коронката. После ще измислят нов "щам" за 14 -те млрд. ваксини на Рокфелер институт. "През 1913 г. петролният магнат Джон Дейвисън Рокфелер – Старши регистрира в САЩ една от най-мощните филантропични организации в света – Фондация „Рокфелер“. Фондацията има за цел ДА увеличи благосъстоянието на човечеството в САЩ и целия свят, а девизът ѝ е „Добруване на човечеството в целия свят“. България е включена в програмите на Рокфелеровата фондация за финансова помощ за страните от Югоизточна Европа, предложени от структурите ѝ в Европа – Международен съвет по здравеопазване (Здравен съвет) и Международен съвет по образование. По нареждане на УС на фондацията посочените съвети извършват през 1920 г. предварително проучване на състоянието на промишлеността, селското стопанство и здравеопазването в региона, с цел ДА се набележат най-неотложните проблеми и областите, в които фондацията може ДА окаже помощ." Що ли има такъв интерес от древни времена?

След като падне карантината на влизащите от чужбина тук ще стане мазало! Защо трябва да пада карантината,за да се изпозаразим всички ли?Това ли е целта?

За да не се провали летният сезон на приближените на ГЕРБ с хотелчета по Черноморието ! И техните синчета да могат да ходят в Гърция и от там да довлекат вируса !

аз не виждам защо трябва да бъда поставян под карантина, когато съм в изолация от 9 март, без да съм влизал в претъпкан супермаркет и без да съм се качвал в градски от тогава. освен това живея сам и имам резултат от тест в джоба си. ако щях да се разболявам до сега щях да съм се разболял. няма нужда да ме изолират според мен.

АКо държавата те пази, защо те пази. АКо не те пази, къде е държавата! Ха вземете се уточнете най-накрая. Държавата не те пази да не се разболееш. Държавата те пази, за да не се разболеем всички на куп, защото тогава ще мрем необгрижени пред претъпканите болници. И пак ще ни е виновна държавата. А Корнелия и прецедента искат точно това, за да свалят Правителството. Трябват им трупове. Много трупове. Затова ви лъжат да излизате.

именно- нека се затворят външните граници на ЕС - особено Турция и след това да се направят частични карантини в зависимост от начина на пътуване и дестинацията на тръгване - ако идваш от място със подобни мерки и заразени като в бг и си се качил на само един самолет за два часа с маска, чийто въздух се филтрира, то ти си много по-нискорискова група в сравнение с един шофьор на тир кото минават през 5 държави и влизат в магазини и прочие на тези държави. Естествено държави като Англия и Белгия трябва да бъдат поставяни под някакво наблюдение.

Пич, в пътническите самолети 80% от въздуха е рециркулация през противопрахов филтър и 20% е свеж въздух от двигателите. Така че на борда един да кихне и са готови всичките за 1 час полет.

ти още ли вярваш че има някаква файда от тия тъпотии с карантината??? Значи идва Асан от Холандия, и трябва да стои в карантина 14 дена.. да де ама Асан докато си иде до Ямбол да речем ще трябва да пътува с колата с която братчедите му са дошли да го вземат... после като си иде у маалата в Ямбол - там у тях в мазето ли ше го затворят? Явно - не. Ще контактува с другите у тях. Отделно от това не се знае още колко негови роднини ще дойдат да го видят дали им носи нещо... и каква файда от това че той ше виси у тях пред телевизора, с неговата рода която ше щъка навън? Ами никаква. Ако си мислиш че тия тъпотии с карантината са свършили много работа - в дълбоко заблуждение си...

Отпадането на карантина ще доведе до нова вълна и ново седене у дома за неограничено време !

поне ще поразреди простия народ в страната.

Но не е по-плоска и гладка от тиквата на Манафчийски - касапина!

От такива страхливци сме на това дередже в България.. Ако ви е писано да се обесете няма как да се заразите с ''вирус''...

а ако ни е писано да се капичнем от вируз?

Тогава , няма да ви порази Ковид-а а много по опасен грип (примерно)!

ДА, ТОЧНО ТАКА!!!!

Кажете бе. Като е толкоз безобиден този вирус и всичко е една игра на лошите, защо добрия путин разпусна цяла россия да не работи повече от месец? Това никога не се е случвало в историята на страната. НИКОГА. А той самия от два месеца е в бункер.

Путин може да прави каквито си иска циркове, но няма да каже на теб или мен защо ги прави. Ти какво си мислиш? Много се е загрижил за народа си, да не умре от вируса ли?

говоря с общоизвестни факти, а не с теории за разни конспирации.

И кои са общоизвестните факти? Ти лично ли отиде в бункера на Путин да го видиш, че е там?

примерно че Русия не работи цял месец.

примерно, че Москва отмени Парада за 9ти Май, та българския прецедент не можа да покаже лоялността си към москва.

И какво като не работи цял месец? В целия свят нищо не работи от 3 месеца. Дали ще е официално цялата страна в 3 месеца отпуск или ще съществуват някакви бизнеси в полу-вегетативно състояние, а стотици хиляди хората ще са на борсата, разликата не е много голяма. Путин просто е намерил начин да им плати, за да не седят гладни, което е похвално. А циркът е в световен мащаб и Русия няма как да избяга от него, дори и да иска. Да не мислиш, че генерал Годжи имаше друг избор освен да ги бръщолеви тези при обявяването на военното положение? Дори и озбщо да не вярва в това, което говори, това му е спуснато и това му е наредено. А на България и на другите васални, несуверенни държави и им беше наредено всичко едновременно, като по конец.; Ако не се лъжа, на 11 март СЗО обяви пандемията и задейства плана чрез политическите си марионетки по цял свят.

и рф ли е васална държава? Ти да видиш!

Москва отменила парада... Токио отмени Олимпиадата. Светът отмени всичко. Животът на всичко спря. Пак повтарям - циркът е в световен мащаб.

И кой е този Рептил, пред когото цял свят е свел покорно глава?

социално напрежение и натиск от избирателите.

Да разпусна ги ама не ги прати в неплатена или на трудовата борса а им осигури нормална финансова издръжка за странаа... Нещо да сте видели такова в България??????