Маските се завръщат в градския транспорт и магазините във Варна

В цялата област се въвеждат ограничения срещу разпространението на коронавирусната инфекция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а за украинските просяци това важи ли

Само украинските бели курви, със секретите на задниците им , ще носят маски!

Скоро и при нас. Но няма как да изпълня никакво нареждане на РЗИ или министърчето.

Аз ще бъда като , БЕЗСМЪРТНИЯТ "НИКОЛА ВАПЦАРОВ" , НИЩО НЯМА ДА МИ НАПРАВЯТ ТИЯ ФАШИСТИ! ТОЙ НЕ СЕ ПОДЧИНИ НА ТЯХ, И ГО ГРЪМНАХА! АМА , МЕН НЕ! АЗ СЪМ ВЯРВЯЩ И ЩЕ БЪДА КАТО ХРИСТО БОТЕВ! ЧАО , ФАШИСТИ ДОСВИДАНЬЯ , Goodbye!

вав Варна дали има овце или лъвове

Какво каза психиатъра? Има ли надежда за подобрение или такъв ще си останеш?

Путин , винаги е доволен! Казах ти ще си намериш , майстора! Не сме ние!

Марко Мърнявчевич е убит в битката при Ровине, където се бие като васал на страната на османските турци срещу влашкия войвода Мирчо Стария. Та така слуга на турците е бил. Какво ще носиш и какво не ми е все тая. Не съм от Варна. Вярно е, че в тази жега и в автобус без климатик е гадно да с и с маска.

Аз , ли?

Ако имаш манджа пред носа си , вирус не те лови, а и три не го пренасяш. Също ако си до 6 годишен. Или ако си на каквато и да е възраст, но си на конференция. Я си таковайте таковата, безполезни бюрократични мишоци!

За Варна, не знам! Ама в Бургас , със сигурност има лъвове!

Уотсън: Холмс, какви мерки да предприемем за да спрем разпространението на Ковид-19, след като последните 2 години нито една не даде резултат? Холмс: Елементарно Уотсън, въвеждаме ги пак.

Холмс , да си ги въвежда тъпите мерки за себе си! Аз съм свободен , български гражданин , и имам право да решавам дали да ги , спазвам! Защото това е моето здраве!

Маските са вредни за здравето и да си тровиш с задържаният от маската издишан въглероден двуокис. И абсурдно налагани сега при рекордно ниска смъртност при последни данни на НСИ. Като спряха мерките смъртността се срина за едната седмица на под 1700 починали (коригират назад и може да увеличат). С мерките едната седмица 4753 починали. 21 седмици поред над 3000 и разни над 4000 починали. И така с мерките за април 2020 - март 2022 минимум 68 хиляди повече починали. мерки = смърт и разруха. И дори всичко да вярваш за ковида, е необяснимо как имаме второто най-смъртоносно здравеопазване след Перу, на приписвани умрели от ковида на милион. 2.64 пъти по-голяма смъртност от средната за всички. Пъти по-зле от страни в Африка, дето не знаят що е то ваксина. И последните дни по примерно 35% от заразените ваксинирани при 30% ваксинирани в България. Само няма явно правосъдие, опре ли до политически момент. Иначе всички тези налагащи мерките на доживотен затвор без право на замяна. Ей така си заминават 70-тина хиляди човека и 0 правосъдие. Отделно където потъпкаха другото здравеопазване, икономика, раждаемост, образование, права, свободи, конституция, закони и какво ли не.

РЗИ-тата нямат права над хорат! Идиотиите им са НЕЗАКОННИ!

За последните 15 години в Бургас виждам само безгръбначни :)

Марш,бе трол смрадлив !!!

Във Варна няма градски транспорт, който да е в цветовете на украинското знаме. Ако в редакцията нямате актуални снимки, ще ви изпратя, ако се помолите.

…има трамваи?

дeлфинИма: най-паче в цeлогод. пoкрит. им атракц. разв-к, GB Grе@t Вrit@in [дет веке месеци нареg маскoнoсенето хич не е задължит. в метро, наземни мeждусел. и(ли) надземнu лонд. влакове, трамваи, автобуси] а е и GB Great Bиlgаriа, живи + здрави

Takmo dase vidiat koisa ovcete Bez gram mozak.

Ей, сега веднага ще се маскирам. Аз незаконни заповеди не спазвам. Те нарушават човешките права и лични свободи! Нито има извънредна епидемична ситуация, Нито нищо! Призовавам всички да не им спазвате мерките! Тези дето пишат заповедите нищо не разбират от медицина, а още по - малко от епидемиология! Нагли са до безумие да карат хората при 40 градуса да ходят с маски.

Трябва да се продадат маските които са в складове от Януари месец ! За това се измисля Ковид епидемия ! Медецинската Мафия трябва да се храни и си измислят разни Болести !

Никъде в Европа не слагат ограничения и карантина. В България винаги всичко последно свършва.

некои ковидиоти и лгбт подлоги на мърсула- лузърката с бъдещите договори за години напред с жонгльори, като шурла-бурла ще ядат химарски тупалки - при това qko!!! неизбежно е! Природата с нас Бог с нас Победата с нас

Гадовете са си гадове дано им затрие днк то кармата за вечни времена.

Какво всъщност се опита да кажеш?

вярно ли не провери каква е истинската история за "Крали Марко" и какво е действителното име? Ако си падаш по турци друг въпрос.

Някой пак са си на работа. Просто още не са активизирали под тази тема. Сега ще се метнат на украинските въпроси. Явно това по се плаща.

Абе... засега май кармата затрива ДНК-то на онези, които не носят маски. Все пак ти пожелавам живот и здраве и ако пипнеш ковида, да не с тромбоемболия като първи симптом.

Пълна скръб... Почивен ден е днес, може да пишете, не само когато сте на работа! Ало, дира, не ви ли хваща срам да триете в нарушение на собствените си правила бе?

... мозък без вас...

Ало, Някой, троле наш, Защо лъжеш бе? Смъртността първо се срина после отмениха мерките. И първо се покачваше преди да ги въведат. А ти си трол! Ало дира, не ви ли е срам да ставате съучастници в такива лъжи? Защо триете?

Ало, служебния ученик, троле наш, Това е общественото здраве, не твоето.

Не бе, Дядо Мраз!

Един педраз Бивш министър председател Киро, каза до края на лятото няма да има никакви ограничения. Толкова тежи думата на този олигофрен. Вярвайте му

Щом е дядо Мраз , защо пишете на мен? Или така ви е наложено от Шорош, а?

Те с Конституцията на РъБъ си бършат ..., та за едно "триене" ще трябва да им окапят веждите от срам?!

Каква е тази снимка със синьо-жълти автобуси? Отново ли ни набивате украински флагове,ей така случайно? И в новините банера за прогноза за времето синьо-жълто и на Великден яйцата бяха синьо-жълти,а нямаше дори задължителното първо червено яйце... :) много случайност стават вече!