17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутрата Гешев е закрилника на Мафията в България.

И мен ме биха трима преди седмица. Знаят им имената, виновен бях изкаран аз, че съм посочил дрехата на главния извършител като зелена, а тя била по-скоро кафява. Полицията ни е ИЗМЕТ!

На чука, се отговаря с 2 чука м/у рогата .

На чука се отговаря с емиграция ,,оттатък гьола'',ако не си закъснял с възтановяването от чуковете разбира се.

В България във всеки град има наказателни фирми, които държат в страх и подчинение населението там. Така се поддържа статуквото с години.

Хората нямат доверие в институциите и знаят, че никой няма да ги защити. Ех, бай Тошо, без теб всеки ден става все по-лошо ! Това по онова време беше немислимо, пък вий врещете като гламави по "демокрацията" ви. Ще се избиете. Все едно живеем не в държава, а в дива джунгла.

При твоя "бай Тошо" като редовен студент през 1983-4г. се издържах с бачкане на частно по вилите и манифактури на "НАШИТЕ ХОРА". Филма "Опасен чар" е цирк и 1/1000-на от тогавашната реалност. УКАЗ 56 беше само за избрани другари и бе в сила ГАРАНТИРАНО през 1983г. Защото баровец се пазари на Пиацата пред "Странджата" за 25 лв. да му изравня двора след строеж, за декоративна трева. Взе ме с чисто нов мердседес от "арабските". В Княжево имаше новопостроена ПРОГИМНАЗИЯ. Не издържа и ми показа първия етаж: МАНИФАКТУРА С ПОНЕ 10 РАБОТНИ МЕСТА С ЧИСТО НОВИ МАШИНИ за производство на кожени обувки. Плащал 15 лв.(през 1983г надницата в държавните предприятия бе 3,60 лв) на княжески жени да му работят. Бил изнасял сандали за Гърция. А мен, ако ме хванеха с $11.00 за дънкова ризка от Кореком....ще ме вкарат в затвора. През 1997г тоя Гявол вече промишлено изнасяне обувки с ТИРОВЕ за Гърция. И тогава и днес аз не мога да имам частен бизнес в България. Затова съм 22г в САЩ и имам собствена транспортна фирма. В САЩ на почит е всеки работещ и плащащ данъци, независимо цвят и религия. Едно позвъняване и след 2 минути са дошли полицаите за всеки проблем. Единственно от теб зависи кога, как, колко ще работиш. Фирми с оборот няколко милиона $ се смятат за малки тип ЕТ и са на декларативен режим - обявяваш данъци и не те закачат от Данъчното, защото си дребна риба за американските стандарти. Важното е че работиш, има хляб за теб и семейството и евентуално за още няколко човека. Главното е че имате доходи и не висите на Социалната с-ма.

Преди години ме вози един шофьор на такси из София. Та пътьом ми разказа историята си. Той бил шофьор на тир в САЩ. Ама данъчните набарали черния тефтер на шефа му (собственика). След това американците му взели всичко, което е купено на името на тираджията негово, включително и семейната спалня....

Малка смешна държава….

Такива примитивни говеда са за разстрел ако са го атакували заради бизнес конкуренция.

Аз бих ги разстрелял на място пистолета ми е винаги у мен.

Бай х.й ги е обучил и с чукове.

Каскета защо чака и без това трябва да си ходи.

Дребни риби

Това са на Бай-Ганьо наглите метри.

МУЛТАЦИТЕ, това е управлението на тия престъпници!

КЪДЕ СИ БЕ РАШКОВ? КЪДЕ СИ БЕ? НАТРЕСАХА МУТРАТА РАШКОВ НА ВЛАСТ и ЗАПОЧНАХА МУТРИНСКИТЕ ПРЕБИВАНИЯ С ЧУКОВЕ!

Значи подаваш сигнали до полиция,ГДБОП и реакзия няма!Ужас не ами мъъкааааа. Народеее,народееее...идват шзбори!

До ключарите,лично мнение купете си предпазни средства демек оръжие.

Жената казва зная кой ме нападна ! Гешев щом може да намери време да иде до Пловдив да пие кафе с циганина Митко дето не върна чадъра, може и трябва да се заеме лично със случая до присъди !!!

Като гласувте за Мутрите на Радев ще така.

Ей насран гербераст, кво ти е виновен Радев, държавата 10 години се управляваше от ОПГ ГРОБ начело с мутрата от Банкя! Ходи да пасеш трева, ОВЦА!!!

Ей кьопек, кат та думна мокро петно шъ остая от теб

Само вижте сайта му ivaylov.com. Всякакви декодери за ключалки за автомобили...

Абе такова нападение зарди ключарско ателие ..... много ключари са свързани и с автоджамбазите и с апп. крадци , абе знам ли

Когато си предпочитан пред конкурнетите, а една Герда е 400 лв определено ще е за едното Атилие.

и аз идвам - там на терминала има ли ядене -пиене гледах един филм с Сталоне , беше мисля живееше на терминала -едене -пиене и еб...

Дебили не ни трябват. Стой си при Киро Брейка

Ще ПЛАЧЕТЕ с КЪРВАВИ СЪЛЗИ за РЕДА, за СПОКОЙСТВИЕТО в което живяхме при Бойко, за спокойната инвестиционна атмосфера, за живота ни без мигрантска окупация, без джендър проектите..и т.н може много да изброяваме, НО ЕДНО Е ЯСНО - СЪС СПОКОЙНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ в Б-Я ДО ТУК , сега си стягайте ГЪЗОВЕТЕ ЗА комунистическите ЛАГЕРИ, там ще ви се види РАЙ, с тоя ПЕДЕРАСТ, КРАДЕЦ , ПРЕДАТЕЛ, ДАЛАВЕРАДЖИЕВ Рундю ЩЕ ПРОКЛИНАТЕ МИГЪТ НА РАЖДАНЕТО СИ, хааа...., Е, ВИЕ ИЗБИРАТЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО на 11/06/2021 ....

Зоро, бате - каква духовна фъшкия ни сервира беее ?

Такова спокойствие беше, че ми разбиха жилището 2 пъти, откраднаха ми колата. Ограбиха майка ми и й счупиха крака. От 5-то районно ме заплашваха да не се меся, че да не "стане лошо". Тези мигранти, които според теб ги няма изнасилиха куп момичета по паркове и градинки. Чудно беше, да.

Мъка, мъкааа :)))

Не се подигравай на чуждото нещастие, щото обикновено тогава те сполетява теб. Пожелавам ти да не минаваш през същото, щото тогава ще те питам.

аз ще дойда с Коня ама той нема ваксина ? ще може ли го вземем и него жал ми е за Животинката

И аз идвам на Терминал скоро ми биха ваксина - ша мога да патувам спокойно

над 65 съм Ще ме вземете ли на терминала кой 1 или 2 , че сам с метрото

Кога и Каде? Гошо от Почивка

Хората да може да си купуват Да се защитават тук е Дивия Балкан Гюбек и нищо не може - да се направи всеки маха с Ръка - и продължава напреде Общесвтото не заспало и си пипа к..а затова - чакам вси4ки на терминал 2 чакам ви

Без Бойко Борисов и ГЕРБ страната е обречена на тотална разруха и хаос!

Не само страната, а цялата галактика

При служебното ‘правителство’ на тази путчица Радев вече престъпниците се чувстват свободни и дръзки да ни върнат във времената от мутрите 1994. Скоро някой беше стрелял из София. Незнам какво още ни чака, а комунистическите чалгаджийта още дори не са почнали да пърдят…

Брей, много опасен бил този ключарски бизнес!...

Моля журналистите или който има инфо да напише името на фирмата, поне от статията да има някаква полза, да се предпазим. а който е в този бизнес, зъдължително със скрити задни камери, в колата, вече щом са имали заплахи и преди - сигурно са ги следили преди това.

Ние От СИК и ВИС Тия сме превзели държавата отвътре !! Алкохола ,петрола,златото ,дърводобива,морето, балкана ,солниците,слънчевата енергия, баничарниците,всичко е наше и на децата ни!!Със всяка власт сме и сме закоонно забогатели!!

този човек защо не е минал през КОС да си изкара разрешително и да запаше един 9 милиметров. отговаря на всичките им изисквания. такива мутренски прийоми трабва да се наказват и прекратяват с твърдост и методичност. и извършителите и поръчителите трябва да изкарат поне 30 г. затвора, за да знаят следващите, че такива "наказателни акции" могат да се случват само еднократно.

а бе нападението е от дебили,напомнят ми за онзи дето уби с тесла студенката от Велико Търново заради 20 лева - първо я убива и тези са извадили късмет,че е имало хора наоколо.

Oчевидно нападателите са били приблежени на Бойко Борисов - всеизвестен крадец на бизнеси.

КАто му гледам сайта на човека какви неща продава и произвежда - не е съседски спор и не е прост ключар.

То това, май е отговор на много неща...

FFF

Какъв е сайта и какви неща прави?

В комбито има кирка и лопата за ситуации с чукове

Трябва да се въведе военен режим и много яко мачкане и изчегъртване на мутри и криминални елементи. Не се ли изчистим от мутрите никога няма да се оправим. Този див български народ не става за демокрация. Българинът трябва много да го мачкаш, за да стане цивилизован човек. Не сме като западняците. Българите сме чепати, прости и криви хора. Трудно спазваме закони. Всеки си мисли, че е над другите и над закона.

деца на прехода са,а разправиите като боя,лепило и спукани гуми - някои съседи и един нервак на пътя.

мутрите на пРашков действат

Това ме връща в книгите на Х. Калчев и мутренските времена от преди 25 години. Егати скапаната и мизерна държава, най- доброто, което можете да направите за децата си, е да си вдигате чукалата и по широкия свят. Гаранция няма, но поне шансовете им за нормален живот ще са много по-добри. Тази клоака след още 25 години ще е 50% ромляни (така го пиша да не ме цензурират) и останалото болни пенсионери или престъпници.

В дивия изток е така, като няма държава която да се намеси -некорумпирана полиция,независим съд И Т.н. закона е ако за око. Сега трябва тези хора на свой ред да наемат гавази с бухалки и да има ответен удар. Иначе поръчителите с право ще се чустват безнаказано и ще продължават. Въпрос на оцеляване е

вижте в израел как се предаде властта. тогава си отговорете защо в бг сме на тоя хал. а в президентството и правителството наистина мирише на ботуши и партенки ...

Като професионален мутрокомунист си размахваше маркуча по цялата страна и правеше това, което и в африканските режими не правят? Дори не ми се коментира колко вреди ни нанесе този самовлюбен простак. Срам ме е като българка, че го търпяхме толкова години! Трябва ред, върховенство на закона и долу гробарите! Край на тяхно неграмотно и корупционно управление!

наклеветени конкуренти,вероятно поради спад в бизнеса,нападение от дебили,лепило от съсед и шофьорска разправия за предимство каза Еркюл Поаро.

Нищо не може да попречи на тези които нямат акъл в главите си да гласуват за ГЕРБ и тяхната псевдоопозиция.

Мутрите тръгнат ли по улиците, изчегъртването е гарантирано!

Трябва да е отключвал много специални ключалки за някой, че да му се стоварят така..

МЕГЗ ти ли си?

ТЕ ТИЯ КЛЕСАВИ ИЗЧАДИЯ СА ХОРА НА МВР.... НАМЕРЕТЕ НЕКОИ БИВШИ КУКИ МАРИЗЧИИ ПЛАТЕТЕ ИМ И ДА ГИ ОМАРИЗЯТ ЕДНО УБАВО СЪС СЕ ПОРЪЧИТЕЛИТЕ ДА ЛЕЖАТ НЯКОЛКО МЕСЕЦА В БОЛНИЦА..... ДРУГИЯ ВАРИАНТ СЪДЕТЕ ДЪРЖАВАТА В ЕВРОПЕЙСКИ СЪД ЩОМ МВР ПРОСТИТУТКИТЕ БЕЗДЕЙСТВАТ И ТО ПРИ НАЛИЧИЕ НА ТОЛКОВА СВИДЕТЕЛИ ПО ВРЕМЕ НА ТЕЗИ НАПАДЕНИЯ....

Така е! Не се ли въведе ред в хаоса, ще действат правилата на джунглата!

С чукове по главата... Ха ха ха Само с един удар с един чук и си дотам, освен ако чуковете не са били от кашкавал. После редови гражданин първо няма и второ не носи големи думи пари пак защото ги няма. Бой по канчетата на мародерите

Суми

Танкисте, жертвите ли са мародерите?

Връщаме мутрите!!! Рашков разсипа структорите. Мутри вън. Честито българи

Що, по боково време на пребиваха ли хора с чукове и железни пръти?

ц, само лилявите изнасилваха и пребиваха с камъни. Сега новите се ъпгрейднали на чукове.

Добре дошли в 1994 година. На позабравилите и незнаещите ще кажа - тогава се оцеляваше като стреляш първи, удариш с бухалката първи или наръгаш първи. Честито на печелившите. После учените ще ми говорят, че пътуване назад във времето било невъзможно.

ще става все по зле

др.пРашков ни пази!

ти чел ли си статията изобщо.Години наред полицията бездейства и няма резултата.Преди да сереш на метеното, чети, ако изобщо имаш тая способност.

Полицията е същата, така е! Но сега мутрите действат както по времето на Рашков!