17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цялата ковид истерия си беше за пълнене джобовете на определени бизнеси така че и други решили да се облажят няма как да е новина след като вичко е с парите на другите ..

Значи много хора не знаят, че са си правили тестове :))), а колко от ненаправените са положителни е друг въпрос? А на базата на тази информация е карантината, маските, дистанцията и всичко останало. Явно е време да излезе лъжата, иначе нямаше да ги публикуват тези неща.

Бойко е замесен! Няма начин!

Доста хора се правят на глупави в коментарите. В Германия никой не е казал, че няма престъпност. Има си. Просто освен, че имат престъпност имат и правораздаване. Което работи обаче. Това е основно разликата. Германецът, ако може ще скрие данъци или ще открадне нещо от бачкането, общината, държавата също. Просто е по-малко склонен да го направи, защото знае, че вероятността да има последствия е голяма. Не е 100% , но е голяма. Също, така, като го хаванат, не вика, ама има къде-къде по-големи престъници от мен! Защо мен ме гонят? Плаща си като поп и си знае да не се прави на много хитър повече.

Това е измамата на века.

Амммм, Петров и Баширов? Санкции!!!

В Германия? Не мога да повярвам! Да не е в България?

Не, не - в Германия е, даже са сварили и да арестуват един-двама от тарикатите;) Тук сме по усещанията - ние такива мизерни работи не правим, сакън!;)) Мъчи ме екзинстенциалният въпрос за кокошката и яйцето - немците ли го прихванаха от нас или ние от немците?;))

Винаги съм се чудил кой ходи да си прави тестове даже и в неделя. Сега разбирам. 500 отиват 100 заразени слагаме по една нула отзад. Всичко се знае но накрая обвиняват алчните лаборатории. А правителството как е разбрало за измамата? По ЕГН ли ги проверява?

Начини, колкото искаш. Най-простия камери, съдействащ персонал. Преди години съм гледал предавания по RTL как проверяват грамажа по пазарите, и какви глоби праскаха да ти се завие свят. Отива купува си нещо естествено със скрита камера връща се в буса тегли го има ли разлика глоба. Продажба на стока с опаковка пластмасова тарелка, опаковка на филе салам без да се махне и да остане само чистото тегло на продукта, пак солена глоба. Та начини колкото искаш стига държавата да работи както трябва да не е кочина като при нас.

"изследванията са безплатни за гражданите, но държавата изплаща 18 евро за всеки тест" А Държавата от къде ги взима парите бе, нали пак от гражданите ... няма нищо безплатно, само преразпределяне на обществени средства!

Ут бай мангал ко ши земи фържъвътъ?

ден след ден ще излиза по малко цялата лъжа и стъкмистика на тия изроди алчни, а ние ще си останем с горчивия спомен за 2 години затвор по къщите и брания страх от разни генералчета измислени.

Скоро някой от арестуваните ще започне да приказва и разкаже кой му е наредил да вади големи числа ;) ще има повторение на случилото се у нас в последните месеци...

за гражданите, по 18 евро... това се нарича принудително предплащане... нали някъде са произведени и ПРЕДПЛАТЕНИ... просто и по обикновените хора, в лсучая лабораториите искат своята част ПЛАН-ИЗМАМ-ДЕМИЯТА...

сега на измама се отговаря с измама...

МАЩАБНАТА ИЗМАМА Е ДРУГАДЕ И Е ОРГАНИЗИРАНА ОТ ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ПАРАЗИТИ