17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И номерата им така - кой с А, кой с Я, кой с У, кой с Е.....Да не можеш да познаеш кой откъде е и да ги изненадаш тия душмани!!! Браво на КАТ, каква ерудициья, какъв размах,явно владеят ичуждите езици както колегите им от парпортните отдели. Един съсед три пъти си смени личната карта и един път не успя да замине зад граница поради точния литературен превод. Казах му аз да си тои по-добре тук , от дома по-хубаво няма.

Само раздвижат качулките за тренировка и толкова.

Каква е разликата между лихварите, бързите кредити и така наречените банки? А частните съдебни изпълнители и НАП влизат ли в тази група, на лихварите де...

Трябва да ударят и колескторските фирми понеже си служат с измама: имали били цесия, така се представят. Цесията по ЗЗД не е нормирана.Тя е била нормирана по стария ЗЗД. Тоест, прилагат към народа ни право отмемено отдавна от него. А уродите от бсп поддържат колекторските фирми. ЗАБРАНА ЗА бсп!!

най-циничното беше че банера под видеото рекламираше как да се вземат бързи кредити ...няма да се изненадам ако е на същата фирма чиито служитители са 'пострадали' при акцията

браво на Рашков! Може би сега е моментът да направите един силен ход и да определите Рашков за номиниран премиер. Току виж сте вързали мнозинство. Бой по бандюгите!

На авторката й пожелаваме лятна почивка в известният морски курорт... Карнобат!!!

Хващат ги зрелищно, пускат ги тихомълком. Този филм много пъти сме го гледали.

Роми?

Иди на психиатър! Казват, че на по-леките случаи помагат. А ти ми каже, Рашков, като арестува Борисов какво стана? Или имаш амнезия?

Ясно е, че ще го мразите вовеки, заради това му действие. Но не ми се пени насреща - не ти е от полза. Засега си правяа пас, зашото има и по-луди от вас. Но и вие не сте стока, както хиляди пъти сте го доказвлаи.

Полицицията хваща - прокуратура и съд пускат...

Като ги хванете бийте яко, страх да имат другите ! Гледайте в Турция какво ги праят .

Хваща ги... Опрасква ги... Опипва ги, опулва се... Погалва ги по главичката и ... готово!