17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През 2017 г. антимафиотите са провели 220 специализирани операции, при които са разбили 109 организирани престъпни групи. През миналата година - 2018, общо 588 проведени акции и разкриване на 121 отганизирани престъпни групи. Бих казал - всеки ден акция, през ден по две! И как се навъдиха толкова престъпни групи!? Станали сме като инкубатор!

Вчера Борисов каза че ще прави чистка в месните структури, а както знаем Видин, Враца и Монтана са червени.

Ако бяха хора на БСП, щяха да ги арестуват преди изборите. Щом ги арестуват след изборите, значи са на ГЕРБ. Както кмета на Божурище.

А Фидоската - от коя партия беше бре, Мунчоо? И държи половината монтански регион...

Да не метнаха тези, които гласуваха с "грешната" бюлетина на изборите ? Па днес гледам има и мач на ФК Монтана срещу Бистришките Тигри.... оооо, Тигре, Тигре, да пусна едно ТОТО да изкарам някой лев за победата им !

Моля, моля, Монтана е в т.н. "беден севрозапад". А се оказва, че там е нещо като обетована земя за мутрагените, бе направо батални сцени по колумбийски тертип. Каво стана с магистралният инспектор и пръв газификатор на Родината? Изобщо занимава ли се със сериозните дела и проблеми, или не може да намери време от медийните си циркалджилъци.

Браво на родната полиция! Слава на МВР и правителството! Те ни пазят денонощно!

Цецо гледай си хАпартамента!

С ПРЕЗЕРВАТИВИ ЛИ НИ ПАЗЯТ ,ЦЕЦО ? ЩОТО НАРОДНОТО УСЕЩАНЕ Е ДРУГО !

не са купували за правилната партия... идват местни избори и залогът е голям

След изборите върви некъф тиймбилдинг на ГЕРБ...За сплотяване на редиците!

Хубаво, ама вместо да ги арестувате ги самоубивайте като Зайков и ония от Нови Искър. Щото това арестувани 7 души ми звучи все едно са прибрани за разговор с Шефа...

За последните три години това е шеста или седма подобна акция ( имаше абсолютно същите в Бургас, Плевен, Перник и не помня още къде). Твърде полезно би било да узнаем финалните резултати от предишните акции ( освен няколкодневните задържания на тази или онази мутра).

Да кажат защо ние трябва да плащаме за гербаджийдките грешки, кой ще плати на тарикатите къщите за гости. Спинкайте стадо и пак си ги избирайте, гласувайте за шайката и им плащайте золумите. Трябва сега всички гласували за боко да си платят от джоба за къщите на идолите им

Къщите за гости са от европейските фондове и там прокоратурата и евро. комисиите разследват!? Но това, което червените милионери откраднаха и после си приеха закон за амнстия за кражбите, НЕГО КОЙ ще ни върне???

Айде питай.Ама 10 години на власт е бай тиквун.Що не ги разследва тия червени боклуци а?Защото и той е един от тях.Айде много ти здраве.

Това ако разпъват чадър над Фидоска бая трябва да се понапънат.

…. . От години има изработена система за обхват на 6 и 7-годишните. Проблемът по-скоро е със задържането им в детските градини и в училищата. През учебната 2011/2012 г. и до момента на настоящата учебна година по данни на директорите на общинските училища са отпаднали общо 13 ученици, а реинтегрирани са 9. Част от отпадналите ученици прекратяват обучението си след началния етап, а още по-голяма част след завършването на основно образование.... Анализът на ситуацията показва, че отпадането от училище и липсата на образование е един от най-сериозните фактори за попадане в ситуация на множество рискове – бедност, противоправно поведение, насилие, зависимост и др. Инвестирането в училищното обучение е от решаващо значение за успешната интеграция в училище на децата в риск. Доказано е, че интервенциите по отношение на децата в ранна възраст имат значим ефект по отношение на прекъсване на цикъла на бедност за тях. Необходими са комплексни интервенции между социалната и образователната сфера, насочени към подобряване на тяхното взаимодействие, развиване на приятелска за децата образователна среда, преодоляване на социалните затруднения за посещаване на училище. …. Следва подробна таблица с инвестираните от държавата средства и мерки. Никак не е малко. Не става без образование! Не става и само с оплакване. Ако човек иска бъдеще ,трябва и той малко да си помогне.

Интересно! а защо са поминали Враца!? там е същото положение...

то акциите трябва първо да започнат от върховете, а не да ловят дребни мишки

Е,и? Всеки ден ни занимават с "акции", "влизания", "разбиване", "арести" ама осъдени, отнето имущество и влезли в затвора НЯМА.

Баце, не ни отклонявай вниманието, а кажи кой ще ги плаща тия къщи за гости...

Вие, как кой, да не искате аз да плащам.

Коментари с ментално ограничение,а не питате защо тези хора се прехранват с наркотици и изнудване??? Така ги възпитаха за последните 10 години или множеството заводи не търсят работници???

Ама тези хора на 20 години ли са ТА видите ли веднага след училище и дилърство? А какво са завършили? А като няма работа за работници ,защо не са записали нещо да учат? Само тези хора ли са в държавата в това положение?

Няма що да се извиняваш. То и в гетата същата работа, що ли не си намерят работа, па и други неща?!

Знаеш ли великата максима : "Престъпникът си остава престъпник и пак престъпник". Има и още една : "И сто лева да стане бензина - пак че си карам колата, и две стотинки да стане - пак че кртаднем". Та така - и 10 000 лева да е заплатата - тия пак ще крадат !

Тези мисли са чиста полицейска глупост. Бих казал - милиционерска. Нали депутатите, с обратното твърдение си вдигнаха заплати, изработиха противоконституционни привилегии - че високите заплати им пречат да бъдат подкупвани. Та толкова, теб мисленето не те интересува, важното е да напишеш някоя глупост, че всички са виновни, без твоите роднини.

Хайде и вас да питаме, в какъв мащаб, едно към колко? Мислете, бе, не може да сте дотам неграмотни мащаб да не знаете какво е!

В случая домата мащаб се използва като прилагателно а не като съществително отворено!!!!

Домата при всички случаи е зеленчук, нищо, че някои му викат плод.

Тия къщи са тип циганска архитектура и цвят .

са с климатици и сателитни чинии!