Коментари - Машинист съди работодателя си за глоба за закъснение на влака от 1 минута в Япония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А у нас кога? И у нас трябва да е така. В Япония всичко е точно винаги, даже публичната им администрация са като роботи-точно по протокол. Ама там никога не е имало комунизъм.

Машиниста ако спечели делото означава , че демокрацията е победила другари ....! У нас не се знае кой ще кара влака затова по-добре не го чакайте ......

Аматьори, а кви ли са им корупцията и чекмеджетата тогава ?

Като гледам егаси закъснитието, егаси глобата. При нас и заплатата, и влакът са - я дойде, я не дойде.

Съвсем различен свят ... тотално различен. В единият и минута закъснение е много и дори за обикновен машинист е въпрос на чест да си свърши добре работата ... в другия под 30мин , въобще не го броят за закъснени (и често закъсняват с час при 2-3 часа маршрут) , а машинистите ги боли манивелата и не биха се посвенили да точат нафта пред пътниците, стига да имаха възможност. Да ... и първият е в 2021ва година, а другият е застинал някъде около 1957ма ...

Помните ли вица за шефа на японските железници ? Дето си направил сепуко за сумарно закъснение от две минути за цялата календарна година , пък българският му колега си направил се...куро т.е. преместил го в другия крачол за закъснение от 5 часа за денонощие. Истина ще дап е .

Като в БГ е там - и в БГ като не си дупчиш билетче в трамвая и след това слизаш, и си правиш секуро...

Нещо не е наред в тая история - даже в родна България машинистът управлява влакът по маршрут, който пък се управлява от съответните диспечерски пунктове. Няма начин (и в Япония) да е другояче, иначе влаковете ще са като блъскащите се колички.

Е то за Бай Ганя все нещо не е както трябва. Ганьо, Ганьо! Иди пий 2 ракии и не ги мисли "тъпите" японци!

Сбъркал е перона, когато е отивал да се качи на влака, затова се е забавил. Няма как да стане ясно от статията, но явно не е закарал влака на друг перон.

Машинист съди работодателя си за глоба за закъснение на влака от 1 минута в Япония У нас и един ден да закъснее , няма проблем.

И защо публикувате неща, които не са понятни за Бай Ганьо? Дайте нещо за Азис, поредната катастрофа с БМВ в Пловдив или за пиян шофьор или готвач с 3 промила алкохол!

Като сравним с БДЖ и става фантастичен филм.

тва японче, ако дойде да поработи в БГ, ще си направи... ще се удави в суши, саке и накрая ще си направи харахири, сепуко и каквото-там правят японските жедаи.

вземе 20-30 мекерета преди да си замине!

Ако тук приложат подобна схема машинистите ще има да връщат хиляди левове и БДЖ ще цъфне и ще върже.