17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво означава,че ЕДИНИЯТ машинист е бил с положителна проба?!. Само единият е виновен, другият си е карал като трябва! Та виновният ли е с положителна проба - не се разбира от тия "писания"?

Ако е проведено с катаджийски дрегер - те винаги показват положителна проба.

Ало Булмаркета, вярно ли дрогирани машинисти возят цистерните с гориво из страната.

И на преклонна възраст! Вчера баш на Илиянци върви си нашият влак (пътнически) и на съседния коловоз стои Булмаркет с един дядка на прозореца. Зяпам цистерните и в един момент забелязвам, че колелета им се движат, а двете линии се събират в една - очаквах всеки момент да ни тресне.... Като че ли някак случайно влакът ни се изниза невредим .... И тоя ли е запал нашето зелено и си е ПОМИСЛИЛ, че е за него?!?!

Могат да изкарат всеки положителен за дрога. Имат си начини, и тежко му на който изтегли късата клечка при нашето талибанско правосъдие.

в кръга на шегата: е па он комай не е бил - бил е брат му близнак, айде със здраве & умната

опазване доброто име на предприятието - затова отричат лошите случки, живи + здрави

Ох слава богу, уплаших се да не е от Covid-19 положителен. За амфетамините не е чак толкоз айде...случва се, не му е за пръв и последен път.

от Булмаркет беля след беля.

извинете, моля, благодаря: без тежест е дали е (не)държавен жп транспортер ,има един вечен ,,крилат" поучителен жп израз: #за секунда невнимание - цял живот страдание# ; ->пред. ми комент. : умалени/приземни жп светофари са легално допустими за монтаж+ползване понеже инак, ако са нормално размерни ~4 м височина то при маневриране на жп прев. средства откачващия/закачващия вагон, локомотив труженик рискува да удари част от тялото си в някой жп стационарен\неподв. жп светещ денонощно сигнал!! живи & здрави

Е от ваксината или е пил нурофен.

А кой е виновен ? Борисов, Фандъкова или Костов, кой ?

Всички след 1989 година. Знам какво бяха БДЖ в Н Р Б и кадрите на ПЖИ "Тодор Каблешков" и какво стана при демокрацията... Резултатите са налице.

тенденция е целогодишно влак след влак: да бъдат слагани по-тежки траверси+релси (по-маненко се огъват) като съседни релси биват заварени една за друга, да не заемат площ чаркове за жп линия след като терена може да бъде залесен или засят с нещо, живи & здрави

Какво точно искаш да кажеш?!?!. В Булмаркет са предимно дърти машинисти, ясно пише, че тоя е с дълъг стаж - т.е. от старото поколение обучаващи се!

и да има автоматич. маш-ст - пак някой би се изхитрил да го изключи(шунтира) , живи & здрави

Че е с полжителна проба за ковид

е само КОВИД явно е нямал в кръвта си, как така?!

То тия амфети в бг то почнаха да си ги зимат като сутрешно кафе

Щото тоя тест за амфетамин е толкова точен колкото тоя за ковид.

взимат ги за да не заспят цяла нощ,за да могад да изкарат мизените си 1400лв заплата

мизерни-немизерни водача (също и помощника му) на кое да е жп прев. средство е длъжен непрекъснато да следи показания на уреди в кабината, показания на жп табели, светофори, сигнали на жп светофари и тези на деж. жп р-л дв-е + дали няма нещо опасно подаващо се (извън статичн. габарит) от жп прев. ср-во което е на съсед. коловоз, живи & здрави

Като му е 'мизерна' заплатата и не може да стои буден без стимуланти, да работи нещо друго.

жп водача носи отговорност и за изправни спирачки на локомотив + вагони, живи + здрави

На тоя със светофОрите, знаеш ли изобщо как се наричат т.нар. влакови "светофари"? Това не ти е камион с ремарке. Иначе да дуднеш зад клавиатурата първи.