Мъртви каракуди пълнят язовир "Студен кладенец" повече от месец

Няма отговор какво я убива, въпреки че многократно са вземани проби от водата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма как да се получи недостиг на кислород!Щом пробите от водата не показват нищо,значи са взети от "правилните" места;)както е писано в един предишен коментар,могат да се вземат проби от рибите,но тогава ще знаят какво и къде да го търсят,а точно това не трябва да става...Ще излезе я някой активист на ДПС,я някой близък до тях и ще стане баш сакатлък;)най-добре да го пишат ритуално самоубийство в подкрепа на Украйна,всички нагоре по веригата ще са доволни:)))

жега е, рибарите ловят предимно каракуда, тя измира от топлото в живарниците и хората я изхвърлят във водата когато приключат риболова! за това и само каракудата "умира" по незнайна причина!

Е как не се знае - непречистени отпадни/фекални води се вливат, заради авария преди време. Статията е провокативна и не дава пълна информация.

Нормално, те българските институции са за това, да незнаят.

От време на време трябва да се чисти язовира от кал тиня.

Просто е чудно как има още риба в този язовир, който се е превърнал в септичната яма на град Кърджали и свинарниците му.

Водата е бедна на кислород. Мога да ви кажа и датата от кога е така. Средата на месец май.

Всички риби в язовира са зарибени от секта,която препоръчва масови самоубийства.Това е становището на "компетентните " български институции.Направо е отврат.

проби от рибите като не откриват нищо във водата или сме толкова зле че нямяме лаборатирия която да може да изследва това

Няма страшно, ще се появи в депесарските хотели на ол-инклузив.

С КАКВО СЕ ХРАНИ

с гурме!

Ако водата е ок, най-вероятно болест(свръхпопулация). Ще се разбере! Дано не е сериозно и да няма пострадали хора! Жалко за рибката. По-добре в тигана, отколкото така!

водата винаги ще е ок, защото ако не е ще е виновен някой, който ще трябва да ударят, а не е за удряне. Глупаци се родихте и глупаци ще си умрете.