Мъртва риба изплува в река Равногорска край Брацигово

Изследванията на терен показват значимо понижение на разтворения кислород във водата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е докато бай ганьо седи и гледа сеир, и се оплаква, че били блокирали улици. Ама спокойно, след 30-40 години държавата ще фалира и тогава дебилите ще свършат както дъртаците в старческия дом в Русе - затворени по 2ма в стая 7 кв. м., оставени да мрът като животни и изоставени от собствените си деца, тъй като са успели да ги прогонят в чужбина. Тогава ще се сетят, че са тъпанари ама ще е прекалено късно. Нормалните да си стягат багажа и да гледат отдалече как андрешковците си осират държавата.

Ако има строг превантивен контрол от съответните органи и сериозни присъди ,5-10-15 години затвор за неспазване на изискванията и мерките за безопасност при работа със опасни вещества и отпадни продукти,нарушаване на закона за защита на околната среда и причиняване на вреда на животински видове,растителни видове и замърсяване на водоизточници,водни басейни и прочие тогава може и инцидентите рязко да намалеят. Инцидентите през последните месеци на територията на цялата страна започнаха след разкриване на аферата боклукгейт и арестите, явно определена група от лица умишлено предизвикват подобни мизерии,н ищо чудно и някоя политическа партия да стои зад тези инциденти.

Нищо тревожно, мъртвата риба е съвсем нормално явление за управлението на герб

Реката се казва Павлица, а не Равногорска, и продуктите на мандата в това село не са добри.

Басейнова дирекция и регионалната екоинспекция-то на тези може ли вече да се вярва,съобщават данни само когато са им изгодни,иначе замазват,шикълкавят и накрая бития си е бит и така.Ходят да работят само като стане някъде гаф и ги показват в новините-през другото време си седят в офисите.

няма такава държава просто! администрацията е безполезна, но за сметка на това е много!

Това трябва да е от мандрата в с. Равногор. Мандрата е ок, кашкавала им е много вкусен, обаче нещо не е наред. Отводните им води се изливат директно в р. Равногорска. Досега не е имало такъв инцидент, но тези дни явно са изпуснали нещо в реката което не са изпускали преди. Няма нищо общо с ГЕРБ, политики и др. простотии, мандрата си съществува там от много преди да съществуват ГЕРБ. Но явно тези дни са правили някакви експерименти там...

Е, какво такова могат да изпуснат - утайки от утайника (за да не плащат на фекалка), цвик или СаCl2.

Просто трябва една жестока глоба плюс зарибяване на реката в засегнатия участък и затваряне при нов случай.Другото е ала бала.Още мисля че е редно всяко замърсяващо производство би трябвало да има пречистващо устройство без което да не може да се пусне .

комунделите вместо да реват тука, да грабват по една сламка и да духат в тази река та да завишат разтворения във водата кислород! или за по лесно да оберат мандрата и я запалят!

Я по-добре ти ми лапни сламката и духай

Или сирене или риба....

...ЗА ДА РАЗБЕРЕШ, КАК ЗАКОНИТЕ НЕ СЕ СПАЗВАТ...

Няма нищо бе. Подпорна стена е убила рибата, кравите и хората. Изглежда всички бягат вкупом към нея, блъскат си главите и мрат, като мухи.

Нещо. Бойко ще мине от там и ще каже, че рибата си плува. Както бе за кравите. 29 от 29 умрели крави от азот нитритен, 358 пъти над нормата, азот нитратен и амониев азот, където е мерено. Прокуратурата не чух нещо да прави. Екологичният министър също. Явно не е на подходящите хора.

Насладите на простотии ,четете коментариите.

Министът ЕЛЕТРОЖЕНИСТ - екологията му е ХОБИ

Ами като ходят без МАСКИ тъй ще е

Коронавирус

Може да е умряла от старост ...

стара риба няма

Герберските идиоти управляват на автопилот. Тровят наред всичко и всички, интересуват ги само чекмеджетата.

сега кражбите са най-сладки.

По смъртност,предтавяте ли си какво ядем.А колко маймъни отговаят за храните,за реките,умира риба,умират крави ,а най жалкото,пе умират масово хора.Е ВЯРНО СМЕ НА АВТОПИЛОТ.ВСЕКИ НА ДЪРЖАВЕН ПОСТ ,,УЖ,,ОТГОВАРЯ А ДОСЕГА НИКОЙ НЕ Е ПОЕЛ ОТГОВОРНОСТ,СЪД НЯМА,ИДИОТИ НИ УПРАВЛЯВАТ

Трябва да смажем тия шибаняци в министерствата на екологията линията у здравеопазването....ква корона ще контролирате, като вие не може да контролирате раковите епидемии в България

ДДТ масово използвано в България и Турция, не знам за Гърция. Но това е МАСОВО и познайте до какво води!!!

До кога?

Гарантирано от Герб

Същите тия дето тровят водите, тровят почвата с ДДТ и заравят боклуците из цялата страна, това са олигарсите, които искат оставката на гл. прокурор за да хвърлят страната в анархия и да няма кой да ги осъди. Тези олигарси стоят около президента и му редят посланниците и служебния кабинет.

Някой да не е измил бъчвите на Пещерска ракия за новата реколта?

Смясявайте се, хора. Тук ще бъде пустиня след няколко десетилетия в името на ГЕпаджийсктие далавери, лкоито опустошиха българската природа...

Няма нарушения.

Мълчи рибата... Защо ли?

Сачева каза че тва с рибата е политическа провокация.Тя рибата така си мряла като е горещо

Ко стана с къщите за гости ? Конфискуваха ли ги ?

РЗИ съобщава,че водата е годна за пиене и къпане. Няма замърсяване. Рибата просто си е умряла от скука ....................... ,както кравите преди това ,и рибата във Варненското езеро също .

Объркан съм. Под статиите за еко активисти и протести, повечето коментари са против зелената мафия. Като измрат кравите и рибата и като изплуват топчета палмова мазнина - долу мафиотските бизнеси. Не става така. Всяка позиция има положителни и отрицателни страни. Изберете една и носете последствията до край.

Виж сега, нещата не само черно и бяло. Ето например аз съм против да се забранят дървата за отопление и да се заменят с дървесни пелети, защото това не е екологично решение , а дивотия , измислена за далавера. Топчетата палмова мазнина не е екологична катастрофа, а по-скоро неприятно екзотично замърсяване, случва се. Но да се пръска с ДДТ е колосално престъпление, а контролните органи да не смеят направят нищо е още по-голямо такова.

Те няма и да ги забранят, в рамките на санитарната сеч обаче. Друг е въпроса, че около София маса народ е на дърва, околните гори нямат толкова дървета за прочистване. Тряа ги мъкнат от далеч, а не им се връзва...

Те хора тровят и убиват.,та на рибата ще цепат басма.!!

Преди време пак имаше случай на умряла риба. Журналиста Васил Иванов разрови случая и се оказа, че рибата е отровена с ДДТ. Преставяте ли си, в европейска и "процъфтяваща" България, някои си позволяват да употребяват забранения цял свят опасен препарат ДДТ и контролните органи нехаят? Не държава , а разграден двор сме, това е,

България е забравена от Бога и предадена в ръцете на престъпници! Във всяка нормална европейска държава такъв случай ще доведе до масови правителствени оставки, съд и затвор, но не и в БГ. БГ е само географски в ЕС, БГ е маша в ръцете на Меркел и Макрон и за тях няма никакво значение дали такива неща като права на човека, демокрация и върховенство на закона се спазват в БГ!

Точно така е!!!Те много добре знаят,че си имат работа с бандити,но послушни. Като се демонстрира в Хонг Конг или Китай веднага ревът и говорят за човешките права,а в собственната си Европазатварят очите и както казват имали сме еднакви ценности!! Лицемерие,двуличност. За БГ ще е трудно да се измъкнат от лапите на Мутрите,защото няма съд и присъда.Ако дойде след Борисов някой,който не иска да ги даде под съд и отговорност сегашните криминални престъпници,значи,че и той ще е същия като тях.

плувала е докато е била жива! сега плава

За каква държава България говорите- всичко умира и замира- то дори и терен скоро не може да се нарече. А полицията на Боко се е продала да го защитава.... Такава мутрешка територия им трябва само на тези от Козяк. понижение на разтвореният кислород- нещо а кажат за причината за това положение? Големи чудесии започнаха да стават откак западът се намърда у нас. Стига вече- вън на всички идиоти.

България-най-екологичната страна в ЕС, само че тук умират крави, тук таме и рибата предава Богу дух. Едни горят вносни боклуци, а едни други ги загробват тук или там, тъй де грижата се чистота на Въздуха, пък на подземните води майната им.... В София въздуха е малко мръсен, ама само зимно време и то но всеки ден...

То и хора сигурно умират някъде поради безобразия, но се пази спокойствието на управляващите.

Предполагам, тоя висок % ракови заболявания, най-вероятно си има логично обяснение, но никой не иска да ни го каже.

Това са герберастките програмаджии по Евросредства

Ето това е ГЕРБАджийската кочина - ВСИЧКОДА СЕ УНИЩОЖИ до полседно !!!!!