Съдът задържа за 90 дни мароканеца, джихадист от ИДИЛ

Съдът в Хасково постанови временно задържане от 90 дни спрямо 35-годишен поданик на Кралство Мароко, обвинен в тероризъм и членство в "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Съдът задържа за 90 дни мароканеца, джихадист от ИДИЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ChatGPT

И сега ще го пуснат под домашен арест на адреса му в еди-кой-си град и ще изчезне безследно

TIREX

някакви смешки ни поднасят - голям голям терорист баш шеф ама само по преположения...

Чудя се, къде спи БХК, ами не скокне да защитава този демократ, отишъл в Сирия да се бори със сатрапа Асад.

С колана ли са го хванали?

сърдите се на путин че ги трепел? но този някой демократично го е пуснал да дойде на сам

дано да го върне бг на мароко възможно наи-скоро!

Град Ал Маядин беше "столицата на страха и пропагандата"на ИДИЛ. Ако влезат в контакт със Сирийското посолство, предполагам, че ще получат интересна информация, какво е правил този в Сирия.

Разузнаването на Мароко е на ниво.Непрекъснато предупреждават Европа-Терористите планирали атаки в страни, които да са тренировъчни и да се подготвят за атака в европейски страни.Създали са вещество ,смъртоносно при малко докосване на кожата.Това е заявил Абдулах Хиям-шев на мароканското централно разузнаване.ИД планирали химическо и биологично оръжие.Това са планирали и за Мароко,но разузнаването пресякло плановете на ИД.Тези вещества са достъпни по магазините в Европа и Англия.ИД имали своя арсенал иприд.Такива в/ва ,които могат да се използват за отравяне на храни и води.Разузнаването на Мароко е предотвратило няколко терористични акта в Европа.

Да бе занимавал се с търговия. То в Сирия няма търговци, та трябваше да дойде този от Мароко, че да ги открехне. Ми остави другото довел и жена си и децата си. Щото видиш ли ти в раздираната от война, Сирия е най-подходящото място да си доведеш семейството.

Мароканеца го бях пратил в Парламента да постреля малко. Жалко,трябваше в петък да е в София ,тъкмо за парламентарният контрол.

По- зле от Измамника Цветан Василев, може да бъде само ако дойде чужденец Измамник.

Тоя африканец, заедно с представящите се за сириици, ако НЕ са си платили всички такси и нямат ВИЗА, за да влезат в България, трябва да им КОНФИСКУВАТ всичко ценно и парите и да ги ДЕПОРТИРАТ обратно в Турция. Арабко- негърските Змии, крокодили и динозаври нека умират.

Тия в Мароко много са се изп'едерастили и те като нас . . . За тероризъм 20 г. затвор. За тероризъм би трябвало да е "вечен покой", така както те осигуряваха подобни изживявания на милиони хора в Сирия.

Кастрират го и вече само свинско!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Маймуните ислямисти са като насрани пред полицаи и камери. Ербаб са само пред старци, жени и вързани хора.

това е иво карамански!

Как ли е минал през най-добре охраняваната граница?

Ми човека си каза: 2200 евро. Кво му плащаш? После режеш глави и гориш вързани хора.. кефа цена няма, както казват старите хора...

Е сега тоз да каже, че е сексуално насилен и според Истанбулската конвенция, ако е ратифицирана, сме длъжни да го приемем, обгрижиме, държавата е длъжна да му отпусне пари от специалният фонд за джгендъри. И след 1 год тоя на снимката ще доведе 28-членното си семейство в БГ.