"Маркет линкс": Над половината българи подкрепят служебния кабинет, Христо Иванов е с удвоена подкрепа

Най-голямо доверие продължава да има към Слави Трифонов и партия ИТН, която увеличава резултата си, рейтингът на Мая Манолова спада леко, след нея са Бойко Борисов и Корнелия Нинова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбрахме, че Радев мрази ГЕРБ. В последните дни стана ясно, че е против Има такъв народ, БСП и ДПС. Ако ИБНИ и Демократична България подкрепят правителството на ИТН, вероятно ще намрази и тях. Въпросът е, кога Радев ще започне да атакува и себе си? И ако някой бърка това въртоглаво поведение с честност и почтеност, ще му кажа, че се лъже - това е глупост и дребнавост.

Всички селяци къто Ушко мразят всеки и всичко това е малоумника Радооф който няма мъжки атрибут а има грапав ЕЗИК

но хайде го докажете, но с действителни, а не измислени доказателства! Радев, като всички нас, е от майка раждан и за това не е светец, но вие ще докажете написаното от вас , ама друг път, защото нямате такива доказателства и клюката и измишльотината нищо не доказват!

Никой не ги подкрепя, лъжаааа

Аз ги подкрепям. Вършат отлична работа. Герберските кръвопийци вият на умряло. Хубаво е

Подкрепеш ги защото чукат майка ти анално а тебе орално

Борисов може да е турбо балканец, но това което се слущи през последните 3 месеца доказа, че няма алтернатива! Ще има нови избори, дано разумът победи...

И кво? Пак да изберем гангстера Борисов? Аре бегай

1. Да България! - 29.5% 2. ИТН - 16.5% 3. ДПС - 10.2 % 4. ГЕРБ - 7.6 % 5. БСП + люспи 6.5 % 6. Случайни-4.8%

но само при намесата на обитаващите една сграда на ул. "Козяк" в столицата ни защото именно те стоят зад всичко в което участва и което представлява лидерът на "Да България" и Радев е техен възпитаник! Ако не се намесят "цветовете" така ще се разбъркат че даже няма да приличат на нищо свястно, а ще са някаква "цапаница", която отново ще доведе до поредните извънредни избори

Борисов и ГЕРБ са над всички останали. Що се отнася до другите- българите са толкова затъпели, че и Кондьо могат да изберат да управлява.

Дори и не съм чел тая помия. Колко се е удвоила подкрепата за мравояда - от 1 на 2 % ли

Доколкото ги имат де Целта е служебните калинки на Мунчо Шпаклата да остабат до резидентските избори

Пропагандната машина е задействана. Започва масово подработване с лъжи ,ще ги слушаме и четем всеки ден. Хитлер и компания трева да пасът в сравнение с днешните хунтаджии.

Сефте се лъжем да си вярваме

И каквото изчегъркат - това ще ядат Само ГЕРБ може да управлява Чалгарите и ДейБърастите са въздух под налягане служебните калинки на Мунчо Шпаклата са вън от всякакви класации

РЕЗУЛТАТИТЕ СА ЯВНА ИЗМАМА ....

Вервам!!!! Особенно ьа Ристю..

Не половината ългари а половината комунисти,,,,,,, другата половина са червените чорбаджии със куфарчетата,,,,,, те вече не ебават кпмунизма щото имат мъни и сановите капиталисти,,,,,,, подкрепят самобаламите идеалисти

още малко и зад дб

ВСИЧКО МИ Е ЯСНО,НО ЗАЩО б.бУрисов го КЛАСИРАТ ЗА "ПОЛИТИК",ЕДИН ОБИКНОВЕН СЕЛЯНДУРСКИ ТАРИКАТ,КОЙТО ОСВЕН ДА СЕ ПРАВИ НА "луд ЗА ПЕНСИЯ" НА НИЩО ДРУГО НЕ Е СПОСОБЕН!!!ВИЖДА СЕ И НАПОСЛЕДЪК и "УМСТВЕНИяТ му БАГАЖ" и "ЦВЕТИСТОТО" МУ МАХЛЕНСКО ГОВОРЕНЕ,за "ЧУЖДИ" езици ДА НЕ ГОВОРИМ!!!В ДНЕШНО ВРЕМЕ "ЕЗИКОВАТА" БАРИЕРА е ФАТАЛНА дори за ОБИКНОВЕннИЯТ работник,камо ли да става дума за МИНИСТеР от ТАКЪВ "РАНГ"!!!КОЛКОТО ПО БЪРЗО ГО РАЗКАРАМе ТОЗ НЕГРАМОТЕН,ДОЛЕН ГьОНСУРАТь,ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ЗА Б-Я!!!!ДОЛУ герП,ДОЛУ сдс!!!СЪД И ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ!!!

От 12% на 24% не е никак за хвалене. Това е все едно от 88% на 76% нехаресване

Абе що лъжете, бе????Никой не подкрепя на Муньо Шпаклата капутите!Спецо, Мецо, Асенчо на Спецо(дето познавал отблизо любовния мускул на Спецо), Кирчо, Мирчо и всичката останала сган от кохортата на Муньо Кауня! Гнусно!!!

Резултатите на Иванов да не ги писахте на пияна глава???

Интересно ми е каква биография ще публикуват когато Ристьо Бойкикиев бъде предложен за ръководен пост. Без ден трудов стаж, без отбита военна служба..... ммммдам, пич отвсякъде!

Имате ли Президент – имате. Имате ли Министерски съвет назначен от Президента – имате. Имате ли Народно Събрание с мнозинство на Президента – имате. Е защо тогава си мислите че ИТН ще съставят кабинет?

Избрахме ли си парламент? Избрахме си! Те работят ли заедно, както очаквахте? Не. Ами нови избори и да изхвърчат ненужните соросоиди тогава.

когато разни недорасляци които дори не са били родени "по онова време - на соца" пишат глупости и наричат някои си "комуняги" без да знаят истинското значение на тази дума! Явно бъркат понятията и се позовават на "третополовия" си жизнен опит и начин на мислене!

Лъжат.

Дали? Не забравяй че Сорос едно време успя да ни накара да направим Бойко премиер. Тогава когато даже Христо беше министър на Бойко. Та колко им е един Христо да ни пробутат?

Няма как да стане! Над половината българи подкрепяли правителството, т.е. всеки втори! Няма как да стане, понеже аз от 10 човека не познавам никого, който да подкрепя правителството

Такава ти е компанията. Ганьовци с Ганьовци дружат, а интелигентните хора, с други като тях!

т.е. над 50-60 % подкрепят правителството и Радев. Малко е. Путин винаги има 80% подкрепа, а Лукашенко има 90-100% подкрепа

Не сме читав народ ние, щом подкрепяме Христо Иванов - бивш министър на Борисов, изгонен защото прокарваше неща в полза на кукловодите му от кръга Капитал.

На Христо след този анализ ще му се качат акциите и ще се превъзнася още повече. Само се чудя какво отгоре е това повишаване в одобрението към него.

Христо Иванов е единствения от сегашните главни действащи листа, който се придържа към някакви принципи и не си ги сменя според конюнктурата. Това, че Боку, ДПС и Има такива глупаци го припознават за Главен враг е достатъчно доказателство, кой кой е в миманса.

Точно така моjто момче татарче младо, убаво. Право говориш. Браво на тебе! Ристе Македонски е наj-примерниот човек! И наj-доброто което може да изберете! Направо се чудjа как не сте го направили премиер веkе. Аjде че не писна да чакаме за ЕС! #МакедниjаЕС #СамуилЕМакедонец!!1! #Смртзафашистотатарите

Хора, бдете, ако е вярно, че Чалгарите увеличават резултата си.

Иди да бдиш над кюлчетата на баце си. Скоро ще му ги секвистират, а той отива при Бай Ставри!

Ти май днес не си си пил хапчетата????…… Всичко е нагласено…. Платени гадове правят прогнози!

Колко ли кюлчета са оставили харварските министри на късметлиите от МАРКЕТ-ПАРКЕТ гримьорите?!

"Над половината българи подкрепят ЧЕГЪРТАЩИЯ кабинет на РадЮ да бъде изпратен в братска ВЕНЕ№ЦУЕЛА." - И аз, и аз...

2/3 -ти ОТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ИЗПЪЛНЯВА ПЕРФЕКТНО АГАНЖИМЕНТИТЕ СИ И АЗ (АЗ) СЪМ ТВЪРДО ТЕ (ТЕ) ДА СИ ОСТАНАТ НА МЯСТОТО В СЛЕДВАЩИТЕ 3 МЕСЕЦА ПОНЕ !!!

И какво му харесват на Христо Иванов - че все е наопаки и е на всяка манджа мерудия ли???

Христо Иванов е прокудената булка от всички партии. Работил е с ГЕРБ и РЕФОРМАТОРИТЕ, и там никой от тях не го одобряват като политик.

Tea sa beter ot tsigani...

Ти българин ли си бе, тулуп прост !? Научи се да пишеш.

Какво значение кой кого харесва, в България в момента се очаква съставянето на Редовно Правителство, а не да се говори за харесване на Служебното правителство. Интересното тук е факта, че обществото играе по свирката на жълтата журналистика в България. Би трябвало журналистиката да се съсредоточи върху темата състав на правителство, преговорите между парламентарно представените партии и мерките срещу COVID - 19. Бъдете така добри читателите и присъстващите тук да засягаме само темите по същество. Служебното правителство не е интересно.

Маркет линкс? ! :-) пак платена реклама

Много дженъри в България бе? Поне увредените на Мая леко намаляват

Не знам кои са увредените на Мая, но на Буци тъпото увредени и повредени, да не кажа пълни кретени и дебили тотално намаляват, явно и на дебилите понякога им идва акъл в простата глава.

Ако Ристе спечели изборите во Бугариjа, сите татари сте поканени на гей парада в Скопие. Ке се жабуркаме заедно со сръбска сперма, директно ми я носат от Белград. #МакедониjаВечна #СамуилЕМакедонец #смртзафашистотатарите

Що се лъжат хората да симпатизират на Христо Иванов, като той е един въздух под налягане и нищо повече. Само знае да дрънка и да се прави на интересен.

лойко мутрата се пържи в собствен сос като му четат такива новини...

Вижте сега будали татарски. Куциот кон Ристе Македонски (про прекор Буцефал) ни требва само за 1 ден да е министър да ни вкара в ЕС, после го пенсионираjте и го плюjте 20 години като Иван Костов ако сакате, нас не ни интересира.

Ся остава и да поверваме, че Туй “проучване” не е правено в Резиденството Само там хунтата на Зелените чорапи може да мине 50%

Не бе, Буци тъпото го прави, само този дебил може да хвърля лайна по тълпата от дебили на ГЕРБ и те да лапат докато се задавят. КРЕТЕН НЕДОКЛАТЕН !

Силно съм озадачен от аплодисментите, преминаващи в нестихващи овации, както се казваше при соца, с които се съпровождат действията на служебното правителство. Имам чувството, че някои коментатор/к/и се отнасят към служебния кабинет, както навремето феновете са се отнасяли към "Бийтълс". Само сутиени не са почнали да хвърлят към министрите. Аууу, колко прекрасно работят - пищят анализатор/к/ите - ама защо не продължат още някой и друг месец, ама не може ли още половин година, ама защо са ни избори, вижте тези колко са готини и ангелоподобни, я да продължат да си управляват до края на света....

По сметките които плащаме, по джоба си и хладилника в най скоро време, ще усетим, колко е добро това правителство!!?ЗАЩО ние българите, винаги трябва да блъснем с глава стената, за да разберем че сме сгрешили!!?

ДБ с Хр.Иванов си удвоили подкрепата? Господи, това сигурно се отнася за подкрепата от американския лагер за тях, не може в София да има толкова кривогледи хора. Все пак повечето бяха умни и красиви, нали?

Тая зима ще ви се такова мамат,а с тези резултати. Видя се, че те с пожарите не могат да се оправят, дето почнаха преди три месеца наоколо и пак бяха изнанеадани. Практически спрях ваксинацията и зимата, като дойдат новите цени, новата пандемия, тока хвръкне до небето и мрете на улицата я от глад я от вирус, ще проклинате за избора си. Но пак няма да разберете, че вие сте си виновни. Казано е: - Не е луд този който яде баницат аа тоз който му е дава. Младите, красивите и умните ще ви гледаме сеира. Чалга поколението си избра чалга правителство, шнорхелиста ще ви обяснява ....

Ауууу, гербери. Такова унижение. Мая Манолова с по-висок рейтинг отколкото патрона ви Бойко Борисов. Я некой да ме ощипе, хахахахаха

Нещо не е щастлива.. ако не излезе да обясни защо и какво смята да прави, много бързо ще изчезне от подиума. Дано не се случи, имаме нужда от ИМВ

За забравилите индивиди, спомнете си за издънката на Канна Рачева на живо не знаеща че е вече в ефир: "Аз за протести в чужбина не знам, ще си измисля! "

Големи измервачи, бивши хора на Галъп комунешьнс….На първо място е Чалгарят, маанетов, а на второ мошеникьт източвач на ДДС Спецов и Рашков с 12 кенефа в имението си в София… Евала..

И как служебното правителство "прави това, за което е избрано" го прави това след като от никой не е избирано а е редено от рубленчо под диктовката на божкОФФ , цецо василев , шиши , курнелия и решетников ? Като правите поръчкови "проучвания" поне проверявайте какви глупости пишете !

Българи продължават да залагат на куция кон ,Но скоро ще си платят за глупостите.

Интересно как аз нямам приятел, който да харесва тоя служебен кабинет, пък изведнъж над половината българи му се кефели... Това правителство ще остане в историята като най-платеното и задкулустното, бутано от президент следващ наставления от олигархията и Русия.. Много добре се вижда как Радев и комунистите са овладели всички медии и постоянно се повтаря една и съща лъжа - "президентът и кабинетът му са с най-голямо одобрение". Задължително се вмъква това във всички разговори дори темата да е в съвсем различна насоченост.. Идват тежки времена...

„Ако кажеш достатъчно голяма лъжа и я повтаряш, хората евентуално ще повярват". Йозеф Гьобелс. А бе, другари Дираджии, а бе вие още ли не сте разбрали, че ако германци и пр. западни зомбита могат да повярват на многократно повтаряните лъжи, наш Ганю не се връзва лесно, да не кажа изобщо. Ама нищо, вие пак си ги повтаряйте лъжите, че затова ви плащат. А пък и е забавно да чуем, че идиотските действия на правителството на резидента печелят доверие и че джендърите, сестри Галеви и комундетата са си повишили рейтинга.

"в здравето" та така злобееш срещу тях, а?!

На теб казваш другаде ти бръкнаха и ти стана харашо ли другарю ?

що е бъркал на майка ти в гащите преди да се родиш!

И къде виждате злоба в това, че не вярвам в очевидни лъжи и го казвам? А че комундетата са нанасяли и ще нанесат само поразии на народ и държава е отдавна доказана безспорна истина, още повече че сега не друг, а един подписващ се като рептил субект ще изпълнява антинародните им решения и наставления.