"Маркет линкс”: Борисов бие ГЕРБ по рейтинг, Нинова е харесвана по-малко от БСП

Колкото повече премиерът е публичен, толкова повече българите се успокояват, коментира социолог

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нинова знам защо не я харесвам, но за какво може да харесват премиера не мога да разбера. Освен, че ни разсмива, за друго не се сещам.

Г-н Бойко Борисов може да го бие само един човек..... Бойко Борисов!!!

Нинова подай си оставката. Закопа партията и всички комунисти.

Ето защо Борисов е хареван от хората: Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме. /но премълчава, че е хитър, а хората са наивни/ Не че Нинова е много умна, просто има претенции да е такава. Както и не е социалистка, но има претенции, да е такава. Истината Нинова е малко по-умна, но пък Борисов е много по-хитър и с това много успешно компенсира, недостига на образование и интелект. Ало журналистите ... социолозите. За каква опозиция говорите? ОПОЗИЦИЯ У НАС НЯМА. В Народното събрание опозиция няма. По въпроса за данъците, ДДС, правосъдието, прокуратура, партийните субсидии, обществените поръчки, далаверите всички парламентарни партии са на една позиция. Както и за образуванието и здравеопазването. И за презастрояването и корумпираните кментове и строителен контрол, проблемите са най-вече в законите/Народното събрание=партиите/ и след това в конкретните хората заели кметските кресла. Партиите в Народното събрание са постигнали пълен консенсус и той е: "Бедните/Народа/ да го духат". Реална опозиция у нас няма. И не само сега от поне 10 години е така. БСП и ГЕРБ се сменят в управлението резултата почти един и същ. С малка разлика, БСП фалират държавата и банки и увеличават дълга. ГЕРБ поне осигурява що годе някаква финансова стабилност на държавата, но за съжаление не и на повечето българи. Най-бедните у нас се скапват от работа и едва уцеляват, повеето не доживяват до пенсия. Това е политиката и на ГЕРБ и на БСП.

След "Борисов е харесван от хората..." спрях да чета словоблудството.

Сега е хубаво много, но да си като Асен и сие непокист. Да краде и да казваш, кога му кажем не е правилно.. Краде, а той веднага ти отговаря, не аз, а ти си крадец, кой краде малко е крадец, а кой краде много е Крал. Голям е батака, и всеки по улица, така ще е, съгласие, така ще е, ще те крадат и малкото останало, а те ще работят и докога им кръст държи, по време на соца, айляци, сега също, лукс коли, жилища, вили, замъци, а ти се коси, ако си нямаш друга работа. И ли отвън. Как мислиш България ще се оправи. От Бг отговорят,, ще се оправи, от вън Н и к о г а или е оправена за техните внуци и правнуци. Весело да е, не всички с много пари са щастливи ми казва една наша близка психиатър, а и др. Доктори наши близки, и те не спят, кахърни за имоти, данъци, коли да не им крадат, пожар и мн. Др. Неща ми казва една алерголожка. Бедняк не мисли, той на квартира.. Звравички, правички, община им се грижи на бг за ремонти и всичко

по живково време младите никога нямало да бягат на запад, НИКОГА НЯМАЛО ДА БЪДАТ ТАМ

По "Живково"/съветски/ време младине не бягах, не защото не са искали. А защото щяха да ги застелят още на 20-30 километра преди границата. И не само това, щяха да превърнат живота на близките/родители, братя и сестри/ остнали у нас в още по-голям ад.

джоба ти бил празен - апри БСп пълен ли беше - пукаше се по шевовете - с заплата - 5-6 долара и пхенсия 3.

като комунистите спечелят ще тргнем в правилната посока - към дъното както ВИНАГИ досега.

Няма как! Дъното вече сме го стигнали.

тази къде похарчи мчилионите на партията си

Очевидно няма да ги краде през телевизии и офшорки!

Тази къде, вместо тази която, типчно изкзаване за неграмотните фенове на герп

ПопулистЍ защото са. А и що да не гласуват за последните, без образование и с връзки са навсякъде те. Да им пожелаем да са живи, да са здрави и да народят децата им поне 10 внучета и правнучета, а за късмет може и 9, виж и провери в... Един от 9 е Асен милков христов, интересно е, как ром през 1989 е тръгнал по света да купува и продава в бг и днес е купувач на ток ви в краят на гжа Нинова, чез,

Хенри Форд, не е имал диплома и образувание. Но почти няма мениджър или политик, който да е по-способенн от него. Не само по онова време, но и сега. Бил Гейтс също няма диплома и образувание, както и Стив Джобс. Бесепара Жан Виденов има образувание и диплома, беше министър председате сега дори работи като преподавател в университет - учи младите. Живота обаче показа, че като менидър е не нула, дори е по-малко минус безкрайност е като мениджър.

Интересно защо при тази висока подкрепа огромна част от българите смятат, че страната не се развива в правилната посока - песимистите са два пъти повече от оптимистите. Поредният слугинаж.

Защото вероятно, когато отидат да гласуват българите. Ги е старх, че може да получат нещо много по-лошо като Нинова + Карадайъ или Нинова + Сидеров или Нинова + Марешки. Това е едното обяснение на глуповото гласуването на българите. Друго го е казал Сталин: "Не е важно, кой как гласува, важно е кой и как брои гласовете след това."

Днес прогресира наглите, хаймани жени и мъже, нескопосните, крадците, убийците и кво друго се до сетите. Скромен ли си умираш прав и от глад в БГ

Щом приятел им е Цеко-Цеца-Асен христов-има ли смисъл да коментираме. Добре, че мнозина не умеят да работят с Интернет и това ги спасява, а само по телевизия кво им кажат, слушат. Много прост народ и ограничен по райони. Кажат на един от блока.. За този ще гласуваш и хукват наивници, ще останем безработни я, тресат се без образование и с купени задочно висше, това е булгаристана. Да гледат да оправят възрастните болни, ронка, която ражда дечица, под наем и как да се върнат или нарочно ти слагат, за да останат завинаги някъде в кенефите. Манго хитър и тока иска, за да крадат неговите цц, кажи им кои са ти приятелите, за да ти кажа кои сте вие,, цц цвк бб амх, амсалаци продажници

Е и на социолази и анализатори ли да вярвам или на джоба си?? Пука му на Тиквун за рейтинга. само обикаля с колата да види какво има още за крадене и да съобщи на всички че той а не физкултуника ще прибира парсата от тук нататък. Боко и Курнелийка да ходят на некой райски остров да се усамотяват вече, стига им толкоз рейтин т.е. кинти.

Ясно е, че Борисов ще бие ГЕРБ по рейтинг. Там са се събрали едни от кол и въже магарета, където Борисофф ги намира по бензиностанции, на околовръстното и т.н. и ги прави я депутати, я министри. Надяваме се някой СКОРОШЕН ден на Борисофф да му омръзне да го играе премиер и я да се откаже, я да стане президент, че съответно да се отървем и от ГЕРБ. Нали никой не си въобразява, че ГЕРБ ще е значим фактор в политиката след ББ, въпреки натрупания финансов ресурс и въпреки, че държат всичко навсякъде?

Да прав си, в ГЕРН все ... магере, милиционер, бивш бесепар...мелез - магере-милиционер-бивш бесепар А в БСП магере, милиционер, бивш комунист...мелез - магере-милиционер-бивш комунист

БСПто са му безинтересни вече на Борисов и почва да бие ГЕРБ.

Простият народ може и да е омаян от театралните постановки на Баце.Качествено ,обаче разликата между Нинова и бацето е от небето до земята.Бацето е новият бай тошо,по държание ,интелект ,наглост и простотия.А,колко е истинско изследването е друг въпрос.

Купувам - - - - - - к у п у в а

"Колкото повече Бойко Борисов е публичен, толкова повече българите се успокояват, че има кой да управлява - и да управлява със здрава ръка", каза социологът. И поглеждаме последната графика - за "удовлетвореността от управлението на страната" на същия този успокоен от наличието на "здрава премиерска ръка" българин;)) Е, тук уважаемият социолог не е счел за необходимо да ни сподели коментара си - защо така това разминаване не ви впечатлява?;))

Ама за какъв "бой" се пенявите тука бре? Ама то Герб без вожда си нищо не представляват бе! Ама нали непрекъснато се вижда че без него те не могат и не вършат НИЩО бе! Ама не виждате ли че как излезне навън Боцето да "оправя" Балканската , европейската и световната политика и ги остави калинките от гроб сами, те правят мазало както викат в Перник бе! Герб без вожда си са НИЩО, НИЩИЧКО!

Стига с герб и бсп. Всички са в един отбор с дпс, бкп. Младите не знаят, а и не искат да чуят за политика на запад. Изгониха ги, за да си живеят царски. При живково време никога нямаше да бъдат там от мнозина та, които са днес. От бкп в герб, родителите им в опзиционното бсп, а децата им в герб, и затова герб е искал опозицията на бсп да спечели, за да са заедно - родителите им и дечицата, но същото е, наблюдаваме как се събират бсп герб дпс и копуват с връзки. Тук си е баш както при Тато им. Определени с предимство, а всичко читаво ударено.. Сега Белене няма, но те са Диктатори от 1944 и знаят, оставят цели семейства безработни и... Мислете.., но всеки си казва, кво ме интересува, че вуна и семейството й живеят зле, да пукнат, та да взема и малкото останало от тях на безценица. Да живее диктатурата. Нищо общо партиите нямате с ЕС, там е друго, не байганю крадеца, а бяли страни, с възпитан народ и политици и работодатели, мангал ска България и ми хвалбите гаврошовците и убийците

Песимистите гласуват за БСП и ГЕРБ, за да си останат песимисти

Никой не вярва на платени сондажи на галъпи, маркети, сова хариси, алфа рисърчи и сие.

Рейтингът си пролича на последните избори! 9% за ГЕРБ ей това му е рейтинга останалите как ги броите дали го одобряват?

Ако сме точни, дори сред имащите право на глас (6.355 милиона) ГЕРБ няма 10% (607 хиляди). За БСП си коментираха, че техните избиратели не ходят на избори за ЕП. Реално там се избираше кой да стане милионер, а това не е много голяма подбуда. На други избори резултата ще е различен. А не си прав за 9%, а бяха по-малко.

Много интересно как толкова ''голям'' рейтинг'' има таксиметровия водач на чужди разноски за разходки а пък това ще ''създал и ръководи'' пада надолу?? Нещо май май анкетите ви станаха съвсем ''реални'' зависещи от парата дето ви дават.. Незнаех че българина толкова е изпростел щом ежечастното просташко появяване на тоя не им светнал в главите че харчи техните пари за собствен интерес пък те събират капачки да си лекуват децата

Аз пък мисля, че трябва да се пръждосате. Може и на голф игрищрто ви.

Борисов купува стотици хиляди ромски и други гласове на избори , че една агенцийка няма да купи!Докато е Премиер Борисов ще води всички анкети!

Парите на БСП се свършили. Сигурно защото са похарчени за заплати на депутатите им докато не бяха в парламента. Кога ще разберем колко пари са спестени на парламента от отсъствието им?

Те си купонясват, живуркат си, а баламите четат ли четат измислените им писма и четма

Ако са се до питали до Цветанов и Асен христов що не. Те са държавата. Те решават всичко, разпореждат се със съдбите на всички

Колко лъжи за 50 хиляди лева за Стакмистика ! Ега си Държавата , Диктатора е пак на вълните на лъжите ! Всеки втори Българин му иска Скалпа , но охраната е много

Колко ви платиха да излъжете че Лъжеца е одобряван от Българския Народ ? Нинова е Опозиция и винаги Народа одобрява Опозицията , ние що обратни ли сме ? Колко Гейта на Диктатора имаше ? Лъжа е че одобряват Диктатора ,

По тъп ПР от този не бях чел !!!

Пак сметки без кръчмар, а Слави къде е? Знаете ли на колко шишковци ще обърка сметките?

Никаква сметка на себеподобните няма да обърка защото играе с тях в полза на боко:((( Седнал да прави кръчмарските си сметки на парите на БСП, ама не смее да направи такава на герберите, дето си държат милионите за лихви и с парите от бюджета и рекета си правят предизборни дандании...

се изравнило с ГЕРБ,бе...т.е пак,ще загубят с 10%...

Коментариите са излишни...

и накрая,ще е 13:1...

парата прави резултата.

харчите за помия...

Колкото повече Тиквата е публичен, толкова повече ръси простотии, а "българите" се"успокоявали"!

Е да, де! То на прост народ, прост управник е най- добре. Само, че простия народ не осъзнава, че управникът е селски хитрец и го граби яко.

При демокрацията имаме 240 крадци, + двама-трима по-големи. При диктатурата ще е само един, притова много ограничен от кандидатите за неговия пост. И никога диктаторът няма да изпрати децата си в Щатите, ще се надява да го наследят тук. Кое е за предпочитане?

И едните и другите са маскари!!! Окрадаха и съсипаха България!!! А сега 2,5 млрд за ненужни самолети, които няма да се произведат следващите 5 години??????!!!!!!! И забележете, искат парите на куп, предварително????!!!! Най-продажната и крадлива сган обитавала парламента в последните 30 години, това са тези дето споменавате на първо и второ място!!!

ЛАЖИ, ЛАЖИИИИИИИИИ! ЛИЖИ, ЛИЖИИИИИИИИИ!

пак да включите шоумена в изследванията си.....и купона да стане пълен.

Самият факт, че има кой да подкрепя БСП е показат2лен за интелекта ни. Докато тази партия я има, преходът няма да е свършил

Боце и ГЕРБ ли ми сочиш за образец.

Не Нинова и БСП ти соча за образец?!

Има ден без цигари, има ден без автомобили. Нека има и един ден без ББ. Само 1 ден, само 24 часа.

трябва 5 лв такса -спокойствие и чист въздух .директно на сметката на бб . без компенсация за изгубените облаги .другият вариант е да звъннем на меркел да си прибере кученцето .

Тези двамата носят един и същи размер сако.

да - балтона на Тато

Песимисти са само онези мързеливи нехранимайковци, които смятат, че държавата им е длъжна и просто нищо не правят, за да подобрят живота си.

От Маркет линкс звъннали на ББ да го попитат дали се харесва. Той им казал, че се харесва. После го попитали дали харесва Нинова, той им казал, че не я харесва. Те го попитали сигурен ли е? Той им казал, че и 1001 пъти да го попитат, отговорът ще е същият. От Маркет линкс предложили да се обадят и на следващия ден. Той им казал, че и цяла седмица да му звънят, отговорите му ще са същите. Данните от проучването са публикувани.

може да е част от истината .тези проучвателни агенции ТРЯБВА да обслужват властимащите ,за да нямат проблеми с пожарната .като нищо ще им пратят кпконпи с белязани пачки ...

Борисов бе.Цяла България тъне в мизерия,болести,ниски доходи,кражби,безумно високи цени на стоки и услуги,протести ,а вие Борисов. Ако не вярвате ,излезте след околовръстното на София и се убедете.

Платени статистики, фалшифицирани избори, озаконени престъпници. Как да им нямаш доверие.... Ха,ха,ха, има ли още някои, които да им вярва.

АМА, ТЕЗИ СЪВСЕМ СА ИЗТРЕЩЯЛИ, ЗА ДА КАЖАТ ТАКАВА ГЛУПОСТ!!!!!!!!!!!!!! ТЕ НЕ ЧЕТАТ ЛИ ФОРУМИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА????