Депутатите на Капон няма да подкрепят кабинета на ИТН: Да не ни прехвърлят отговорността

Николай Хаджигенов заяви, че от "Изправи се БГ! Ние идваме!" очакват от партията на Слави Трифонов да внесат промени в проектокабинета

Обратно в новината

Коментари - Депутатите на Капон няма да подкрепят кабинета на ИТН: Да не ни прехвърлят отговорността | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Румен Радев обмислял с ДБ да даде третия мандат на Мая Манолова! Условието било лидерът на БСП Корнелия Нинова предварително публично да се откаже от третия мандат, същото да стори и Христо Иванов, и президентът да връчи мандата на „Изправи се, БГ! Ние идваме” (ИБГНИ), които да предложат правителство. С тази абсурдна идея съпредседателите на „Да, България” Христо Иванов и ген. Атанас Атанасов дошли в петък, по време на петъчния контрол, в парламентарната група на социалистите

Всички искат да управляват с мандатът на ИТН! Съберете си гласове и си управлявате! Слави Трифонов ще си прецени нуждите!

Ами итн + герб правят 128 депутата. На итн им стига подкрепата от герб. Защо всички са убедени, че герб и ДПС няма да подкрепят итн? Защото тези от ИТН се самообявиха за партия срещу статуквото ли? И защо всички им повярваха? От една седмица обсъждаме какво щели да направят ДБ, изправи се и т.н. и БСП, но сякаш опасността правителство на ИТН да мине с подкрепата на ГЕРБ + ДПС е невъзможно. Аз обаче от това последното най-много се плаша.

КАПОН ... да си знаеш...само си го преместих!

нещо се е поувлякла в самопреценката...

Ако има следващи (поредни) избори, ще гласувам единствено за партията, която обещае да подмени надписа "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА" със "ОРЕЛ, РАК, И ЩУКА". Безполезно е старото мото да стои върху сградата на НС. Никой не го чете, нито пък го разбира. "ОРЕЛ, РАК, И ЩУКА" - това трябва да бъде мотото на съвременен Булгаристан.

Това е много добре. Харесва ми как работи служебното правителство. Друго не ни трябва.

Exactly my thoughts!

ВТекат последните дни до...произнасяне на СТРАШНИЯ СЪД- трескаво работят Етичната комисия,Апелативния и Академичен съвет! Идните дни ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРОИЗНЕСЕМ ПРИСЪДАТА СРЕЩУ ПЛАГИАТА ПЕТЪР ИЛИЕВ ! Ще го изпратим с мощен шут по задните части,вратите на СУ ще бъдат затворени завинаги за тоя наглец! Да оди в Барбадос при офшорките на Славуца

Браво, абсолютно ги подкрепям. Решението им е правилно. Не може ИТН да има такова отношение към хората, да не зачита мнението на другите и да иска подкрепа.

Смесването на протестите и вота ще доведе страната до пълен управленски хаос.

Чагъртането продължава!

Няма порции, няма подкрепа. Така се получи. Ами като искате порции отовайте при ГЕРБ. Бойко най-добре раздава порции.

Точно. И ми говорят за почтеност тези ИМВ и ДБ. Ос..ни са до шия от десетилетия собствени провали в управлението на държавата, но с велики претенции, че само те знаят как да ни ОПРАВЯТ. Лицемери. Нови Избори или ИМЕ+ДБ да се гушнат там в парламентарната кочина с няколко демократично осъзнати отцепници от ГЕРБ, ДПС, БСП и да си назначат най-якото и можещо Правителство дето шъ на опрай.

Смятаме, че това е възможно да се постигне при почтен диалог, прозрачност и ясни писмени гаранции, които ни отдалечават от модела ГЕРБ - ДПС. - рече М. Капон!!!??? Г-жо Капон, нито сте почтена, още по-малко можете да водите почтен диалог. Вие сте върти опашка, оцветена в толкова много партийни цветове, че и дъгата би ви завидяла. Цялото това словоблудство което изредихте е с една единствена цел, а именно ИТН да клекне пред вас и ДБ с удобните за вас министри. Един мъдър и свят човек навремето е казал - по делата ще ги познаете не по думите. Днес вие издавате присъди съвместно с Хаджигенов, Дончева, Манолова и ДБ сбирщина без да има налице консумирано престъпление. И го правите не заради нещо друго, а от страх да не би тези тотално непознати за вас лица от ИТН да почнат да вършат работа по същество, което включва да бръкнат дълбоко дори и при вашите спонсори и кукловоди, защото не е тайна, че ИМВ и ДБ са също кукли на конци, но много умни, красиви, демократични кукли с претенциите че само те могат да ОПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ. Не може да имате претенции днес и сега към ИТН, защото вие сте част от политическото миналото което смърди на гнилост и поквара, иначе досега да бяха ви избрали вас и ДБ да управлявате България нееднократно. Казвате, че не ви било страх от нови избори … Аз мисля че ви е страх и затова разигравате това фиаско.

Надявам се никой благоразумен от Народното събрание да не подкрепи този кабинет. Причината да не се подкрепя кабинетът в този му състав беше многократно посочена на субекта Трифонов. Дори и да има съгласие относно общите политики, тези политики трябва да се осъществяват от конкретни хора. В предложения състав кабинетът не предлага такива хора. Те са без биографии и без нужната компететност и качества. Това, което се вижда като личностни качества от предложенията на субекта Трифонов за министри е тотална щета! Тотална щета! И колкото повече се показват и говорят толкова щетата става по-тотална. Очевидно бе и за слепия, че предложението за министър-председател е буквално от последната минута. Човечецът неуспешно се опита да прикрие неподготвеност и паника. А днес появата на субекта Илиев тотално “катастрофира” впечатлението за ИТН: Хашлашки изказ, арогантност, нападателен тон, неприкрита агресия. И толкова много други неща, предмет на т.нар. невербална комуникация. Комплексарска агресия: субектът Илиев в опит да надвика истината. Съжалявам студентите му, защото да се даде на това чудо в ръцете цялата държавна репресия би могло да е добра идея само в много болен мозък. Впрочем политиците дължат обяснения за здравословното си състояние. Ядрено-магнитният резонанс на болни от множествена склероза показва характерни поражения на главния мозък във формата на петльов гребен. Не засягат само физиологичните функции, понякога влияят и на когнитивните способности.

много ,на важна се прави с двама депутати,бе...

Очаквам Славчо да смени Петър Илиев, кален в битки на нож с рани ...роден на жълтите павета.

ГЕРБ най-много ги е страх от служебното правителство. Ако не мине на ИТН, както се очаква, че се дънят, БСП ще предложи служебното правителство, а то спокойно ще мине, ако ИТН не си направи някое сепуко публично. На служебното само не харесвам здравният министър, че е като излязъл от лудница НОЩ, с ковид фобия.

И как ще мине спокойно, ДПС и Герб ще са против и предполагам и ИТН

всяка "протестна" партия, която не подкрепи служебния кабинет си заминава - на следващите избори губи 20-30% гласове директно. БСП държи ИМВ и ИТН в шах с това изявление. ДБ - не, там никой не го интересува какво говорят, те са си патерици на АзБ и ДПС/ГЕРБ.

Шилo

Май само БС(К)П ще подкрепят този кабинет, и то не заради друго, а защото,, оказа се, има топла връзка между Нинова и нарциса, който потресе цяла България с арогантното си поведение в НоваТВ.

Ииии тъпия народ отново е прекаран... както винаги. Пак си изберете куц кон!

Нито една партия, която уважава своите избиратели и която наистина е принципна и последователна НЯМА да подкрепи тая сбирщина от некадърници и комплексари която с изключителна наглият и видима олигархична зависимост, Трифонов се опитва да НАЛОЖИ за министерски съвет !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Щом Капон е против, има надежда за България.

Този кит Мария Капон мина през 17 партии. Нейните народни представители... те колко са 3 +нея... общо 6.Но даже и тя има повече мозък от учиндолския простак Бай Чалга.

Колкото и странно да е е най-логично ГЕРБ да подкрепи ИТН и да демонтира диктатурата на Мунчо. Ако се стигне до БСП, работата е ясна. Изборите ще бъдат забранени заради хремата.

Не може да се каже "Депутатите на Мария Капон", защото освен Мария Капон тази партия има още един депутат. Тоест депутатите на Капон са общо двама, единият от които е Капон.

.... ИБГНИ заявиха, че ще гласуват "ан блок". Сега да видиме ..... или всички "против", или Капон да си гласува, а другите от ИБГНИ да не се появяват в НС за да падне кворума.

PEYTSCH

България е велика страна! Може да си позволи 3-4 избора през тази година. Да е живот и здраве догодина още толкова...

Е така става като не се раздават кресла. Дреме му на някой за приоритети, общи политики и прочие глупости предназначено са ушите на простолюдието. Тези в парламента са за едно, да седнат в кресло и да щипкат от баничката.... А Слави още в понеделник след изборите им каза, кресла другари и другарки няма.....

Дано не влезете в следващия парламент!

Хаджипенчевич и Ян Бибиян от ИБНИГИ се оказаха ментета.

То им саибала мамата от глад, тоя плешивия ше прави кабинет без тях... Трима ли, четирима ли бяха?

Всъщност само депутатите от и т.н. ще го подкрепят. Чакат ни интересни и трудни времена. Когато 40-50% от всички хора искат нарцистични хора да ги представляват, избори ще има доста дълго време. Ама някъде беше сметнато, че ни трябват 9-10 избори и служебното правителство ще направи пълен мандат. И да си знаете, докато подкрепяте Тиквун или Славун, ще има нови и нови избори.

Пак ще подкрепя Герб

Аз както винаги - и с пистолет в главата не гласувам за ГЕРБ.

с каква лекота библиотекарите пришиха етикет на протестите миналата година, даже и бранд му лепнаха - отровно трио - отново се опитват да дирижират промяната но 1989 отмина отдвана уважаеми.......

Тая, пък от къде се пръкна... Сигурно от феновете на Изправи се БГ... и т.н., дори не са разбрали, че са гласуват и за нея!

PEYTSCH

Мария Капут споменава някакъв странен модел ГЕРБ-ДПС след като всички знаем че ГЕРБ НИКОГА НЕ Е БИЛ В КОАЛИЦИЯ С ДПС. Ама никога, колкото и да им се иска...Защото и Мая и Дончева и всички псета лаещи по кервана ГЕРБ който си върви не им обръща внимание, са били в коалиция с етническото БКП-ДС-ДПС.

БКП, извинявам се, ГЕРБ, винаги са били с ДПС! Винаги!

Ето това са "научените" политици!!! Викат, лаят, но в края на краищата ще предпочетат да подкрепят ГЕРБ/ може пък нещичко да им подхвърли и да въртят опашките/ пред това да работят само и единствено в полза на народа на България....... Мария Капон не бише ли стар комунистически кадър???

колко депутати има тази Единна народна партия на г-жа Капон?

На следващите избори Изправи се БГ! Ние идваме, ще го духате. Едва ли ще хванете 2%. Хаджигенов е адвокат колкото колкото и Дончева, всичките от тази партия не заслужават да са в Парламента. Октомври месец без тези смешници в парламента!

Пък може да не видим и т.н.

Защо не се фокусираме към издънките на Слави? Реално те провалиха преговорите с надменният си тон и никакъв конструктивизъм.

Мисля че няма да има следващи избори. Нито сега нито след 4 години.

Ще взема да гласувам за Маяма...... Станах ми симпатични. Поне имат гръбнак

Никой няма да си сложи главата в торбата за клоуните на Слави. Готови са да рискуват нови избори пред това да му операт пешкира след всичките изцепки на ИТН.

Айде, занем, за кого си мечтаеш... Обичаш си ти Пастира Тиквун, овцо!

А пък ако искаме ТоЙо да ни се махне от очите, трябва само да му свалим обувките...

На следващите избори ще участват с името "Споко, БГ!Ние си отиваме!"

Все пак, похвално. Като се има предвид, че няма да влязат в следващото НС....Ако го осъзнават де..Ако не го....Значи е тъпо, не похвално

Патерици на Б.Б в лицето на Капон....

КАКВО ОЧАКВАХТЕ ОТ ТАЗИ ДЕБЕЛА СВИНЯ!! - ТЯ Е ГЛАДНА ЗА ВЛАСТ КАТО ДАНИ КАНАЗИРЕВА - СИАМСКИ СЕСТРИ!! САМО ЗА ЛОЙ СТАВА!!

То след тази сутрешното интервю на кандидата на чалгарите за вътрешен министър всяка подкрепа за тва правителство е политическо самоубийство !

Точно така Мария, Да си вземат карибския плагиат, магазинера, видинския корифей, на "гастрольора" жена му и Айде да ги нема!

Капонето още ли е метреса на бабикянчо?

ГЕРБ НЕ СА ЦВЕТЕ, АМА ВИЕ ВС. ОСТАНАЛИ сте а акъла на радефф - т.е. първи А клас сте, и не можете да видите ГЕРБ, толкова сте назад, мдаа Затова - марш, чиба, никой не ви иска, пълзете към дупките си

Панелният, беден, платен и нискообразован маргинал, се изказа…

Без да съм платен, му слагам плюс, защо не е ли истина.

Пффф и висиш в дир.бг да пишеш коментари ... смешко

си проста овца, развъдена за стригане...

отявлената анти комуниска сега се прегърнала със старите лица на бсп и един адвокат на най големия олигарх , какво салто мортале достойно за завършени циркаджи

Служба не остана :)

Тая е по-гнусна и от Татяна Дончева ...

Тая си мисли че е на Ал Капоне жената :) А в същност е държанка на Чери :)