Мария Бутина пристигна в Москва и благодари на хората, които са я подкрепяли след ареста й

Говорителката на МВнР Мария Захарова направи първите снимки и видеа на срещата между баща и дъщеря

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ли пък ще значи това чудо, нерегистриран агент, който щял бил да се опитва да се запознава с някакви си хора? И от кога започнаха да съдят чужди агенти на по няколко месеца затвор? Америка е пълна с руснаци, който макар и отървали се от предишният тоталитарен режим, обичат своята Родина. Това съвсем не значат, че не обичат и Америка, която е станала тяхна втора родина. На американците все шпиони и врагове им се привиждат. Това е нещо като хранителна среда за техният великодържавен шовинизъм. Погледнете само каква подигравка. Щели били северовиетнамците да ги нападат с ракети, носещи атомно оръжие. Както и глупоста, че това младо момиче е била опасна руска шпионка.

нали нали нали! .........супер си наслаждавам се на всеки твой пост!

извода е : Който е с руски паспорт в България-куфар,гара, Сибир....както Решетников!

Честита и кочина

И наистина рущщщаците в друго ги бива или не не, но в оръжията и шпионажа са наистина най добри! Тззи курветина просто не и се отвори парашута, но този тип нелегали, на ушанките са отдавна използвани още от времето на сталин....сньорчо...що ми се струва, че вместо сеньор, по ти тича именцето асансьор...паднал в мазето!

В случая е действала буквата на Закона - демократите удариха по Тръмп чрез Бутина от неговия щаб, която не е посъветвана да се регистрира, защото няма американско гражданство. Чиста формалност. Стига ти толкова, че пак ще ме изстрият....

Жената стана жертва на мита за руската намеса в изборите. На Дем партия и трябваше конкретен обвиняем. Така действа американската "демокрация". А за американската "свобода" Бутина тепърва ще разказва.

в същност тя е извършила нещо много по страшно от това за което се говори. Тя е разколебала вярата в евроатлантическите ценности на няколко сенатора и активисти от американските консервативни кръгове

мария захарова дали посреща на летището всички труженички депортирани от щатите??