Маринов: Задържаният в президентството е имал намерения да използва оръжието

72-годишният перничанин Сашко Игнатов искал да се срещне с президента Румен Радев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

намерение да си купува обуща с колите на нсо

Не, че ми е много симпатичен президента, но в никакъв случай не съм съгласен да има покушение срещу него, защото държавата има нужда от власт. Изглежда, че перничанинът Сашко е изтрещеняк, което в никакъв случай не изключва въпросите защо е успял да влезе в приемната и защо чак там е открит и не може ли да има още едно звено, което първо да проверява хората, защото не е шега работа да ти гръмнат президента. Радев се превърна в Борисов- говори нв всеки онова, което ще се хареса, което е достойно за презрение, но влезе ли изтрещеняк да го нарани това говори колко е слаба държавнавната власт.

Този само като го гледам и не му вярвам. Имал намерение- сигурно затова е казал че има пуцало със себе си.СМЕШНИ СТЕ, ЖАЛКИ с лъжите които говорите и искате да ви вярваме.

И тоя завалия се прави на ясновидец с тъпотиите си -''не е вадил оръжието ама ВЕРОЯТНО имал намерение да го използва'' и то по ''лични причини''???Ха поспрете се че само идиот като вас може да ви слуша лакърдиите....

Мисля, че медиите в момента правят от мухата слон. Вчера заглавието беше такова, че едва ли не Радев в взет за заложник с опрян пистолет в слепоочието му. На бас, че ще се окаже битов проблем от изкуфял старец.

да се вдигне рейтингът на ушанката.

Съвсем очевидно е.

На въпроса дали е искал да нарани някого..вие преценете : държал е сръката си пистолета в джоба, имал два пълнителя и обяснявал агресивна на момчетата от НСО как имал желание да стреля по тях или по случайни хора вървели пред Президенството , за да му обърнат внимание на проблемите !!!?????

Объркал е сградата - отсреща е трябвало

Никак не е изкуфял старец ...чети в 24 часа, имал фирми, бензиностанция и кредит от 200 000 лв, загубил всичко и сега му вземат дори жилището !!! Как точно ще му помогне Президента незнам, но и решителността с пистолета на жена си да убива гардовете на НСО или случайни хора го прави наистина опасно агресивен човек !!

напротив,само че не знаел как да влезе-с базука най-добре

Така си прочел в медийте, но не си бил там за да видиш. Спрете с тези глупости които пишете, без да имате реални факти. То и този турчина уж щяха да го пуцат, пък то си беше само театър.

Това, че този е бил изперкал е очевидно. Но не го прави по-малко опасен, а даже обратното. Въоръжен превъртял възрастен човек... Добре, че никой не е пострадал. А изявлението на Маринов кърти мифките - "не е показвал оръжието си и не е заплашвал никого, но най-вероятно е имал такива намерения"! Кви намерения, бе Маринов? Да стреля, да заплашва, да чупи орехи с него? Кви? Ми, даже и децата ще ти кажат, че щом носиш пистолет, дори и играчка (копие) да е, все ще го използваш за нещо. Най-вероятно и ти се мислиш за годен за поста си...

от селски вечеринки

тъп си точно като един гумен цървул- С КАКВА ВЛАСТ УПРАВЛЯВА ПРЕЦИДЕНТА бе гумичке?Айде четете повече и престанете да сричате тук

Тъй, тъй - имал намерение да ползва пищова, вика най-високият политик в МВР и по съвместителство - и най-голям професионалист, щот' още не са му избрали друг... А що да няма - пистолетът му е законно притежаван!;) Вие там що ги издавате тогава тези законни разрешителни - за кураж, за украса, да впечатлява момите или бабите, щото не може с друго, за какво се издава?!;)

"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Дали тоя Сашко Игнатов не е един от малкото истински българи , на който му е прикипяло от продажбата на националното ни достойнство и богатство на Империята на ватенките , от страна на резидента ни !?

такова ни и достойнството

Алоооо Маринов, още ли не си разбрал че оръжие не се преотстъпва ако ще да е било и на Панайот Хитов!! Няма ли да се поинтересуваш кой от твоите подчинени е дал разрешителното за това оръжие!!??