Младен Маринов: За първи път отстраняват главен секретар на МВР заради социологическо проучване

Г-н главен секретар Ивайло Иванов, гордея се, че сме служили рамо до рамо с теб в българската полиция, написа бившият вътрешен министър във Facebook

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, и шофьорът на Маджо изпълзя отнякъде. Да се бранят взаимно. Бе вие срам нямате!

Да, искаме промяна. Искаме да живеем нормално, ще го покажем на 11.07 Искаме полицията да работи както в ЕС. Искаме да има спокойствие и ред. Искаме униформените да са в помощ на обществото, а не да защитават мутри.

Всички ВЪН!

Начииии! Друг социолог да беше - щях да подпаля революция! Ама той лично Кънчо от Галъп, бе! Агенцията, която даваше 26% на БСП и 24% на ГЕРБ! Съжалявам, г-н Главен секретар - Кънчо щом е наредил, край!

Този гол ох люв, а и Ицо Носа - наркодилъра от Кюстендил, които са се изтъпначили в униформи и с много генералски звезди, подарени им от Тиквата, не само трябва да бъдат уволнени, а и съдени за покровителство на контрабандата и пълнене на Чекмеджето.

Ей, нямат срам тия престъпници!!! ВЪН, Мършо проклета!!!

чекистите искат червена милиция да гони тези които не са роби на Москва и мафията.

Марш да продаваш хероин, бе наглец - за друго не ставаш.

Която по цял ден се занимава със злото, което й причиняват 100 или 1000 човека! Драги ми коментиращи, те не могат да са център на живато ви, защото ставате точно като тях. Игнорирайте всички политици. Пуснете си филм на Разамунде Пилхер и така денят ви ще е прекрасен, а не посран.

Двата пипоня, както сте наредени на снимката се за по десетгодишни присъди, само по физиономия. Ако наредим и б"бат" бОйку до вас, общо триста години не ви мърдат, по американската система. Бахти дебилите мазни и нагли. Изроди, долни и мръсни, престъпни.

Нашият служебен премиер е учил в САЩ. А там реалностите нямат значение, затова пък социологическите проучвания имат. (Още по-голямо значение има кой прави тези проучвания). С една дума, добре дошли в новия свят!

Аман от идиоти. Ти си от ттретия вид.

Не направихте: Не спряхте циганската престъпност Не спряхте рекета на КАТ Не махнахте "чадъра" от наркодилърите,сводници и лихвари Не спряхте да "обслужвате" престъпни групировки и босове Не предотвратихте купуването на гласове на изборите Не събирате доказателства,които могат да издържат в съда.

На Маринов пазят ли му още мястото като шофьорче на Пашата? Да уреди и тоя пипонестия, щото иначе ще трябва да върти бакшиш а за друго не става.

Мутри, сбогом!

Голямото шоу продължаваааа! Включиха се и нови артистииииии! Маймуни, жирафи, полицаииии! И един, който прилича на Елцин, ама немногооо... Насам, народеееее!

Не е заради това! Мотивите на премиера ги има на сайта на Министерски съвет.

Абстрахирам се от качеството на социологическите проучвания в България и коментирам принципно как (би трябвало да) стоят нещата. Не е ли точно това задължение на тези, на които е възложено управлението на държавата? Да изпълняват волята на народа? Или нещо се бъркам? Казано иначе, този се е изненадал, че някакъв си служебен министър председател на Р.България има безочието да изпълнява волята на народа?!? Така е с подлогите - те не могат да си представят, че не сме в робовладелски строй, че при демокрацията гласът на Народа е над всичко.

Елцин беше добряк, а не като този служебен министър, който се е изкривил от злоба.

Няма незамини кадри - това важи и за герберите в най-голяма степен. Всеки министър има право да определя своя екип. Стига сте ревали толкоз - нищо грандиозно не е стано,

Комунистически реваншизъм е това, а народният ще го видите на 11 юли.

Ами то винаги има пъви път и всяко, ама всяко начало си има и край. През 2009 година за първи път в Българската история СИК-мутра стана премиер, нали? Тогава беше началото на мутринската диктатура, а сега е краят, та те така.

Ревете ли, бе, мърши?? Протестите видимо бяха надзиравани от мутри, облечени в полицейски униформи! Да се направи проверка и преглед на личния състав на МВР! Това е пълен разпад на държавността!!!

Младенчо, не се прави и ти на ощипана невеста. За всички е ясно защо го махат...

Арестувайте тоя неграмотен БОКЛУК, преди да избяга в чужбина! Пребийте го при задържането! Бърз съд и в затвора!

Стига с тези мантри! Демокрацията е друго - да се избират хора, които представляват народа. Ако народа управлява директно ще бъде чудо. Нашия народ е преобладаващо прост. Нека направим референдум по следните въпроси - искате ли да плащате данъци, да се махнат ли ограниченията за скорост и алкохол от ЗДП, да се махнат ли акцизите на алкохола и горивата. Какви ще са резултатите - тотална простотия и анархия.

Комуниста Борисов ли имаш в предвид???

А шАфьорчето на Маджо защо са го изтипосали отзад. Между другото и двамата са от Луковит. Иначе шефът им Боко Тиквата пък в едни други времена беше шофьор на Маргините. Преди да се качи на държавната Жипка.

ВЪН БЕ, МЪРШИ!!!

ДА де, ама "новите" го уволняват кат куче! ДИСЦИПЛИНАРНО! Това е абсурдното, уволняват го дисциплинарно с мотив социологическо проучване??? А? Несериозно е и издава як реваншизъм, някои мнооогоооо е натиснал, за да го направят по този начин и дори пишат смешни мотиви! Хахаха някоя истинка гад сега се наслаждава! А можеже да му искат просто оставката!

Ти си мнооо по-голема мърша!

Голям рев, голямо чудо за тоя Главен секретар на МВР. Този пост мутрите го купиха през 2000 г за лицето Бойко Методиев. Да ги пази! И от тогава е едно от остриетата на мутрите. Ще плачат за него , ами, няма как!

Ще посоча само няколко неща, които нашият екип направи през последните 4 години: Бихме мирно протестиращи

младенов, време е отново да поемеш геврека и да си на разположение на Пашата 24/7. Там ти е мястото. С това право от югозападналия не те виждам какъв адвокат би станал.

Тия двамата толкова дълго време са били под фуражка, че им се е спарил мозъка!

PEYTSCH

Не се косете, сегашните са еднодневки и до 2 месеца отиват на майната си. Вие ще бъдете отново професионалисти. Но Радев следва да си ходи. Много бързо...

Хахах гоямата мутра боко тъпото си е накачило по държавата подобни му мутрички и мутренца милиционерчета, пълен ужас, и тия ще говорят от името на институция, вицове, вицовеее....

Дано го направят депутат,че съдът няма как да отмени указ на президента.Да не излезе че е само за агитация,защото едва ли президентът ще го назначи някога отново,а той ще е такъв още 5 години.

След 2 месеца сте аут, червени подлоги. Гнусни сте!

ЧК действа по познатия на историята и народа начин..

Защо?

пиши го с менискус

Като гледам сините скоро няма да станат шампиони.

Той не е уволнен заради общественото мнение, а неговото освобождаване от длъжност е прието добре от обществото.

в БТВ и вижте, каква излагащия е Бойко Рашков! Не отговори на нито едни конкретен въпрос и непрекъснато ръсеше лъжи и внушения. Срам, срам, срам!!!!!! Чак пот течеше от него!

кое е толкова странно?хората плащат на тоя ушев заплатата!щом не им харесва,какво върши срещу тая заплата,значи трябва да си ходи!нормално!

Пак не разбрал отстранен е защото е слуга на мафията. Само че ви го казват по-деликатно. На на вас не ви ли се каже с 200 не разбирате.

Бах ти мрънкането... все едно на малка лигава пикла са и взели куклата

Щом шофера на мафията мърмоти, значи вървим в правилната посока.

Ще обикаля всички медии като онази мома изритана съвсееем неочаквано. Когато ги назначават на мястото на уволнените техни предшественици тогава не рИват и всичко е ок,защо ли.