Марин Льо Пен: ЕС управлява авторитарно - работи със заплахи и шантаж

Днес Марин Льо Пен и европейските националисти подкрепиха ВОЛЯ за евровота

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Воля не ги виждам вече на никакви избори със съществен резултат.

Напротив, това вдига рейтинга му с тази смела жена - Льопен и аз и моите приятели бихме гласували за него!

Льо Пен ще погребе и Меркел и Макрон! Яко я притискат, но на хората вече им дойде до гуша от простотията на Евроидиотите..

Тая явно пие от неговите лекарства, защото е сляпа,глуха и тъпа щом припознава ВОЛЯ и Марешки като свои партньори в България.

Нема ли да си оди на село у варна да си турга у мерцедесо от евтинио бензин...най накрая.

Че к'во му е лошото на авторитарното ма Маро ?! Фнимавай да не ти спра стипендията.

можеш да спреш стипендията само на пикльото дай Боже! Амин!

Гледай ти Аптеката на каква вълна се е засилил да сърфира..Всъщност защо не когато Марин льо Пен си търси партии а и пари за изборите.Това което е казала за Европа е вярно и не е едниствена която мисли така.Без решително преустройство и почистване Европа си заминава.

Льо Пен: "Европейският съюз е колонизиран от немците, всички длъжностни места в Съвета, в Комисията и в Парламента са колонизирани от немците. Какво правят те - защитават своите интереси. Аз искам да защитавам интересите на Франция, а г-н Марешки тези на България.... ...Не Русия дойде във Франция да убива хора, а "Ислямска държава". Аз искам да имам добри взаимоотношения със САЩ, Русия, Китай или Индия, но без да сме под властта на едни или други" Политици като Льо Пен са бъдещето на Европа след ПРОВАЛА на ишиасите, бабетата и внучетата.

Този европейски съюз е вреден за всички народи аз работя във франция лион и общувам с много французи и те започват да негодуват и тук се вдигат стоки горивото също е скъпо за разлика от българия тук преходите са големи дори утре ще има протес за горивата и тук не е лесно за никого французите са толерантни хора те уважават работните и трудолюбиви хора дори много пъти в разговори с тях разбирам че те ни уважават както и много харесват нашата българска ракия мога да кажа на всички които имат лошо мнение за франция че жестоко се лъжат тва е най социалната държава лично аз ще се радвам много ако франция напусне кочината европейски съюз и поеме по свой път а не някой да им нарежда това се отнася и за другите членки на съюза аз наистина имах голяма надежда и за българия но виждам че няма переспектива за хората в бг то става така че при СССР бяхме по добре не сме цъфтели но хората си имаха работа безплатно здравеопазване образование имаше някаква средна класа а сега кво мафията си има даржава и Тиквата бойко щял да върне хо рата от чужбина и как ще стане това не мога да се сетя да оставиш оредения си живот и да отидеш на глада на никой може да не му се вярва но моето малко момиченце не знае български и не иска и да го учи проблема е че не е само то просто много ме боли за нашата българия и не виждам никакъв шанс за оправеяне хората се спасяват всеки дето му видят очите селата и малките градове опустяват мафията лишава хората от поминък и тва се прави тенденциозно

Баси дългото изречение...

Е тази също е част от хунтата не я гледайте че се хили. Подмениха и резултата срещу макарон и гък не каза да си търси правото. Сега се е домъкнала тук да донесе разпорежданията на началството а то е да се изфъшка Валери Симеонов.

Brexit

Много глупости е наговорила, но това е абсолютно Вярно: 'Моделът на управление на Европейския съюз е авторитарен, работи със заплахи и шантаж, а икономическите и социалните резултати са катастрофални.'

КАКВО Е ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ (ЕС) И ЛИДЕРИТЕ Държава е политическа общност, заемаща дадена територия, имаща организирано правителство и ПРИТЕЖАВАЩА вътрешен и външен суверенитет. Шепа представителни политици на държавите в ЕС ДОБРОВОЛНО са се ОТКАЗАЛИ от суверенитет. ЕС е империя, няма държави, има колонии безусловно подчинени на една централна власт от шепа хора - ЛИДЕРИ. Гражданите на ЕС нямат право на реална власт и реална, и пълна информация, защото те са роби, а не граждани - суверен. Никой НЕ е питал "гражданите" на тези държави, дали са СЪГЛАСНИ да бъдат колония, извинете, част от ЕС. Империята ЕС е изградена от шепа представителни политици, но БЕЗ съгласието на техните граждани - суверена. Даже гражданите в държавите от ЕС не знаят РЕАЛНО, какво са подписали или подписват от ТЯХНО име представителните им политици. Шепа представителни политици НЕ могат да изземват безусловно суверенитета на гражданите си, защото реално суверенът, ТОВА са гражданите, а НЕ представителни политици. Ако шепа представителни политици - лидери могат да изземват безусловно суверенитета на гражданите си, тогава НЯМА граждани, а има роби. Ето защо ВСЕКИ договор или закон, гласуван или подписан САМО от шепа представителни политици е узаконено беззаконие, наложено само от тях над реалния суверен - гражданите. Характерно за ЕС и представителната "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура) са двойните стандарти - господар и роб, лидер и останалите. Там където има двоен стандарт, там ВИНАГИ има САМО робство или фашизъм, там винаги има господар и роб, там ВИНАГИ има лидер и останалите. Когато някой се мисли за по-висш от останалите и твърди, че Вие трябва да го следвате - именно това е фашизъм. Само единният стандарт за ВСЕКИ човек е справедлив, само тогава няма робство, само тогава няма и фашизъм. Всеки човек е УНИКАЛЕН и НЕ може да бъде равен или представляван от никой друг. Това съвсем НЕ означава, че стои по-високо или по-ниско от себеподобните. Това означава, че всеки е ЕДИНСТВЕН сам по себе си тук и сега, и НЕ може да бъде представляван от ДРУГ човек, защото ВСЕКИ човек е тук и сега. Пример за орязана демокрация и свобода е - Швейцария и Исландия, но ДОРИ и орязана, демокрация и свобода започва тук и сега да работи за гражданите, само за гражданите, за ВСЕКИ гражданин. При демокрация и свобода няма преход, при демокрация и свобода няма утре, при демокрация и свобода няма вчера, защото демокрация и свобода е ВИНАГИ само тук и сега, всеки ден, от и за ВСЕКИ гражданин.

внимавай батювото с паричките , Маринката е разбрала че имаш парички и хоп в България . Ами помисли си малко , ти или тя ще управите Европа ? Та внимавай батювото да не завйиш на умряло ...ха ха ха

Този „Sackbaway“ нарочно ли го пускате да спами и не триете? Защото смятате, че темата не е политически коректна? Той пречи!

Онова, което остава малко настрани е, че и волен се срешна с госпожата, но не стана номера и не го припознават. Освен това хич не си е работа да си партия с Марешки, който няма да влезе в следващия парламент, нито Атака. Ако СДС влязат на партия с НФСБ и ВМРО пак ще имат мнозинство и пак са в играта. ГЕРБ отново ще спечели избори, така че БСП няма свободен ход. А с тази оставка няма ход за ГЕРБ освен да излязат на избори, за да имат поредна победа преди БСП да успеят да излъжат всички, че ще има социална справедливост/ ограбят спестеното в резерва от валутния борд/.

редник,ти нямаш майка и те е осиновила и отгледала циганка,плод си на пиянска чикия.

майка ти да умре от РАК

аз съм Бойко бе прост маиор,да не искаш майка ми да умира два пъти

Ами с кой да се срещне, каракачан се прави на военен министър от нато, не върви да се среща с рубладжийка, още повече , че скандално единствената сделка, която сключи е с руснациза, за Сидеров е прекалено западна и само косвено руска лейка, пък Валери се скри , след като го бомби цялата държава за инвалидите. Остана пишман националиста Марешки, който е и следствен, чоже нещо да омилостиви цацо по руска линия.

Колко деца се раждаха годишно в българия по време на руската окупация и колко сега по врене европейската окупация, а? ама не смеете да отговорите, нали? щото... европата...

Абе раждат се , ама далеч от посткоминистическа България и ченгесарската демокрация и пазар на бившата номенклатура и ченгета.

Тъй ли, ами доколкото ни е известно, решенията в България се вземат след нареждане от американското посолство. Нали сме американска колония. Да се сетим само кой и как спря Щжен поток. Да изреждам още? Де гиди лъжецо!

Вие кво искате русороби и ченгепоклонници ли да ви раждат, достоен българин тук не ражда, или , ако роди ги праща в достойни държави да стават хора с достойнство, не да вехнат като роби на соц ченгесарията.

Ама как бързо се сдушиха с другия кремълски БОКЛУК. Антиевропейската политика е на мода сред простите и грозните.

Брей, в българия дойде здравомислещ и нормален западен политик. Имало и такива там. Но ЕС се управлява в момента от мафиотска структура, контролирана от американските мошета. ЕС загуби независимостта си, когато бивш шеф на ротшилдовата банка Голдмън сакс беше набутан да управлява Европейската централна банка. След което тя заигра изцяло по свирката на сектата на американските мошета.

По-добре по свирката на американските мошета, от колкото по свирката на руските шеломовци!

За вас, мошетата може и да е добре, но за нас, българите е катастрофално. Ако сравним България прди 1989г и България днес. А доколкото знаем САЩ си върти як бизнес с руснаците. Ликвидираха с уж санкции бизнеса на Русия с ЕС и веднага заеха освободените ниши. Стокообората им нарасна значително. Тъпак, ти подиграваш ли се на нас, българите? В България бананите небелени не ядем.

Смете ли да се съгласите че европата утрепа у нас 2 милиона души, че отвлече 2 милиона, че осакати 2 милиона... а? не смеете! щото е демокрация, нали, а?! айде сега рипайте за покажете, че не сте червени! ха ха ха!

6 млн в България и 3 млн в Чужбина! 9 млн българи! Българите ги трепе плана Андропов-Путин и чернобилската радиация, а не ЕС!

Искате или не Марин Льо Пен ще бъде следващият президент на Франция,а мутромагарешки ще е изчезнал от политическата и финансова сцена на България.

АХАХАХАХАХАХА Точно така ще стане! Последните избори я пребиха като улично псе!

Двойката люпеновци са с прякори кукуто и кучката! Докато дъртия изкуфялник дрънкаше за геноциди и бълваше нацистки лозунги, дъщеря му се кичеше с красноармейски шапки в масква срещу пари! БУХАХАХАХАХАХА

Кучка е майката на готвача в гарнизоната столова който пише че е маиор

майка ти да умре от РАК

а у нас никой не смее да каже, че европата управлява с грабежи, шантажи, отвличания, зомбирани, убийства и че всеки европейски оператори у нас крадат по няколко милиарда годишно.... щото ако каже европата ша изпрати зомбита да го оберат, осакатят, осъдят, убият! нали така, а? смеете ли да се съгласите с мене, а?

Я марш оттука бе. Поредният умстъвено изостанал руски слуга напъващ се и той да агитира.

знам, че не смеете да се съгласите с мене и да кажете истината за европата! ха ха ха!

Като управлява така ЕС, защо не си емигрирал в раССия! Там нали не управляват така!

Пази боже тая тъпа продажна кучка и изперкалия и баща да трябва да "спасяват" Европа!

Льо Пенка изпържи дори баща си и го отстрани от бизнеса, който той и създаде, правете сметка, колко држи на французите, щом с баща си постъпи като Павлик Морозов, пък за българите да не говорим, българин във франция е диагноза. Етническото предприемачество си е добър и лесен бизнес , слага пердета , плеш и бълваш омраза. Във Франция има реална база , щото е пълно с чужденци, в България , Унгария, Сърбия и Македония , от които дори местните бягат, камо ли да дйдат чужденци , си е жив фарс и убежище на криминални и бивша номнклатура , тъй като ползва същият език на омразата , както комунистите в миналото и се лепи като нещо познато на празните кратуни на соц идиотите.

[url=http://www.anelli-pandora.it]anelli pandora[/url] [url=http://www.nikeairvapor.cz]nike air max[/url] [url=http://www.louboutinoutletshoes.us]louboutin shoes[/url] [url=http://www.pandorajewelry-store.us.com]pandora[/url] [url=http://www.airjordan11swinlike82.us]jordan 11 win like 82[/url] [url=http://www.coach-outletonline.com.co]coach black friday sale 2018[/url] [url=http://www.yeezy350v2shoes.us.com]yeezy boost[/url] [url=http://www.goldengooseshoes.us]golden goose sneakers[/url] [url=http://www.pandora--australia.com]pandora jewellery australia[/url] [url=http://www.adidasyeezy-boost.org]adidas yeezy[/url] [url=http://www.ultraboost-adidas.us.com]ultra boost adidas[/url] [url=http://www.underarmouroutlet2018.us]under armour cyber monday[/url] [url=http://www.adidasus.us.com]adidas shoes[/url] [url=http://www.coachusa.com.co]coach handbags[/url] [url=http://www.airvapormaxflyknit.us]nike air vapormax flyknit[/url] [url=http://www.katespade2018.us]kate spade black friday deals[/url] [url=http://www.thenorthface-uk.org.uk]north face jackets[/url] [url=http://www.hogan-sitoufficialeonline.com]hogan sito ufficiale[/url] [url=http://www.underarmouroutletonline.us]under armour outlet online[/url] [url=http://www.raybansunglasses-sale.us]ray-ban sunglasses[/url] [url=http://www.boty-airmax.cz]nike air vapor[/url] [url=http://www.timberlandsboots.us]timberland outlet[/url] [url=http://www.nike-cortez.us.com]nike cortez women[/url] [url=http://www.goyard-bags.us.com]goyard handbags[/url] [url=http://www.pandoras-charms.us.com]pandora charm[/url] [url=http://www.uggs-officialsite.us]uggs official site[/url] [url=http://www.vapormaxflyknit.org]nike vapor max flyknit[/url] [url=http://www.timberlandus.us.com]timberlands[/url] [url=http://www.uggslippersforwomen.us.com]ugg slippers[/url] [url=http://www.timberlandbootsofficial.us]timberland boots for men[/url] [url=http://www.pandora-jewelryclearance.us]pandora jewelry 70 off clearance[/url] [url=http://www.yeezyboost-350.it]adidas yeezy[/url] [url=http://www.woolrichparka-italia.com]woolrich outlet[/url] [url=http://www.pumashoes.com.co]puma outlet[/url] [url=http://www.redjordan11.us.com]jordan 11 red[/url] [url=http://www.pandorabijouxsoldes.fr]pandora[/url] [url=http://www.nike-outletonline.us.com]nike outlet store online shopping[/url] [url=http://www.nikeoutletonlineshopping.us.com]nike outlet store[/url] [url=http://www.redbottomslouboutin.us.com]red bottom[/url] [url=http://www.vapormax2018.us.com]vapormax[/url] [url=http://www.officialpandorajewelrysite.us.com]pandora jewelry official site[/url] [url=http://www.pandora--bracelet.us.com]pandora charms[/url] [url=http://www.uggsbootsforwomen.us]ugg boots[/url] [url=http://www.ultraboost-adidas.us]ultra boost[/url] [url=http://www.coachoutletoutlet.us]coach outlet online[/url] [url=http://www.pandorajewelryscanada.ca]pandora jewelry[/url] [url=http://www.balenciagacom.us]balenciaga[/url] [url=http://www.monclerjackets-sale.us.com]moncler outlet[/url] [url=http://www.longchampbag.us]longchamp[/url] [url=http://www.adidassneakers.us]adidas sneakers[/url] [url=http://www.canadagoose-sale.us]canada goose sale[/url] [url=http://www.nike-outlets.us.org]nike outlet store online shopping[/url] [url=http://www.air-max.us.org]air max[/url] [url=http://www.ray-banssunglasses.us.org]rayban sunglasses[/url] [url=http://www.redbottoms.com.co]red bottoms[/url] [url=http://www.vapormax-flyknit.us.com]air vapormax[/url] [url=http://www.nikeshoesclearance.us]nike clearance store[/url] [url=http://www.harden-shoes.us.com]harden shoes[/url] [url=http://www.air-vapormax.fr]nike air vapormax flyknit[/url] [url=http://www.barbour.com.co]barbour[/url] [url=http://www.wholesalenfljerseyscheapnfl.us.com]nfl jerseys[/url] [url=http://www.nikestore2018.us]nike black friday[/url] [url=http://www.yeezy--shoes.us.com]adidas yeezy[/url] [url=http://www.bottega-veneta.com.co]bottega veneta outlet[/url] [url=http://www.eccoshoesformen.us.com]ecco shoes[/url] [url=http://www.skechersboots.us.com]skechers outlet[/url] [url=http://www.birkenstockoutlet.com.co]birkenstock shoes[/url] [url=http://www.kdshoes.com.co]kevin durant shoes[/url] [url=http://www.christianlouboutins-shoes.us.com]louboutin shoes[/url] [url=http://www.fitflopsaleclearance.org]fitflops sale clearance[/url] [url=http://www.bluetint.us]blue tint[/url] [url=http://www.ecco-shoes.us.org]ecco shoes for women[/url] [url=http://www.vapormaxflyknit.fr]nike air vapormax[/url] [url=http://www.timberlandcom.us]timberland boots[/url] [url=http://www.birkenstocks-outlet.us.com]birkenstock outlet store[/url] [url=http://www.pandorabracciali.it]anelli pandora[/url] [url=http://www.louboutin-chaussure.fr]louboutin[/url] [url=http://www.adidassuperstarwomen.us.com]adidas superstar shoes[/url] [url=http://www.toryburch-sale.us.com]tory burch outlet[/url] [url=http://www.retro12.us.com]jordan 12 retro[/url] [url=http://www.pandora-charms.it]pandora gioielli[/url] [url=http://www.coachoutlethandbags.us]coach cyber monday[/url] [url=http://www.christianlouboutinmensshoes.us.com]christian louboutin outlet[/url] [url=http://www.nikevapor.us.com]nike vapor max[/url] [url=http://www.discountbarbourjackets.us]barbour jackets[/url] [url=http://www.skechersoutletonline.us]skechers outlet[/url] [url=http://www.jordan11-red.us.com]jordan 11 red[/url] [url=http://www.canadagooseclothing.us]canada goose jackets[/url] [url=http://www.air-jordans.fr]jordan retro[/url] [url=http://www.adidasyeezy.com.co]yeezy boost 350 v2[/url] [url=http://www.soccercleats.com.co]cleats[/url] [url=http://www.airmax-plus.us.com]nike air max plus[/url] [url=http://www.timberlandsoutlet.us.com]timberland outlet[/url] [url=http://www.louboutins-shoes.us.com]louboutin shoes[/url] [url=http://www.vapormax-2018.fr]nike vapormax[/url] [url=http://www.pandorasjewelryofficialsite.us.com]pandora jewelry official site[/url] [url=http://www.louboutin-boots.us]louboutin shoes[/url] [url=http://www.pandorabracelets.fr]pandora bijoux[/url] [url=http://www.thenorthfaceoutletonline.us.com]north face outlet[/url] [url=http://www.coach-purses.com.co]coach handbags[/url] [url=http://www.coachcanadaoutlets.ca]coach[/url] [url=http://www.vans-sale.us]vans for sale[/url] [url=http://www.curry4s.us]curry 4s[/url] [url=http://www.nikesoccercleats.com.co]soccer cleats[/url] [url=http://www.airuptempo.us]nike uptempo[/url] [url=http://www.gymred11.us.com]red 11s[/url] [url=http://www.christianlouboutinredsoles.us]christian louboutin outlet[/url] [url=http://www.redbottom-heels.us]red bottom heels[/url] [url=http://www.nikeairmax97.com.co]air max 97[/url] [url=http://www.nikeclearance-store.us]nike clearance outlet[/url] [url=http://www.adidas-store.us.com]adidas store[/url] [url=http://www.airmax97ultra.us]nike air max 97 ultra[/url] [url=http://www.yeezyboost350v2.com.co]yeezy boost[/url] [url=http://www.coachoutletclearances.us.com]coach outlet store[/url] [url=http://www.yeezybelugav2.us]adidas yeezy beluga[/url] [url=http://www.nikeclearance.us.org]nike clearance store[/url] [url=http://www.pandorajewelry70off.us]pandora[/url] [url=http://www.adidas-ultraboost.org]adidas ultra boost[/url] [url=http://www.jewelrypandoras.us.com]pandora[/url] [url=http://www.coachoutletfactory-store.us]coach outlet store[/url] [url=http://www.redbottomslouboutin.us]red bottoms[/url] [url=http://www.oakleyglassessale.us]oakley eyeglasses[/url] [url=http://www.cleats.us.com]nike soccer cleats[/url] [url=http://www.adidas-outletonline.us.com]adidas store[/url] [url=http://www.louboutins.us.org]louboutin shoes[/url] [url=http://www.timberlands-outlet.us.org]timberland outlet[/url] [url=http://www.jordan11red.us]red jordan 11[/url] [url=http://www.pandora-jewelry-canada.ca]pandora jewelry[/url] [url=http://www.balenciaga.com.co]balenciaga shoes[/url] [url=http://www.underarmourclearance.us]under armour outlet[/url] [url=http://www.nike-shoes-au.com]nike australia[/url] [url=http://www.pandoras-jewelry.us]pandora jewelry[/url] [url=http://www.handbags-coach.us.com]coach bags[/url] [url=http://www.pandora-blackfriday.us.com]pandora black friday sale[/url] [url=http://www.jordan11s.fr]jordan 11[/url] [url=http://www.nike-kyrie.us]nike kyrie[/url] [url=http://www.coachcybermonday.us]coach cyber monday[/url] [url=http://www.katespade-handbag.us]kate spade outlet[/url] [url=http://www.adidasyeezys.ca]yeezy[/url] [url=http://www.coachoutletdeals.us.com]coach cyber monday[/url] [url=http://www.adidas-yeezys.de]adidas schuhe[/url] [url=http://www.yeezyadidasshoes.us.com]yeezys[/url] [url=http://www.nike-shoes-ca.com ]nike air max[/url] [url=http://www.kyrie3basketballshoes.us]nike kyrie 3[/url] [url=http://www.pandorajewelryofficialsites.us.com]pandora jewelry official site[/url] [url=http://www.monclerofficial.org.uk]moncler[/url] [url=http://www.eccoshoes-australia.com]ecco shoes[/url] [url=http://www.airmax90-chaussure.fr]air max pas cher[/url] [url=http://www.nikeshox.com.co]cheap nike shox[/url] [url=http://www.nikestores.fr]nike air max[/url] [url=http://www.airmax-2017.fr]air max pas cher[/url] [url=http://www.mbt-clearance.us]mbt shoes clearance[/url] [url=http://www.birkenstocksandalsoutlets.us.com]birkenstock outlet[/url] [url=http://www.christianlouboutinsoutlets.us]christian louboutin[/url] [url=http://www.thenorthface-jackets.us]north face jacket[/url] [url=http://www.nikeoutletstoreonlineshopping.com.co]nike outlet store online shopping[/url] [url=http://www.nike-factory.us.com]nike factory store[/url] [url=http://www.vapormax.com.co]vapormax[/url] [url=http://www.pandorasjewelry.us.org]pandora jewelry[/url] [url=http://www.uggboots2018.us]ugg boots black friday[/url] [url=http://www.nikesneakers.us.org]nike sneakers for men[/url] [url=http://www.ralphlaurenfactorystore.us]ralph lauren outlet[/url] [url=http://www.uggs-onsale.us.com]uggs outlet[/url] [url=http://www.louboutinhommechaussures.fr]louboutin chaussures[/url] [url=http://www.offwhiteshoes.us]off white shoes[/url] [url=http://www.airmax-97.eu]nike air max 97[/url] [url=http://www.canada-pandora.ca]pandora[/url] [url=http://www.north-face-jackets.us.com]north face jacket[/url] [url=http://www.eyeglasses-oakley.us]oakley glasses[/url] [url=http://www.airmax-97.fr]nike air max 97[/url] [url=http://www.polooutletstores.us]polo shirts[/url] [url=http://www.nike-huarache.com.co]nike air huarache[/url] [url=http://www.clarksshoesforwomen.us]clarks shoes[/url] [url=http://www.jordans-shoes.us.org]jordans shoes[/url] [url=http://www.pandorasbijoux.fr]pandora bijoux[/url] [url=http://www.coach2018.us]coach black friday sale 2018[/url] [url=http://www.adidasyeezys-boost.us]yeezy boost 350 v2[/url] [url=http://www.pandorajewelrycharms.com.co]pandora charms[/url] [url=http://www.braceletpandora.fr]bracelet pandora[/url] [url=http://www.pandorasbracelet.us.com]pandora bracelets[/url] [url=http://www.canadagoosejacketsale.us.com]canada goose sale[/url] [url=http://www.moncleroutlet-jackets.us]moncler coats[/url] [url=http://www.yeezysboost350-v2.us.com]yeezy boost 350[/url] [url=http://www.louboutinshoes-outlet.us.com]louboutin shoes[/url] [url=http://www.timberlandbootsforwomen.us]timberland shoes[/url] [url=http://www.yeezysboost.fr]adidas yeezy[/url] [url=http://www.pandorascharms.ca]pandora canada[/url] [url=http://www.yeezybelugav2.us.com]yeezy beluga v2[/url] [url=http://www.adidasyeezy-shoes.org]yeezy shoes[/url] [url=http://www.coatsclearance.us.com]north face outlet online[/url] [url=http://www.louboutinmens.us]louboutin shoes[/url] [url=http://www.pandoracharmsale.us]pandora sale[/url] [url=http://www.timberlands.com.co]timberland[/url] [url=http://www.longchamps-sac.fr]sac longchamp[/url] [url=http://www.airvapormax.org]air vapormax[/url] [url=http://www.jordanretro.com.co]air jordan retro[/url] [url=http://www.yeezys-adidas.us]yeezys shoes[/url] [url=http://www.longchamp-outlets.us]longchamp handbags[/url] [url=http://www.airmaxs-2017.us.com]nike air max[/url] [url=http://www.nike--shoes.us.org]nike outlet[/url]

Поредната вдигаща много шум леля на която Путин е подхвърлил кокал. До шум го докарва, реалните му резултати са плачевни разбира се - за хората в Русия най-вече, за него са си добри докато успява да ги лъже с проазки за величие - насред мизерията.

Добре, и днеска оплю Русия- твоите западни господари ще те възнаградят за това- 30 сребърника.

Умствено изостаналите руски слуги така и не проумяхте, че никой не "оплюва" Русия както феодалите в Кремъл успяват да го правят. Ама нали сте слуги по рождение, не ви се вписва в когнитивните способности наличието на хора които не са нечии слуги.

Русия изназся петрол ,газ и много корупция .Управляващите в Русия се заблуждават че като си плащат на руски патерици като Льо Пен,Орбан ,Борисов, и компания ще спечелят Европа.Вместо да си оправят скапаната държава,руснаците се изживяват като империя,каквато не са.

Гадна изрусена куууурво! Кой те пита за тъпото мнение! Шибана болшевишка кучко!

ми тя и цецка цачев е изрусен,а курва е боико според Волен

турция е нация от неграмотници, режещи на тънко дюнери с помощта на ит-интелигентносттта на девицата на физиката - меркел!

Орел, рак и щука - в една кооперация, и каруцата не помръдва. Що така? Нещо в концепцията на инженерно ниво се обърка май. Военните ако се намесят, още по-зле - взривяват наред, и ново начало, от Тъмната страна. До следващият епизод.

Марен, Вие сте хубава и смела! Marin, vous etes jolie et courageuse!

Нито е хубава! Нито е смела! А ти си геронтофил!

Ти пък като майор какво разбираш от жени? Е, не е като Пена и Гана от мегдана трътлести и угоени, ама какво ли ти обяснявам.

Ефектна е жената,но ти от жени не разбираш,нали си джендър.

Майоре, на французойките се правят комплименти. Когато са умни като нея, те ги разбират както трябва.

Руските пари пробиват Европа в сърцето и. Нищо добро не чака нито ЕС нито България :(

Руските пари намаляват.......преебаха пенсионерите си

[url=http://www.polo-shirts.com.co]polo ralph lauren[/url] [url=http://www.adidasblackfriday.us]adidas black friday[/url] [url=http://www.adidasyeezyboost350.com.co]yeezy boost 350[/url] [url=http://www.adidasyeezyit.com]yeezy[/url] [url=http://www.salvatore-ferragamo.us.org]salvatore ferragamo[/url] [url=http://www.pandora-charm.us]pandora charm[/url] [url=http://www.yeezysboost-350.us]yeezy boost 350 v2[/url] [url=http://www.longchampoutletstores.us]longchamp bags[/url] [url=http://www.jordans-shoes.us.org]michael jordan shoes[/url] [url=http://www.birkenstock-shoes.us.org]birkenstock shoes[/url] [url=http://www.canada-michaelkors.com]michael kors[/url] [url=http://www.akce-pandora.cz]拧perky pandora[/url] [url=http://www.moncler-coat.org.uk]moncler uk[/url] [url=http://www.newjordans.com.co]new jordan[/url] [url=http://www.puma-outlets.us]puma outlet[/url] [url=http://www.yeezy350boost-v2.us]yeezy boost 350 v2[/url] [url=http://www.pandorasbijoux.fr]pandora[/url] [url=http://www.red-bottom.us.com]red bottom shoes[/url] [url=http://www.michaelkorsoutletclearances.us]michael kors outlet[/url] [url=http://www.timberlandworkboots.us]timberland pro work boots[/url] [url=http://www.cheap-nike.us.com]cheap nike air max[/url] [url=http://www.clarksshoesforwomen.us.com]clarks shoes[/url] [url=http://www.ecco.us.org]ecco shoes outlet[/url] [url=http://www.birkenstocksoutlet.us.org]birkenstock outlet stores[/url] [url=http://www.vansforsaleuk.org.uk]vans[/url] [url=http://www.jordanretro12.us]jordan retro 12[/url] [url=http://www.pandoracharmscom.us.com]pandora charms sale clearance[/url] [url=http://www.birkenstocksandalsoutlets.us.com]birkenstock shoes[/url] [url=http://www.timberland-pro.us.com]timberland outlet[/url] [url=http://cartierjerws.com/cartier-earring-c-8/]Cartier Love Earring[/url] [url=http://www.pandoracharmsdeals.us.com]pandora charms[/url] [url=http://www.mbt-clearance.us]mbt shoes[/url] [url=http://www.coachoutletoutlet.us]coach factory outlet[/url] [url=http://www.yeezy-it.com]yeezy[/url] [url=http://www.michaelkorsoutletsonline.com.co]michael kors outlet online[/url] [url=http://www.poloralphlauren-france.fr]polo ralph lauren[/url] [url=http://www.pandora-jewelryclearance.us]pandora jewelry 70 off clearance[/url] [url=http://www.airmax97.eu]nike air max[/url] [url=http://www.curry4shoes.us]steph curry shoes[/url] [url=http://www.polo-outlet.us.org]polo outlet[/url] [url=http://www.nikeoutletstoreonlineshopping.org]nike outlet store online shopping[/url] [url=http://www.yeezyboostv2.ca]adidas yeezy[/url] [url=http://www.kdshoes.com.co]nike kd[/url] [url=http://www.pandora-jewelryofficialsite.us]pandora jewelry[/url] [url=http://www.coachoutlethandbags.us]coach outlet[/url] [url=http://www.ugg-slippers.org.uk]ugg slippers[/url] [url=http://www.ferragamooutlets.us]ferragamo shoes[/url] [url=http://www.nikestore-outlet.us]nike store[/url] [url=http://www.ringspandora.us.com]pandora[/url] [url=http://www.oakleys-canada.com]oakley sunglasses[/url] [url=http://www.jordanretro10.us]jordan retro 10[/url] [url=http://www.airmax-97.de]nike air max 97[/url] [url=http://www.bottegavenetahandbags.us]bottega veneta outlet[/url] [url=http://www.birkenstocksoutlet.us]birkenstock sale[/url] [url=http://www.vapormaxflyknit.fr]vapormax flyknit[/url] [url=http://www.australiapandorajewellery.com]pandora jewellery australia[/url] [url=http://www.handbags-coach.us.com]coach handbags[/url] [url=http://www.yeezyboost350-v2.fr]yeezy boost[/url] [url=http://www.adidasyeezysboost.us.com]adidas yeezy boost[/url] [url=http://www.chaussurenikefactory.fr]nike pas cher[/url] 锘縖url=http://www.adidas-yeezy.ca]yeezy boost 350 v2[/url] [url=http://www.underarmourclearance.us.com]under armour outlet[/url] [url=http://www.yeezysboty.cz]yeezy boty[/url] [url=http://www.michaeljordanshoes.com.co]air jordan shoes[/url] [url=http://www.soccershoes.com.co]adidas soccer[/url] [url=http://www.hyperdunk2017.org]hyperdunk 2017[/url] [url=http://www.poloralphlauren-femme.fr]ralph lauren[/url] [url=http://www.pandorabracelet.com.co]pandora jewelry[/url] [url=http://www.uggsshoes.us.com]ugg shoes[/url] [url=http://www.nikeairmax270.com.co]nike air max 270[/url] [url=http://www.redbottomscom.us.com]red bottom shoes[/url] [url=http://www.barbourjackets.us]barbour coats[/url] [url=http://www.braceletpandora.fr]pandora bijoux[/url] [url=http://www.underarmouroutlet-online.us]under armour outlet[/url] [url=http://www.yeezysboost350.us.com]yeezy boost 350 v2[/url] [url=http://www.monclerofficial.org.uk]moncler official[/url] [url=http://www.thenorthfaceoutletonline.us.com]north face outlet online[/url] [url=http://www.valentinos-shoes.us.com]valentino outlet store[/url] [url=http://www.redbottomsformen.us.com]red bottoms for men[/url] [url=http://www.adidascom.us.com]adidas yeezy[/url] [url=http://www.monclers-jackets.us]moncler coats[/url] [url=http://www.valentino-shoes.us]valentino shoes[/url] [url=http://www.michaelkorshandbagsoutletonline.com.co]michael kors handbags[/url] [url=http://www.red-bottom-shoes.us.com]louboutin shoes[/url] [url=http://www.soldier11.us.com]soldier 11[/url] [url=http://www.vapormax-flyknit.fr]vapor max[/url] [url=http://www.coatsclearance.us.com]north face jackets clearance[/url] [url=http://www.bijouxpandora-soldes.fr]pandora soldes[/url] [url=http://www.adidasstore.com.co]adidas store[/url] [url=http://www.northface2018.us]north face jackets black friday[/url] [url=http://www.nike--outlet.us.org]nike outlet store[/url] [url=http://www.yeezy-bluetint.us.com]yeezy boost 350 v2 blue tint[/url] [url=http://www.nikehuarache.us.org]huarache shoes[/url] [url=http://www.air-max2017.cz]air max[/url] [url=http://www.adidasyeezycz.com]yeezy boost 350 v2[/url] [url=http://www.raybanglasses.com.co]ray ban[/url] [url=http://www.redbottom.com.co]red bottoms[/url] [url=http://www.yeezy-boost.com.co]yeezy boost[/url] [url=http://www.yeezyadidasshoes.us.com]yeezy boost[/url] [url=http://www.nike-kyrie.us]kyrie 3[/url] [url=http://www.nikeclearancestore.us.com]nike store[/url] [url=http://www.yeezys-boost.org]yeezy boost 350[/url] [url=http://www.airmax97.eu]nike air max 97[/url] [url=http://www.coachoutletstorehandbags.us.com]coach outlet store[/url] [url=http://www.vans-sale.us]vans for sale[/url] [url=http://www.nikeoutlet-storeonlineshopping.us]nike outlet store[/url] [url=http://www.airmax2017.cz]air max[/url] [url=http://www.northface-jackets.us.org]the north face[/url] [url=http://www.pandora-jewelry-canada.ca]pandora canada[/url] [url=http://www.adidasshoesforwomen.us.com]adidas shoes[/url] [url=http://www.nikevapormaxflyknit.us.com]nike air vapormax flyknit[/url] [url=http://www.beats-headphones.us.com]beats wireless[/url] [url=http://www.coachcybermonday.us]coach cyber monday[/url] [url=http://www.cheapairmax-95.us]air max 95[/url] [url=http://www.redbottoms.com.co]red bottom shoes[/url] [url=http://www.pandorabraceletsclearance.us.com]pandora charms sale clearance[/url] [url=http://www.yeezy-boost-350v2.us.com]adidas yeezy boost 350[/url] [url=http://www.coachhandbagsus.us.com]coach handbags online outlet[/url] [url=http://www.pandorajewelry-store.us.com]pandora jewelry[/url] [url=http://www.fitflopsforwomen.us]fitflop shoes[/url] [url=http://www.pandora-jewelrycharms.us]pandora charms[/url] [url=http://www.jordan11red.us]jordan 11[/url] [url=http://www.celine-handbags.us.com]celine handbags[/url] [url=http://www.hoganscarpesonline.it]hogan[/url] [url=http://www.yeezyboost350cz.com]adidas yeezy[/url] [url=http://www.goyard-bags.us.com]goyard bags[/url] [url=http://www.sunglassesrayban.us]ray-ban sunglasses[/url] [url=http://www.airforce1shoes.us]air force 1[/url] [url=http://www.huarachenike.us.com]nike huarache[/url] [url=http://www.bestsunglasses.us.com]oakley sunglasses[/url] [url=http://www.yeezysboost.us.com]yeezys[/url] [url=http://www.fitflopsaleclearance.org]fitflops sale clearance[/url] [url=http://www.nike-outletstoreonline.us.com]nike factory outlet[/url] [url=http://www.michaelkorsfriday.us.com]michael kors cyber monday[/url] [url=http://www.pandora-necklace.us]pandora earrings[/url] [url=http://www.vapormax.com.co]nike vapor max[/url] [url=http://www.birkenstocksandals-outlet.us.com]birkenstock outlet[/url] [url=http://www.louboutin-shoes.us.org]louboutin shoes[/url] [url=http://www.nike-airmax.us.org]air max shoes[/url] [url=http://www.fit-flops.com.co]fit flops[/url] [url=http://www.birkenstocksus.us.com]birkenstocks[/url] [url=http://www.northfaceoutletonlineus.us.com]north face outlet 70 off[/url] [url=http://www.birkinbags.us.com]hermes handbags[/url] [url=http://www.skechers-sale.us.com]skechers shoes[/url] [url=http://www.newjordans2018.us]new jordan[/url] [url=http://www.airmax-plus.us.com]nike air max[/url] [url=http://www.ray-banssunglasses.us.org]ray-ban sunglasses[/url] [url=http://www.balenciagasneakers.com.co]balenciaga shoes[/url] [url=http://www.skechers-outletonline.us.com]skechers outlet[/url] [url=http://www.jacketsclearance.us.com]north face outlet[/url] [url=http://www.pandoraus.us.org]pandora charms[/url] [url=http://www.pandorajewelry2018.us]pandora cyber monday[/url] [url=http://www.monclerwebsite.us]moncler coats[/url] [url=http://www.balenciaga.com.co]balenciaga[/url] [url=http://www.skechers.us.org]skechers shoes[/url] [url=http://www.canada-pandora.ca]pandora canada[/url] [url=http://www.yeezy-350.us]yeezy boost[/url] [url=http://www.adidas-yeezy.org]yeezy shoes[/url] [url=http://www.pandorajewelryofficialstore.us.com]pandora jewelry official site[/url] [url=http://www.lebron15shoes.us]lebron 15[/url] [url=http://www.northface-coats.us.com]north face jackets[/url] [url=http://www.sunglassesformen.us.com]oakley sunglasses[/url] [url=http://www.nikeoutletstoreonlineshopping.us.org]nike outlet store[/url] [url=http://www.redbottom-heels.us]red bottom[/url] [url=http://www.airmax97.fr]nike air max 97[/url] [url=http://www.charmspandora.us]pandora charms[/url] [url=http://www.yeezybelugav2.us]yeezy beluga[/url] [url=http://www.cortezshoes.us]cortez[/url] [url=http://www.celine.us.org]celine bags[/url] [url=http://www.goyard.us.org]goyard[/url] [url=http://www.coach2018.us]coach black friday sale 2018[/url] [url=http://www.fenty-puma.us]puma shoes[/url] [url=http://www.adidasyeezys.ca]yeezy[/url] [url=http://www.handbagsclearance.us.com]michael kors handbags[/url] [url=http://www.calvinklein-underwear.us]calvin klein outlet[/url] [url=http://www.airmax-boty.cz]boty nike[/url] [url=http://www.boostyeezy.us]yeezy boost[/url] [url=http://www.christian-louboutins.org.uk]louboutin uk[/url] [url=http://www.birkin-bag.us]hermes birkin[/url] [url=http://www.nikeairvapor.cz]nike vapor max[/url] [url=http://www.moncler-officiel.fr]doudoune moncler[/url] [url=http://www.pandorajewelrycharmsinc.us.com]pandora charms[/url] [url=http://www.northfaceoutlet-online.us.com]north face cyber monday[/url] [url=http://www.skechersuk.me.uk]skechers[/url] [url=http://www.nikefactoryoutlet.us.org]nike factory store[/url] [url=http://www.adidas-ultra-boost.us.com]adidas ultra boost[/url] [url=http://www.goyardbags.us.com]goyard wallet[/url] [url=http://www.mbtshoesclearanceoutlet.us]mbt shoes clearance outlet[/url] [url=http://www.pumafentyshoes.us.com]rihanna puma[/url] [url=http://www.pandora--australia.com]pandora jewellery[/url] [url=http://www.redbottomus.us.com]red bottoms[/url] [url=http://www.canadagooseclothing.us]canada goose clothing[/url] [url=http://www.polo-outletonline.us]polo ralph lauren outlet[/url] [url=http://www.jordanretro13.us.com]jordan 13[/url] [url=http://www.offwhitenike.us]nike off white[/url] [url=http://www.coach-outletstores.us]coach outlet store online[/url] [url=http://www.nike-outletstore.org]nike outlet store online[/url] [url=http://www.kate-spade-handbags.us.com]kate spade outlet[/url] [url=http://www.yeezysv2.us]yeezy boost[/url] [url=http://www.balenciaga-triples.us]balenciaga shoes[/url]

Сорос ще умре от яд...

Слушах ги при Ризова , Ризова на няколко дистанции от Марин по ниво , Марешси като цветарника , заоблен с дупка у средата.

Тези двамата са рубладжии, агенти на Путин, работещи срещу светлото бъдеще огряно от светлината на евроатлантическите ценности.

Направо ми иде да ти турим плюс , такъв абсурд си списал, направо ирония.

Това е добре, че тя казва истината, но току що прочетох, че г-н Фрич е заявил, че Франция е лъгала 30 години за атомните си тестове около остров Моророа. Хората са се поболели от рак, но французите са отказвали, че техните тестове са причина за това. Сега французите са дадени под съд за престъпление към хората и се иска всеки президент на Франция да бъде отговорен за това което през тези 30 години се е мълчало. Саркози и Оланд са казали, че да техните тестове са повлияли целият този Полинезийски район. Та сега се започва затягане на примката. А Льо Пен ми харесва, защото не се умилква, а нарича нещата с истинските им имена, а това не се харесва на господата от Брюксел.

Как са лъгали като от СОЦА се знаеше в НРБ дори, че в Моророа са правени ядрени опити!

[url=http://www.ecco-shoes.us.org]ecco shoes[/url] [url=http://www.uggbootsit.com]ugg italia[/url] [url=http://www.pandorasale-uk.com]pandora sale[/url] [url=http://www.soccercleats.com.co]soccer cleats[/url] [url=http://www.air-max-270.us]air max 270[/url] [url=http://www.yeezyzebrav2.us]yeezy zebra[/url] [url=http://www.pandora-rings.us.com]pandora rings official site[/url] [url=http://www.jordan-13.us.com]retro 13[/url] [url=http://www.thenorthface-jackets.us]north face jackets[/url] [url=http://www.katespade-sale.us]kate spade surprise sale[/url] [url=http://www.vapormax.it]nike air vapor max[/url] [url=http://www.michaelkors-cybermonday.us]michael kors black friday sale[/url] [url=http://www.nike-airvapormax.us]nike air vapormax[/url] [url=http://www.jewelrypandoras.us]pandora jewelry official site[/url] [url=http://www.pandora-bracciali.com]pandora charms[/url] [url=http://www.pandora-jewelry-canada.ca]pandora jewelry[/url] [url=http://www.ecco.us.org]ecco shoes[/url] [url=http://www.jordanretro10.us]jordan 10s[/url] [url=http://www.yeezyboost350.cz]yeezy boost 350[/url] [url=http://www.calvinkleinoutlet.com.co]calvin klein underwear sale[/url] [url=http://www.hogan-sitoufficiale.eu]hogan sito ufficiale[/url] [url=http://www.calvinklein-underwear.us]calvin klein outlet[/url] [url=http://www.canadagoose-clothing.us.com]canada goose jackets[/url] [url=http://www.nikeshoesoutletstores.us]nike outlet[/url] [url=http://www.goyard.us.org]goyard bags[/url] [url=http://www.yeezysboost.us.com]yeezy boost[/url] [url=http://www.pandora-shop.us]pandora[/url] [url=http://www.michaelkorsblackfridaysale.us.com]michael kors black friday sale[/url] [url=http://www.michaelkorshandbags-outlets.us]michael kors handbags[/url] [url=http://www.woolrichoutletsito.com]woolrich outlet[/url] [url=http://www.adidasshoesmen.us]adidas shoes for women[/url] [url=http://www.redjordan11.us.com]jordan 11 red[/url] [url=http://www.adidasyeezy.org.uk]adidas uk[/url] [url=http://www.air-max.com.co]air max shoes[/url] [url=http://www.redbottomslouboutin.us]red bottoms[/url] [url=http://www.pandora-jewelryofficialsite.us]pandora jewelry[/url] [url=http://www.yeezysboost.fr]yeezy[/url] [url=http://www.christianlouboutinmens.us.com]louboutin shoes[/url] [url=http://www.northfaceblackfridaydeals.us]north face cyber monday[/url] [url=http://www.pandoraufficiale.com]pandora charms[/url] [url=http://www.bluetint.us]blue tint[/url] [url=http://www.adidasyeezy-shoes.org]adidas yeezy[/url] [url=http://www.pandoracharmssitoufficiale.com]pandora charms[/url] [url=http://www.yeezyzebra.us.com]yeezy boost 350 v2[/url] [url=http://www.birkenstocks-sandals.us]birkenstock sandals[/url] [url=http://www.poloralphlauren-outlets.us]polo outlet[/url] [url=http://www.pandorabracelets.us.org]pandora bracelet[/url] [url=http://www.celine-handbags.us.com]celine[/url] [url=http://www.poloralphlauren-femme.fr]polo ralph lauren[/url] [url=http://www.northface-coats.us]north face[/url] [url=http://www.nikeclearance.us.org]nike clearance outlet[/url] [url=http://www.chaussure--nike.fr]nike pas cher[/url] [url=http://www.northfacejacketsforwomen.us]north face jackets[/url] [url=http://www.adidasyeezyit.com]yeezy boost 350 v2[/url] [url=http://www.northfacejackets2018.us]north face black friday[/url] [url=http://www.airforce1shoes.us]nike air force 1[/url] [url=http://www.adidasoutletus.us.com]adidas outlet store[/url] [url=http://www.kate-spade-handbags.us.com]katespade[/url] [url=http://www.pandoracom.us.org]pandora[/url] [url=http://www.clarksshoesforwomen.us.com]clarks shoes[/url] [url=http://www.converseoutlet.us]converse sneakers[/url] [url=http://www.adidascom.us.com]adidas shoes[/url] [url=http://www.adidasyeezy-shoes.us]yeezy shoes[/url] [url=http://www.asics-running.us]asics running shoes[/url] [url=http://www.yeezus.us.com]adidas yeezy[/url] [url=http://www.pandorajewelrycharms.us]pandora bracelet[/url] [url=http://www.birkenstockssandals.us.com]birkenstock sandals[/url] [url=http://www.yeezyboty.cz]yeezy boty[/url] [url=http://www.beatswireless.us.com]beats wireless[/url] [url=http://www.pandora-necklace.us]pandora earrings[/url] [url=http://www.nikeairhuarache.us.com]huarache shoes[/url] [url=http://www.underarmouroutletonline.us.com]under armour outlet[/url] [url=http://www.nike-kyrie.us]kyrie 3[/url] [url=http://www.katespadeoutlet2018.us]kate spade outlet[/url] [url=http://www.birkenstocks-shoes.us.com]birkenstock sandals[/url] [url=http://www.uggs-officialsite.us]ugg slippers[/url] [url=http://www.michaelkorsoutletdeals.us]michael kors outlet[/url] [url=http://www.soldier11.us.com]lebron soldier 11[/url] [url=http://www.nike-outlet.com.co]nike shoes[/url] [url=http://www.underarmouroutlet2018.us]under armour cyber monday[/url] [url=http://www.yeezy-boost.us.org]yeezy shoes[/url] [url=http://www.mbtshoesclearanceoutlet.us]mbt shoes[/url] [url=http://www.adidasnmdsr1.us]nmd adidas[/url] [url=http://www.adidas--nmd.us.com]adidas nmd r1[/url] [url=http://www.kyrie4confetti.us.com]kyrie 4 confetti[/url] [url=http://www.timberlandbootsoutlets.us]timberland boots[/url] [url=http://www.handbagsoutlet-michaelkors.us.com]michael kors outlet[/url] [url=http://www.fit-flops.com.co]fitflops sale clearance[/url] [url=http://www.northfaceoutletonline.com.co]the north face outlet[/url] [url=http://www.canadiangoosejackets.us]canada goose jackets[/url] [url=http://www.nike--shoes.us.org]nike shoes[/url] [url=http://www.hardenvol2.us]harden vol 2[/url] [url=http://www.kd10-shoes.us]kd 10 shoes[/url] [url=http://www.pandora--bijoux.fr]pandora soldes[/url] [url=http://www.pandorasoldes2019.fr]pandora bijoux[/url] [url=http://www.pandora--bracelet.us.com]pandora bracelet[/url] [url=http://www.hogansitoufficiale.com]hogan sito ufficiale[/url] [url=http://www.timberlandoutletstores.us]timberland outlet[/url] [url=http://www.canadagoosejacketsale.us.com]canada goose jacket[/url] [url=http://www.yeezy-boost.com.co]yeezy boost 350[/url] [url=http://www.canadagooseojacketsoutlet.us.com]canada goose jackets[/url] [url=http://www.jordanssneakers.us]jordans sneakers[/url] [url=http://www.northfacejackets.ca]north face[/url] [url=http://www.skechersuk.me.uk]skechers[/url] [url=http://www.nike-soccer.us]soccer cleats[/url] [url=http://www.birkenstockshoes-outlet.us.com]birkenstock shoes[/url] [url=http://www.nikeoutletonline.com.co]nike outlet store online shopping[/url] [url=http://www.jordan12s.us]jordan retro 12[/url] [url=http://www.jordan-4.us]jordan 4[/url] [url=http://www.superdry-uk.org.uk]superdry coats[/url] [url=http://www.yslhandbags.com.co]ysl[/url] [url=http://www.pandoraearrings.us]pandora necklace[/url] [url=http://www.airmax-97.eu]nike air max 97[/url] [url=http://www.yeezysboost350.us.com]yeezy boost 350[/url] [url=http://www.coachhandbagsstore.us.com]coach cyber monday[/url] [url=http://www.airmax-270.us.com]air max 270[/url] [url=http://www.air-vapor-max.us.com]nike air vapormax[/url] [url=http://www.christianlouboutinredsoles.us]christian louboutin shoes[/url] [url=http://www.ugg-sale.us.com]ugg boots on sale[/url] [url=http://www.pandoracharmssale-clearance.us]pandora jewelry official site[/url] [url=http://www.oakleycom.us]oakley glasses[/url] [url=http://www.pandora-charms-jewelry.us]pandora charms[/url] [url=http://www.airjordan-shoes.us.org]air jordan shoes[/url] [url=http://www.yeezyssneakers.us]yeezys[/url] [url=http://www.pandoradisconto.com]pandora sito ufficiale[/url] [url=http://www.adidassneakers.us]adidas outlet[/url] [url=http://www.yeezyshoes.com.co]adidas yeezy[/url] [url=http://www.pandoracharmsbracelet.us]pandora charms[/url] [url=http://www.timberlandworkboots.us]timberland work boots[/url] [url=http://www.redchristianlouboutinshoes.us.com]red bottom[/url] [url=http://www.bluetintyeezy.us.com]blue tint[/url] [url=http://www.jordan11s.fr]air jordan[/url] [url=http://www.yeezy-boost-350v2.us.com]adidas yeezy boost 350[/url] [url=http://www.vapormax-plus.us]nike vapor max[/url] [url=http://www.uggsbootsforwomen.us]ugg boots[/url] [url=http://www.poralphlaurenfactorystore.us.com]ralph lauren factory store[/url] [url=http://www.officialpandoracharms.us]pandora jewelry official site[/url] [url=http://www.timberland-sitoufficiale.com]timberland outlet[/url] [url=http://www.swarovski-jewelry.com.co]swarovski crystal[/url] [url=http://www.pandorajewelryofficialsite.com.co]pandora charms[/url] [url=http://www.birkenstocks-outlet.us]birkenstock shoes[/url] [url=http://www.longchampbag.us]longchamp[/url] [url=http://www.underarmourclearance.us]under armour clearance[/url] [url=http://www.ringspandora.us.com]pandora[/url] [url=http://www.birkenstocksandalsoutlets.us.com]birkenstock shoes[/url] [url=http://www.skechers.me.uk]skechers sale[/url] [url=http://www.nike-outletstore.us.org]nike outlet online[/url] [url=http://www.adidas-nmd.com.co]nmds[/url] [url=http://www.coach-outletonline.com.co]coach cyber monday[/url] [url=http://www.yeezysboty.cz]yeezy boost 350[/url] [url=http://www.adidasyeezy.me.uk]yeezy[/url] [url=http://www.pandorajewelry70off.us]pandora[/url] [url=http://www.coachoutletfactory-store.us]coach factory[/url] [url=http://www.yeezy-online.us.com]yeezy[/url] [url=http://www.canadagoose-jacket.us]canada goose jackets[/url] [url=http://www.bijouxpandora-soldes.fr]pandora soldes[/url] [url=http://www.pandoracanada-charms.ca]pandora[/url] [url=http://www.michaeljordanshoes.com.co]air jordan shoes[/url] [url=http://www.charms-pandora.us.org]pandora charms sale clearance[/url] [url=http://www.christianlouboutinsoutlets.us]christian louboutin shoes[/url] [url=http://www.pandorajewelrybracelet.us]pandora bracelet[/url] [url=http://www.jewelrypandoras.us.com]pandora[/url] [url=http://www.nike-cortez.com.co]nike cortez[/url] [url=http://www.redbottom.us.org]red bottom[/url] [url=http://www.coachoutletclearances.us.com]coach outlet[/url] [url=http://www.ferragamoshoes-outlet.us.com]salvatore ferragamo shoes[/url] [url=http://www.jordanretro12.us.com]jordan retro 12[/url] [url=http://www.pumashoes.com.co]puma sneakers[/url] [url=http://www.officialpandoracharms.us.com]pandora jewelry official site[/url] [url=http://www.valentinooutletus.us.com]valentino outlet[/url] [url=http://www.moncleroutletonlinesito.com]moncler outlet online[/url] [url=http://www.vapor-max.us]nike vapormax[/url] [url=http://www.airmaxs-2017.us.com]nike air max 2017[/url] [url=http://www.beats-headphones.org.uk]beats by dre[/url] [url=http://www.raybansunglasses-sale.us]ray ban sunglasses sale[/url] [url=http://www.kyrie3s.us.com]kyrie 3 shoes[/url] [url=http://www.yeezyboost350v2.it]adidas yeezy boost[/url] [url=http://www.airjordan14.us]jordan 14 retro[/url] [url=http://www.adidasoutlets.us]adidas outlet store[/url] [url=http://www.fitflopssale.us.org]fitflops sale clearance[/url] [url=http://www.ralphlaurenoutlets.com.co][/url] [url=http://www.pandora-ring.us.com]pandora rings official site[/url] [url=http://www.airmax2017.cz]air max[/url] [url=http://www.hoganscarpeoutletonline.it]scarpe hogan[/url] [url=http://www.yeezy350v2shoes.us.com]yeezy boost[/url] [url=http://www.christianlouboutinmensshoes.us.com]christian louboutin shoes[/url] [url=http://www.timberland-outletstores.us.com]timberland outlet store[/url] [url=http://www.polo-shirts.com.co]polo outlet[/url] [url=http://www.coachoutletdeals.us.com]coach black friday[/url] [url=http://www.skechersboots.us.com]skechers boots[/url] [url=http://www.toryburch-handbags.us.com]tory burch outlet[/url] [url=http://www.bestjackets.us.com]north face clearance[/url] [url=http://www.nike-huarache.com.co]huaraches[/url] [url=http://www.swarovski-outlet.us]swarovski crystal[/url] [url=http://www.airmax97.eu]nike air max 97[/url] [url=http://www.fitflops-sale-clearance.us]fitflops sale clearance[/url] [url=http://www.airmax-plus.us.com]nike air max[/url] [url=http://www.wholesalenfljerseyscheapnfl.us.com]cheap nfl jerseys[/url] [url=http://www.uggslippersforwomen.us.com]uggs slippers[/url] [url=http://www.yeezy-v2.us]adidas yeezy boost 350[/url]

Аз не съм чувал няной,някъде да управлява по друг начин!

за как да намали цените на бензина по бензиностанциите във Франция ...че и там ритат... Горката...щом разчита на него...

Сгрешила е с избора на Марешки, трябваше да е Бареков.)))

Тая върви , но защо се е хванала с аптекаря бензинджия е загадка за мен . Езиковата бариера ли е проблем да го схване колко е прост.

за краставите магарета

Ти пък, националистите са като пролетариите много се мразят, но си търсят съюзници и уж се обединяват , докато не се получи ситация , да се разбере, че не се пнасят всъщност.Марешки я има за френска клявка, тя го има за балкански питекантроп, но ги обединява омразата към чужденците и маргиналната позиция. Все пак франция приема чужденци и по националистическата терминология е гостоприемник на паразити. Пък България никой не приема, и тези националисти , които мимикрират да се правят на гостоприемници всъщност са паразити върху примитивизма на нацията.

За първи път в живота си чувам политик да каже истината публично. И естествено е оплют веднага.

ново прасе и нов шеф

луда за връзване...

У нас свестните ги считат за луди!!