Марин Кондов е победител в конкурса "Пътен полицай на годината"

С надпреварата искаме да привлечем обществения фокус и всички граждани за повече толерантност на пътя, за по-малко пътно-транспортни произшествия, каза министър Младен Маринов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно байчото е събрал най-много "почерпки" през годината!

Глоби, глоби и пак глоби. За най0дребното нещо ГЛОБИ!!! Абе защо не искате да разберете: ЕС, Герб и Бойко Борисов иска да ни изкорми финансово. Докато не ни затрие няма да спре. - Не може да си правиш вино и ракия сам. - Не може да направиш компоти за да изкараш някой лев. - Не може да продаваш свободно на супермаркети, защото няма правила и те няма да ти купят нищо. - Не може сам да си добиваш ел. енергия. (познат си сложи малка турбина на поточе и го глобиха и я конфискуваха - силата на водата и поточето било изключителна държавна собственост) - не може да палаткуваш свободно - ни на море ни на планина. Това диктатура ли е или са евро-ценности. Хайде сега напишете , че съм комунист, Пунинист, десен или ляв популист. Аз искам класически капитализъм, средна класа , бърз и честен съд, сигурна полиция и свещенна частна собственост - Какво от това ми предлага ЕС и Герб и Бойко Борисов?

Перфектно, само че имаха ли разрешение за затваряне на центъра? Допустимо ли беше правенето на фигури със самолет Пилатос над центъра на Плевен? Отговорът: едва ли....

Тоя май през цялата година е бил в болнични или неплатен отпуск.

Полюцай с пистоует и нова Шкада Рапид.

Сигурно има написани най-много актове !

освен ако не караш пиян или напушен.

И какъв е гювечът ! Пак стават катастрофи и мрат хора !

по-малко неадекватници по пътищата.

Какво ми ги хвалите тези ченгета? От 01.09.2019г. всяка смяна има разпореждане свише/от гл.секретар маринов, а той от десния таш-к на Господ - Боко Тъпото/ да пише по 16 фиша или акта. КАТ се е превърнал във фискален инструмент в ръцете на некадърните ни политици. Боко Тъпото дари едни 3 млрд.лв на краварите, ясно е, че пари няма в хазната, заем след заем и един от начините за постъпления в бюджета е чрез глобите от КАТ. Гадното е, че тези пари не отиват за инвестиране в инфраструктура и пътища, за намяляване на катастрофите, а отиват при Тъпото, за да се хвали в просташкия си стил - "Аз дадох". Цървулът си е цървул, дори да се скрие зад политически пост, простотията му личи дори още повече.

за да рахатясаш и ти, и останалите недоволни. да няма полиция, жандармерия, пътна полиция и пътна помощ - супер, нали? ама като опре ножа до кокала - опирате до тях. що така?

Ако закрият МВР, имам едно усещане, че престъпленията ще намалеят драстично.

Кой пък кога е опрял до МВР или КАТ ?! По нелепи и безсмислени служби няма в българия.

са опрели до КАТ (за съжаление не всичките, щото точно такива дават яки рушвети), за да не опрат до теб или до твои близки и приятели, за да ги ликвидират на пътя. малко ли ти се вижда?

Ах този как ме награди с едни 20лв на моста в Добрич преди две години. Ццц сега го награждават. Бравос. Уникална държава сме

е за вярване, че те е чакал на тоя мост, на снимката в статията. Няма вид на луд, за да стои там с патрулката: Голям къс бетон се срути от мост в Добрич, шофьор оцеля по чудо (видео) И на добричкия Мост на влюбените няма начин да се е случило. Та на кой мост си бил "награден" - стана ми интересно. Или прочете репликата и реши да излъжеш,, за да се направиш на потърпевш. Ако си бил пил или напушен - кажи мерси, че са се смилили над тебе само срещу 20 лева. А, да - защо не написа оплакване, ами чак сега се сети? Освен това хората си приличат понякога - да си поискал да ти се легитимира?

Димо, Димо хич те няма Марин работи в Албена :)

А ти що му даде? Сигурно си бил невинен..... Другия път не му давай а си плати акта/фиша...

"Dimo"..."Dimo"-ооо,не задимявай терена на сйата с с троленето си...Марин няма работа в Добрич...въпреки ,че са го писали от че е от "Областното управление" ...Той е от РПУ Балчик и държи района на к.к. "Албена" ...отдалечен на 40 км от ...Добрич. Ама тия от Добрич (бившият Толбухин ,чийто съкращения още си носим по номерата на колите-"Тх"),от едно време са си "шовинисти"...да има едно лесно и морето да си докарат до "града" ,защото са на 36-40 км от него. Поздрави за Марин !

радвам се за него. глупавите коментари за подкупите и останалото са незаслужени обиди за конкретния човек, върху който се излива недоволството от системата - жалко за злобните изблици. Човекът ми харесва. Е, не е лорд - обикновен трудолюбив българин. Като желаете аристократи и награди - има си рубрика лайф.

Това е награда за състезание на полигон,а не за заслуги към обществото!Ама от милиционерска диктатура толкова-изнудват медиите да пишат насила за МВР!

на е ли предпоставка за състезание на полигон? насипаните празни приказки са нещо странично - познават ли работата на този човек коментиращите, че се нахвърлят като глутница срещу него? някой да е бил глобен от него, той да е искал подкуп от някой дировец?

И шимпанзетата обичат лъскави награди!

следователно си прав.

Няма лошо, но от от хубавата статия не става ясно какво означава " пътен полицай на годината". Какви критерии го правят такъв. Става ясно, че лицето х е станало такъв.

другият път наградете и някоя съдиика, че от бхк са на тръни вече...

"С надпреварата искаме да привлечем обществения фокус и всички граждани за повече толерантност на пътя, за по-малко пътно-транспортни произшествия, каза министър Младен Маринов". С тази надпревара, освен да покажете, че сте малоумни, нищо друго не постигате.

събрал е най-много от ".. и ко праим ся?"

да спре руса катаджийка и да ти подаде уреда да духаш

Еееххх, едно време каква руса катаджийка имахме във Варна...даже АКТ ми изпраска...,че и бях млад тогава...с гореща кръв ... Тогава катаджиите действаха ...на място,веднага,дето се казва "на терен", а не се правеха на "Биг брадър"-и! Ей на ,вече съм на години, но всеки ден зад волана...с КАТ, отдавна работа съм нямал,не защото ,че си карам кротко...ами ТЯХ хич ги няма...,като невидими са. Така и хал-хабер си нямам ,дали са ме снимали някога и някъде,щото при тези ограничения на всеки 500 метра могат да те щракнат...и не дай си Боже ,някой ден да се окажеш поне с 4-5 "НЕ ВРЪЧЕНИ" ФИША.Имам такъв случай с моя позната,когато и дойдоха цели 5 и то точно срещу Коледа за над 500 лева общо.Всичките за "скорост" за 20-на отгоре при ограничени от 50-60....Не ,че е някоя "състезателка " жената... А преди години не бе така...Спират те веднага на пътя...ако е за фиш...пишат ти го, ако е за нещо дребно ти късат билетчетата, ако е за АКТ...пишат ти акта и ти прибират контр. талон ...Излиза ти "наказателното" плащаш и си вземаш продупчения талон а докато ти излезе си караш с акта...Пък и съществуваше възможност за "снизхождение" ...не говоря за рекет или подкуп...при соца такива неща нямаше. Но имаше ...ЧОВЕЩИНА ! Стигал съм до 3 дупки в талона за "превишена" ...при следваща в рамките на 2 години от последното нарушение...книжката на трупчета и ..."проверовъчен" ...Е, не ми се е налагало да чета на ново "Правилника" .

явно този е взел най малко подкупи

Донесъл е най-много приходи в хазната на Текуон-До мастъра Бочето :) За превенцията на никой не му дреме .....

Честито!Сигурно е взел най-много подкупи без да го хванат и е събрал най-много пари от глоби за Гербаджиите за да папкат и смучат народна кръв!Трябва по тези показатели да има и конкурс: съдия на годината,общински чиновник на годината и митничар на годината!Жалка държавица!