Марешки: И Симеонов, и екземплярът Каракачанов да си ходят веднага

"Воля" няма да замести някоя от партиите в управляващата коалиция, ако тя се оттегли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си ходи и зам. министъра на правосъдието Проданов. Само пакости натвори в затворите, а пък директорът на охраната го води за носи и развява като панаирджийска мечка.

Вие си ги доведохте ще си копате още на дълбоко дано откриете златото

ПАК ЛИ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТИЯ БОКЛУЦИ???

Тоя е на тъпото тъпото. На леткис Магарешки на леткис и никога вече обратно.

Поредният безполезен напън.

Брей, какъв натиск, толкова ли е зор вече- и като си помисли човек каква е алтернативата- бегай, спасявай се! Ама, то се знае, че ни чакат още 25 г наказание, това е положението- само покаяние може да облекчи кармата, но не виждам засега да има кандидати за него. Всеки ще рие и ще ръчка другите до последно. Е..

" а народът само мрънка и пие" е те тва не му харесвам на народа - дето мрънка ама толкова му е достоинсвото

нещата са ясни за всички реалисти. Изключение разбира се правят онези Герберчета ,които чакат на хранилката на Боко. Правителството се срива и купената коалиция се разпада. Жалко, че все още има облъчени ,които вярват в това мутренско правителство марионетка на бивши генералчета и т.н.....

Генерал Радев...Президентско вето...Наизскачаха редник Бойко, редник Волен, редник Валери, редник Волен и редник Веселин...И взаимно се загризаха. Управляващото мнозинство не се нуждае от опозиция. СамО ще се довърши.

недопустимо е такава лоена топка да е министър на отбраната, като го гледам умирам от срам все едно виждам една торба пълна ла..на

недопустимо, къде бяхте по време на изборите. А бе хора вземете си направете труда да се информирате, кой, кой е и изберете най малкото зло за България. Е много облъчен народ бе! Тъкмо се отървахме от мутрите по улиците и оп направихме ги управляващи. Не чума по овцете, а по хората трябва да тръгне с надеждата да се прочистим.

Лъжеш , Марешки ! Марешки направи Политиката печеливш бизнес ! На следващите избори гарантирам 1,1% или 1,3 % !

Всички тези циркаджии- магарешки,бялата златка ,винкела ,доган, шкембака,гаргамел,курнела чумата,местан ,особенно разни палячовци от възраждане,бардука бареков и славуца и вся осталая сволоч са пълни нищожества пред най великия политик,държавник и абсолютен владетел на бългаите- Бойко Борисов- Непобедимия -3, сред простия матриал лидер като него се ражда веднъж на 1000 години!!

Ахахахахаха. Много добре казано. Даже на 2000 г веднъж се ражда.

Айдееее, разпадайте се идиоти ! Не можете да се разберете кой, на кого да изпълнява заповедите и кой колко да се нагуши и от къде ! Ясни сте ни, че няма да изкарате още дълго време. Продажници проклети..

Марешки е един от най-интересните екземпляри. Физиономията му отразява вътрешността му по най-добрия начин.

Като ви чета коментарите и се сетих за учиндолския полит-комисар. Какво стана, събра ли "елита", който да замени сегашния? Поне един файтон напълни ли?

иска ти се че две не виждаш, но спокойно няма да се оттегли, поне не сега и не сама

Как не се намери един нормален свестен човек да пише в коментариите. А относно изказването на Каракачанов да не би пък да е излъгал, че "народът" само мрънка, пие и псува! Великият български политик и банкер Буров го е казал отдавна - "Когато българинът спре да минава тънко и почне да си плаща сметките, тогава ще стане европеец!!!" Да, ама не! Мрънка се за големи заплати, за малки или никакви данъци, за 3-дневна работна седмица (ако може) и т.н. Това го няма никъде.

За данъците не си прав! Всеки иска високи данъци за другите. . . . . и не 3 дневна работна седмица, а да се работи само 3-тия ден от седмицата!

Голяма част от коментарите са правилни, хората са вложили мисъл като са ги писали, но за да се вникне в тях трябва също да се използва мислене от страна на четящия, а не да се прочете първият ред и да се реагира първосигнално.

Когато му осигуриш на българина нужните (правилни) условия за въпитание и живот, тогава може да изискваш от него да се държи като "онези" другите европейци, на които искаме той да прилича. Нещата са комплексни и исторически обусловени. Недъгът (болестта) е народоспихология, която никой управник, културни елити и пр. (вижте само какво се приказва по тв седянките от разни люде, изживяващи се като последна инстанция, но обзети само от грижата за собственото си добруване и битие) не прави усилия да промени, а тъкмо обратното. Най-доброто средство за възпитание е личния пример на онзи, който се е нагърбил със задачата да бъде възпитател и пастир! А какво вижадаме на практика! Една от последните новини: Висшите магистрати имали право на еди какъв си цвят на кожения салон на новите си служ.автомобили! "Що никой журналист не коментира това "явление"!!!

На магиота Марешки, взеха да му бъркат из отзад!!!

И ти се махай! Писна ми от патерици в парламента Всички искате да го играете патерица - приходи 4 милиона за 4 години, ако само подържаш пасивно. Ако си във властта мизата скача на 15-30 милиона, а за ДПС и повече - когато се окопаеш в земеделието и създадеш необходимите обръчи за държавни поръчки - стигат до няколко милиарда!

Как не се намери един нормален свестен човек да се занимава с политика.Магарешки е пълно куку,а останалите,които споменава страдат от шизофрения.Ако беше нормална съдебната ни система всичките тези боклуци щяха да търкат наровете в затворите.

Да не би пък да е излъгал Каракачанов което е казал за мрънкането и алкохолизма!? Точно пък за това НЕ !

На калпавия политик, народът му пречи.

Политическата "класа" у нас е пълен провал и олицетворение на обществото ни. Жалко...

Ярешки, отново под светлината на прожекторите!

Оставката на Марешки ,Симеонов и Сидеров ,ще спаси България от крадливи и лъжливи Политици !!!

ТОПАЛОВ,внимавай! Искаш да бъдат изхвърлени от властта нашите най-верни слуги. Наредил съм им да се плюят помежду си само за да хвърлят прах в очите на наивните български избиратели.

питане: другаря марешки колко му гушнаха другарите от бсп та така се изевяв като лидер на голяма партия той дали знае че в следващия парламент едва ли ще вземе 1% и ще гледа парламента от крив макарон.

Панорама,нека прочете интервюто на Антони Гълъбов във фрог нюз. Много интересна промяна е настъпила в политолога за една нощ...снощи с такаво увереност говореше за устойчивостта на правителството до края на мандата.... Днес в интервято пред фрог "прозрял" несъстоятелността на коалицията ва ОП и оттам...едни съмнения за живота на правителството.... Ти да видиш...за една нощ само....

извинете.

Ако на такива като Гълъбов им платят достатъчно ще започнат да ни убеждават че е най-добре в България да управлява партията на ескимосите.

Замете следите и изнагля......

Марешки е различен. Умен, конкурентно способен, целеустремен, принципен, патриот. Не разбрах само къде забрави за Болен, но ако му е голям клиент, що да си руши бизнеса човека.

Марешки се бори за званието "патерица N1" на Тиквун:)Щото сега и без него -все същата....

Най дразнещото нещо в нашите политици е че на фона на почти унищожената държава, те демонстрират страшно голямо самочувствие, като на политици от световна величина. Ако някой който не ги познава, ги погледне отстрани, ще си помисли че са господари на света.

Стига с това "унищожена държава". Ами не е унищожена. Имаме растеж на БВП от 40 на 100 милиарда, бюджет от 20 на 40 милиарда, износ от 25 на 50 милиарда. И Орешарски повтаряше, че "държавата е опоскана", ама не сдаваше властта.

Поредното клише,заигравка,питам -до кога малоумни изроди ще ни управляват,Бочко с цената на всичко,но само да си на власт си се обградил с такива карикатури ..как сме живи още ?и това ми било "елит",най-големите боклуци си повярваха ,че са нещо..крайно време е цялата тая паплач и сган да бъде съдена и -затвор !

другарю?Да,ама съвецката армия я няма...

Марешки,внимавай с приказките драги! Като се разпадне коалицията ще има избори и в следващия Парламент няма да те има.Освен,ако не станеш член на Герб!

другарю?Да,ама съвеЦката армия я няма...

Откъде изпълзя този?

ЗА ТОЯ БАНДИТ НЯМА ЛИ РЕД ДА БЪДЕ ОЗАПТЕН И ТИКНАТ ТАМ КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО

Бай Хой е като Данте Алигиери в сравнение с тоя неандерталец

Все мутри.

Все мутри.

всеко чудо за три дни

ново чудо и пак 3 дни , и дошла зимата...и наше чудо ,та ничие.... с тия цени.

Някой работил ли е във фирма в която ходи на работа когато си иска, сам си вдига заплатата, ползва специални привилегии и най важното, не носи отговорност за несвършена или зле изпълнена работа, а от друга страна единственото което правят хората които са го назначили, неговите работодателите е да се оплакват по форумите. Всеки знае къде се работи така. По принцип няма лошо, нека имат привилегии и високи заплати, но един отговорен човек с морал и принципи не би се задържал на такава работа. Там е идеално за хора без морал, лениви, безпринципни тунеядци. Така че какво да очакваме от такива кадри. Резултатът е налице.

Руските боклуци Болен и Магарешки искат да бутат правителството, явно Путин им е заръчал.

Да бе , той Путин се е клонирал и мисли за всяка държава , особено за пародия на държави като нашата :) Стига с тия Русия , Сащ , Нато и т.н. ние сме си виновни за всичко и ние си правим сами всичко.

Ей-й, една умна приказка, който ги избра, ще им бере греха......Не ги е избрал Путин.

От Козяк искат и работа не само да дават пари, нали? Затова трябва непременно да се изХодим по темата! Соросоидно изчадие....

не може да си ходят бе, ти не можеш ли да смяташ? Ще се разпадне коалицията и - нови избори. А теб в следващия парламент няма да те има. Та трайкай....

Който е бил партьор с герб,после бива ,,сдъфкан и изплют,,а те са ,,вода ненапита,,и все друг е виновен за беднотията,а 10 год.са на власт

Ха сега някой да ме убеди ,че дебелия с турското презиме разбира от национална сигурност а не само от пиене и плюскане.

днес се превивам от смях. Може ли такива политически карикатури като нашите,самообявили се за елит на нацията,да ни правят на маймуни? Остави това...но снощи гледам в Референдум събрани отбор политолози които като шамани ни облъчват как тия провалени политици щели да си изкарат мандата... Имаше само един от тях....Борис Попиванов който говореше смислено...но останалите...шок и ужас. Както се връткат политиците,така и политолозите. Това не може да продължава,противоестествено е да няма перспектива пред нас и тия да ни разиграват.

откъде събраха тия дрънкачи, от километър им личеше, как четат от наръчника, какви глупости говореха, как нагло се опитваха да внушават на, ако все още има българи, които да вярват на отвратително манипулативните медийни фурии, които са "с всяка власт на власт", пардон "на каса". Особено един по-дърт "красавец", с лице на изсъхнал пъпеш, Бухалов ли беше, Глухаров ли, с каква болшевишка ярост разобличаваше опозицията (каточели в България има такава!) станала "опасна", излизала извън евроатлантическите ценности и ред подобни анатеми, придружени с изпепеляващ изпод дълбоки очни впадини поглед, отричащ всичко различно от статуквото и неговото лично властолизане. А за младите политиканчета, да не говорим, горките, напъваха се, напъваха... споко бе, имате още време, ще се изработите...

Подозирам, че началникът им ги настройва като палаши един срещу друг, само и само самият той да мине за малко в сянка, защото за 9 години премиер не е излизал и за ми ута от устата на интелигентните българи, благодарение на феноменалната си тъпотия и апокалиптично нахалство

Сичкити са руски кавали.

без изключие. Даже Костов се оказа такъв.

Ама съвсем сичките са такива!

Не ,,сички,,а всички

Не ,,сички,,а всички

Марешки сериозно ли няма да се намести на хранилката? Само да има възможност веднага ще се нареди да лапа, тези приказки които сега ги разправя са въздух под налягане.

Каза Магарешки...

прав е Марешки, сегашните депутати и управляващи са срам за .... ама за кого са срам, то я виж по улиците какви ходят... много са си добре тия...

Само да попитам дира на кое място бяхме по свобода на словото????

Не доиде ли време на този пак да се прави ревизия А като мине малко време пак ще му я спреме Нали някои трябва да остане като резерва в парламента То Борисов си ги обича такива На тях разчита

Аптекарче, виж проучванията де та слагат...пътник си

Гари,проучванията са за балъци като теб.

Весо, що не дойдеш да запълниш някоя дупка във Варна, а си седнал да размишляваш. Популизмът напоследък е повсеместен, но ти си му флагман, да си знаеш. Дела трябват, дела, а не само празни слова, с цел единствено да ви задържат на гребена на политическата вълна:((((