Марешки и колежката му от "Воля" си дадоха имунитетите

Главният прокурор поиска имунитетите на шестима депутати на 8 ноември

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Магарешки,е сега ще видиш къде серат гладните !

Глей ся, Марешки, Всичко това е несериозно - някаква кокошкарска история. И ти прекрасно знаеш това! Ако искаха да ти навредят наистина, щяха да блокират производството и опаковането на лекарства на двата кораба дето са извън териториалинте води и щаха да сложат измервателни прибори на складовете ти за гориво напр. на пристанище Лом. Щяха да те фалират буквално за две седмици. Не го правят. Просто ти напомнят, че ако искаш да папкаш, ще трябва мнооого да слушкаш! И да плащаш! Кога с пари, кога с нещо друго - както и когато ти го поискат! Бъди добро детенце! Това ти казват и на тебе ти е ясно за какво става въпрос. Не че ти не слушкаш, знаеш си,че да се правиш на независим е едно, а да си независим е друго. Я как послушно изпълни повелята да се вържеш с Марин Льопен! Подготвят те да издърпаш част от избирателите на изхабилите се и компрометирали се партии от ОП. Споко, Марешки! След известно време ще ти кажат и кого да подкрепиш след предстоящите избори - ГЕРБ или БСП. И ти ще го направиш! Знаеш си го, нали?! Така че - карай я по-кротко, че ще ни съсипеш от смях с твоето "бунтарство"!

Простотии изръсени от безпомощност. Манията ти за величие вече те кара към гробищата... не усещаш ли...

:))) Това заплаха ли е?! Или просто е тъпотия?

Времето ще покаже... :)))

Така е. Времето показва за всички. За мен, за теб, семейство, приятели... Не пропуска никого. :)))

Г-н Аналгин вече няма да е депутатин! Управляващите, които са му и коалиционни ПАРТНЬОРИ, го жертваха в името на собственото си благо! Хахахаа

Не купувайте нищо от tvboutique и фирма Скайшоп България ЕООД. Лоша стока, лошо отношение. Моля, споделяйте, за да стигне до повече хора.

А добър ден! Ти чак сега ли се усети?!?!

На магарето му запари под опашката и взе да се прави на жертва, като се опитва да използва и ситуацията с протестите, но в сравнение с тиквата този е селски играч, мъчещ се да играе във висшата лига на мафията!

Герберастите държат Марешки на каишка, защото знаят за далаверите му, но ги използват само за своя полза.

Какъв мизерен ,двуличен плъх! ВЕРВАЙТЕ на Марешки - и, той че ни оправи!

Най-после да вкарат депутат при Бай Ставри

Тука в килията вече е претъпкано. Фидосова заема много място, Миленчо Велчевия, Дянков, Масларова, Р.Овч.... няма място вече във килиите! Спрете малко тая правосъдна система докато не се построят новите затвори.

И тия ги хванахме на каишката. Не че сме ги пускали, ама сега леко я подръпнахме. Стабилността и кворума са гарантирани. Защо в парламента мислите, че са само боклуци? Защото за всеки има по една папка в чекмеджето и ако/като се наложи папката се вади от чекмеджето. Така се гарантира стабилност.

се заформя като най-голямата "въртиопашка"! Тези няколкодни му трябваха за да се договори до къде ще бърника Цацаратурата! И на слепите стана ясно, че мишената на тези отнети имунитети е Елена Йончева! Другите дори няма да ги разследват!

Айде на бас, че на нито един другар няма да му падне косъм от главата. Най-малко пък на другарката Льона Йончева. Просто трябва да се симулира противостоене, репресии, да се втвърдява електората, че изборите чукат на вратата. След 3 дни никой няма да помни за никакви имунитети, разследвания, ще си пият усикито по хотелите и ще се смеят гръмогласно. После в сутрешния блок при Викторчо и Хекимянчо ще се правят на врагове. Схемата работи безотказно вече 30 години.

Марешки постъпва умно и ще се впише в схемата след едни бъдещи избори, което няма да се случи за т.н. измислени "патриоти", които предадоха всички и всичко.